World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
C-vel bármikor újra lehet tárazni. 😊

Eagle16
??

Ha a C-t megnyomom akkor újratölt, akármennyi lövedék van a tárban...szerintem a visszajátszásban is látszott, volt amikor már csak 1 maradt, megnyomtam a C_t és újratöltött.

Amúgy így is kevés a lõszer, 36 AP-vel, nemhogy még egy tár HE-t vigyek, tök fölöslegesen, mert a 75-ös HE semmit sem sebez.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

én még az amx12-vel szenvedek, szó szerint :-)

miért nem viszel egy tár HE-t is, így újra tudnál bármikor tárazni, nem kell megvárni, hogy mindet kilõd.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 8. 18:26:42
Jármû: T-54
Szerzett tapasztalat: 1 150
Szerzett kredit: 24 460
Nem éri meg megvédeni a bázist,legközelebb tojok rá hogy a csapat nem védi és mindenki a bal oldalt rohamoz,míg az ellenség t9-10 tankjai jobb oldalt jönnek,is7,is4,e75,tájp.Ezekkel harcoltam.Is7 80 körüli hp-val élte túl,legyõzött a túlerõ.
 Megvásárolva:
A lõszerek T-54 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 26 880

Teszten 13-90-el nyírtam ki E50-et és volt h US. T30-ból az lõtt ki. Szóval jó lesz😊
ezt igy hogy?

+a mi t34unknek alap tornya volt, az ellenfel t34e meg maxos volt..

bonusz kerdes.. a sok idiot kreten miert csak kempleni tudni??

T34-emet kilõtte arty kaptam valami 1400 credit kárpótlást.
Amúgy ma lesz company?Rám férne egy kis company,mert kezdek kiakadni a balfék csapatoktól.

Hali. Sztetek hülyeség visszatenni T29-re a kisebb tornyot? A 100HP mínuszon kívül lenne más hátrány is? Arra gondolok h pontatlanabb lesz vagy ilyesmi. Azért akarom mert lehet h egy csomó sebzést a füleken nyelek be.
Master91
Flankelés az mit jelent? 😄
Eagle16
Majdnem fullos AMX-13 75 in action ( a nagyobbik ágyú már rajta van)

Tier 8-as csata, áldozatok: AMX-13 75, Jagdpanzer IV, Jagdpanther, Type 59

replay

Nagyon megérte végigszenvedni emiatt az AMX-40-est, el sem tudom képzelni hogy az amx-13 90 milyen tuti lesz 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Elsõre a Maus miatt nem mentem be a jobb kéz felé található szikla mögé fedezékbe, de miután kilõtték, és az arty még mindig nem lõtt meg, már úgy gondoltam, hogy megadom neki az esélyt, hogy legalább egyszer rám lõjön. Nem élt a lehetõséggel.

E2-vel se nagyon lehet flenkelni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

60% meg T4-5 csapat, meg top tank?
Ezek számomra ismeretlenek az ARL-el összefüggésben.
30% de csak azért mert tegnap sikerült században menni, az összes körömbõl kettõ alkalommal voltam úgy, hogy 7-es tank volt a top a többiben mind 9-10-es top tankok voltak.
Hogy a fenébe csinálod? Prémiummal mész? Mert akkor megérteném, hogy engem a mezei júzert szopat.

ezt én sem értem. nekem amikor a csapattársam levette a fél életem akkor kaptam valami jelképes összeget (nem volt 100 kredit). de amikor én véletlenül levettem egy csapattársam életének a felét akkor 2000 kredit körül vont le tõlem. a tier ugyanaz mind a két esetben.

yõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 8. 18:08:20
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 484
Szerzett kredit: 11 975 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 15)

ki lött a barom és csak ennyit kapok köszi WG
Koridor
Én is a német vonalon kezdtem, de az ismerösöm, aki ajánlotta ezt a gémet, mondta hogy creditszopo, ugyhogy hamar átmentem az oroszra. Késöbb még is folytattam a németet, most van mindegyikböl.

T1 hvy-m van, de nem szeretem. T29 lett volna belõle de T29-et sem szeretem, sokáig fóbiám volt, aztán rájöttem, hogy ha kicsit ügyesebb az ember akkor egy wolverine-el is csúnyán megtépi...
Így ha már választani kéne akkor német vonal...

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

Hát mivel Vk36 nagy kedvencem volt anno, meg sokat heavyztem, szerintem E2 lesz. Szeretek leállni pofozkodni saját tieremmel, de egy heavyvel nem lehet flankolni rendesen méretei miatt ha betesz nagyobbak közé.
Szóval velem egy súlycsoportban front line játékot játszanék olyan 70% ban, maradékban meg a klasszikus flankolós stílus. Gondolom ezek alapján az E2 az én tankom. 😊

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

Koridor
Azért azt se kéne elfelejteni hogy E2-röl utána mehetsz a hvy ág felé is.
Én is néztem hogy az M4 után merre de még olyan 12e xp-t kell hozzá gyüjtenem.

Sunsetjoy
Piszok nehéz, engem 139 lövéssel nem tudtak kinyírni, amikor ültem benne...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Ja én is úgy gondoltam hogy a percenként 2-3 lövéssel több nem éri meg a cserét, másban nem különbözik, talán egy kicsit pontosabb?
Szóval a 2 között egyszerû a válasz. Eddig mivel mentél máshol, med vagy heavy 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az mi, hogy a H35-öt nem lehet átütni? <#wilting>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Nekem van/volt mindkettõ. Remek tank mindkettõ, de más más dologban jók.
Az E8 az egyik legmozgékonyabb tank a játékban, és marha jó gyorstüzelõ ágyúja van (M1A2). A sebességét kihasználva kell a nagyok oldalába, hátába kerülni, és szétlövöldözni. Cserébe sajnos minden lövés kárt okoz benne, mert páncélja szinte nincs is. Okosan kell vele játszani, és meghálálja, nekem az egyik kedvenc tankom volt.

Az E2 Jumbo jóval lassabb nála(mondjuk még így is gyorsabb mint a T-34/85), de a medium tankok között kiválló páncélzattal rendelkezik. Jobb a páncélzata, mint a legtöbb Tier7-8 medium tanknak. Lövegek, motor ugyanaz mint az E8nál, de van egy fontos különbség: A gyorstüzelõ M1A2 ágyút csak akkor tudod felszerelni, ha felrakod a fejlesztett tornyot, ami könnyebb és az oldalán/hátulján sokkal kevésbé páncélozottabb az alap toronynál. Tehát el kell dönteni hogy használod a világbajnok ágyút, de cserébe a gyenge falú toronnyal mész, vagy megelégszel a kissebb tûzgyorsaságú M1A1 löveggel, de a durva oldalpáncélzatú toronnyal.

Szóval játékstílus kérdése leginkább, hogy melyiket válaszja az ember. Azt meg kell hagyni, hogy mindkét T6 Sherman jobb tank, mint a másik két nép T6 medium tankjai.

Brutal
Na nyertem egy kissebb fajta összeget tipp-mixen szóval én is befizetek egy prémre.
A kérdés az h van-e olyan lehetõség,hogy bemegyek egy bankfiókba és befizetem direktbe?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

kerla
Ha van 1-2 arty, az még belefér, de régebben, paccsok elõtt min 3 volt, de gyakran 5 arty is figyelt és az már tönkrevágta az egészet. Én is utáltam kezdetben az arty-t, de elfogadtam, kicsit színesíti a játékot, nagyon balfaszok is játszhatnak így, de tudni kell hol a határ. Most úgy látom rájöttek erre. remélem így marad és kevés arty lesz.

f24sg
JAJA, naggyon látványos!!<#gonosz1>
Sok csata van most NULLA artival. Végülis, még jobb, mint a max 2 arty limit, véletlenül túlteljesítettek a fejlesztõk 😄
Master91
Pont ide illõ!

Master91
Hétvége van, rengeted idióta noob játszik. Sajnos éjjel kell tolni....
Na kurvajó, elkapott a szopóág ARL-el, 5 bukó zsinórban, oda a 60%-os win rátám...
És a poén hogy ebbõl az 5 csatából négyben top tank voltam, hiába nyírok ki 3-4 tankot tök egyedül mindenféle támogatás nélkül, a t4-5 tankok eltosszák a meccset, mostanában alig van arty, mégsem tûnik úgy hogy kevesebb lenne a céltalan noobcamp.

kerla
Sejtettem, hoyg így lesz :-)

Most így egy KT kör után megyek a T-25-el, az ajándék prém Shermannal, esetleg egy Hummel. És akor így szereztem jópár ezer creditet.

az elõbb szedett ki 1 francia T7 light tank...IS-4el.beállt mögém,a teljes tárat belém engedte. az összes lövés átvitt. csak 1et tudtam bele lõni.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Hát nemtudom =/

A 2 kezem összetenném, ha lenne egy Typeom.. :$

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Solten
A premium rendszer oke, a fejlesztoknek is elniuk kell valamibol, a gaz hogy a premium tankokat nem lehet farmolni, Buga Jakab megveszi egybol a Type59-et es amikor 7-8 jon veled szembe egy csataban az ember elkuldi magaban a wargaminget a p*csaba... 😊 (meg a szanalmas usereket akik type-al jatszanak). Mondjuk IS4-el az egyik srac gyonyoruen apritotta oket... 😊

Saor Alba

Ez miért is érdekes? Gondolom nem volt hová visszavonulnia töltikézni vagy csak noob volt és nem jutott eszébe.

femate
Ha meglesz E-75 akkor hogy fogsz még sokat hummelozni.

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

kerla
Sebaj, balfaszok ne is artyzzanak. Mentem egy kört gyorsan a Hummellel, 5-5 arty volt a csatában, 5 killel és 40k credittel zártam, ha jól csinálod, sikerül :-) Kellenek a farm gépek a KT mellé, mert soha nem lesz meg a credit az E-75-re.

Solten
Kicsit beszabalyoztak, nem art a 100-as crew hogy el is talaljon az arty valamit.

Saor Alba

szabii98
érdekes ez a revolver tár, elõbb egy AMX 50 100as csak bontotta az IS-4et de amikor a 6 skuló kifogyott, ráb*szott mert kinyírta az IS-4(akinek 200hpja maradt, az pont 1 lövés)

I met God. She's black

Master91
A nooboknak már nem éri meg. Kicsit más a célzás, és a pancserebbik része inkább nem szórakozik vele.
bujcsik555
Hali! egy hónap kihagyás után gondoltam újra játszok egy kicsit, kipróbálom a francia vasakat. Hát ez a H35 valami vicc. 6 csatát mentem vele, és ebbõl 5 ször haltam meg úgy hogy az elsõ találat 0 damage és kinyírja a személyzetet. Ez egy ilyan fostalicska gép, vagy csak nekem van ilyen pechem?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Gottfried
Tier VIII-as tankokkal csak idióta csapatba lehet kerülni,vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen???
Az hogy a nem olyan rég vett Ferdivel ennyi a vesztett csata,az még lehet véletlen de hogy a ma vett Tiger II is ilyen szarul kezdjen.....na ez már kezd sok lenni...
Nem sokat érdekel a statisztika de ennyi vesztes csata azért viszi a pénzt rendesen. :-(

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Szerintem a WG-nél orosz rulettet játszanak csak az a gond hogy mi mindíg golyót kapunk a fejünkbe <#violent><#wilting>
na ilyen az igazi proaktív med játék :-)

én félidõben nem mertem volna átmenni az E-50emmel középen, hanem maradtam volna letakarítani az északi szárnyat és onnan támadtam volna

ennyivel agilisabb, "láthatatlanabb" a patton, hogy egyik arty sem foglalkozott veled? A végén igen csak tiszta célpont voltál egy oneshotra.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Este 7 után érek haza,gyere szakaszba és viszem a su-5-öt!!! Legalább lesz arty a csapatba és valaki vigyáz rám végre mert rendszeresen otthagyják az artykat a scutoknak...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Detto, ma négy csatát játszottam eddig, háromban nem voltak artyk, nem is hiányoznak.

Valamiért 1 max 2 arty van a csapatokban mostanság ritkán 3,de ha a su-5-el játszok elõfordul 4-5 is :-).Lehet,hogy az artykat rakja össze a rendszer,hogy lõjjék egymást<#eplus2>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

kerla
Az utóbbi 1-2 napban alig látok tüzéreket a csatában, arty-t leszabályozták vagy csak megunták az emberek?

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. január 8. 15:10:00
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 2 026 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 996

Jéééé ilyen is van ?<#guluszem1>
Nem szereti a francia vasakat. Talán rossz tapasztalata van.

[/url][/img]