World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amióta bejöttek ezek a francia szarok, sokkal nehezebb érvényesülni a B2-vel.

Némi irónia volt benne, ami át is jött (fölötted eggyel). 😄
Én biztos nem folyok be a kettejük közt dúló szerelmi szappanoperába.😄 Nem tudom mi van a dolog hátterében, de NEM is akarom megtudni!😊

Egyébként ma mást is állandóan megtisztel a játék a world of retard noobs allstar teamjével, vagy csak engem? 12 csatából alig 5k xp-t sikerült összekalapoznom e75-el, prémmel. Ma se játszom többet ezzel a szarral, mert csak felhúzom rajta magam egyfolytában. Csak, már csak 5 napnyi prémem van, jó lenne valami promókódos akció megint.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Imádom a KV tankon ezt a 152-est csak ne lenne ilyen lassú töltésû
Gondolom 50%-os manusokkal mész. Tegyél bele 75%-ost, sokkal jobb lesz.

De persze ez a B1 lehetne jobb is, ha használni lehetne mind két ágyút rajta...ja csak persze inkább elkúrták és így szart sem ér.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tuvok
Pont ellenkezõleg 😊

Most látom hogy T54-rõl van szó,van aki sír még azért hogy op a t54?

nem rossz - (o)ros(s)z

De ez a ajándék Tetrach is akkora fos. AKkora a célzõkör mint maga a tank. Baszod , a KV 152-resével pontosabb vagyok. Mi ez valami rossz vicc?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Áh, de izék ezek a francia tankok. Pontatlan, de ha mégis talál semmit se üt át. Lövök vagy 30-at és nem történik az ég világon semmi. Juj de izgalmas.

Az új patchel bejött a szopató faktor is. Négy T7 és 5 T6 tank van én megyek balra többiek jobbra. Erre jön az enemy 3 T6-a és összes T7-e egyedül vagyok egy stovk KV van mögöttem aki 1,5 lövésbõl kiszedtek és hamarabb meghalt a másik oldal. Hát ez szánalmas már kajak, és így kell játszani.

hawken
Egy szóval nem mondtam ilyet.
De sosem értem ezt a fingreszelést a statisztikákkal. Nekem kifejezetten egy fos a statom, alig érem el a 68%-os találatit, stb...
Viszont lejátszottam az elmúlt pár hónapban kb 2000 csatát, és láss csodát, mostanában ritka az a csata amikor nem lövök legalább 2-3 ellenfelet csatánként. Nem tudom hogy ez mennyire jó vagy szar eredmény, nem tudom ettõl most jó vagy rossz játékosnak számítok e.
Igazából nem is foglalkoztat, nem élveznék attól sem ha 95%-os volnék.
Nekem ez csak egy játék, ami szórakoztat, vagy néha bosszant kicsit az idióta hibáival, de mindenképpen kellemes idõtöltés.

darki81
zöld és fenyõ

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

van már kép arról hogy milyen lesz a fa a 7.3-ban a németeknél?

Tuvok
Kuss 😄

Úgy csináltok, mintha a jó statisztika és a játék élvezete kizárná egymást, pedig nem. 😊

Nem véletlenül,egy hülye gyökér az a kacsa,visszamászhatna oda ahonnan kijött.

hawken
...meg aztán van aki csak a játék kedvéért játszik, és nem a statra veri...

Kíváncsi leszek az "OP-54"-et érintõ válaszra. <#eplus2>
Majd Gunslinger Meg Kitty jól védeni fogja szvsz tudja, hogy sokan fenik rá a fogukat 😄

Nik0Bellic
Herr Rassendiskriminierung!

Ez nem a cod kissé elnézted.

na igen, scoutolásról nem is beszélve. emlékszem mikor még alig pár száz csatával a hátam mögött abból állt az egész scout téma hogy rush az ellenhez és meghalni aztán örültem hogy egy perc alatt kaptam egy valag xpt. a team meg szívott mert minusz egy fö az elsõ percben... newbiek élete

683-1138 a sebzése.

Nekem van több scout tankom is,szinte sose ölök velük mert csak kukkolásra megyek.

SirAlo
de ez egy lovesssel volt 1k😛

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Buzi kacsát megölném.Nem tom milyen tankja van,mindjárt meg is nézem,rajta van az a rohadt tetû az ignore listámon.

tehát föleg top tierrel játszottál. nekem 4,3k csatából csak 3,2k killem van de az összes nemzettel ki van húzva minden ág (kivéve arty) t6ig. t6 fölött meg összesen nem volt 800 csatám. t8 mindössze 230, a fölött meg nincs is tankom. szerintem t8 alatt killeket nem is nagyon érdemes nézni de én nem is vagyok ráizgulva a statra. szerintem t8as tankokkal indul igazán a játék. ott jön a kill rendesen. de míg te vagy az alsó harmadba - szóval t7töl lefelé - elég rendesen lehet szívni. kicsit bánom hogy nem kezdtem elõbb nagy tierrel játszani de így úgy érzem jött is tapasztalat. úgy gondolom túl van értékelve kicsit az a stat

Mi a szösz a Kv-nak már van 150-es ágyúja is?
Eddig csak 152-t ismertem,de avval leadni 1k sebzést nem mûvészet,mert lõsz kettõt és megvan.

http://worldoftanks.eu/news/880-kill-mods/

ezt olvastátok? kár hogy nhincs prémiumom
Egy orosz tankom, sincs, undorom tõlük. Legtöbb csatát a Ferdinanddal (638), a JagdTigerrel (504) meg a Jagdpantherrel (503) játszottam, de ezek még összesen se teszik ki a felét az összes csatáimnak. A többsége mind ilyen alacsonyabb tier német light/medium tankok, meg a maradék TD, amik elvezettek idáig. Heavyknél eddig a KT-ig jutottam el. Találati arányom az ultrapontos távcsöves német ágyúknak köszönhetõen 70% (volt több is, asszem majdnem 80, de mióta kevesebbet TD-zek, folyamatosan csökken...).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SirAlo
LoL KV 150-es csovel 1k sebzest adtam le 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Kiszáradtak.

igen. történelmet tanulok.

darki81
vannak akik a szar tankokkal is mennek, és sok tankot kipróbálnak, azoknak azért kevés a kill! vannak akik farmolnak kv-val vagy fullos nagy tankjuk van, azoknak azért sok a kill!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Az mitõl van hogy el tünik a víz a folyókól meg a tavakból nálam mindegyik pályán már ahol van.
Ennyi hatástalan-t nem hallotam mint a b1-nél valamit csinálhatnának ezzel az ágyúval
nincs vkinek kedve farmolni 1 millió kreditet nekem? 😄 type van meg prém, de most elment a kedvem a játéktól kicsit 😄 de hát idióta vagyok
Azt is nézd hogy mivel érted el mert IS-3 vagy 4-el ez nem nagy mûvészet mivel azok 2-3 kill mindíg van
Nálam 3750 csata alatt 3785 kilõtt tank. Ahogy nézegetem egyesek statisztikáit, úgy tûnik hogy még ez is max. átlagos, vannak akik kétszer ennyit nyírtak ki. Meg vannak, akik háromszor több csatát játszottak... O.o

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Uuups, 91643-ra ment. 😊

Szerintem te rájátszol. Nem létezik, hogy valaki ennyire analfabéta legyen.

Ahogy esteledik ugy lessz egyre több idiota.
Tuvok
kösz <#puszis>

Tuvok
Nyugi, nem overlord/WG-véleményezõ címet kértem, olyat szerintem miattam amúgy se mernek csinálni

Én is, csak kissé hulla vagyok

Azért van értelme, mert ezek külön szerverek.😊 Most 4 nagy szervere van a wot-nak: eu, na, ru, meg a kinai.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

hogy lehet vki ennyire idióta mint én??????? eladtam az IS 3 at mielõtt kifejlesztettem volna az IS 4 et, ááááááá nem hiszem el, ugrott egy raklap kredit
Csak finoman! 😄

Szolgálati közlemény: este leszek már. 😛
Sippie
Tuvok
Hol lehet overlordnak kérdést feltenni ?