World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van az hogy szorzó elött t8-9-es tankok közé rakja be a t5-ös tankot de miután meg van a szorzó azonnal be rak t5-be
Hehe, és tényleg. Lassú vagyok, én az angol nyelvvel kerestem valami összefüggést, hogy esetleg elírtam valamit 😄

darki81
az elõtt is drága volt 😄
vagy legalább csak úgy számolná a premium idõt mikor játszol, nem m ikor a felét átalszod XXD

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Prémmel avagy Prém nélkül?

Azt hogy miért drága az arany, kérdezd meg a helyi parlamenti képviselõdtõl...

(ugye nyár óta 180-ról 240-re ment a dollár)

Érdekes, nekem a KT-val a gyõztes körök is sokszor mínuszosak úgy, hogy gyakran 3-4 ellent is kicsinálok és kapok vagy 1000-1300 tp-t. Egyszerûen a kapot pénz nem kompenzálja a 20-30 ellõtt bõ 1000 credites lõszer árát. Csak akkor vagyok nyereséges, ha nem sérül a tank.

f24sg
hát hogy "sink!"

Nade sajnos, ebben a credit csapolásban valóban látni rációt.
Észrevetted hogy egyszer sem írtam oda hogy "szemét" vagy "köcsög" WG....

Ez az én szememben istisztán üzletpolitikai kérdés. Max annyi, hogy a Fallen Earthben patch notesben kiírták hogy ez és ezért változik, WGnél ez a patch notesben annyira nem jelent meg, csak a háttérben tekergetik a gombokat.

darki81
az a baj, hogy prémium nélkül sokat kell tier 5 tankkal menni, ami rohadtul unalmas...
nekem még este hatig van prémem, de az biztos hogy ennyi pénzt nem áldozok játékra, hihetetlen drága az arany! Nem is értem mit képzelnek hogy mindenki milliomos? -.-
ezzel azt érik el, hogy aki unja a tier 5-öt az abbahagyja, aki meg gazdag az játszhat nagy tankokkal!
Én azért farmolgatok KV-val, nem adom fel 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

ROFL, bár nemtom hogy jön ide 😊

I.C.ram
hát nem tudom... Van 5 tier VIII-as cuccom (P2, KT, Ferdi, ISU-152 + Löwe). A Löwét szinte már soha nem használom, mert rühellem. A többiekkel meg dõl pénz. Simán összejön a pénz a kiegészítõkre is pár kör alatt. Mondom KT-vel iszonyato farmolós köröket lehet menni. Volt olyan, hogy 70k pénz jött be. Ha be lehetne váltani a Löwét goldra (nekem elég lenne a 7500, amennyiért vettem, nem vagyok mohó, hogy a mai ára kelljen 😄), már rohannék is beolvasztani 😊 Semmi szükségem már rá, simán +-os vagyok.
szabii98
Piszkos egy dolog, de nekik is élniük kell valamibõl.

I met God. She's black

Casual játékos amúgy sem fizetne, tehát nem kár érte.

szabii98
Lehet azzal még farmolni..most az a 10k veszteség 😄
én ma reggel farmoltam vele össze 150k-t kb 25-30 csata alatt

I met God. She's black

Én meg arról, hogy írtad nincs értelme az egyenlítésnek.

Player szempontból valóban nincs, WG szempotból viszont van, mivel az egyik oldalon SEM kap senki 50%-al több creditet, mivel nincs gyõztes.

Most mindenre illik az összeesküvés elméletem, mely szerint a WG credit sinkeket épít be a prémium fogyasztás növelésére. Alapvetõen minden MMO-ban szoktak iilyet csinálni (most pl két év után a Fallen Earth RPG-ben tettek bizonyos nyersanyagokat kizárólagosn NPCtõl megvásárolhatóvá, hasonló okokból).

Ezzel nem hiszem hogy törõdnek, de majd megbánják. Ugye a he tönkrevágása egyenlõ azzal hogy T5-6al életképtelen vagy T8-9be márpedig oda vág be az MM.

WoT: Nishizumi77

f24sg
errõl most eszembe jutott egy régi klÁsszikus. <#hehe>
I.C.ram
Amúgy az sem elõnyös, ha kevés folyik be, mert egyszerûen megunja a casual játékos.
Pedig sokan panaskodnak hogy a credit is lefele ment pl KVval már nem lehet farmolni. Lehet hogy csak te lettél pro, nem? 😊

I.C.ram
Prémiumról beszélek. Hamar elterjed, hogy a prémium milyen jól hozza a pénzt.... többit kitalálod szerintem 😊
Bocsánat, itt sem érzed azt hogy a WG-nek elõnyös ha kevesebb credit folyik be a játékosoknak? 😊

I.C.ram
Leszarom a statisztikát 😊 vérpistikék péniszhosszabítója kb. Nekem a sok xp meg della kell 😊
szabii98
Lammaer lõ, gól 😄

I met God. She's black

szabii98
Statisztikailag viszont nem számolja sem a vereséghez, sem a gyõzelemhez 😄

I met God. She's black

na kifarmoltam végre az isu-ra a creditet
a bl9-et nem érdemes kifejleszteni ugye, egybõl a halálsugarat célozzam meg? 😊
I.C.ram
Ahhoz képest tuti növelték a jövedelmezõségét a tankoknak. KT-vel simán megyek 40-50ezres köröket. Majdnem Löwe...
I.C.ram
Semmi értelme az egyenlítésnek. Egy Win-Lose helyzetbõl lesz egy Lose-Lose... Kb csak a másik csapattal baszol ki, neked semmivel sem lesz jóbb, ha egyenlítesz, mert a Draw technikailag ugyanaz mint a vereség.
Ez nyilvánvalóan a credit sink (azaz arra törekszenek hogy jobban fogyjon a lõszer emiatt jobban fogyjon a credit is).
EZ plusz az hogy a páncélokat pattogósabbá tették együtt tényleg drámai költségnövekedést jelent Tier8 felett, ráadásul a péncél "javítást" még ki is magyarázhatták hogy "realisztikusabb legyen" meg hasonló bullshit.

Holott a lényeg az: egy csatából kevesebb legyen a credit profit, úgy hogy nem annyira feltünõ a bevételi oldalon a csökkenés.

Credit sink, ennyi.

f24sg
nekem a 7-7.1 óta nincsenek drámai láthatósági bugok, (ez talán netkapcsolat függõ?);DE azt abszolút megerõsítem, hogy a lövegek több, mint fele megint eltûnik a semmibe! Borzasztóan idegesítõ.
Nyilván a rendszer figyeli hogy TE melyik oldalon vagy, és ha a te csapatod húzza akkor direkt sokat vár a 100% után.... 😊

Szarkazmus nélkül: én is van amikor sokallom hogy a 100% elérése után néha a rendszer valóban ad esélyt a másik csapatnak az egyenlítésre, máskor meg nem.
Sztem ez vagy bug (hiba), vagy ilyenkor figyelembe veszi azt hogy konkrétan hányan húzzák, és ha csak kevés 1-2 ember húzta és úgy érte el a 100%-ot, akkor sokat vár, ha meg eleve húzták mondjuk 5-en, akkor nem.

De az biztos, hogy nem attól függ hogy TE melyik oldalon vagy, és NEKED mindig sokat vár, az ellnfélnek meg nem. Ennyire biztos nem érezheted magad világ közepének 😊

I.C.ram
Kb 9 másodperc türelmi idõ van mindkét oldalon...
Ja. A piros csapatnak mindig gyorsabban megy a foglalás

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A bázisfoglaláshoz annyit, hogy az egyik legundorítóbb húzása a játéknak, hogy ha mondjuk az ellen és mi is foglaljuk a zászlót, és az ellenfél egy picit le van maradva, és ha már mi behúztuk, megvárja az ellenfélt is, és így döntetlen. Fordított esetben meg amint az ellenfél behúzta az övét, szinte azonnal jön a statisztika képernyõ.

Üdv Mindenkinek!Megmondom õszintén, egyre mérgesebb vagyok a fejlesztések miatt. A láthatóság nem hogy javulna egyre kiszámíthatatlanabb nagyon inkorrekt dolgokat mûvel!20 m-re tõlem az út közepén áll a tank láthatatlan, engem kilõ a bokorban majd megmutatja hol is állt!Egy épület mögött látható majd kijön mögüle ekkor láthatatlan, és átér a másik épület mögé megint látható! Az az érzésem arra megy ki a játék, hogy minél inkorrektebb legyen!Arra nem beszélve, több alkalommal a bázisfoglalást nem érzékeli mintha nem is állnánk a körben. A lövegek pedig a 7-es patch óta úgy tûnnek el a semmibe hogy az már fájó. És ami érdekes többen kipróbálták a teszt szervereket és állítják a láthatóság tökéletes volt! Sajnálom, hogy nem tudok oroszul, angolul, mert azért nem hagynám szó nélkül.
Ez marha jó tank T5-6ban, imádom 😄
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. január 8. 8:47:36
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 1 684
Szerzett kredit: 35 260
Csatában elért Achievement: Top Gun

T8-9ben meg semmit se lehet kezdeni vele.

Vigasztaljon az hogy a B1 top motorral elég jól mozog 😄
Ha nem tenne be OP KVk közé akkor nem lenne rossz tank.
Tegnap lett vele 7killem T5 csatában, de szerencsém volt mert 1 T5 se jött velem szembe. Leszámítva a végén egy pz4 kiszedett a világ másik felérõl.

Teljesen igazad van! Most tényleg nem azért, de ezek a franszia szarok a vicc kategóriába tartoznak. Vicc, hogy egy T4-es heavy tankra max T3-as ágyút lehet tenni, ráadásul még a diót sem lehet leverni vele. A pen egy szar a sebzés meg még nagyobb szar. Arról már ne is beszéljünk, hogy mire 20km/h-val odaérek valahova (ami sokszor még 10km/h) addigra vége a meccsnek...

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Ha nem tesz be BDRel T8-9be hanem T5-6ba akkor rohadt jó, és tetszik a tank. Sajnos az MM sok jó tankot tesz rosszá.

Van. Itt http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html?action=register
Egy nap prámcsi + egy T127 vagy mifene tank.

Meg ha a beírod az accoutondnál a bónusz izénél, hogy NEWYEAREU akkor is. Kapsz egy stankot.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

nandorb
Van,vmi. bonusz kod? Premium,gold stb. ami muxik?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Az enyémet terelgethetik ami van elpocsékolom oszt szerethetnek utána õk is én akkor sem költök többet egy fillért erre a játékra.

Vicces srácok ezek a WG-sek. Meg se próbálják gold-vásárlás felé terelni az ember gondolatait.
OFF

errõl, meg a hasonló weblapokról (2share, stb) jutott eszembe: számtalan reklám van böngészõs játékokról, pl BSG, DrakenSang, hogy nem ba**zák meg õket, hogy atom védett neveken hozzák ki a játékaikat?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Miért szerinted az ARL44 mit csinál IS-4/E-75 meg E-110/IS-7 ellen?
Elárulom, térdel és szeret, hosszasan.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gusztustalanul nyerészkedik most a WG. A francia light/med ág is kész katasztrófa t6-ig, de megúszhatod goldos xp konvertálással...

7.2-ben állítólag lesz némi MM-javítás, sztem addig hagyjátok a francba.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem tudom mit gondolnak ezek a retardáltak de konkrétan mit kéne tennem egy szutyokvetõs B1-el fullos PZIV-ek és KV-k ellen? <#mf1>
darki81
én most szerencsésebb voltam az elsõ csatámmal, 4ezer felett kaptam XP-t VK4502(P)Ausf A-val<#smile>
viszont volt már párszor hogy a semmit duplázta meg<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ha a AMX 40 T7-be megyek akkor a mi T7-eink miért hülyék és a másik csapatba miért nem?

Pontosítsunk skinezéssel elbacctad és azért akarod visszarakni ezeket a fájlokat? Mert akkor csak azoké kell amit megváltoztattál.
Vagy a beépített álca skineket akarod kikapcsolni.
Mert nem ugyan azok kellenek a két mûvelethez.
Ha az elõbbi írd meg privátba melyik tankok kellenek ha utóbbi akkor meg itt és felrakom ami kell.