World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen azok a .dds fájlok kellenek amik telepítéskor vannak a játékban tehát minden német tank legyen ismét alap szürke, amcsi barna, oroszok zöldek, ezek a fájlok kellenének, és ha lehet crash-ükkel együtt.

Imádom ezt a kis talicskát.
7 kill (ebbõl az utolsót úgy, hogy nekimentem, miután lesebeztem.

Victory!
Battle: Malinovka 2012. január 7. 23:40:08
Vehicle: BT-2
Experience received: 1 316 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 5 184
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Solten
Na, atdobnak par T-30-ast es Iran lobogtathatja a feher zaszlot... <#alien> Persze nem lesz ilyen egyszeru ha szembejon par szakasznyi Type 59.

Saor Alba

Solten
Nem rossz... 😊

Saor Alba

Nag ez a AMX 40 nem is annyira szar T5-ben eddig csak T7 T6 volt szerencsém de T5-ben már tudok sebezni is.

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Áhhá ty.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Acc létrehozásánál kell beírni a kódot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mi számít egy bónusz kódnál new accountnak? Aznap lett létrehozva vagy mi?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem akadt neki mert pantherrel volt és lehetne látni ha akdva megy csak az volt a baj hogy bebújt Fjordson az arty seggébe egy bokorba csak akkor jött elõ mikor már 5 tankjuk maradt az is kisebb tier mint õ.

Mire gondolsz? Ne látszódjanak a beépített skinek legyen minden alap?

Lehet, hogy kevés a számítógépe a játékhoz. 5-6 fps-nél nehéz célozni. Nekem is van ismerõsöm akinek hasonlóan rossz volt a találati aránya a szar gépe miatt. Vett újat és megszûnt a problémája.
Ma van ortodox karácsony. Nekünk is volt 1 hétig.
Azokat a képeket késõbbre tartogatom 😄
Ha nem Királytigrisek ellen megy akkor igen 😊 Gratula!

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

szabii98
grat!

I met God. She's black

Ez a SU-85 nagyon gonosz tud lenni:

szabii98
hú most nagyon szeret az MM ki kell használni

I met God. She's black

0.7.1-hez original skineket le lehet valahol tölteni?

ez egy qurva érdekes este. Löwe, KT mindenrõl pattogok, de még a t4-esek is legalább kritikus sebzést okoznak... 10lövés, 7 lepattan, ami egyébként edig simán átment.

erre gondoltam .ahol az x van. 2 helyen is megpróbált lemenni ott.<#eplus2>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Koridor
A legrosszabb a félrush.
A team java elrohan az egyik irányba (én meg 3-4 másik hülye védjük a maradék 1-2 utvonalat), és ott elakadnak 3 ellenfélbe és egyesével kinyiratják magukat.

Alien69
Hehe, ma nekem is volt egy érdekes köröm. Qrva nagy mákom volt a nyomi
M3-l.<#vigyor> Ráadásul túléltem a csatát.
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. január 7. 21:14:59
Jármû: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 2 412 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 553
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Kiváló Lövész, Mesterlövész

ezt csak megerõsíteni tudom. 15 böl kb 3-4 aki játszik. a többi csak statiszta .de tényleg! elnéztem 1-2 t8-t9 tankert... ..mint akik most látnák elõször a játékot.vagy csak apuka nem ért rá és pistike próbálkozott.ma láttam E75 ott akart menni ahol nem lehet 2x neki futott aztán rájött hogy arról a kis peremrõl nem lehet lemenni. map neve nem jut eszembe. de én ott akkor akadnék fel ha ma kezdtem volna.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

hát szvsz pro/contra megy a jó/rossz csapat.
ami viszont meglepõ, hogy értelmes játékosok ma alíg vannak, olyan mintha az 50k-s szerver közönségbõl kb 45 ezer tegnap kezdte volna, a többi meg az átlagos vagy ügyes.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

505thZajcev[PT]
Akkor ti vagytok a masik csapatban? Nekem ma 150k minusz. Ma eddig kb 2 kort nyertem ugy 12 korbol kb. Csak balfaszokat fogok ki. T-50-2 -vel ugy hogy e-75ok a top tankok, en olok egyedul 2-t, mig a tobbiek 5 percig eltek, no kill rajtam kivul..

Koridor
Nem ocska, csak lehetne rajta javitani <#email>

Igazad van, ócska az egész. <#smile>

szabii98
ma nekem is..

I met God. She's black

DonZorro
Jó körök vannak ma kivételesen:

Gyõzelem Lakeville
2012. január 7. 21:12:51
T30 Szerzett tapasztalat: 3 200 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: + 82 716

Gyõzelem Ruinberg
2012. január 7. 21:04:31
E-100 Szerzett tapasztalat: 3 258 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: + 72 409
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító

Gyõzelem Abbey
2012. január 7. 20:57:30
IS-7 Szerzett tapasztalat: 2 876 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: + 58 440
Csatában elért Achievement: Top Gun

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Koridor
Nem csak a type vágja haza a T5-6-osok élményét hanem a többi T8-9-es is.

Hát, egyik se nagyon való ebbe a játékba, se az alig megsebezhetõ Type, se a magas tierû arty, aki 1800-at sebez területre. Mindkettõ erõsen hazavágja sok ember játékélményét, a Tájp a sok kis Tier 5-6 játékosét, a high tier arty meg minden nehézztankos játékosét.

Master91
Én nem farmolás miatt. Bétába is meg tetszett a Grille. Most is imádom. 10k exp és már a Hummellel megyek.
szabii98
BT-2 és Ltraktor bejött platoonba a Tier 5 csatába
Engem szétszedtek a BDRek meg mindenki lõtt, még 1 acélfal, de a lényeg:
A LOLTRAKTOR KINYÍRTA A 95!%OS T-28at

I met God. She's black

Koridor
Sokan csak farmolásra használták. Én is aztért kezdtem bele, ha kellett a pénz mentem velük 8-10 kanyart.

Amióta bejött a patch csak a szar csapatban vagyok. Ma stat 1/17 úgy gondoltam -150K után befejezem a játékot. Nekem fontos lenne vmennyire a stat mert mindegyik játékban az mutatja meg egy játékos teljesítményét bár ebben a játékban szerintem random faktorban a normálisan játszók vagy prok mert az ellen gyökér vagy szarok mert a csapata gyökér mert 1v15ben játszik az ember nem igazán tud bármit is elérni. Volt ez a nagy veszekedés az afkról hát annyira tudom én is õket sajnálni hogy minden meccsben ott vannak még platooon afk is volt gondolom mindenhol elmegy az áram meg épp szülnek hogy nem tudnak játszani volt 3 T5 arty, ellennek 2 T6 os, a mieink afk voltak gondolom kipróbálták milyen is arty nélkül a csata. 1x kéne megmutatni nekik hogy milyen szar a játék úgy hogy 1 hétig shenki nem játszana akkor biztos könyörögnének hogy fizessünk a játékért mert nem tudnak plazma TV-t venni a kutyának.

Irány a meló. Jó farmolást estére Urak!

Igen, mostanában kevesebb az arty találat nálam is. Vagy countereznek, vagy mittomén, de most hogy nekik is más lett a helyzet, azért többfele kell figyelniük, és ez így van kompenzálva helyesen.

Koridor
A F@szom tele van az ilyenekkel <#levele>

szabii98
az én Tigrisem és KVm még mindig elõszeretettel csipegetik, de tény hogy kevesebbszer

I met God. She's black

Engem nem zavar ha valaki besegít. Segítsen be, mert szeretném, mert szükséges, mert elvárom, és igazából teljesen lényegtelen, hogy éppen egy arty sebzett bele 800-at vagy egy TD, esetleg heavy tank, amíg az engem nem érint hátrányosan. Felõlem a csapattársa is kilõheti, meg is fogom neki köszönni. Egyszerûen likvidálni kell a célpontot, és ehhez az arty is csak egy eszköz.
Szerintem kicsit túl van misztifikálva az arty rémuralom. Randomban elvétve lehet találkozni 1-2-vel, és általában azok is gubbasztanak az elsõ percekben, nehogy egy scout felderítse õket. Ne feledkezzünk meg a counterrõl sem, mert általában egymást próbálják levadászni egy darabig, ergo addig se a tankokat lövik. Engem randomban már harmadik napja csak 1-2 100HP felett sebzõ találat ért SPG-tõl. Szerintem ez egész jó arány. Szerintem másokat se lõ meg mostanában többször az arty.

utoljára még a typeok tették tönkre a játékélményt nálad, nem? 😊

Második Top gun tetrarch-al bírom ezt a kis gizmót.😊

Hát ez hihetetlen. Ma a nyomorékok 5x kreditet meg xp-t kapnak vagy mi van ma? Ezt nézzétek meg.

http://data.hu/get/4596870/20120107_2033_ussr-IS_himmelsdorf.wotreplay

Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 7. 20:30:39
Jármû: AMX 40
Szerzett tapasztalat: 1 101
Szerzett kredit: 15 802
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló Lövész, Leclerc Kitüntetés III Osztály, Abram Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Egyébként bgabor hozzászólásához annyit, hogy ha két tank 1 vs 1-et nyom, nem kéne beleszólni, fõleg nem az artyknak. Én ma úgy harcoltam egy tigrissel, (M4 sherman-el) hogy még messzirõl belelõttem 2-t, majd elkezdtem körözni, és a domb tetejérõl egy hetzer is beleszólt, de mindkettõt kicsináltam. Arty nem szólt bele. Na ilyenkor az embernek van egy kis "öröm érzete", hogy végre valamit tudott csinálni.
De természetesen ilyen szabály nincs, meg ez játék, úgyhogy sajna beletörõdünk. Ez van.
A másik része meg az, hogy az artyk ne villogjanak mint a gyengeõrültek, hogy a heavy-k induljanak már... Ki akarja, hogy szétlõjék a méregdrága szörnyetegét 0 perc alatt?? Mindkét fél hibás valamiért....

"szimulator"

Szimulátor helyett árkád játék. Gyakorlatilag egy szinten van a Tanki Online-nal, csak éppen jobb a grafikája.

Looserke
indul valami magyar század?

Ehhez mit szóltok?

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500855776-crazyfrog/

Solten
Gyonyoru, tegnap egy nemet barom irta angolul a baromsagait, "szerencsere" harom csataban is oszefutottam vele.

Saor Alba