World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég érdekes ez a pénzért vehetõ álca, roppant vicces a téli festés a sivatagban... Nem arról volt szó, hogy dinamikus lesz?

Tudom,olvastam.Igazad van,"talán"..Sajna kevesen vunk,pedig sokkal élvezetesebb lenne kb"saját magad ellen játszani".Van nagy tankom,de a kicsikkel a dupla kör"mókás".

darki81
ma az elsõ köröm 7 kill 4 megsérült és még így sem nyertünk annyira jó csapattársaim voltak...
de legalább kaptam top gunt meg védõ kitüntetést 😊
de jobb lett volna a win, és akkor ezt duplázta volna meg -.-

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

9-án jön vissza a CW, utána talán kevesebb lesz a nagy tank randomban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Koridor
Átkéne menni akkor az orosz szerverre.

Koridor
Sokan beáldoznának pár percet hogy igy élvezetesebb legyen a játék.

Én is filóztam rajta és inkább várnék 1-2percet..
A RU szerveren általában saját tier-ek ellen játszol.Mindent elárul,h az Eu szerveren 63k volt a max users és ezzel top is lett a patch-kor,a Ru-n összejön a 300k játékos.Mindent elmond,miért mész a nagyok ellen 10/9 alkalommal.

Koridor
Már én is megbántam hogy belekezdtem. Lehet hogy én is hagyom a f@szba ezeket a fostalicskákat.

Gottfried
Mostanában mintha szopósabb lenne a tier5 tankokkal. Su85-el szoktam egy kis kreditet farmolni de egy ideje szinte mindig t8-t9 csatákban találom magam és így azért nem akkora élmény vele a játék.Gondolom egyre többen elérik a nagy tierû tankokat,ezért kevesebben játszanak kicsikkel.
Hogy õszinte legyek,én inkább várnék 1-2 percet egy csatára de jobb lenne max 2 tier különbséggel játszani.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

YEAH

Túljutottam ezen a medként gyakorlatilag manõverképtelen, úristenégünkmostmegalõszerholalánctalpelszálltamotor szörnyûségen, amit ebben a game-ben Panthernek csúfolnak. VK DB sokkal jobb tank volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

De szép is lenne ha legalább T6-ot kapnék egyszer az ARL44-el.
Ha csak E-75/IS-4-ek a top tankok már tapsikolok örömömben.
Tizenhat körbõl egyszer kaptam T7-es csatát a többi mind 9-10 tankok ellen volt.
Igen nagy szopás lesz ez az ág T8-ig az már biztos ha nem tudom századba vinni.

Ez 1 vicc 1 amx 40-est 2 nehéz tank (b1 és db1g) nem tud ki lõni.
Kristooof
Köszi szépen a választ.Nagyon tuti a gép<#eljen>

Tegnap biztos szopó ágon voltál <#eplus2>
Zegi Norbi HUN
A játék most kegyes hozzád😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Höhö 7 kill T5 csatában XD

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 7. 10:14:35
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 1 642
Szerzett kredit: 21 712
Csatában elért Achievement: Top Gun

WoT: Nishizumi77

Ez az AMX 12t általában szenvedés, de most sikerült egy T28 mellé beparkolnom, és beleürítenem a tárat 😄
18%a maradt, szerintem nem 100%on volt, nem emlékszek mennyirõl kezdtem el aprítani.

Victory!
Battle: El Halluf 2012. január 7. 9:49:34
Vehicle: Type 59
Experience received: 3 566 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 101 761
Battle Achievements: Sniper

na még 7-8 ilyen kör és helyrehozom amit tegnap egy klikkeléssel elrontottam 😄
Magok közötti optimalizálás. Egy kicsit jobban elosztja a feldataokat a magok között.

patchaou
Hogy a hud eltûnt az csakis azért volt, mert megnyomtad a v betût.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tessék ha berak T5ös csatába akkor rohadt jó tank:

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. január 7. 9:33:57
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 1 518
Szerzett kredit: 35 112
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Kiváló Lövész, Mesterlövész

7 kill

De mivel a fejlesztõk extrém gyökerek ezért T8-9 ellen játszok a legtöbbet, elfelejtik hogy ez nem OP KV OP fegyverekkel. Ez elõtti körben csak 4 E-75 volt ellenem.

I.C.ram
Mennyivel használhatóbb cucc ez a Ferdi mint az ISU... BL10-zel szinte semmit nem lehet eltalálni 200 méter fölött. Ha el is találok valamit, akkor is lánctalp vagy 0 sebzésû crit, és utána meg jön a 2 perces újratöltés.
Brutal
T29-re melyik modulokat éri meg szerelni?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Nekem is minden maxra van feltolva és jól meg.
ati radeon HD 4850
4 giga ram
cpu már nem a legjobb: AMD dual core 5600+

Nekem egy HP8640p laptopom van. Minden beállítás high-medium és stabil 50fps-t tol.

i5-ös proci 4 GB ddr3, AMD Radeon HD 6740 1GB VRAM

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ez a 2shared egy hulladék oldal, próbaképp letölteném a videót de nem csinál semmit miután benyomom a letöltést....

ez már jó:
http://www.gamefront.com/files/21159292/20120104_0848_germany-Lowe_himmelsdorf.wotreplay

Köszi szépen 😊

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Optionsba bekapcsolod a replay elmentését. Automatikusan minden kört elment a játék mappájában található replay mappába.

Jobbreggelt! 😊
Hogyan tudok ilyen videót csinálni?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Valamiért nem jó a link, itt az URL:

http://www.2shared.com/file/FFM1PLfA/20120104_0848_germany-Lowe_him.html

7.1 óta tökéletesen mûködik a Löwés replayem, ami ugye idáig folyton crashelt. Betöltés elõtt megkérdez hogy biztos be akarom e tölteni mert régebbi verzióban készült, de tökéletesen lejátsza.

Ha érdekel valakit 😛
replay

szabii98
nem hát, ezért krva annyát a WGnek..
a dupla és a négy magos játékosok alig tudnak játszani mert nem használja ki a játék...vicc

I met God. She's black

1. köröm T30al.

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. január 7. 8:16:50
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 2 336 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49 983
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kiváló Lövész

Jó lesz ez 😄

Mondtam én, hogy rohadt nagy szarok.
Tegnap én is azon röhögtam, hogy lõtte a manus a Bisomot mont a fene, de még csak 1% HP sem ment le 😄

Nem beszélve arról, hogy a könnyû tankok? használhatatlanok. Scoutolni nem lehet, lassú így még a szokásos franszia menekülésre sem jók.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Solten
Faszan bugos az uj cucc, csata kozben eltunt az osszes HUD, srac "beragadt" csata kozben es meg se tudott moccanni, a kliens meg meg osszesz@rta magat az elobb.

Saor Alba

Gottfried
Azt hiszem most hagytam fel a franszia teknõkkel.Igaz hogy még csak a B1-nél tartok de ilyen mocskokkal még nem játszottam,így kurvára leszarom hogy késõbb milyenek lesznek. :-)
Azért az vicc hogy egy tier3-as tank még csak nem is sebzi a mardert oldalról....
Nem is értem mi a fasznak tettek ezekre ágyúkat...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Solten
A francia tankok szempontjabol ertettem.

Saor Alba

Solten
Jo ra, de nem egy nagy eresztes - tuzersegi agyu, a 75-os panceltoro jobban harap.

Saor Alba

patchaou
Ajánlom figyelmetekbe a térképet. Naná hogy kikaptunk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A 32 bites rendszerek nem tudnak csak 4GB kezelni ebbe a VGA is beletartozik a 64bitesek tudnak többet így az már 4gb ramot és 1gbVGA is elbír.

Nah toltam két 310 vereséget az AMX 40 erre megcsinálom a duplát ahol folyamatosan mentem a foglalási ponthoz és úgy értem oda hogy 1% tudtam foglalni és vége lett.

Csata: Komarin 2012. január 7. 2:07:43
Jármû: AMX 40
Szerzett tapasztalat: 208 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 3 900

Sippie
ruszki oldalban legalább KV-ig juss el, hogy legyen mivel farmolnod a lóvét késõbbre. Amcsi heavyt jelenleg nem ajánlom, bár nem tudom milyen lesz a M103, de magas szinten elég szopás. A német precíz gyorsan lövõ, az orosz pontatlanabb de nagyobbat üt lassabban, a ruszkikra most azt mondják, hogy erõsek. KV-3 is fasza, azzal is van sikerélmény, az IS-ek meg csudijók 😄
Sippie
4 giga RAM van benne, és win7-en fut, az kezeli mind az ötöt. vagymi...
Érdeklõdj utánna, de én úgy tudom, hogyha a VGA kártyád 1 Gb-os, akkor ugyanannyit elvesz a rendszermemóriából is. Így egy kevés memóriával rendelkezõ konfigban ez nem szerencsés... (és add hozzá amennyi az oprendszer levesz, és nézd meg mi maradt.)

Sziasztok,

néhány napja kezdtem ismerkedni a játékkal: amit hirtelen találtam azt elolvastam, de nem tudok dönteni, hogy melyik nemzettel toljam komolyabban (Franciák nem).
Jelenleg mindhárom nemzettel tier3 végén állok, de anyagi lehetõségeim csak 1 nemzetnél történõ elõremenetelt enged.
A nálam jóval tapasztaltabbakat kérdezem, hogy melyik náció melyik ágán érdemes továbbmenni, hogy kis sikerélményem is legyen (tier3-ba már nem nagyon van tier5-ök ellen)?

Pales27
Ment privi. 😄

Pales27
IS-4es átlagos kör lenne, ám a csata felénél, miután kilõttem egy gwpanthert elkezdett egy stock tiger szidni. Vissza akartam írni neki és megnyomtam egy gombot (mint a csata végén kiderült a V-t) amitõl tiszta képernyõre váltott és semmi infót nem láttam, még célkeresztet se. Így lõttem ki az Is4et a jagdtigert meg a hummelt 😊

replay

Sippie
ameddig téged lõnek, addig nem lõnek mást, és a társaid megúszhatják és hátba támadhatják õket 😄
http://kepkezelo.com/images/qnqpn5elhcwzm5hoxaoc.jpg

na ezzel szívesen vetném bele magam a játékba 😊 remélem egyszer majd meglesz rá a lehetõség

Brutal
Az lehet de mit érek el vele ha állandóan álló célpont vagyok,az is elég,ha megdobálnak szilvásgombóccal XD

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Érdekes...kiszedték a "pre-orderes" tankokat a megvásárolható cuccok közül az ajándékboltban a nagy felháborodás miatt...

Kár, késõbb szívesen vettem volna egyet. No mindegy.