World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 8. 21:59:33
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 2 023
Szerzett kredit: 56 728
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Közben pont most lõttem ki egy batmobilt, perzsával követtem el. 2 lövésemet is benyelte a lánctalpa. Undok egy dög.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
szembõl elég szépen pattognak róla 😊
(kivéve a nagyok)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Komarin1
Komarin2
Meguntuk hogy a Komarinból mindig campfest lesz, ezért faterral úgy gondoltuk alkotunk valami újat 😄
Délen kezdtünk és a mi zászlónknál levõ faluba rongyoltunk.Azt a meglepettséget az ellenség arcán... felbecsülhetetlen 😄 Sajna a végén elbénáztuk mert megálltunk mikor ott volt a távolban egy KV, ezért kiszedett minket. De az elejét nagyon élveztük 😄(Persze a végén vesztettünk) A két link két szemszögbõl mutatja.
Jut eszembe,rég nem láttam játékban azt a gyökér kacsát,pedig szívesen megölném,nem tudjátok mivel rohangászik az a vad barom?
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
amx 12tnél járok, vannak rossz köreim, de vannak jók is, nem vészes tank. 13 75 meg sokkal jobb lesz.
WoT: Nishizumi77
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Ez azt jelenti hogy megyek trollkodni H35el 😄
WoT: Nishizumi77
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gondolkozom h mennyek a med ágon, de ha hasonlóan egy koszos scout tank mint az amx12 és csak t9/10-es csatákat látnék vele, akkor inkább nem.😄
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. január 8. 20:57:45
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 3 764 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 478
Csatában elért Achievement: Felderítõ
Elõre is köszi!
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. január 8. 20:38:16
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 987
Szerzett kredit: 26 023
Csata kezdetekor egybõl bementem a városba a középsõ hídhoz közel,lövöldöztem az oldalt érkezõket,mígnem a hídon át rám nem jött egy E75,amivel nem volt gond mígnem kaptam két lövést hátulról,és 25% hpm maradt.A drága jó csapatom mögöttem a dombon kempelt,és nagy buzgalmukban egy E75 meg egy arty engem lõtt meg nem az E75-öt.Az E75 is kapott,gyorsan meg is halt,elég nagy önfegyelem kellett hogy ne küldjem el a csapattársaim melegebb éghajlatra.Negyed HP-val kellett végig harcolnom a csatát,igaz így is kilõttem hármat,Is7,M40,isu152.Az az érzés hogy egy t7 artyt kivégzel egy lövéssel,valami kurva jó.
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. január 8. 20:51:21
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 2 346 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 769
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
A 100%-os foglalásér természetesen jár az invader plecsni <#taps>#taps>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Vereség
Csata: Redshire 2012. január 8. 19:15:57
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 664
Szerzett kredit: 30 381
0.51-tõl
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ráadásul ebben a peccsben szerintem kivették a fülek hitboxait, vagy átvariáltak valamit, mert PZIV-es hosszú 75-össel 3x lukasztottam egy T29-es fülét és 0 sebzés volt.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,