World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Saor Alba
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
(olyan semmire nem jók ezek kisfranciák de T5 light/T8 heavy-ig csak ki kéne szenvedni)
2,igen megmarad
1. vmi új kódról írnak, ez a korábbi newyear helyett vagy mellett van? mert anno azt én beírtam..
2. ha ezt a francia kis fost, amit most adtak, eladom, hely megmarad vagy az is bukó?
köszi!
Próbáltál már egy low-tier franciával menekülni?
Loltraki F1 versenygép ezekhez képest!
ARL44 kilenc kör egy gyõzelem 175 az átlag xp-m. hogy a jóistenbe húzzak ki ezzel majd 100k-t a következõ tankra?
Csak ahhoz, hogy valamennyire ütõképes legyen kell 30k de még akkor is csak 170-es pen-t kaptam ami T6-ban azért már alapnak kéne lenni.
Ráadásul, hogy teljes legyen az örömöm a 9 körben nem volt T8-as csatánál kisebb de többször berakott T10-esek közé is.
Látom már, hogy megint rábaxtam, nem kicsit, nagyon.
A ...-m tele ezért fizetek,h 100%handikapp?????
A f...m a france tree-vel,miközben elemi bugok vannak.Mi van az 5x egymás után 0 dmg critttel?Mi van azzal,h xar domborzaton felakadok?Mi van amikor uaitt nem tudok szabadulni 20secig?Pesze közben lõnek...
50hp-val oldotta a szeretetét,amíg én xart sem láttam.(0tkp3)vagy ki írta,h biztos én vok a vak!Na...
Csata: Abbey 2012. január 5. 21:44:08
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 744
Szerzett kredit: 19 000
Csatában elért Achievement: Acélfal
Na erre képes a kv tank<#wink>#wink>
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
ha egy tankra egységnyit sebzel (mondjuk 50%), akkor egy 49%-os több xp-t ér mint egy 25%, ebbõl következtetve minnél jobban sérült, annál kevesebbet ér, t9-10 tankokkal simán veszteséges egy 2 tierrel alacsonyabb tank ami mondjuk 10%-on van.
artyknál ez halmozottan igaz, hiszen ott még el is osztod a pénzedet/xp-det a scoutnak, plussz minnél távolabbról lösz annál kevesebbet kapsz (close combat bonus)
amilyen csúnya annyira sz@r is 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Olyan sebzésért is jár xp, aminél az ellenfél a végén nem hal meg?
Csata: Ruinberg 2012. január 5. 20:59:53
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 433
Szerzett kredit: 6 052
Így nehéz lessz ki fejleszteni a BDR G1B-t ami 14645XP
Nekem határozottan bevált
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust