World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
30hp-t vesztettem összesen😛
Victory!
Battle: Malinovka 2012. január 6. 14:29:07
Vehicle: Hotchkiss H35
Experience received: 746 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 4 199
Battle Achievements: Steel Wall
ARL-44 maxos 90mm gun elsõ csata replay😊
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
eddig jó volt meg élveztem is su152-vel úgyhogy gyorsan meglett az exp csak pénz nem sokat hozott 😊
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Csata: El Halluf 2012. január 6. 13:19:18
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 940
Szerzett kredit: 12 926
Csatában elért Achievement: Top Gun
B1-es mészárlás 7 kill sebzés 0 felderítés 2
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
8nap és lejár a prémiumom... <#zavart1>#zavart1>
mûködni mûködött de játszhatónak nem mondtam volna 😊
azóta nem tudom mit fejlesztettek a wine patch-en
**--**
Van itt valaki esetleg aki openSUSE alatt tolja a WoT-ot?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A kinetikus energiát csak azonos típusú lõszereknél érdemes nézni és közel azonos kalibernél. De még ebbõl se érdemes következtetést levonni. Két azonos típusú, kaliberû lövedék közt is jelentõs különbség lehet az átütésben, erre jó példák az angol 20 fontos APDS lövedékei.
Armisael: Energiából nem tudok átütést meghatározni. Két, más távolságra vonatkozó átütési adat kéne, azonos döntöttségre. Ha össze is akarjuk hasonlítani más nemzetek átütési értékeivel, akkor még azt is meg kellene tudni, hogy van-e jelentõs eltérés a francia átütési kritériumoknál, mondjuk az amerikaihoz képest. Ha van akkor az mennyit számít.
A WoT forumon fent lévõ ráadásul biztos, hogy más-más színnel jelöli a különbözõ találatokat.
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. január 6. 11:16:04
Jármû: T14
Szerzett tapasztalat: 1 816
Szerzett kredit: 41 581
Csatában elért Achievement: Acélfal, Elit lövész, Mesterlövész
Nem értem néha az embereket,ha körbevesz 5 kis lófing még nem azt jelenti hogy le is tudnak gyõzni.
Megy, ez kell neked, örülsz.
Nem megy, nem ez kell, visszarakod az eredetit.
Mit veszíthetsz?
Vereség
Csata: Fjords 2012. január 6. 10:58:57
Jármû: T14
Szerzett tapasztalat: 882
Szerzett kredit: 28 104
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Mesterlövész
Ezek az új kis fos franciák összevissza mennek mint a hülyék.
Hirportalok?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
WoT: Nishizumi77