World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
No no sracok, en acceptaltam hogy ez egy game, egy "szimulator", celja a szorakoztatas, nincs is ezzel gond. Poenbol azert lehet diskuralni egy kis realizmusrol (tankos aszok naploi, beszamoloi) osszehasonlitaskeppen. Egy kicsit bosszanto hogy a ruszki tankok minden ruszki jatekban hypeolva vannak.

Saor Alba

Ez volt a vicc? Hát akkor nagyon különbözõ fogalmaink vannak róla, neki meg nekem.

Én azt hittem az ilyen.

Nem egészen ha tudják hova lõjenek az IS3-et közelrõl könnyen átüthetik mind a 107-essel mind a 88-assal ha olyan a szög. Na de most nézzük a másik esetet amit modntak. Pz4 vs Kv3 2 lövés a KV3-tõl és annyi, M6 ha még a 90 milis is van fent az is igen sûrûn pattan le a KV3-ról ha nem akkor meg a KV3 simán kicsinálja, BD rövid 88-as: ugyanmár az az ágyú egy fos szembõl 90% ban pattan KV3 frontról.
Az IS3 meg nem KV3 az balanceolt ez utóbbi nem. Nem véletlen teszik fel tier 7 be 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bírom hogy a ruszkikat sokszor OPzák le mert pattognak. 20 perccel ezelött egy tiger seggérõl!! pattantam Bl9el. OP? nem hinném. ugyanez fordítva - IS3al nagy pofával berongyolok tier 5-6 közé. Vk3601töl meg egy Kvtól kaptam két akkora puszit hogy csak pislogtam mint hal a szatyorban. ennyit a pattogásról. úgy hívják ezt hogy random.

Már ki lett tárgyalva, hogy csak viccelt, jóképességû.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

nem értem néha a játékosokat. most volt egy csatám Is3al Ensk-en. középmezönyben voltam,3 t10 volt az alja t7. az egész csata abból állt hogy egy IS meg egy IS3 társaságában bementünk a városba az összes top tank meg szépen a mezõn felment cappelni. az ellnnél ugyanez csak a város szélén jöttek végig a topjaikkal. miért éri meg egy IS7nek lövés nélkül végigmenni a pályán azért hogy kapjon 200xpt? sztem még prémmel is kap max 400at.
nem értem néha a játékosokat...

Úgy hogy OP pattogós szar ruszki, míg fel nem teszik egy tierrel ez van hozzá kell szokni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Látszik nincs iskola 😄

Szép hangvitel, grat 😊
Én nem vagyok artista, már 1x leírtam, csak szeretek azzal is játszani, meg ahhoz, hogy megtudd, hogy tankkal milyen ellentaktikát építs fel, ahhoz kell látnod a másik oldalt is.
Az, hogy segítek, hogy a csapatom elõrejutása a cél, hogy nyerjünk, az miért baj? Gondolom azért, mert te "hereo" karakter vagy a wotban, hogy csak a kill a menõ. (Amúgy itt még zárójelek közt megjegyezném, mert lejjebb volt arra utalás, hogy nem is az a típus vagyok, aki a kicsiket lövi, nem a kill a lényeg, hanem a nagyokat, abba mehet a damage és amiatt több xp is jön. Emiatt persze megint van anyázás, mikor írják, hogy alszom, miért nincs kill, stb? NEM csak ez a lényeg)
Arty-tankra pedig ott az ellenpélda, az arty-scout (vagy 3v1), sírhatnék én is, hogy hogy tud egy scout átmenni 6 tank között, aztán kilõni engem, de fölös, errõl szól a játék, el kell fogadni így. Pro játékos volt, megoldotta és elérte a célját.

Összességében furcsállom, hogy miért kell ennyire ledegradálni az artysokat. Az is egy játékforma, ki ezt, ki azt szereti. (Amúgy én medium tank párti vagyok)

És az persze nem zavar, amikor mások játékélményét teszed tönkre mi, barom artista?
Tudod, amikor két tank izgalmas küzdelmet folytat egymással, és te a pálya másik végérõl büntetlenül kilövöd az egyiket mûholdnézetben, tönretéve mindkettejük szórakozását? Az teljesen rendben van, ugye? Jobb ha megjegyzed, hogy semmi se teszi tönre jobban a játékélményt ebben a játékban, mint a tüzérség, különösen magas tierû meccsekben, ahol az artyk négyszer-ötször akkorát sebeznek egy lövéssel (és mindezt területre!), mint a többi tank, az ellenség zöme meg lomha nehéztankokból áll, akiknek esélyük sincs kitérni a gránátok elõl!

Komolyan, ki kellene venni az összes SPGt a játékból, az artista játékosokat meg elzavarni WoT helyett hello kitty kalandjait játszani, amihez a képességeik olyan remekül passzolnának.

Na ez a vicc stok kv-3as egyedûl ki lött 1 pz IV-est 1 m6-ost és engem D1B-vel majd 74%-al tvább gurult na ezt hogy csinálta.
Egy M5 Sutart-ba bele lõttem,vagy tizet de még 50% felett volt...és eltaláltam...csak hát...ez a remek ágyú. No comment.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Felkeresem szerintem...mert vannak akik KV-val folyton Top tankok...olyan bosszantó, bejönnek és térdig gázolnak a francia tankok vérében. Olyan idegesítõ. Én kiteszem a fehér zászlót ha látom õket.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az a legénység bûne is ha nem találnak el semmit bár igazad van az ágyúja xart sem ér
szabii98
Egyenesen Overlordot..
de hogy bíztassalak, engem KVval ma max IShez pakolt be 😄

I met God. She's black

Koridor
Ha nem lö mellé akkor se ér sok öröm.

Komolyan, B1...23 méterrõl mellé lövöldözik. Mert?! A franciák megitták az összes rozé bort és már célozni se tudnak?

Koridor
A csapatmunka ismét jo volt, ketten védtük az átjárot Lake-n én (B1) és egy stug. Sok esélyünk volt.
Mint utobb kiderül olyan volt mintha stug egyedülvédte volna, csak célpont voltam.

Bizonyára rajtad van a célkereszt<#eplus2>
Bétában próbáltam, aztán átugrottam free-bõl. De egyébként se kell könnyû tank. Nem érdeknek.

<#kacsint>

ezt a kijelentést majd átértékeled, ha kipróbálod az AMX-12t :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A slugger láthatóságát meg nerfelték? Mert mostanában minden csatában mintha diszkógömböt cipelnék világítani.

Tudom én már végig szenvedtem vele alig vártam hogy el adjam
Ja B1!B2-vel már vagy 2-õt megkopasztottam szemtõl-szemben "ki lövi szét elõbb a másikat" játékban...vicc az a tan,a besorolása meg ahogy mondod!Igazi tömör gyönyör...

De mit kell tenni( kit kell leszopni) hogy KV-val TOP tank legyek ,és ne IS4-esekkel harcoljak?

Felesleges idekeverni a valóságot, ennek a játéknak alig van köze a valódi világháborús tankos ütközetekhez. Gyakorlatilag egy FPS, ahol különbözõ tankok és sokféle ágyúik adják a fegyvereket, amik kívülrõl korhûnek néznek ki. Kábé ebben ki is merült a hasonlóság.

Jön majd idén a historical battle, ott legalább a tanktípusok aránya és a használható felszerelésük korszerû lesz. Az sem fog realizmust hozni a játékba, csak egy lehelletnyit életszerûbb lesz.

szabii98
elõbb nekem is meglett az acélfal 2x is, szegény B1ek erõlködtek de nem ment 😛

I met God. She's black

Kijelentem a legnagyobb fos, a B1. Most õszintén mi a faszt csináljak KV-k ellen( és engem KV-val miért csak tier 8-9-be rak be?!) Sehol nem ütöm át. Senkit. Azért megyek be, hogy acélfal kitüntetést csináljak egy ellenséges KV-nak, mert rálövök hússzor minden eredmény nélkül. De tényleg. Ez valami szánalom.

tapsoljuk meg Zoltánt, remélem viszontlátja magát itt

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Figyelj, gondolj arra hogy ez egy játék, ahol ki kell egyensúlyozni a dolgokat, különben értelmetlenné válik.

Mert ugyan ki akarna futófraget játszani: ha mondjuk csak a világháborús Tigris meg a T-34 közt lehet választani mondjuk historical módban, akkor ki választana T-34-et amikor a túloldalon félhülye Jancsika is szénné lõne a Tigrisébõl?

Akkor úgy nézne ki a historical battle, hogy 2*14 Tigris tank irrtaná egymást. Biztos sokkal jobb lenne.

Amúgy itt a játékban is, egy Tigris simán kicsinál egy T-34et.

Hagyjuk már a való életet.

A másik ,ez a két kilométerrõl kilõtt T-34-es kivételes eset. Nem minden nap , és nem tucatjával lõtték ki 2000 méterrõl a T-34-eseket, fõleg hogy a tankcsaták közelebbrõl zajlottak.

ha valaki ezen játék alapján szürne le bármit is egy II vh.-s tankcsatáról, akkor a következõ dolgokat mondaná:

a tankcsaták 50m-en belül zajlottak, nem ritkán "kardozva"
a német tankok diszkófénnyel voltak felszerelve és találat esetén kigyulladnak
a szovjet tankok lövészei részegek mert sokáig céloznak, de így is mellé lõnek, viszont a tankok Romulan eredetüek
az amerikaiknak voltak a legjobb nehéz tankjaik
a világháború legjobb tankvadásza a SU-85
a Tomahawk rakéta komoly visszalépés a II. VH ágyúihoz képest

Ez céges nekem... =)

Amúgy meg aki kérdezte hogy fut a laptopokon nem írt árhatárt.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nah de jó. Most tudok nyerni mikor az én oldalamra 1 tank jön.

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. január 7. 18:50:43
Jármû: VK 4502 (P) Ausf. A
Szerzett tapasztalat: 938 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 837

hehe ez a legalja: artyban ül és csak a legvégén küld el, hogy nehogy jelentsd, ezt max azzal tudja tetézni, hogy baszogatja a saját csapatát, h go scout :-)

Solten
Ja, hat a valo eletben a Tigris 88-asa 2 km-rol kilott egy T-34-est. De ez jatek meg ruszki vagy belorusz vagy miatokom 😊 Ilyenekben a ruszki tankok tulhypeoltak.

Saor Alba

ja és a 170mm szembõl az nem rossz, is-7nek se sokkal rosszabb csak duplán van döntve. A torony az gyenge az tény.
nézd meg a 2 videót amit oddball tett fel, majd meglátod😄😄😄
A maussal versenyre kelhetne némelyik francia tank nem biztos hogy a maus veszítene
Uh most vettem észre hogy 2 tankom amivel nem tudom megszerezni a napi duplát 10% eset vissza a gyõzelmi arányom. 57-56 ról 45-42-re estek vissza, és még mindig nincs meg a napi gyõzelem.

wmisi
egyre jobban azt gondolom hogy a francia tankokat viccbol raktak be a jatekba...neztem a 10 es hevy pancelja szembol 170mm a tornya meg 100mm....a med tank tier4 be sokkal lassabb mint a hevy....

Igen ilyen kedves játékosokkal lehet találkozni mindíg<#eplus2>de hogy miért írnak ilyeneket nem értem<#ravasz1>
és aki afk.-zik az direkt csak azért van bent hogy nézze ki mit írogat?szép.kaptam már párszor kilõtt tagtól "fuck your mother"de én nem jelentgetek senkit. a minap is volt.mentem typeval...<#eplus2>dombról lefele szembõl meg jött fel arty M40, ki is lõttem.ez kb a játék negyedénél volt. nyertünk. ez meg az utolsó másodpercig várt,hogy elsüthesse kedves megjegyzését.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

haha.hogy erre nem jöttem rá. kempelés... camping. tudtam mit értetek a kempelés alatt.csak a szót nem.

AFK= nincs a gépnél
hawken
AFK - Away From Keyboard

Campelés - Táborozás 😄 amikor valaki áll a fedezék mögött, vagy a bokorban és nem csinál semmit, csak vár.

az afk-t le irták az imént olvass vissza
mi az az afk? és a kempelés? esetleg valami értelmes magyar megfelelõ rájuk?<#confused>.

Oké örülj hogy tudsz 10-et lõni. Nekem olyan a csapatom már 3. meccse hogy 1v6 védek lövök 3-at és meghaltam a többiek meg kempelnek a másik oldalon 10-en 4tankkal szemben jah meg átlag 2 afk van. Nem tudom most hogy behozták a jelentést azóta nagyon megnõttek az afk számai majdnem minden meccsben van 1.