World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell aggodnod még mindíg te vagy a csúcstartó<#eplus2>
Tuvok
Egy dolog miatt nem döntöm meg a saját rekordom: nincs annyi idõm .

M46 Patton-nel Karelia pályán újfent bebizonyosodott, hogy tier 9-10-es tankokhoz sem jár feltétlenül játéktudás. Tuvok hátha elneveti magát ezeken a barmokon. 😊

http://www.2shared.com/file/wCb48h2-/20120108_1440_usa-M46_Patton_k.html

Végre itt van tuvok már mindinki feszegeti a rekordod én is egyéni csúcsot dötöttem 16 vereség zsinorba 1 tankal
Tuvok
Az a baj, hogy pontosan emlékszem, hogy a Kamikaze medálos dolgon nevettem, viszont azokra már nem emlékszem konkrétan, amikor káromkodtam, mert abból viszont sok volt ...

Végre!
Ez már az a Tuvok akit ismerek. 😄
Tegnap nem tudom ki játszott az acc-oddal, de nevetett a chat-en! <#papakacsint>
Tuvok
De, pont abba, máshol használhatatlan . Az elsõ két meccsen már sikerült beidegelni annak a fosnak, a 3. meccsen be is telt a pohár mára ...
Dögölj meg WG, dögölj meg ...

http://kepkezelo.com/images/1v6fogm21weu12654vr.jpg

a 3. csata Is 4 el, i just love it.. Bl 9 azért nem az igazi, de amire kell arra elég... végig báziskemp volt, mert letámadtak minket. böllér végre 😄
Az apja húzza a faszára azt aki kitalálta a -25% os baromságát ennél a szarnál. Hogy miért jó ezzel az ember szivatni? Egyszerûbb lenne kiírni csata elején hogy "Te most szopni fogsz." megspórolva nekem az idõt és inkább megyek másik tankkal.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem rossz ez az ANX-40-es elég jól pattog
Akkor asszem E2 lesz belõle. Régen medeztem, de akkor a VK36 állt a szívemhez közel, szóval követem a bevált receptet. 😊

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

Sejtem. Azért lett elegem belõle.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

jó kis tank az.ma lõttem vele typet meg E75öt is ki<#violent><#eplus2>kegyelem lövések.. ami a baj vele.tök mindegy hány tankot lõssz vagy sebzel. a cr nagyon kevés.ez mitöl van<#nemtudom> nekem is a 2.köröm vele amit alant felsoroltál.5tank kiiktatva. 1670xp.nem dupla!

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Szokj hozzá mert ezentúl mindíg oda rak
Ah....na, BDR tank megvéve. Elsõ három csata alatt: Pusztító, Acélfal, Top Gun, 12 kilõtt tank. Aztán...aztán berakott tier 8-ba. Na ebbõl is elég volt ennyi mára. Bõven elég.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az E8 papír, nem pattan arról semmi.

Egyetlen dologban különleges: lefelé hihetetlen mértékben kitéríthetõ az ágyúja, azaz meg tudod vele azt csinálni hogy felmész egy meredek dombra, és éppen csak kidugod a tornyot meg az ágyút, és tudsz a domb túloldalán lévõkre lõni, míg te nagyon pici felületet mutatsz.

Ezt kombinálva egy camo net / távcsõ párossal, és esetleg egy bokor felhasználásával remek elõretolt megfigyelõt lehet játszani.

Csak arty ne legyen sok, mert azok kicsapnak, ellenül nem véd az hogy csak a torony látszik ki egy domb mögül.

Tegnapi "top" csata legjobb mozzanata: T34-85-tel neveztem,sorsolás után jobb oldalamon panterII a balon T95 na ez szépnek tünik... A pálya azt hiszem sand river volt.Gondolkoztam a visszaszámlálás alatt,hogy a T95 sniperkedik én meg a panterrel elõremegyek kicsalogatni a másik hegyen lévõket.A csata elkezdõdött indulok és látom,hogy a panter bebújik a bokorba a T95 mellé.Erre a TD berágott és elkezdett írkálni a panterre mire az néhány értékes perc után elindult,felszaladt a hegyen és egy mellélövéssel kirakta magát egy IS-4 és egy Type elé céltáblának,én persze követtem de hamar elintéztek engem is (3-4 lövésem volt).Konstatáltam,hogy hamar végem lett és nem nagyon segített a TD így megnéztem mit csinál.Elfordult a csatától és nézte a zászlónkat...erre írok,hogy nem mozog mi a baj??? A válasz a hét vicce volt: le van sz..va minden noob és godby... Megsértõdött!!! Az arcizmaimat szétröhögtem az eseten...Hozzáteszem,hogy a Type és az IS-4 végig jó célpont volt neki amíg engem marcangoltak...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

nincs!kérj virtuális mastercardot. ha van otp számlád.de gondolom ez van más banknál is.én is úgy fizetek,de minek?<#confused> .ott nem kell havi 150k hogy legyen a számládon rendszeresen.elég ha annyi van ami elég a kezelésre+utalásra. egyébként úgy mûködik,hogy a rendes számládról a 7-24 órás utalással raksz a vmasterre. azzal meg fizetsz. az a kártya tényleg csak virtuális.<#eplus2>nem kapsz csak egy számlaszámot+ a cv kódot.meg egy lejárati dátum. ennyi.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Urban legend. Pakolja mindkettõt magas tierbe rendesen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Semmi. Ugyanaz az MM mindkettõnél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

flashpointer
Lehet valami új feature, oylan kritet kaptál az artitól ami elállítja a beállításokat .D

Emancipate yourself from mental slavement!

ki tudja, lehet megvan benned a képessség :-)

olyan nekem is volt már, hogy hopp -5csillió hp, persze nem jöttem rá, hogy bug, vagy éppen másra koncentráltam és nem vettem észre, elvégre nem mindig esik le a lánctalp.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata mindkét VI-os shermannal? Mert elsõre E2-n gondolkodtam, fõként armor miatt, de sok helyen olvastam, hogy mintha a MM másként bánna vele mint az E8-al, és folyamatosan nagy tierbe rakja, gondolom az armor miatt. Mennyi lehet igaz ebbõl?
Illetve nem túl papír az E8? Egész szépen slopeoltnak tûnik, csak pattogjon is aztán...

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

És az arty lövésének effektjét is kikapcsoltam véletlenül?

Nincs

Master91
tyû. hát akkor el kell kezdenem gyûjtögetni
Az M-el ki be tudod kapcsolni a térképet, gondolom véletlenül lenyomtad, én is néha leszoktam.
A wot tweaker fent van a gépeden? Nem lehet h kikapcsoltad a robbanások effectjét(vagy valami ilyesmi), mert akkor az arty lövése se látszik.

Problem solved?😊😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

véletlen megnyomtad az M gombot :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez a játék egyre fogyatékosabb. Elõbbi csata: Megyek és hirtelen kiírja, meghalt a driver. Mondom mi a picsa? Meg se lõtt senki? Szívroham? Nem. Meglõtt egy arty. De semmi effekt. Semmi becsapódás. Semmi.

Ekkor tûnt fel: térkép sincs, az se látszik. Hát noormális?

(amúgy meg top gun lettem...ennek ellenére. )

Ez a Su-85 nem ebbe a mezõnybe való:

patchaou
Ezek szerint romlottunk mióta utoljára vettem 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
31

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A mostani szar euróval 32.
Master91
Napi 100? Na akkor elkezdek napi 100asokat félre rakni 😄 Hány nap kb. mire ki jön 1 havi prém?
20 tank?

én még a saját 15 tankomat is sokallom, mondjuk azok legalább szét vannak pimpelve :-)

Mikor 4-5 tankot kéne megvegyek😊 plusz 20 tankra kiészítõk😊 nekem soha nincs pénzem😄DDDDDDDD természetesen lehetne csak unom a Löwe-t😊

Szakesz egyik visszajátszásában láttam az "extra kizoomolást". Meg tudná valaki mondani, hogy az melyik mod és hogyan kell feltelepíteni?

Brutal
Olyan befizetési lehetõség nincs hogy beballagsz a bankba és befizeted egy adott számlaszámra?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Koridor
Ilyen credithozam mellett félmillás kiegészitöket venni? Max ha megint lesz féláru event.

ne kérdezd miért neked válaszoltam, csak úgy az éterbe szántam :-)

Trabant93
Valaki tudja,hol lehet ilyen álcázó skineket venni?
Köszönöm elõre is a választ.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

prém/nem prém

legnagyobb bajban egyébként az átlagos és rossz játékosok vannak prém nélkül, hiszen õk jogosan érezhetik azt, hogy alig fejlõdnek (mert kezdõk és/vagy ügyetlenek), sok embernek lehet látni a 200-300 átlag xp-t több ezer lejátszott csata után is, ami elég gáz és valószínüleg nem úszkálnak a pénzben.

egy átlagos játékos prémmel már egész jól elvan, mindig meg tudja venni a köv tankot, mindig van kiegészítõje, gondba max akkor kerül, ha egyszerre akar megvenni két t9+ jármûvet.

a jó pémes játékosok meg hát úsznak a pénzbe, tele vannak free xp-vel (váltogatás nélkül is)

ha meg egy jó játékosnak t8 prém tankja és prém acca van, hát gondolom azoknál sosincsen 20 milla alatt a kredit. :-)

Victory!
Battle: Ensk 2012. január 8. 12:19:26
Vehicle: M36 Slugger
Experience received: 1 463
Credits received: 36 064
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal

kár hogy hamarosan meg kell válnom tõle 😄

Komolyan mit kellett volna még ennél is többet csinálnom? Nekem kellett volna az egész enemyt egyeddül likvidálni?

A végén én maradtam meg egy KV az ellenségnél meg egy IS egy hummel meg egy T40. A Mi KV-nk áll az út melett egy bokorban féluton már percek óta. Elkezd foglalni a T40-es. Kilövöm és elindulok hogy kilõjjem a hummelt. Erre kilõ. KV-s bajtárs még mindig áll egyhelyben. Erre elkezdenek foglalni nálunk. Nem is kell több a Kv-snak elindul az ellenség bázisa felé. Nézem ennek az idiótának a KV-2 torony van fenn az alap ágyúval. Mondom ezt remek lesz. A jobb menettulajdonságok eléréséhez fogja és hátrafordítja a csövet. Egyszercsak feltünik a Hummel elõtte a foglalás már 50%-on jár. Elkezdi elõre fordítani a csövet. Még épp hogy csak el kezd fordulni durr lõ egyet hátrafele. fordul még mindig közben a tank nyíl egyenesen ment úgy hogy pont elmenjen a hummel melett. Aki erre belelõ. Kv bajtárs fogja megint lõ egyet a semmibe. már ott jár pont a hummel melett erre elé lõ. szerencsére a 4. és 5. lövése már talál és a hummel megadja magát ekkor 80%-on jár a foglalás és elindul vissza a mi bázisunkra 2% hp-val. Ne tudjátok meg mennyire ideges voltam mert tudtam hogy az IS ami foglal max 12%-on vana hp-ja mert én szedtem le annyira.
Hogyan kapjunk be 41 találatot e75-el és sétáljunk tovább 704 hp-val címû komikus tömegjelenetünket láthatják. Szeretnem megköszönni egy is4-nek, egy kv-nak, meg egy 3001p-nek (L/70), h lehetõvé tették ezt az bemutatót.😊
Nem tudom eldönteni, h én vagy az is4 volt-e a szerencsétlenebb -minden értelemben. Azért durva, h megint 2 nullasebzéses átütéses szart lõttem és ez már mindennapos majd az összes orosz nehéz szaron, bárhol lõvi is meg az ember. Nem tudom megette a sofõr a 128-as skulókat, lenyomta mint a virslit?!

File name: 20120108_1158_germany-E-75_ensk.rar File size: 710.02 KB

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Egyenest a fürdõkádból.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
Akkor vmit rosszul csinálhatsz, ha prémmel is 10bõl 6 csata minusz T9el.
Tegnap és tegnapelõtt csak is4el játszottam (prémium nélkül), azért tértem vissza mert megvettem az IS-7et és semmi kreditem nem volt. Két nap alatt 170k pluszba voltam. Persze fullos IS-4 felszerelésekkel.

Amx 40 után felüdülés ez az amx12t tegnap sikeresen kimaxoltam,az a jó hogy felfüggesztés sem kell ahhoz hogy rápakolhassuk az összes cuccot, csak az miatt kell kifejleszteni ha akarunk rá álcahálót és egyéb extrákat, a venti 50k-ba kerül csak rá!!! Ez a többi light franciánál is ilyen olcsó, akinek van nagyobb azoktól kérdezném?
Ami nem tetszik benne, az a fegyver dönthetõsége, valami brutálisan keveset mozog, olvastam hogy ez lesz de hogy ennyire, a páncél ugye nagyon papír ehhez hozzá kell szokni, a sebessége viszont jó és az ágyúval is lehet sebezni/ölni a tier8-9 TD-ket is, mivel ugye az mm szinte mindig tier 8-9 csatába teszi... Sniperkedni ezzel az ágyúval annyira nem lehet egyrészt a terepviszonyok miatt is nehéz, másrészt annyira nem is pontos 0,37, de közelrõl 1 vs 1ben jól teljesít. Ja és annyi ha van min 2type a csapatunkban menjünk velük az ellen sokszor velük kezd el elõször harcolni és van idõnk addig seggükbe kerülni.
@Oddball megnézem a Batmobilos meccseket jó kis jószág falkában 😊