World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7 kill (ebbõl az utolsót úgy, hogy nekimentem, miután lesebeztem.
Victory!
Battle: Malinovka 2012. január 7. 23:40:08
Vehicle: BT-2
Experience received: 1 316 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 5 184
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Master Gunner
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Saor Alba
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

erre gondoltam .ahol az x van. 2 helyen is megpróbált lemenni ott.<#eplus2>#eplus2>
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
A team java elrohan az egyik irányba (én meg 3-4 másik hülye védjük a maradék 1-2 utvonalat), és ott elakadnak 3 ellenfélbe és egyesével kinyiratják magukat.
M3-l.<#vigyor>#vigyor> Ráadásul túléltem a csatát.
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. január 7. 21:14:59
Jármû: M3 Lee
Szerzett tapasztalat: 2 412 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 553
Csatában elért Achievement: Pusztító, Top Gun, Kiváló Lövész, Mesterlövész
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
ami viszont meglepõ, hogy értelmes játékosok ma alíg vannak, olyan mintha az 50k-s szerver közönségbõl kb 45 ezer tegnap kezdte volna, a többi meg az átlagos vagy ügyes.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gyõzelem Lakeville
2012. január 7. 21:12:51
T30 Szerzett tapasztalat: 3 200 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: + 82 716
Gyõzelem Ruinberg
2012. január 7. 21:04:31
E-100 Szerzett tapasztalat: 3 258 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: + 72 409
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító
Gyõzelem Abbey
2012. január 7. 20:57:30
IS-7 Szerzett tapasztalat: 2 876 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: + 58 440
Csatában elért Achievement: Top Gun
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Engem szétszedtek a BDRek meg mindenki lõtt, még 1 acélfal, de a lényeg:
A LOLTRAKTOR KINYÍRTA A 95!%OS T-28at
I met God. She's black
I met God. She's black
Szerintem kicsit túl van misztifikálva az arty rémuralom. Randomban elvétve lehet találkozni 1-2-vel, és általában azok is gubbasztanak az elsõ percekben, nehogy egy scout felderítse õket. Ne feledkezzünk meg a counterrõl sem, mert általában egymást próbálják levadászni egy darabig, ergo addig se a tankokat lövik. Engem randomban már harmadik napja csak 1-2 100HP felett sebzõ találat ért SPG-tõl. Szerintem ez egész jó arány. Szerintem másokat se lõ meg mostanában többször az arty.
http://data.hu/get/4596870/20120107_2033_ussr-IS_himmelsdorf.wotreplay
Csata: Fjords 2012. január 7. 20:30:39
Jármû: AMX 40
Szerzett tapasztalat: 1 101
Szerzett kredit: 15 802
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló Lövész, Leclerc Kitüntetés III Osztály, Abram Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
De természetesen ilyen szabály nincs, meg ez játék, úgyhogy sajna beletörõdünk. Ez van.
A másik része meg az, hogy az artyk ne villogjanak mint a gyengeõrültek, hogy a heavy-k induljanak már... Ki akarja, hogy szétlõjék a méregdrága szörnyetegét 0 perc alatt?? Mindkét fél hibás valamiért....
Szimulátor helyett árkád játék. Gyakorlatilag egy szinten van a Tanki Online-nal, csak éppen jobb a grafikája.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500855776-crazyfrog/