World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koridor
Az amx40-el 10 lövésböl nem tudtam kilöni egy pz38-ast. Ezekkel a fostalicskákkal bezzeg berak toptanknak.

Egy ostoba francia tankost nem lehet találni a földön ez katasztrófa
Nem mindenki alkalmas rá<#hamm>
Az verné a farkát a csalánba , aki berakta ezeket a Kínai Tájp szarokat, Inkább 10 arty mint ezek a dögök.Nem sokra becsülöm azokat akik ezekkel játszanak, se ész se tudás nem kell hozzá.

Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/

Mondom, speciális csuklótorna!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sokat gyakorolnak
Hát ha Is7 jön szembe, igyekszem valahogy megkerülni...vagy valami.

Maus tornyát , meg alját néha átviszi, néha nem. Multkor is, gyakorlatilag szarrá lõttem egy Maus-t, egy lövés kellet volna még...de az nem sikerült, és a Maus lõtt ki engem, mert zsinórban pattogtam róla...de ez a buzi random faktor hülyesége.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csak mert mentem pár kört T57-el, de úgy belefájdult egy perc alatt a kezem, hogy hagytam a fenébe.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

darki81
a 122-es ágyúval 10%-ot szedtem le kb hátulról meg oldalról kv1s-el a mausról

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Eagle16
Szóval ha Is-7 van szembe akkor beírom hogy GG és odaállok elé free xp-nek. Ok.

T30 még oké, Maus-on a "gyenge" pontot még a 128-assal se lehet néha átlõni 😊

Az aljáról meg a toronyról beszélek, más gyenge pontot nem ismerek rajta szembõl.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

én alapból nem csinálok.hiába írnám ki ide. 10böl 2 ember olvassa el(eredeti üzenet)<#eplus2>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Sokat erõsítik a csuklójukat, egy speciális bizonyos csuklóerõsítõ tornával.

Jó az tier X-esek ellen is. Csak az Is7-et nem viszi szembõl. De T30 teste ügye papír, abba bele lõni a 150-essel...a Maus-on is vannak pontok amiket át lehet lõni.

fent van írj neki.nekem hol válaszol hol nem

Az artisok hogy csinálják, hogy felülnézeti módban nem készül ki a csuklójuk?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Század jöhet,én is csatlakoznék Patchau századhoz.

köszi a helpet, mûködik, legalább van 1 fun tank bnõmnek 😊 ha meg nem tetszik neki, marad pz2, legalább kapok 1 kis kreditet 😊
ja. így van már 1 ideje .inkább a századról beszéljünk!a héten csak 1x játszottam

Eagle16
Még várok az eladásával, néha vannak szép pillanatai is azért...a 150-es ágyúval meg nagyobb lesz a DPM-je is. Na meg nem akarok bukni 3 milliót ezen.

Majd ha meglesz a 150-es, akkor elõre leírom mindig hogy én csak a Tier 9-eseket és 8-asokat ölöm meg, Tier 10-es a kicsikre marad, bocsi 😊
Kicsit használhatatlan lesz de sebaj...E-100-assal kerültem már össze amin 150-es ágyú volt, miután nem tudott átlõni sehol sem 3-szor, inkább váltott HE-re, ami meg levett kb. 200 HP-t lövésenként.

úja kód írd be hogy NEWYEAREU

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Olyat én is láttam,két kv volt a csapatunkban,5-5 killel nyertek.Viszont láttam 122-es ágyúval kv-t az meg úgy megszopta mint a huzat.

Nem látszik az üzeneted alapból,csak ha rákattintok az eredeti üzenet linkre,vagy mire.

megnyugtatlak a T5 is

nem emlékszem...<#conf>

Koridor
Mind a két T4-es franszia gép egy fostalikcska <#zavart1>

Miért vagy te moderált felhasználó?

írd be úgy a kódot hogy a végére írod hogy EU,úgy elfogadja,akkoris ha már aktiváltad.

Igen de b1-es fegyvere mégcsak sebzésre sem alkalmas
ha nincs tetrach a garázsban (gondolom azért mert 7.1 elõtt aktiváltam a kódot) akk kihez forduljak? (support? 😄 lehet triviális volt a kérdés, de felesleges köröket nem akarok futni)
xblades
A 0.7.2-ben érkezõ változásokról hol tudok utánaolvasni?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

század lesz <#kerdes>jó volna..<#wave>

patchaou
Nyugi, volt olyan, hogy kv-val az összes tigrist kinyírtam 😊 Szóval nem értem mi ezzel a baj. Az összes ág szopóka amíg nem tudsz a kv ellen mit csinálni és azt rak be fölülre.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én bezzeg nem kerülök KV-val B1-ek ellen. Csak Tier 9 ellen...

Ez már vicc 1 kv tank az összes b1-est ki nyirja mi meg tehetelenek vagyunk ellene<#falbav>
Nekem már csak 3 napnyi van, én is hasonlókra várok, de sztem a múltkori akcióból tanultak..

Alig várom már hogy meg szabaduljak a B1-tõl már számolom vissza az xp-ket. Ma egész nap ezt gyûrtem.Az elején be rak kv meg t1-ek ellen de utána már csak t4-esek ellen kell harcolni az már sokkal jobb.Igaz volt ma olyan csatám is ahol 15-2-re ki kaptunk.
Hát márpedig amit a 128-as nem lõ át, az a 150-es se fogja. Az IS7 egy picit mintha átlõhetetlen lenne, de ez csak optikai csalódás, mert AZ OROSZ TANKOK NEM OP-OK!!!!!!!!!!

Amúgy én ezt mindig mondom, 150-es, én szeretem az E100-at. Jókat lehet vele irtani. Az a szopás, ha IS7 jön szembe, mert azt sehonnan nem üti át. De két-három lövésbõl szét lehet kapni egy E-75-öst...szembõl.

bardocz
Egész nap azzal meg T-34-el játszok.
Eagle16
Hát eddig annyira nem jön be ez az E-100, de mindenképp megvárom az "erõsebbik" ágyút, mielõtt eladom...
Tier 8-as tankok gyújtják fel szembõl, 20 csata alatt a szoknya még egyszer sem nyelt el HE sebzést, SPG-nek kb. free kill vagyok...motort egy csatában akár 2-3x is tönkre vágják szembõl, és ez még a jobbik eset hogy csak elromlik, ha kigyullad akkor plusz 100-200 hp-t levesz amíg eloltom. A torony szembõl viszonylag erõs legalább...

128-as ágyúval SÁRGA színû az IS-7 orra, ami aztán gyönyörû tényleg, csak kár hogy az Is-7-esen nincs egy 2x3m-es ide lõj pont, ahol bárki átlövi. Tornya ugyanez.

Beforgatni se lehet, mert teljesen random módon átlövik az oldalát is, az aljáról meg akkor se pattan le semmi ha már 45 fokban állok.

Is-7-est vegyetek vagy Maus-t, T30 se rossz, de ezen az E-100-on csak dísznek van ennyi páncél, hogy cserébe lehessen mondani hogy ezért kapott szar ágyút...

Szeret minket a matchmaking, én már azon gondolkozom átmegyek orosz szerverre ott legalább nem kell állandóan 3 tierrel magasabbak ellen harcolni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nagyon jó az a tank, gyors és tier2-höz képest nagyon is jó ágyúja van.

És ez a játék akkor is buziság. Érdekes, B1-el én folyton KV-k ellen megyek. Esélytelenül. Oké, akkor elõ veszem a KV-t,gondoltam milyen jó lesz, B1-eseket halomra lõni.

Aha...KV-val meg rak IS4-esek ellen. Ez hogy a viharba van már?

Bazki ilyen nincs 5x lövök meg egy kurva 1%-os IS3-et HE shellel a 90 milisbõl mire hajlandó megdögleni végre de ebbõl egyik sem volt lepattanó ám. És itt vagyunk 7.1-nél hát kurvajó.

Sziasztok!

Tudna linkelni valaki egy mûködõ vehicle markers managert ami kompatibilis a 7.1-el? Amim volt azt beleraktam és nemjó, vagyis bezárja a klienst miután berakna a pályára. Köszi elõre is!

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

bardocz
73% a találati arányom vele, és 50-es emberekkel kezdtem. Annyira azért nem rossz.
Én már harmadik napja victory sorozatban vagyok, néha bejön pár szopó sorozat, de max 3-4 csata rövidek, utána 6-7 win zsinórban, már 0.2%-ot javult a gyõzelmi rátám két nap alatt. Remélem sokáig marad így. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy egyedül kb. 5 csatát mentem összesen, platoonban meg companyban megyek már csak szinte. ARL-44-el 55 csata után 60%-os a win, nem rég lett meg hozzá a legjobb motor, így már teljesen fullos és rohadt jól gyorsul meg fordul, jobban megy, mint az IS, alap motorral meg KV-3 szintû a csigatempója.

Nem nem csak téged, nekem most a retardált hátulkempelõ IS4-esek jutottak a hétre -.-"

Tudom csak vicc volt amikor láttam, hogy a klánjában vagytok 😊
Nálam tegnap volt hasonló amibe nagyban segített a stock ARL44 de IS-3-al is csak két kört mentem utána inkább nem erõltettem.

Nálam is ez a helyzet és ne aggodj szopunk mi is mint a torkos borz.
75%-os a legénység.