World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugodtan rakj fel bármnit rájuk, idõvel tuti megint lesz ingyen aranyszerzési lehetõség, és akkor majd félreraksz annyit, hogy mindig legyen mibõl leszedni a cuccokat. IS-re nagyon kell a töltésgyorsító, ventillátor meg ugye minden tankra kell.

nagyon szivatos a t2/t3/t4, mert lassúak és kevés a pen, a páncéljk csak t4-ig kompatibilis, szóval ja, az egy számmal nagyobb tiert már nem igazán tudod ötni, kivéve, ha hülyék és hadják magukat flankelni a 20km/h ellenére :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Nagy ágyúval és kifejlesztett legénységgel valóban az. De érdemes elõtte kisebb artykkal gyakorolni szerintem. Ahhoz túl drága a lõszer bele, hogy ezzel tanulj artyzni.
az S-51-rõl mi a véleményetek? azt hallottam hogy elég jó

Solten
Tier X AMX 50B oldal + hatso pancelzata: 30 mm. WTF? Ez valami vicc akar lenni? <#alien> Jo, repeszt 65 km/h-val, a jelkepes pancelzat miatt?

Saor Alba

szerény véleményem szerint nem. bár én gondolkodom azon is hogy egész francia fát hagyom a francba oszt majd megnézem újra mikor bõvítenek rajta

Free xp/prémium nélkül ezzel az MM-el el se érdemes kezdeni a franciákat?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Srácok az IS és a T29 milyen cuccokat rakjak fel amit késõbb is tudok használni?

bardocz
A B1-nek viszont valami különleges aurája lehet, becélozva rálõttem 4szer, és abból 1 találta el, többi elveszett az ûrben.
De értem a poént lemaradt a"😄" az enyém végérõl
(olyan semmire nem jók ezek kisfranciák de T5 light/T8 heavy-ig csak ki kéne szenvedni)

kerla
Köszönöm!

bardocz
Áh, nem érted...😄
Bánom én csak akkor legyen ezekre valami spec xp számítás, tudok én tolatva is közlekedni velük.

1,Igen van új kód:NEWYEAREU
2,igen megmarad

kerla
2 kérdés:
1. vmi új kódról írnak, ez a korábbi newyear helyett vagy mellett van? mert anno azt én beírtam..
2. ha ezt a francia kis fost, amit most adtak, eladom, hely megmarad vagy az is bukó?

köszi!

MENEKÜLÉSRE???
Próbáltál már egy low-tier franciával menekülni?
Loltraki F1 versenygép ezekhez képest!

Nincs devizahiteled,látom.

bardocz
A francia tankok menekülésre vannak, nem csatázásra.
Hidd el azok kevesebb stresszel járnak mind a WoT. 😄

Skint? Ne viccelj már én az xp-t keresem de az istennek nem találom.
ARL44 kilenc kör egy gyõzelem 175 az átlag xp-m. hogy a jóistenbe húzzak ki ezzel majd 100k-t a következõ tankra?
Csak ahhoz, hogy valamennyire ütõképes legyen kell 30k de még akkor is csak 170-es pen-t kaptam ami T6-ban azért már alapnak kéne lenni.
Ráadásul, hogy teljes legyen az örömöm a 9 körben nem volt T8-as csatánál kisebb de többször berakott T10-esek közé is.
Látom már, hogy megint rábaxtam, nem kicsit, nagyon.

Ez mi pontosan?Nem vok régi motoros,csak aktív eddig.Nem miattuk,hanem a II.vh+német tankok miatt,de nincs a homlokomra írva,h ÖKÖR!Van elég kihívás eddig is.Számlák/lakáshitel/munkahely.

.. a sorozatlovo agyuja viszont eleg jopofa 😊
hát én most próbáltam ki elõször a francia 1-es tankot de szánalmas. lassú, kanyarodni gyakorlatilag képtelen, toronyforgatása az iszonyat, a löveg pontossága meg hát ....

Szokd meg, ez a WarLaming. <#nevetes1>
Felmegyek e-100ig és over az euro fizetésnek!Addig meg van még majd.1hónap prémiumom.
A ...-m tele ezért fizetek,h 100%handikapp?????
A f...m a france tree-vel,miközben elemi bugok vannak.Mi van az 5x egymás után 0 dmg critttel?Mi van azzal,h xar domborzaton felakadok?Mi van amikor uaitt nem tudok szabadulni 20secig?Pesze közben lõnek...

bardocz
Ennél sokkal többre képes. Ezt még én is összehoztam vele, pedig ha megnézed a statomat...😄
Na akivel beszéltem jelzem 130mõl tûnt el az is 3...Szembõl(Amikor mindkét oldalt vonatok vannak)Tudja.. a mi a pálya neve.Hihetetlen...
50hp-val oldotta a szeretetét,amíg én xart sem láttam.(0tkp3)vagy ki írta,h biztos én vok a vak!Na...

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. január 5. 21:44:08
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 744
Szerzett kredit: 19 000
Csatában elért Achievement: Acélfal

Na erre képes a kv tank<#wink>
Gottfried
A francia tankokra talált már valaki skineket valahol?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nem te vagy az eggyetlen akit így jár csak mi már meg szoktuk<#ticking>
nem, de ott a faq-ba részletesen

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

es igen..

Látom mindenkinek tetszik minden csak nekem nem hogy 13 idiótával vagyok összezárva 3-5 percre.

Nem értem hogy a b1-re miért nem lehett volna 1 nagyobb ágyút rakni<#nemtudom>
Nem mert a Kv is 1 lövésbõl visz 107-es ágyúval.(a Su-n is olyan van)

szabii98
az nem kifejezés.

I met God. She's black

bardocz
Tehát ha életben marad, az nekem több xp-t hoz? Pont fordítva gondoltam.
nem bug szutykok ezek a tankok 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

olyanért jár csak igazán:
ha egy tankra egységnyit sebzel (mondjuk 50%), akkor egy 49%-os több xp-t ér mint egy 25%, ebbõl következtetve minnél jobban sérült, annál kevesebbet ér, t9-10 tankokkal simán veszteséges egy 2 tierrel alacsonyabb tank ami mondjuk 10%-on van.

artyknál ez halmozottan igaz, hiszen ott még el is osztod a pénzedet/xp-det a scoutnak, plussz minnél távolabbról lösz annál kevesebbet kapsz (close combat bonus)

su-85 szembõl 1 lövéssel ki nyírja a b1-et full hprõl akkor ez nem bug ugye? mert hogy szembõl nem találja el a lõszert az biztos
Csodásak ezek a francia masinák, amx 40 a kedvencem:
amilyen csúnya annyira sz@r is 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

.. most is kettot sikerult kipipalni 😊
.. counter artyzni szoktam inkabb..
bardocz
Csak a scoutokat kell kiiktatni, és mehet a móka.

Olyan sebzésért is jár xp, aminél az ellenfél a végén nem hal meg?
mázlista, atom ágyús artyval, csemege hegyek

zsinorba csak ilyenek..

ennyit a mm-rol.. meg jo h a type tier8ba kerult..

majdnem elvesztettuk..mert uyge avarosba nem kell menni senkinek segiteni..

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. január 5. 20:59:53
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 433
Szerzett kredit: 6 052

Így nehéz lessz ki fejleszteni a BDR G1B-t ami 14645XP
J1mB0's Contour Icon Mod
Nekem határozottan bevált

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Mert tolja mindenki a francist <#hehe>