World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy legalább csak úgy számolná a premium idõt mikor játszol, nem m ikor a felét átalszod XXD
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
(ugye nyár óta 180-ról 240-re ment a dollár)
Ez az én szememben istisztán üzletpolitikai kérdés. Max annyi, hogy a Fallen Earthben patch notesben kiírták hogy ez és ezért változik, WGnél ez a patch notesben annyira nem jelent meg, csak a háttérben tekergetik a gombokat.
nekem még este hatig van prémem, de az biztos hogy ennyi pénzt nem áldozok játékra, hihetetlen drága az arany! Nem is értem mit képzelnek hogy mindenki milliomos? -.-
ezzel azt érik el, hogy aki unja a tier 5-öt az abbahagyja, aki meg gazdag az játszhat nagy tankokkal!
Én azért farmolgatok KV-val, nem adom fel 😄
én ma reggel farmoltam vele össze 150k-t kb 25-30 csata alatt
I met God. She's black
Player szempontból valóban nincs, WG szempotból viszont van, mivel az egyik oldalon SEM kap senki 50%-al több creditet, mivel nincs gyõztes.
Most mindenre illik az összeesküvés elméletem, mely szerint a WG credit sinkeket épít be a prémium fogyasztás növelésére. Alapvetõen minden MMO-ban szoktak iilyet csinálni (most pl két év után a Fallen Earth RPG-ben tettek bizonyos nyersanyagokat kizárólagosn NPCtõl megvásárolhatóvá, hasonló okokból).
WoT: Nishizumi77
I met God. She's black
a bl9-et nem érdemes kifejleszteni ugye, egybõl a halálsugarat célozzam meg? 😊
EZ plusz az hogy a páncélokat pattogósabbá tették együtt tényleg drámai költségnövekedést jelent Tier8 felett, ráadásul a péncél "javítást" még ki is magyarázhatták hogy "realisztikusabb legyen" meg hasonló bullshit.
Holott a lényeg az: egy csatából kevesebb legyen a credit profit, úgy hogy nem annyira feltünõ a bevételi oldalon a csökkenés.
Credit sink, ennyi.
Szarkazmus nélkül: én is van amikor sokallom hogy a 100% elérése után néha a rendszer valóban ad esélyt a másik csapatnak az egyenlítésre, máskor meg nem.
Sztem ez vagy bug (hiba), vagy ilyenkor figyelembe veszi azt hogy konkrétan hányan húzzák, és ha csak kevés 1-2 ember húzta és úgy érte el a 100%-ot, akkor sokat vár, ha meg eleve húzták mondjuk 5-en, akkor nem.
De az biztos, hogy nem attól függ hogy TE melyik oldalon vagy, és NEKED mindig sokat vár, az ellnfélnek meg nem. Ennyire biztos nem érezheted magad világ közepének 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. január 8. 8:47:36
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 1 684
Szerzett kredit: 35 260
Csatában elért Achievement: Top Gun
T8-9ben meg semmit se lehet kezdeni vele.
Ha nem tenne be OP KVk közé akkor nem lenne rossz tank.
Tegnap lett vele 7killem T5 csatában, de szerencsém volt mert 1 T5 se jött velem szembe. Leszámítva a végén egy pz4 kiszedett a világ másik felérõl.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Egy nap prámcsi + egy T127 vagy mifene tank.
Meg ha a beírod az accoutondnál a bónusz izénél, hogy NEWYEAREU akkor is. Kapsz egy stankot.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
errõl, meg a hasonló weblapokról (2share, stb) jutott eszembe: számtalan reklám van böngészõs játékokról, pl BSG, DrakenSang, hogy nem ba**zák meg õket, hogy atom védett neveken hozzák ki a játékaikat?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elárulom, térdel és szeret, hosszasan.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
7.2-ben állítólag lesz némi MM-javítás, sztem addig hagyjátok a francba.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
viszont volt már párszor hogy a semmit duplázta meg<#vigyor1>#vigyor1>
Vagy a beépített álca skineket akarod kikapcsolni.
Mert nem ugyan azok kellenek a két mûvelethez.
Ha az elõbbi írd meg privátba melyik tankok kellenek ha utóbbi akkor meg itt és felrakom ami kell.