World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerencsére ott még halmozottan kevesen értenek a játékhoz, egyébként 10-15 lövésbõl megvan egy h35 egy másik h35-el :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sippie
úristen ez a francia tier5 heavy mekkora fos... ágyúkitérése bazdmeg T29 testét nem tudom lõni egyszerûen, annyira képtelen lemenni 😄😄😄 no komment 😄
azért mennyire dúrva, hogy egyesek szerint jó ötlet lowtier francia tankokkal (6km/h) is leming módjára megindulni a halálvölgyben lakewillen.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Zsír, viszont az ellenfelek nagyon lámák voltak, csak álltak sokszor mint az a bizonyos testrész. Az arty sem nagy szórt meg. Szerencsés, jó kör volt.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Sippie
áhh, a prémium account az hosszútávú bevételt jelent nekik, azt nem hiszem hogy tönkrevágják, de tény hogy sztem hamarosan már csak Tier3-ig lehet nyereséges a csata, sima accountal
Fulcrum11
ez a H35 valami király a saját szemétdombján😄 az ágyú fos, de steel wall 😄 vicces, hogy mindenki pattog mindenkirõl 😄
30hp-t vesztettem összesen😛

Victory!
Battle: Malinovka 2012. január 6. 14:29:07
Vehicle: Hotchkiss H35
Experience received: 746 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 4 199
Battle Achievements: Steel Wall

Bakker még a fele xp-m sincs meg a b1-el nehéz össze szedni a bdr b1g-t
bardocz
A T-34 57mm-es ágyújával egy KT-t folyamatosan sebeztem, és kivégeztem, AP-vel o.O
Persze mert a fasszopó wargaming úgy vissza vette a creditet minden tankon mint az állat... szerintem még eljõn az az idõ hogy nem lesz nyereséges egyetlen egy tank sem, még premmel sem.. csak a premium tankok!😊

Már most imádom😊 ARL-44 maxos 90mm gunja hát szerintem durva kicsit TVI-ba😄 T-54-is átlõttem.. biztos mák volt😊 de kétszer😊

ARL-44 maxos 90mm gun elsõ csata replay😊

Asszem igen van
Brutal
Srácok a US szerón is van magyar közösség?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

én most kezdem feladni a premium mentes életet, 2 millát kéne kifarmolnom az isu megvételéhez..hát nemsok kedvem van hozzá 😄
eddig jó volt meg élveztem is su152-vel úgyhogy gyorsan meglett az exp csak pénz nem sokat hozott 😊
Bugi Misi
😄 kösz XD

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. január 6. 13:19:18
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 940
Szerzett kredit: 12 926
Csatában elért Achievement: Top Gun

B1-es mészárlás 7 kill sebzés 0 felderítés 2
pointer4
Azért a futás jelzõ KV-val durva XD
Amúgy szép 😊
Bugi Misi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Igen ha jól tudom
De az 1 tankkal volt?

Looserke
nincs valami aktuáis goldos prémiumos promó kód akció valahol?
8nap és lejár a prémiumom... <#zavart1>

én még úgy kb fél éve megnéztem ubuntu-val
mûködni mûködött de játszhatónak nem mondtam volna 😊
azóta nem tudom mit fejlesztettek a wine patch-en
Tuvok-tól még messze vagy neki 21 a rekordja
Valóban, kössz!

**--**

Van itt valaki esetleg aki openSUSE alatt tolja a WoT-ot?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Új rekord srácok? 17 vereség 1 tankkal.

Újra kellett indítanom a játékot,és mûködik,viszont kemény csata után úgy néz ki a tank mintha buzi fesztiválról jött volna.

Bdr g1b nem is olyan rossz tank,kill lopásban nagyon jó legalábbis.

Sajna nem mûködik,semmi változás.

Most pakoltam fel,remélem jó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Persze lehet, csak szinte semmire nem jó. Csak az energiából nem lehet átütést számolni, az nem veszi figyelembe a lövedék típusát, kialakítását. Például az orosz 122 mm D-25T APHE lövedékének majd másfélszer nagyobb a kinetikus energiája mint a német 8,8 cm Kwk43 L/71 APCBC lövedékének, de a páncélátütése jelentõsen kisebb.
A kinetikus energiát csak azonos típusú lõszereknél érdemes nézni és közel azonos kalibernél. De még ebbõl se érdemes következtetést levonni. Két azonos típusú, kaliberû lövedék közt is jelentõs különbség lehet az átütésben, erre jó példák az angol 20 fontos APDS lövedékei.

Armisael: Energiából nem tudok átütést meghatározni. Két, más távolságra vonatkozó átütési adat kéne, azonos döntöttségre. Ha össze is akarjuk hasonlítani más nemzetek átütési értékeivel, akkor még azt is meg kellene tudni, hogy van-e jelentõs eltérés a francia átütési kritériumoknál, mondjuk az amerikaihoz képest. Ha van akkor az mennyit számít.
Mondom próbáld ki ne veszítesz semmit, pár kattintás visszaállítani az eredetit.
A WoT forumon fent lévõ ráadásul biztos, hogy más-más színnel jelöli a különbözõ találatokat.

Wow,ez tetszett,viszont lehet mégse jó ez a paint ball mod,most bekaptam rengeteg lövést,na persze mind pattant,még is ha kékre festetem a tankom lehet esik az fps.

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. január 6. 11:16:04
Jármû: T14
Szerzett tapasztalat: 1 816
Szerzett kredit: 41 581
Csatában elért Achievement: Acélfal, Elit lövész, Mesterlövész
Nem értem néha az embereket,ha körbevesz 5 kis lófing még nem azt jelenti hogy le is tudnak gyõzni.

Egy fájlt kell lecserélni, csinálsz róla mentést felrakod, kipróbálod.
Megy, ez kell neked, örülsz.
Nem megy, nem ez kell, visszarakod az eredetit.
Mit veszíthetsz?

Biztos nem jó már ez,még 0.6.6 elõtti.

Vereség
Csata: Fjords 2012. január 6. 10:58:57
Jármû: T14
Szerzett tapasztalat: 882
Szerzett kredit: 28 104
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész
Ezek az új kis fos franciák összevissza mennek mint a hülyék.

vilagpiac? euro zona problemai?😊
Hirportalok?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

f24sg
ÓBazmeg, nem.

Már átfordult, pár hete még megérte a font, már az euró olcsóbb...
De mért?
f24sg
A lányeg viszont az, hogy gold vásárlásnál lehetõéged van EUR és GBP-ben vásárolni, ÉS ha átváltod, angol fontban venni bizony olcsóbb, igaz, csak nagyon kis mértékben <100 HUF, de én font árfolyamon veszem. <#miaz>
Ok, rájöttem. 😊

semmi.. anno mumus volt amikor jatszottam ellene .. ennyi..
Nem tudtok olyan modot ami megfestené a lepattanó lövések helyét?T14-el kíváncsi lennék a végeredményre.

Kérdésem lenne. A D2 hullján látszik még egy csõ, mintha egy ágyú lenne. Nézegetem a neten, de ott nincs ilyenrõl szó. Valaki tud valami infót?

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

ollie
Baszki, számold már ki, éppen hogy drágább nekik egy kicsit.

De abban mi a jó?Pz5 test Pz4 torony és fegyver?

Sok örömöd nem lenne benne, bevág T8-9ek közé, semmit se tudsz átütni, HEvel meg már semmit se lehet sebezni, köszi 7.0.

WoT: Nishizumi77

..kar h a tankokat nem lehet csomag nelkul megvenni.. egy pz5/4et mindig szerettem volna..
Ja, a pudingoknak 15 Euroval olcsóbb minden. Vajon miért?