World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.2shared.com/file/wCb48h2-/20120108_1440_usa-M46_Patton_k.html
Ez már az a Tuvok akit ismerek. 😄
Tegnap nem tudom ki játszott az acc-oddal, de nevetett a chat-en! <#papakacsint>#papakacsint>
Dögölj meg WG, dögölj meg ...
http://kepkezelo.com/images/1v6fogm21weu12654vr.jpg
a 3. csata Is 4 el, i just love it.. Bl 9 azért nem az igazi, de amire kell arra elég... végig báziskemp volt, mert letámadtak minket. böllér végre 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyetlen dologban különleges: lefelé hihetetlen mértékben kitéríthetõ az ágyúja, azaz meg tudod vele azt csinálni hogy felmész egy meredek dombra, és éppen csak kidugod a tornyot meg az ágyút, és tudsz a domb túloldalán lévõkre lõni, míg te nagyon pici felületet mutatsz.
Ezt kombinálva egy camo net / távcsõ párossal, és esetleg egy bokor felhasználásával remek elõretolt megfigyelõt lehet játszani.
Csak arty ne legyen sok, mert azok kicsapnak, ellenül nem véd az hogy csak a torony látszik ki egy domb mögül.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Emancipate yourself from mental slavement!
olyan nekem is volt már, hogy hopp -5csillió hp, persze nem jöttem rá, hogy bug, vagy éppen másra koncentráltam és nem vettem észre, elvégre nem mindig esik le a lánctalp.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Van valakinek tapasztalata mindkét VI-os shermannal? Mert elsõre E2-n gondolkodtam, fõként armor miatt, de sok helyen olvastam, hogy mintha a MM másként bánna vele mint az E8-al, és folyamatosan nagy tierbe rakja, gondolom az armor miatt. Mennyi lehet igaz ebbõl?
Illetve nem túl papír az E8? Egész szépen slopeoltnak tûnik, csak pattogjon is aztán...
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
A wot tweaker fent van a gépeden? Nem lehet h kikapcsoltad a robbanások effectjét(vagy valami ilyesmi), mert akkor az arty lövése se látszik.
Problem solved?😊😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ekkor tûnt fel: térkép sincs, az se látszik. Hát noormális?
(amúgy meg top gun lettem...ennek ellenére. )

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
én még a saját 15 tankomat is sokallom, mondjuk azok legalább szét vannak pimpelve :-)
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Köszönöm elõre is a választ.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
legnagyobb bajban egyébként az átlagos és rossz játékosok vannak prém nélkül, hiszen õk jogosan érezhetik azt, hogy alig fejlõdnek (mert kezdõk és/vagy ügyetlenek), sok embernek lehet látni a 200-300 átlag xp-t több ezer lejátszott csata után is, ami elég gáz és valószínüleg nem úszkálnak a pénzben.
egy átlagos játékos prémmel már egész jól elvan, mindig meg tudja venni a köv tankot, mindig van kiegészítõje, gondba max akkor kerül, ha egyszerre akar megvenni két t9+ jármûvet.
a jó pémes játékosok meg hát úsznak a pénzbe, tele vannak free xp-vel (váltogatás nélkül is)
ha meg egy jó játékosnak t8 prém tankja és prém acca van, hát gondolom azoknál sosincsen 20 milla alatt a kredit. :-)
Battle: Ensk 2012. január 8. 12:19:26
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 1 463
Credits received: 36 064
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal
kár hogy hamarosan meg kell válnom tõle 😄
A végén én maradtam meg egy KV az ellenségnél meg egy IS egy hummel meg egy T40. A Mi KV-nk áll az út melett egy bokorban féluton már percek óta. Elkezd foglalni a T40-es. Kilövöm és elindulok hogy kilõjjem a hummelt. Erre kilõ. KV-s bajtárs még mindig áll egyhelyben. Erre elkezdenek foglalni nálunk. Nem is kell több a Kv-snak elindul az ellenség bázisa felé. Nézem ennek az idiótának a KV-2 torony van fenn az alap ágyúval. Mondom ezt remek lesz. A jobb menettulajdonságok eléréséhez fogja és hátrafordítja a csövet. Egyszercsak feltünik a Hummel elõtte a foglalás már 50%-on jár. Elkezdi elõre fordítani a csövet. Még épp hogy csak el kezd fordulni durr lõ egyet hátrafele. fordul még mindig közben a tank nyíl egyenesen ment úgy hogy pont elmenjen a hummel melett. Aki erre belelõ. Kv bajtárs fogja megint lõ egyet a semmibe. már ott jár pont a hummel melett erre elé lõ. szerencsére a 4. és 5. lövése már talál és a hummel megadja magát ekkor 80%-on jár a foglalás és elindul vissza a mi bázisunkra 2% hp-val. Ne tudjátok meg mennyire ideges voltam mert tudtam hogy az IS ami foglal max 12%-on vana hp-ja mert én szedtem le annyira.
Nem tudom eldönteni, h én vagy az is4 volt-e a szerencsétlenebb -minden értelemben. Azért durva, h megint 2 nullasebzéses átütéses szart lõttem és ez már mindennapos majd az összes orosz nehéz szaron, bárhol lõvi is meg az ember. Nem tudom megette a sofõr a 128-as skulókat, lenyomta mint a virslit?!
File name: 20120108_1158_germany-E-75_ensk.rar File size: 710.02 KB
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tegnap és tegnapelõtt csak is4el játszottam (prémium nélkül), azért tértem vissza mert megvettem az IS-7et és semmi kreditem nem volt. Két nap alatt 170k pluszba voltam. Persze fullos IS-4 felszerelésekkel.
Ami nem tetszik benne, az a fegyver dönthetõsége, valami brutálisan keveset mozog, olvastam hogy ez lesz de hogy ennyire, a páncél ugye nagyon papír ehhez hozzá kell szokni, a sebessége viszont jó és az ágyúval is lehet sebezni/ölni a tier8-9 TD-ket is, mivel ugye az mm szinte mindig tier 8-9 csatába teszi... Sniperkedni ezzel az ágyúval annyira nem lehet egyrészt a terepviszonyok miatt is nehéz, másrészt annyira nem is pontos 0,37, de közelrõl 1 vs 1ben jól teljesít. Ja és annyi ha van min 2type a csapatunkban menjünk velük az ellen sokszor velük kezd el elõször harcolni és van idõnk addig seggükbe kerülni.
@Oddball megnézem a Batmobilos meccseket jó kis jószág falkában 😊