World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazi élvezet
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
az a 3.5 giga meg jó lesz 5.5-nek is .)
köszi szépen a gyors válaszokat!
(de ha még valaki mond laptopos tapasztalatot azt megköszönném 😊
Emancipate yourself from mental slavement!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Processor (CPU): 2.2 GHz
Memory(RAM): 1.5 GB for Windows XP, 2 GB for Windows Vista / 7
Videocard: GeForce 6800GT with 256 MB of RAM / ATI X800 with 256 MB RAM, DirectX 9.0c
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Free hard disk space: 3.5 GB
Internet connection speed: 128 Kbps
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Emancipate yourself from mental slavement!
Saor Alba
Saor Alba
Due to concerns raised by the community the purchase of packages that include the A-32, PzKpfw V-IV and M6A2E1 tanks have been removed from the Gift Shop for the moment. A final decision will be made in the near future as to whether they will be sold in the Gift Shop.
Gift Packages that do not involve the Pre-Order Tanks are still available for purchase.
Naeron66
Az E-100 tornyának a tetején azt a kis vékony szart eszembe nem jutott volna lõni, fõleg hogy még ilyen közelrõl is könnyû elhibázni.
Amúgy jó lesz ez a 150-es ágyú...E-75-ösönek amúgy a kupolája is könnyû célpont 😊
Az oldala a nagyobb ágyúkat azért nem szereti nagyon, de Tier 9-es ágyúk lövését általában elnyelni. 128-as meg 130-as kaliber ellen nem merem csak így kitolni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kerestem rá egy irtózatosan ronda de nagyon feltûnõ skint,így vörös-fehérben virítanak és már messzirõl jó célpontok. :-)
Nekem bevált.
http://mirtankov.net/china/5577-type-59.html
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Lehet orosszal kellett volna kezdenem?<#confused>#confused>
http://www.2shared.com/file/AM0GvwaL/20120106_2233_germany-E-100_si.html
És persze ugyanúgy bepakolja Tier 7-es tankok ellen is õket, mintha ugyanolyan erõsek lennének.
Van Hummel-em, de szerintem lõttem ki vele annyi SPG-t mint tankot, csak ezek a nagy dögök idegesítenek, ráadásul nagy tier-ben luxus a counter artillery ahogy látom...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Alapból ott rontottam el hogy nem kellett volna rájuk másznom, de ott valós idõben nem láttam át a helyzetet ennyire. Jó ötlet lett volna az is amit mondasz, megpróbálom alkalmazni ha lesz még ilyen helyzet. Egész végig azon görcsöltem hogy a T-54 szét fog szedni hátulról...ezért bénáztam. Na majd legközelebb. Azért kösz hogy végignézted.
Volt már hogy 45 fokban lõtték át az oldalát amúgy, ezért nem merem ennyire. De még ki kell tapasztalni.
/USSR/4-HeavyTanks/KV-5/p1.jpg)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szakesz: én 7.0 elõtt nem is játszottam vele...nem mondom hogy többet vártam tõle, de valahogy nem az igazi. Szerintem a nagyobbik ágyúval lesz igazi E-100. Addig csak Maus gyenge változatban.
egyébként ja, bár nem az, hogy nem vetted észre, hanem hogy testtel fordultál ilyen szituban.én ilyenkor nem testtel forgok, hanem 45 fokban, az alját odanyomva a sziklához, így elõlrõl is, hátulról is rohadt jó védelme lesz.
más: basszus, hogy lehet sniper mód nélkül célozni és találni, ez továbbra is rejtély :-)
De ha majd én is csinálok 10 kill-t és parádésan kerülgetem a lövéseket, akkor azt mindenképpen berakom 😊
Tier 10-es visszajátszásokat szeretettel várom, fõleg E-100-ról, de Maus is jó.
na mindjárt csekkolom, meg kritizálom a tiedet is :-)
Az alját így nem lövik át, az oldala meg feketelyukból készült 😄
Visszajátszáson látszik is, de gondolom senki nem nézte meg, mert nincs 110%-os nyerési mutatóm 😄
Mondjuk igaz, kutyát se érdekli, én visszanézem majdnem mindegyiket, mert pontosan látom hogy hol lõ át mi, meg hogy hol rontottam el.