World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legalább kaptam top gunt meg védõ kitüntetést 😊
de jobb lett volna a win, és akkor ezt duplázta volna meg -.-
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A RU szerveren általában saját tier-ek ellen játszol.Mindent elárul,h az Eu szerveren 63k volt a max users és ezzel top is lett a patch-kor,a Ru-n összejön a 300k játékos.Mindent elmond,miért mész a nagyok ellen 10/9 alkalommal.
Hogy õszinte legyek,én inkább várnék 1-2 percet egy csatára de jobb lenne max 2 tier különbséggel játszani.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Túljutottam ezen a medként gyakorlatilag manõverképtelen, úristenégünkmostmegalõszerholalánctalpelszálltamotor szörnyûségen, amit ebben a game-ben Panthernek csúfolnak. VK DB sokkal jobb tank volt.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha csak E-75/IS-4-ek a top tankok már tapsikolok örömömben.
Tizenhat körbõl egyszer kaptam T7-es csatát a többi mind 9-10 tankok ellen volt.
Igen nagy szopás lesz ez az ág T8-ig az már biztos ha nem tudom századba vinni.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 7. 10:14:35
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 1 642
Szerzett kredit: 21 712
Csatában elért Achievement: Top Gun
WoT: Nishizumi77
18%a maradt, szerintem nem 100%on volt, nem emlékszek mennyirõl kezdtem el aprítani.
Battle: El Halluf 2012. január 7. 9:49:34
Vehicle: Type 59
Experience received: 3 566 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 101 761
Battle Achievements: Sniper
na még 7-8 ilyen kör és helyrehozom amit tegnap egy klikkeléssel elrontottam 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. január 7. 9:33:57
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 1 518
Szerzett kredit: 35 112
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Kiváló Lövész, Mesterlövész
7 kill
De mivel a fejlesztõk extrém gyökerek ezért T8-9 ellen játszok a legtöbbet, elfelejtik hogy ez nem OP KV OP fegyverekkel. Ez elõtti körben csak 4 E-75 volt ellenem.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
ati radeon HD 4850
4 giga ram
cpu már nem a legjobb: AMD dual core 5600+
i5-ös proci 4 GB ddr3, AMD Radeon HD 6740 1GB VRAM
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
ez már jó:
http://www.gamefront.com/files/21159292/20120104_0848_germany-Lowe_himmelsdorf.wotreplay
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Hogyan tudok ilyen videót csinálni?
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
http://www.2shared.com/file/FFM1PLfA/20120104_0848_germany-Lowe_him.html
Ha érdekel valakit 😛
replay
a dupla és a négy magos játékosok alig tudnak játszani mert nem használja ki a játék...vicc
I met God. She's black
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. január 7. 8:16:50
Jármû: T30
Szerzett tapasztalat: 2 336 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49 983
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kiváló Lövész
Jó lesz ez 😄
Tegnap én is azon röhögtam, hogy lõtte a manus a Bisomot mont a fene, de még csak 1% HP sem ment le 😄
Nem beszélve arról, hogy a könnyû tankok? használhatatlanok. Scoutolni nem lehet, lassú így még a szokásos franszia menekülésre sem jók.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Saor Alba
Azért az vicc hogy egy tier3-as tank még csak nem is sebzi a mardert oldalról....
Nem is értem mi a fasznak tettek ezekre ágyúkat...
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nah toltam két 310 vereséget az AMX 40 erre megcsinálom a duplát ahol folyamatosan mentem a foglalási ponthoz és úgy értem oda hogy 1% tudtam foglalni és vége lett.
Csata: Komarin 2012. január 7. 2:07:43
Jármû: AMX 40
Szerzett tapasztalat: 208 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 3 900
néhány napja kezdtem ismerkedni a játékkal: amit hirtelen találtam azt elolvastam, de nem tudok dönteni, hogy melyik nemzettel toljam komolyabban (Franciák nem).
Jelenleg mindhárom nemzettel tier3 végén állok, de anyagi lehetõségeim csak 1 nemzetnél történõ elõremenetelt enged.
A nálam jóval tapasztaltabbakat kérdezem, hogy melyik náció melyik ágán érdemes továbbmenni, hogy kis sikerélményem is legyen (tier3-ba már nem nagyon van tier5-ök ellen)?
replay
na ezzel szívesen vetném bele magam a játékba 😊 remélem egyszer majd meglesz rá a lehetõség
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Kár, késõbb szívesen vettem volna egyet. No mindegy.