World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hááááát finoman szólva... érdekes ez a G1B
pattintás: amikor jó ütemben rántod félre a tankot, hogy rossz legyen a becsapódási szög (ferdinél volt nagyon látványos), ha csak jól jött ki az ütem, akkor se áruld el senkinek, szerintem direkt volt és kész :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

<#worship><#taps>
köszönöm szépen 😊,akkor lassan nekiülök 😊
Pongyi: Majd Wlanseraf véleményét is kikérjük. Biztos vagyok benne, hogy be tudja bizonyítani, hogy ez a 7.0 elõtt másfélszer ennyit ért volna! 😊

Eagle: Szerintem minden ehhez hasonló csatában nagyon jól teljesít a csapat attól függetlenül, hogy egy játékos aratja-e le a babérokat, vagy sem.

Renegade: IS-7-tel ez egy bevált útvonal Himmelsdorfon, fõleg ha Maus is van az ellenfélnél. Randomban még nem próbáltam, de gyakorlóban rendre elvérzek egy Maus-szal szemben, ezért próbálom kerülni a vele való találkozást a csata elejénél. A térnél azért húztam el az IS-7 mellett, mert ha megállok, akkor egyrészt nagyobb eséllyel visszalõhet rám, másrészt jobb oldalt is volt egy IS-7, amitõl még egy lövést elszenvedi elég rizikós lett volna, ráadásul a KT is velem szemben leledzett. Gyakorlatilag minden irányból lõhettek volna rám. Nem szeretek arra alapozni, hogy majd a csapattársam kiszedi - jelen esetben az oldalamban lévõ IS-7-et. Ezt companyban és CW-ben persze elvárja az ember, de randomban szerintem a "magad uram, ha szolgád nincs" elv érvényesül. A lövés pattintást nem tudom mire érted. IS-7-nél ezt nem nagyon lehet befolyásolni. Esetleg pont ez a poén benne? 😊

ha már reggeltél akkor az EU-s weblapon írd be a accodnál bonus kódnak NEWYEAREU, ezzel rögtön szerzel egy jó kis T2 prém tankot. a francia tankokat hagy akkora amikor már van némi rutinod.

ha még nem öltél bele sok energiát, akkor kérj meg itt valakit, hogy a dobozos verzió invite codját ruházza rád, esetleg egy másik kódot is (van belõle sokaknak felesleges) amivel kapsz egy t3 light tankot ami igazán móka (ez megy meglévõ accal is és még 1 nap prém is jár hozzá)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Igen oda ugrik ahová kattint a térképen.

sziasztok srácok!elolvastam a faq.stb ismerkedem a játékkal,az este folyamán el is kezdem,valakinek van kedve segíteni,hogy mit hogy csináljak?elõre is köszönöm,ha igen akkor dobjátok át az msneteket üzenetben.
miért nem a vár alatt mentél? Elõször itt duzzogtam, hogy na mész fogadni a medeket, ami nem a te dolgod.
a térnél necces volt elhúznotok egymás mellett az ellen IS7-ével, bár benne volt a levegõbe, hogy "akkor mindketten megyünk resetelni".

a lövés pattintás már látványosan megy (nekem ennyire még nem) :-)

Eagle16
Szépen kikerülted az ellenség fõ haderejét, grat 😄D

Amúgy a csapat jó volt, 2 top tank nélkül viszonylag szépen szétszedték az ellenfelet...

Szép volt, de a csapat sokat hozzárakott szerintem.

Ja és persze mekkora szar OP ez az iS-7. 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

10 killre csak 93.000??? Az nagyon kevés szerintem. Amugy gratula😊 Ügyi vagy. Na eg az IS7-nek is jót tett a 7.0
mert emlékszünk a régi "szép idõkre"

HunAnFionn
Draw
Battle: Swamp 2012. január 6. 21:06:31
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 756
Credits received: 28 578
Battle Achievements: Reaper, Sniper

Ez a tigris qrva jó!Nem is értem miért utálja mindenki.

Már csak 764 xp és meg szabadulok a B1-tõl<#nevetes1>
Nem voltál teljesen hull down pozícióban. A test bal oldala kilátszott. Az utolsó linkelt képen látszik, hogy az egyik lövése átvitte a parancsnoki kupoládat.

http://kepkezelo.com/images/h56cse41j3ij364qaaux.jpg

bardocz
Amikor megy a dögöljön meg az összes artista, azzal persze nincs gond. Éljen a kétszínûség.
úgy, hogy nem voltál hull downban

Én szeretem a tájpokat,t34-el szinte ingyen killek.

Amugy elsõ 3 percben meghalok...
Hova lõtt??? Na ezt könyörgöm vki magyarázza meg nekem!! Most lehet h én látom rosszul de tök hulldawn (vagy mi) voltam, és akkkor mégis h lõtt ki az 50-100???? Ha csak a tornyom látszik T32-vel akkor elvileg kilõhetetlen vagyok nem??? Hogy a tökömbe lõt ki? Megjöttek a franciák és elvesztem az egyetlen elõnyöm amit a T32-vel kitudtam használni?
Szerintem elég érdekes volt ez a csatám, és nem is feltétlenül a végeredmény miatt - de persze, nyilván azért. <#ravasz1>

Itt a róla készült videó. Az építõ jellegû kritikákat szívesen fogadom. 😊

Eagle16
Még egyet berakok ha nem gond, itt 30 lövést kaptam, abból a szoknya kb. a felét felfogta 😊

Így visszanézve annyira nem is szar ez a tank 😄

link

Tudom hogy hülye voltam, amiért a tornyot forgattam az alap ágyús T-54 miatt, de nem is figyeltem az ágyúját hirtelen...át se tudott volna lõni pedig. Meg nem kellett volna egyedül közel mennem stb...legközelebb okosabb leszek. Még csak 20 csatám van ezzel.

A világhálón mindenkinek kinyílik a csipája, és kígyót-békát kiabál a másikra. Ezen úgysem tudunk már változtatni.

Szal nem piszkálásképp írtam,remélem így már ok😊

Sok ész vagy, látom. Egy szóval nem írtam, hogy köszönd meg. Azt sem, hogy ne írj noob afk-t.

Csak ha te egyszer afk leszel, vagy ledob a net, semmi gond, ha anyád halála lesz az elsõ, amit mond valaki? Végül is, tönkreteszed 14 ember játékát.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Arra írtam,h ez nem csak veled történik meg...<#wave>
Sokan azt sem tudják,h ki miért van a csatában.

bardocz
Bejön platoonba, majd 12 percig afk. Mindjárt meg is köszönöm neki, tényleg.
Volt már olyan is,h a PZ38-as mögöttem jött megbújva😊)
Persze,h belefutottam 1 négyes csapatba a bokorban...

Azzal gyorsan odaugrik?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

És ezt mégis kinek mondod? Nekem? Végülis nem régóta játszom...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ctrl+jobb gomb a célpontra a térképen!

Van 1 jó FAQ-unk:Ajánlanám mindenkinek aki az EU szerveren van.
1kis részlet belõle:
light tank (könnyû tank, felderitõ) – ezek rendkívül agilis, gyors, ámde rendkívül gyenge páncélozottságú és fegyverzetû jármûvek. Alapvetõ feladatuk az ellenséges célpontok felderítése, megmutatása a csapattársaknak (lásd lejjebb a mit csináljak a kis tankommal fejezet). Igazából csak a kezdõ tankok tartoznak ebbe a kategóriába, magasabb szinteken nincsenek is könnyû tankok, szerepüket a közepes tankok töltik be.

medium tank (közepes tank) – mozgékony tankok, átlagos fegyverzettel és páncélzattal. Fõ feladatuk a nehéz tankok támogatása, a térképen a kulcspozíciók elfoglalása és tartása, ellenséges tüzérség és tank destroyerek felderítése és megsemmisítése. Gyorsaságukat kihasználva egy-egy elleni harcban a nehéztankokat is legyõzhetik, ha pedig 2-3 közepes tank összeáll és együtt tevékenykedik akár döntõ tényezõk is lehetnek a csatában.

heavy tank (nehéz tank) – õk képviselik a fõ tûzerõt. Erõs páncélzat és ágyúk jellemzik õket, cserébe természetesen nem túl mozgékonyak és gyorsak (tüzérség ezért szereti õket írtani).

Ezzel semmi gond. Nyilván ha afk-ra kényszerülök, akkor nem egymás után többször teszem, hisz nem lépek be új csatába, csak ha már ráérek.

Viszont egymás egészségének a rovását kívánni, sõt a halálát egy szar játék miatt, hát ne is haragudjatok, ez mindennek a legalja... (akinek nem inge ne vegye magára)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Én nem ugatok, ha valaki végig AFK, hanem használom a report funkciót. Ha többet is kap, akkor egyértelmûen xp-leecher.

Ennyi közöm azért van hozzá.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Várjál, akkor is noob vagyok ha elõre megyek...

Mert akkor meg az van hogy minek rohantam be, hülye E-100...elõfordult.

Semmi se jó.

Bár volt valami csata ma, amiben mindenki egy oldalra ment és nyertünk is 😄 Ez volt az: azt hiszem

Jó ilyen ritkán van, de jót röhögtem, fõleg hogy az elején a GW Panther kijelentette hogy lemmingek vagyunk és õ aztán nem fog spg támogatást adni 😄

És? Ez csak egy játék! Te meg olyat kívánsz, amit ha szemtõl szemben, pl nekem mondanál, beverném az arcodat.

A játék lehet nálad az élet rovására elõnyt élvez, de pl.: nekem símán van afk. A statot leszarom, a többiek játékát is leszarom, ha nekem IRL dolgot kell azonnal elintéznem játék helyett, de már indítottam egy csatát.

Kicsit gondolkozz el, hogy mire, milyen mértékû szitokkal válaszolsz. Lehet neked nincs súlya a szemrákban történõ elhalálozásnak, de valaki ezért bibisre verné a bucidat.

Tudod mi a nagyon szar? Hogy például leugatnak, hogy E-100-al miért nem támadok elõre. Na bazd meg miért nem? Mert senki meg sem mozdul a csapatból, ellenben ha én megmozdulok az E-100-at a bokorban ülõ láthatatlan TD-k meg a hat óriás arty fogja lõni...ezért! Barmok!

A közepes tankjukkal a bokorban kempingeznek, és azt várják én rohamozzak. Idióták.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Ez virkir-nek ment volna....

bardocz
Az a közöm hozzá, hogy másik 14 ember játékát bassza el.
Eagle16
Ebben a véleményben benne van azért az is, hogy ótvar csapatokat kaptam, az egyikben bejön egy GW Panther meg egy Is-3 és egy AMX akármi, csak azért hogy aztán kilõhessék egymást...

Aztán volt pofája beírni az egyiknek hogy jó játékot, meg még hozzátett valami csúnyát is.

Volt egy olyan hogy S-51 kilõtte a csata elején az egyik francia tankunkat, utána rögtön öngyilkos lett. -2.

SPG halomra gyilkol minden csatában, de most már sokkal-sokkal óvatosabb leszek...hozzászoktam az E-75-höz, mert ott általában nem volt ennyi nagy SPG, vagy nem én voltam az elsõdleges célpont, plusz annak van valami képessége a rejtõzésre, ezt az E-100-ast meg 134413 km-rõl is meglátják, akármit csinálok vele és persze csak engem lõ mindegyik SPG. Malinovkán pl. folyamatosan spotolva voltam a másik oldalról, miközben nem volt a bokorban felderítõ, el se tudtam hagyni a ház mögötti helyet...

Még látok a tankban lehetõséget a nagyobbik ágyúval és több tapasztalattal, nem adom fel 😊 De azt már most látom hogy ez nem igazi Tier 10, csak valami 9,5...kb. mint az Is-7 volt a patch elõtt. Csak ezt ugye nem fogják erõsíteni mert nem szovjet tank.

Haljál meg te pöcskormosodásban.

Mi közöd hozzá, hogy ki mit csinál? És ha épp szarnia kellett? Vagy felsírt a kisbaba? Vagy becsöngetett a szomszéd, hogy ég a kocsilámpa az utcán?

Semmi közöd hozzá, ki miért AFK és jogod sincs hogy olyat mondj rá, amiért a középkorban kiszúrták volna a nyelvedet...

Setting/Control/Mouse/SPG = 100%
(vagy valami ilyesmi)
ma játszottam 10-15 meccset franciákkal de abból kb 4 et nyertünk
és abból is 3at nem tudom hogysikerült.
Koridor
11 meccsböl egy 13. egy 8. két 7. a többi top5.
Miért nem a KV-val rak igy be <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

bardocz
Ezt nem hiszem el, azért bukunk el egy meccset, mert egy platoonban lévõ T29 afk, és nem védi a bázist, meg nem csinál semmit. Én meg egyedül szétkapom az ellen T29-esét 1v1-ben, de mire foglalnék, már 80% körül jár. Az ilyenek halnának meg szemrákban.
Hm...
Mintha ugyan ilyen lett volna az én tapasztalatom is azzal a tankkal.
Ezek szerint nem én látom rosszul hanem tényleg akkor fosch mint aminek én érzetem.

Lehet inkább abba hagyom a franciákat mert ezt nem lehet kibírni, nem lehet semmit csinálni velük, fõleg ha még a csapattársak is elcseszik
Kilõttek a PzIV-bõl? 😊

Eagle16
Vigasztaljon az hogy az amx-et 10-bõl 5-ször Tier 7-be rakja, ahol 1 lövés kb. mindennek...

Nagyon elbaszták a francia kis tankokat