World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tom mit szenvedtek nekem szinte tökéletesen fut notebokon is magas view distance és medium/alacsony graf mellett.

én sem értem mert a tesóm gépe amirõl játszani szoktam ha tudok az papíron gyengébb mint az én laposom és azon mégis tök jól fut a laptopomon meg kínlódik.

Sippie
az a track komoly sebzéseket nyel el, úgyhogy örülj neki 😄
Brutal
Ez a szar M6 másról se szól csak "last a track" ugy 30x egy játékban aztán off....
igazi élvezet

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Sippie
igazad van, de attól még több GHZ-em van mint az asztali gépembe ott még sem csinálja ezt 😄
nem tudom már hol láttam de úgy emlékszem hogy a WoT nem használja ki a többmagos procikat. ha nincs igazam javítsatok ki de én így tudom

Gottfried
Tényleg történelem hû mikor PZIV-el Type59 ellen kell harcolni... :-D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sippie
hát nekem 2,4 ghz quadcore-os Atiradeon 5650 1 gigás VGA-s notebookom van, és úgy akad rajta mint a szar 😊 vagyis a sniper módban, lövéskor, illetve a többi füsteffekt szétterheli a gépet, de miután azt kinyomtam sem szívesen játszottam laptopról, igazából nem tudom mibaja van vele.
flashpointer
"elfogadható beállításokkal"
az a 3.5 giga meg jó lesz 5.5-nek is .)

köszi szépen a gyors válaszokat!
(de ha még valaki mond laptopos tapasztalatot azt megköszönném 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Hetzerre jó még a 105-ös?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Operating system: Windows 7
Processor (CPU): 2.2 GHz
Memory(RAM): 1.5 GB for Windows XP, 2 GB for Windows Vista / 7
Videocard: GeForce 6800GT with 256 MB of RAM / ATI X800 with 256 MB RAM, DirectX 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Free hard disk space: 3.5 GB
Internet connection speed: 128 Kbps

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

2Ghz dupla magos proci, 3gb ram, 512VGA ilyesmi legyen benne és futni fog.

én laptopról nyomom Lenovo N500-al tolom de ezen laggol nagyon fõleg a nagyon nyílt pályákon. egyedül az arty sniper módja megy rendesen rajta. szal ennél jobbat vegyél

flashpointer
valaki nem szokott laptopról játszani? Milyen gép kell hozzá hogy azért elfogadható beállításokkal normálisan fusson? Most akarok egyet beszerezni, de a wotnak mindenképp futni kéne.) köszi!

Emancipate yourself from mental slavement!

Solten
Szerintem is qrva jo kis tank, szet lehet vele szivatni szegeny ellent. Johetnek tovabbi brit tankok.

Saor Alba

Solten
Legalabb nem lehet azt mondani hogy nem tortenelemhu a jatek... <#alien> A nemetek ezert (is) mentek at a franciakon mint kes a vajon. A B1 ugyan uberelte a german tankokat akkoriban, de "ugyesen" szetszorta a gyalogsag kozt oket a francia hadvezetes / 88-as Flak-al kilottek oket.

Saor Alba

tudod az a játék, mint a tetrisz csak 3 dimenzióban😄 Amúgy azt kell beírni promocodehoz h: NEWYEAREU
..mintha olyan marha sokat hasznalna a kedves community ezeket a tankokat..

Due to concerns raised by the community the purchase of packages that include the A-32, PzKpfw V-IV and M6A2E1 tanks have been removed from the Gift Shop for the moment. A final decision will be made in the near future as to whether they will be sold in the Gift Shop.

Gift Packages that do not involve the Pre-Order Tanks are still available for purchase.

Naeron66
Kristooof
Tetra?

Eagle16
Hmm, lámpánál mindig könnyen átlõhetõ az Is-7, vagy csak mázli volt?

Az E-100 tornyának a tetején azt a kis vékony szart eszembe nem jutott volna lõni, fõleg hogy még ilyen közelrõl is könnyû elhibázni.

Amúgy jó lesz ez a 150-es ágyú...E-75-ösönek amúgy a kupolája is könnyû célpont 😊

Az oldala a nagyobb ágyúkat azért nem szereti nagyon, de Tier 9-es ágyúk lövését általában elnyelni. 128-as meg 130-as kaliber ellen nem merem csak így kitolni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

menjél Tetrával, az hülyére szivatja a francia tankokat

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gottfried
Egy tipp amivel megkönnyíthetjük a harcot a type59 ellen.
Kerestem rá egy irtózatosan ronda de nagyon feltûnõ skint,így vörös-fehérben virítanak és már messzirõl jó célpontok. :-)
Nekem bevált.

http://mirtankov.net/china/5577-type-59.html

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Kristooof
Nem rég kezdtem újból a játékot (nem sokat játszok vele) feltoltam 2-es szintig, van Pz.Jäger I-em meg egy PZ.II-esem fullosra kitolva.Nem nagyon volt ellenfél a pályán az új update-ig, amíg nem jöttek a francia harckocsik...egyre jobban megy el a kedvem a játéktól.
Lehet orosszal kellett volna kezdenem?<#confused>

Sajnos ebben a csatában nem sikerült bemutatnom, hogy mennyire hatékony oldalazva kijönni a fedezék mögül E-100-zal, mert az oldalán mindig átlõtték. Szóval mit láthatunk? Egy elhibázott lövést, 300-as HE sebzést a JP-ra és egy lepattanót az E-75-rõl. Kb. 11 percig érdemes nézni, mert túl jó volt a csapat, és onnantól kezdve õk intézték el a maradékot.

http://www.2shared.com/file/AM0GvwaL/20120106_2233_germany-E-100_si.html

T50hez melyik löveget használjam szerintetek?

Nah most toltam egy jó csatát 11-9-re nyertünk úgy hogy az ellent kilõttük.

Sippie
a ragequitter jelezve van valahogy csatán belül?
Eagle16
Most már látom õket Tier 10-es csatában is, de érdekes módon 1-2-t ha berak az MM, a kínai inváziót meghagyja low tier-ben továbbra is...

És persze ugyanúgy bepakolja Tier 7-es tankok ellen is õket, mintha ugyanolyan erõsek lennének.

Eagle16
Na igen, õt elkapták az elején...ilyenért beszólni mondjuk én nem szoktam, ha eltalál tracer alapján akkor az én hülyeségem, de SPG-nek szoktam pofázni ha kilõ tankból, próbálom magam visszafogni de mikor 2km-rõl tv-nézés közben kiszed az nem gyengén idegesítõ.

Van Hummel-em, de szerintem lõttem ki vele annyi SPG-t mint tankot, csak ezek a nagy dögök idegesítenek, ráadásul nagy tier-ben luxus a counter artillery ahogy látom...

..csak en gondolom ugy h a type tierjen semmit nem allitottak, csak a oenzhez kapnak +5%ot?
azért hanzyhun (a counterarty áldozata rögtön az elején) benyõgése mindent visz. Ezekért a pillanatokért érdemes egyedül artyzni 😊

Kössz találd el 100 méterrõl 😄 nagyba lézeng fel alá 12%-on az oldalát mutatva de pattog mert nem tudom átlõni azt a szart csak az elején a mosógépet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sippie
IS-3 teknõjébe 3 lövésbõl 1 sebzett bele a 107-esbõl... baromira érdekes, csak nem agyon lett páncélozva az orosz tankok alja is?
saslaca
Gratulálok! Nagyon szép csata! Bár szerencséd volt, hogy az ellenség zöme pont a pálya másik felén akciózott, és nem a vasút felé indultak.

Eagle16
Mondjuk itt jó pár mellément 😊 Stílus hátránya, kicsit rosszabb a találati arányom mint másoknak, de nem vészesen.

Alapból ott rontottam el hogy nem kellett volna rájuk másznom, de ott valós idõben nem láttam át a helyzetet ennyire. Jó ötlet lett volna az is amit mondasz, megpróbálom alkalmazni ha lesz még ilyen helyzet. Egész végig azon görcsöltem hogy a T-54 szét fog szedni hátulról...ezért bénáztam. Na majd legközelebb. Azért kösz hogy végignézted.

Volt már hogy 45 fokban lõtték át az oldalát amúgy, ezért nem merem ennyire. De még ki kell tapasztalni.

látszik az oldalról is

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Vagyis ha az oldalát mutatja sérthetetlen kurvajó 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

R2D2

KV5-öt hol a fenébe lehet átlõni sluggerrel? oldalról csak letrackelni lehet

Lejátszott vele egy csatát, és feltöltöm ide. Hátha lesz valami újdonság a számodra, bár sok mindent nem ígérhetek. Elsõ csatám vele a 7.0 óta. Már elõre félek.

WorldOfTanks.exe :-)

Eagle16
Hozzá kell rendelni a játék exe fájljához. Dupla katt és utána megy.

Szakesz: én 7.0 elõtt nem is játszottam vele...nem mondom hogy többet vártam tõle, de valahogy nem az igazi. Szerintem a nagyobbik ágyúval lesz igazi E-100. Addig csak Maus gyenge változatban.

hát basszus, nem malacod volt, hanem kondád, ha éppen nem 90 fokban kaptak el, akkor mind pattant.

egyébként ja, bár nem az, hogy nem vetted észre, hanem hogy testtel fordultál ilyen szituban.én ilyenkor nem testtel forgok, hanem 45 fokban, az alját odanyomva a sziklához, így elõlrõl is, hátulról is rohadt jó védelme lesz.

más: basszus, hogy lehet sniper mód nélkül célozni és találni, ez továbbra is rejtély :-)

Én nem mertem az E-100-zal játszani a 7.0 után. Minden elismerésem, hogy te vetted a bátorságot. 😊

Srácok a wotreplay fájlt mivel tudom lejátszani ?
Eagle16
Enyémbe nincs semmi különleges, az egyiken csak a lemming taktikát akartam megmutatni, másikon meg azt hogy mi mindent elnyel ennek a dögnek az oldala.

De ha majd én is csinálok 10 kill-t és parádésan kerülgetem a lövéseket, akkor azt mindenképpen berakom 😊

Tier 10-es visszajátszásokat szeretettel várom, fõleg E-100-ról, de Maus is jó.

Most már tiszta. Ezt mostanában már csak sarkoknál csinálom, vagy olyan helyeken, ahol a közelebb lévõ páncéllemezt nem lõheti az ellenfél. Gyakorlatilag nagyobb ennek a pattintásnak a füstje, mint a lángja, mert hiába forgattad be jól a testet, hiába célozza a frontod távolabbi páncéllemezét az ellenfél, mert a szórás miatt egy kis szerencsével könnyedén átütheti a páncélzatot, ha a közelebbit találja el, amely vesztett a beforgatás miatt a döntöttségébõl. A legegyszerûbb egyébként, ha 0°-ban tartom a testet és elõre-hátra mozgok. Legalábbis kevésbé kockázatos, mint a pattintásos módszer. Persze erre leginkább rá kell érezni, és figyelni az ellenfél játékstílusát. A legtöbben ráállnak valamelyik gyenge pontodra, és azt lövik rendületlenül. Nem érdekli õket, hogy mennyire van beforgatva, milyen rossz szögben tudnak csak rálõni, mert egyszer bejött nekik, ezért nem váltanak. A gond akkor kezdõdik, ha nem teljesen retardált az ellenfél, és másik pontot kezd el célozni. Az ilyet sajnos nem lehet kijátszani.

hehe, nekem a Maus gameplayeket kéne kikockáznom, mert parádésan elügyetlenkedem úgy egy hete, megyek 40 fokban, gondolom én vagyok az Isten, erre rámnéz egy T10 és pukk, minusz sok HP. :-)

na mindjárt csekkolom, meg kritizálom a tiedet is :-)

Eagle16
E-100-nál gondolkozom azon hogy mostantól oldalazva megyek inkább komolyan.

Az alját így nem lövik át, az oldala meg feketelyukból készült 😄

Visszajátszáson látszik is, de gondolom senki nem nézte meg, mert nincs 110%-os nyerési mutatóm 😄

Mondjuk igaz, kutyát se érdekli, én visszanézem majdnem mindegyiket, mert pontosan látom hogy hol lõ át mi, meg hogy hol rontottam el.