World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Elõfordul néha ilyesmi, bár még csak éjszakai órákban láttam alacsony tiernél.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A legénység még csak 97%-os és mivel még kezdõ (noob :-)) játékos vagyok nem használtam sem töltésgyorsítót sem ventit... az meg hogy mit vártam...? hát nem is tudom...pirított hógolyót...de azért köszönöm a válaszodat...tehát 50 kör után látni fogom a löveg igazi erejét.Akkor játszok tovább ezzel a tankkal mert nagyon tetszik!!!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

hopp megvan, én azért láttam mert a saját accountom nyitotta meg 😄 tehát a kép
patchaou
Tényleg nem kötekedni akarok, de nekem firefoxxal a linked se hoz be semmi képet, és banner alatt megjelölt cucc eddig mindig mûködött nálam és a fórumozók többségénél. Picasa linkeken is láttam a képeket, de a mostanin tényleg semmit nem látok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szabii98

I met God. She's black

mert használhatatlan az az oldal 😄 sosem tölt be onnan, de a link már jó
persze hogy lassú! mit vártál? 100% legénység. venti.töltésgyorsító,legaláb 50kör.és utána talán hozni fogja az átlag damaget.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

patchaou
Ezt a képfeltöltést még gyakorolni kell 😊 Miért nem töltöd fel oda, amit a banner alatti link mutat?

Eagle16
Utolsó AMX-12t csatám, megvan a következõ 😊

Pusztító kis cucc ilyen kisebb csatákban mint ez: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
reggel vissza vettem a vk36ot...
EZEN NERFELTEK EZEK A KÖCSÖG KOMCSIK

I met God. She's black

Arra is gondoltam,hogy csak szoknom kell a lassabb töltést,de az átütõereje sem hozza a megadott adatoktól várt vltozást... E 75 rõl szinte 90%-ban pattan és a gyakori IS és IS3 is körberöhögi...arról nem beszélve hogy két lövés között közel 10mp bújkálás van,de mindezek ellenére nagyon tetszik nekem ez a közepes tank.Persze a cél a T54 :-))

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

nem nagyon látom h berakta volna a képet itt van
ti ilyet láttatok már? random battleba így rakott be minket.. 10 vs 10 😄 nyertünk 10-2 ra, nekik T10 is volt, mondjuk az a tiger P elég fail, de ez bug vagy micsoda? nem értem..
nekem most nincs prem és van etier10es tankom is e-100al most gridnelek a gunért. Az a szerencsém, hogy van egy t-25 tier5 prém tankom ezzel ha megyek pár kört akkor a víz fölött tudok maradni, de most reggel meglepõen jó köröket megyek e-100al😄 volt mikor +15ezret is hozott, persze volt olyan is hogy 20at buktam😄
indítson már valaki századot!<#eplus2>T5-T6ban.nehogy már mindig csak este lehessen.kellene az xp BDR-nek. randomban gyalázat ami van. 10bõl 7x legalul vagyok arty után. T8-T9 meccsekbe rak .

Dobj lécci egy replayt errõl a nem érzékelte dologról. Érdekelne.
Csak nekünk nagy tankal sokkal rosszabb prém nélkül 100-150 ezer credit meg el és akkor csak 10 ezer xp gyüjtünk össze ki lehet számolni mennyit veszítünk mire sikerül 80 ezer xp össze szedni
az lehet.de ne legyen tévképzete azoknak akiknek nincs prém.10böl 6 csata T9 el vagy akár T8al is -ra jön ki. vagy jó esetben max 4-5000cr a profit.prémmel! a prémium elõnye nem a pénzfarmolás.hanem a +50% xp.

OMG 15-0 ra nyertünk, ilyen se volt mostanában
Pales27
Ha meg akarod tartani, akkor jobb rá a 85ös, ha tovább akarsz menni T-43ra, arra már a 100as a jobb, így nem muszáj kifejleszteni a 85-öst.

patchaou
Olcsóbb lenne, ha lenne a forintnak értéke. De még így is napi 100 forintból megvan a prém.

Alien69
A játékok fejlesztõi NEM a Magyar bérekhez lövik be az árakat. Ráadásul a Managerek azt tanulták, hogy a bevételek NEM növekednek kellõ mértékben, ha csökkentik az árakat. Tehát, ha valamit 1000 dolcsiért adnak, és megvesznek 10-n, fordítva nem lesz így, azaz 10 dolcsiért adják, nem veszik meg 1000-n. Lásd pl Windows.
Bár, nem régiben ezt megcáfolták Kínában, ahol jelentõsen csökkentették asszem a winXP árát rövid ideig, és tényleg jelentõs növekedés volt. De az ugye Kína, ez meg Hungary. Itt SOHA se lesz akkora tábora egy játéknak se, amekkora akár a Lengyeleknél, Oroszoknál lesz.

I.C.ram
A WG arról nem tehet, hogy szar a forint... Az elején még kb 2k forintra jött ki egy hónap prémium.
Gondolj bele mi van azokkal akik nem használnak prémiumot azoknak szenvedés a játék így.
darki81
szerintem 1 havi prémium az ne legyen több kb 2 ezer forintnál, és úgy szerintem sokkal többen vennének, mert így már pofátlanul drága..
most prémmel játszom és így már nem sírok hogy mínuszban jövök ki, bár így is össze lehet hozni a mínusz creditet könnyedén 😄:S
most fotóztam: 66k credit! (premiummal tetszik a game) 😛

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

csaba90
közben már rájöttem, köszi 😊 egész jó... 😊

Csaby

Ja, nekem hozzá van rendelve.

A probléma: EGYÁLTALÁN NEM ÉRZÉKELTE 2 esetben a bázis foglalást tehát hiába álltunk a körön belül. Nem késett hanem mintha nem is álltunk volna bennt.
zárd be a játékot és csak duplakatt a replay file-ra
és elindítja a játékot, betölti nézheted
Sziasztok!
Kérdésem lenne: T34-85-tel játszok jelenleg a legtöbbet.Kifejlesztettem rá a 100mm-es löveget ami az alap 85-öshöz képest adatok alapján nagyon durva,de azt tapasztalom,hogy baromi lassan tölt(ami várható volt) és pontatlan pedig a szórása 100m-en ugyan az a 0,37 mint az elõzõé.Fejlesszem ki rá a másik 85-öst,vagy inkább gyûjtögessem a tp-t a T-43-ra?

csaba90
az megvan, de mivel nyissam meg?:S 😄

Csaby

Nem, ha megvásárolják az adott ip licenszét.

Legalábbis a bsg online-t a syfy (régebben sci fi channel) tolja hátúlról.😊 Az újkori bsg sorozatok mint a galactica vagy a caprica- hál istennek 1 évad után megdöglött, jó szar is volt- és a legújjabb spin off a blood and chrome, mind a syfy megrendelésére gyártották(ják), így biztos nem volt nehéz a jogok megszerzése. Rengetegszer szerepel is a reklámjai közt is a bsgo.

A drakensangról sajna kb semmit nem tudok.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Koridor
Ma kukás-duplás napom van, volt hogy 367xp kaptam duplázva.

Elmenti vhova wotreplay kiterjesztéssel, keress rá biztos a játék mappában, esetleg a doku-ban lesz.

csaba90
nem video, csak rögzíti az eseményeket és ha valahol elindítod a játékban, csak nem tudom hol kell ha valaki tudja megmondhatná 😄
akkor betölti újra a tankokat a pályákat és az adatok alapján újra lejátsza neked a csatát. Nem tudom ismerted e az F1 2002-õt F1 Challenget azokba volt ilyen.

Csaby

Ja, a játékot használja fel lejátszásra, tulajdonképpen nem is igazi videó, nem?

Egy t5 francia light engem is ledarált a legutóbb a KT-ban igaz egy type is besegített neki.

csaba90
nem, vagy nem is nagyon veszed észre, mert csak rögzíti, és úgynézem a játékban kell valahogy újra visszanézni mert ilyen 690 kb-os fileokat csinál egy csatáról :S

Csaby

csaba90
ja és az lõtt ki engem is... szembõl.. a Ferdinandot érted? mikor az IS3-nak küzdeni kell hogy átlõje... :S

Csaby

A Tiger prém nélkül is jól hozta pénzt. 95%-ban pluszos voltam vele. Néha egy-egy nagy bukta becsúszott :-), de amúgy szerettem.

csaba90
azért gondolom mert a múltkor ferdinanddal voltam egy csatába, 4 tankot lõttem ki (volt 9-es tank is a csatában) megnyertük ugyan de az enemybõl top gun lett egy francia 5-ös heavy tank úgy hogy 7-et lõtt és azt lõtték ki utoljára, az egy megmaradt béna Tiger II-esünk amit leszedett 900 hp-ról 200-ra... ja és utolsó elõttinek rakta be a francia tankot a gép..:S

Csaby

prémium nélkül nálam 1 kör isu 1-2 kör su-85
az is igaz h még az alap 122-essel szopok az isuval..és jó nagy szopásnak nézek elébe lol
ha van prémiumod akkor tanktól függõen azért jól lehet keresni, pl e-75 pénznyomda volt nekem, is-4 is, de mondjuk egy panther1essel vagy panther2essel már kevésbé kerestem, a tiger meg pl katasztrófa volt
I.C.ram
hát nem tudom, akkor mi van velem 😄 Lehet összekevert a szerver Overlorddal. De nekem gyakran még a vesztes körök is +-osok.
Bár szerintem a van nagyobb gond is a játékkal, mint a kredit hozam. Régen elég jó volt még a matchmaker, vagy a játékosok eloszlása. Bár most rekordot döntött a franciák, miatt ezért se értem, miért van az, hogy tier5-6os tankok tier9-10ben játszanak szinte állandóan. Sztem sok kezdõ ezért fogja abbahagyni. Emlékszem, mikor kijött a játék amcsi vonalon indultam prem nélkül és mégis m6al szinte mindig top tier voltam és úgymond zöldfülûként is elég sok sikerélményem volt vele. Ezen kéne változtatni. Nem bírom felfogni pl hogy egy kv-3 mit keres e-100ak között.
A felvétel megfogja a teljesítményt?

csaba90
sziasztok! beállítottam ezt az új csata felvevõ funkciót... meg is van a video de nem tudom megnyitni :S tudtok egy olyan progit amivel meg lehet nyitni? vagy esetleg a játékban kell? ha mégis ott akkor el tudnátok mondani hogyan mert én ott semmi ilyesmit nem találok :S elõre is köszi

Csaby

Hát igen, az utolsó reménysugár a t34 prém lenne, de azért nem akarják hozni ezt😄
Én mindíg emiatt égek ki játékokban - amikor fizetek érte, mindíg úgy érzem hogy az utolsó csepp idõt is ki kell sajtolni belõle. Tolom hajnli kettõig, minden este felmegyek nehogy egy nap is kimaradjon stb. EGy hónap után meg rá se bírok nézni, a vonaton meg elalszom és Pécel helyett Isaszegig megyek...

Amúgy te mennyi tartanál reálisnak egy havi prémiumért?

(ui: olyan játékot még nem láttam a hol a prémium ilyen szinten kapcsolgatható lenne. A Navy fieldben volt egyedül olyan, hogy megszakíthattad a prémium accot, de ilyenkor csak 15 nap múlva kapcsolhattad vissza. Meg tán addig be se tudtál lépni. Mondjuk ezt WOTban tudnám értékelni).

Prém nélkül. A legrosszabb amikor összeakadok pár nagyobb cuccal lövök 10-15-öt mire szétszednek és a fele lepattan, a másik fele 0 sebzéses kritikal. Tiszta szerencse, hogy a B2-õt megvettem. Az frankón kompenzálja.