World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azért várom az Achilles, meg Firefly, meg ilyesmi gépeket. Lehet, hogy nem lesznek a legjobb gépek, de legalább léteztek. Lehet õket nézegetni, játszogatni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

sziasztok. úgy veszem észre a löwével erõteljesen visszaesett az ezüst hozam. más is tapasztalta?
Hát ha te a Tier 6-7at low tiernek nevezed. 😄
Szerintem nevezzük inkább mid tiernek, és ott az angol tankok a 17 fontos löveg miatt nagyon szépen meg fogják állni a helyüket, és késõbb is a 20 fontos löveg miatt. High tierre meg ott van a világhírû hidegháborús angol 105mm-es L7 löveg, amit az egész nyugati világ licencben gyártott, annyira jó ágyú volt.

Meg aztán fontos megemlíteni, hogy mi csak a közismert, harcban bevetett brit típusokat ismerjük. A WGs arcok meg majd elõássák a prototípusokat és a csak tervrajzon létezõ tankokat és lövegeket, ahogy a mostani négy nemzetnél is.

Szóval ne féltsd te a briteket, azok nagyon ütni fognak. A fiktív francia csodákkal ellentétben, azokat biztosan azonnal ki fogom próbálni. 😄

Köszi szépen.
Koridor
Megnéztem a franszia medáljaim:
B1 14csata: 12 sharpshooter, 5 master gunner.
AMX40 12 csata: 10 sharpshooter, 1 raider, 1 invader, 1-1 Kay's és Leslerc's medal.

Szerintem nem "is" hanem "csak" low tierben lesz power a brit. De valószínû, hogy igazából ott se. Jelenleg csak a nem hivatalos tech tree van, de akármilyen tech tree-t dobnak össze magas szintû gépekben elég vérszegények. Elfogadható magas szintû prototípusaik a FV200 és a FV4000-es sorozatban vannak. De ezek körül is a legtöbbjük elég mutáns.
A Centurionokat már beszéltük. Szerintem ugyanazok a problémák igazak a Conquerorra és a FV215b-re is.

Lövegük sincs valami sok. Egyedül a 32 fontos az amit nem nagyon lehet egyik WoT-ban lévõ löveghez se hasonlítani. A többi körülbelül ismert.
Ami nem lenne baj ha nem legszarabbak lennének :S
Leginkább az a durva a B1-essel hogy hiába van T4 ben csak 3 as szintû csõ van neki:S ami nem éppen teszi hatékonnyá.
Koridor
Cserébe elég sürün kaphatsz mester gunár medált <#gun>

ár csak azért is szertném a tigrist mert az IS tanknak brutális költségei vannak és szinte semmit nem kapok vissza belõle. Remélem a tigris nem ilyen költséges.
Türelem és szeretet. Ezek nélkül szidni fogod. Ki kell használni a nagyon jó löveget és a sok hp-t. Másra nem nagyon tudsz támaszkodni.
Én nem csikicsukiztam, hanem beforgatva megálltam harcolni. Jobban bejött. Ha meg nagyon nagyok voltak az ellenfelek, akkor messzirõl.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én szenvedek a francia T4 es med és heavy ággal is még
..hat, ez alapjan iszonyat jo lesz a francia nagyok ellen jatszani...
Nem rossz, bár sok lepattanóra ne számíts és az alacsonyabb szintûek elõl is fedezékbe kell bújni. Viszonylag gyors és a 88L/71 az egyik kedvenc lövegem volt.

Teszten T8 heavy-ig mentem el és azt mondom, hogy megfelelõ támogatással brutálisak tudnak lenni.
Na ez az ami randomban a szopófaktor mert amíg a kedves csapattársak azt nem fogják fel például, hogy nem orosz papír TD-t engedünk elõre spotol-ni, hogy a csata harmadik percében elveszítsék a legnagyobbat sebzõ ágyút addig hol várhatom el ugyan ezt majd a franciáknál.
Teszten ment csata: volt fedezékem, bokrom meg spot-om AMX 50 100-al.
Tank kigurul tár beleûrít T30-ba az elfüstöl, vissza tölteni. Tank kigurul 4 lövés bele KT-ba az elfüstöl vissza tölteni. Tank kigurul 6 lövés bele IS-4-be marad pár száz hp-ja, vissza tölteni. Tank nem megy sehova mert basztak védeni a seggem és object704 megkerült tank elfüstölt de legalább tettem a gyõzelemért.
Ehhez hozzájön, hogy iszonyat mozgékonyak képzeld el mit lehet egy ilyen platoon-al mûvelni ha nem faszlámák akik mennek velük és segíti õket a csapat.

A csíkos cica (tigris) mien tank? Nekem volt amerikai szerón de nagyon rossz volt most mienek lettek érdemes meg venni?
Nézegettem a francia ágat és nem tudom jól láttam-e, de nincsen 9. szintû ágyújuk? A közepes ág legjobb ágyúja 8-as?

megnyugtatlak a med ág ugyanolyan hulladék😄 amx12-t folyton tier9esnek gondolja. Annyit tudok mondani tesztszerveres tapasztalatból hogy a lorainne és a batchat nagyon jó tankok, de aki addig eljut free xp nélkül az egy rendkívül, higgadt, nyugodt és nem utolsó sorban kitartó ember.
Na de mire elérsz addig a pár gyors tankig elmorzsolsz egy-két könnycseppet.

T1-T4 fhanszia medek közös neve: Jacques Fosch. Ebbõl is a nagyobbik fajta zsákkal kapsz... <#banplz>
Én egyet értek azzal a véleménnyel, hogy a francia hevy ág katasztrófa. Legalábbis az eleje annyira szar, hogy a végén brutálisan balanszolatlanul erõs tankoknak kell lennie, hogy megérje.
A leenél majd lefordultam a székrõl úgy utáltam, de a francia tankok után, inkább mennék leevl.
Rondák, lassúak, nevetséges a fegyverzetük, a páncéljuk sem kimagasló inkább csak tûrhetõ.
Ezért nem kellet volna külön tree a franciáknak, mehettek volna a vegyes európai treebe.
Nem tudom milyen az autoloader, messze vagyok tõle, de SZERINTEM azon kívül, vagy a med ág pár gyors light tankján kívül kuka az egész.
Bugi Misi
nektek nem akad a játék? nekem most nagyon durván akad volt hogy 3-4mp is.. pedig 7.1 elött elött nagyon ritkán volt meg nem ekkora, FPS is lemegy folyton..
akit érdekel itt a replay

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Na ezaz, hogy a mai délelõtt alapján nekem nem ez jött le belõle egyszerûen ez is pattog nekem.
A HE-t meg gyakorlatilag nem is használom a SU-152 kivételével csak írtam, hogy teljesen használhatatlan lett.
Meg valahogy nem érzem a tankot hogyan helyezkedjek vele, hogy ne lõjenek ki egy lövésbõl a nagyok között, egyszerûen nem passzol a stílusomhoz.
Megszoktam a jó páncélt, ami itt ugye nincs a pontosságot meg a gyors célzást. Az biztos, hogy egész másként kell menni vele mint a német vagy akár az orosz vonallal.

A brit, ha jól csinálják, az power lesz low tierben is. Konvencionális, de erõteljes. A T6 új királya vélhetõleg a Black Prince lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az ARL 212-es átütésû top ágyúja azért elég komoly, lehet nélkülözni a HE-t, már két IS-4-et is kilõttem vele, a tornyán kívül szinte bárhol tudom vele sebezni. Ha ez nem lenne én sem tudom hogy lennék meg a t8-9 csatákban.

Ez csak egy személet a sok közül. A brit taligák sem lesznek sokkal eltérõbbek a már meglévõ tankoknál, ezek szerint azokat is kár lenne majd elkezdeni, mert már minden megoldást láttunk a német, usa, stb. tech treeben?

Nagyon remélem, ha odáig eljutok akkor lesz megint free xp-m a toronyra meg a láncra, legalább is úgy készülök.
Emlékeim szerint az M4 fényévekkel jobb mint az ARL meg a mostani MM is rettentõen szopatja a T6-ot.
Amikor a KV-3-at húztam legalább használható volt a HE ha már átütni nem tudtam legalább csipegettem a nagyokat de most ugye abszolút értelmetlen lõszer lett ezekben a kaliberekben.
Egyedüli mozgatóerõm az 50_100 mert az nagyon tetszett a teszt szerveren ha ésszel mentem vele a 100-as ágyúval brutális tudott lenni.

Újdonságértéke csak a mozgékony autoloaderes verziónak van, a többi csak átmeneti, életképtelen. Nekem az ismerõseim abba is hagyták, el se kezdték.

f24sg
JAJ, némi félreértés van:
a #92410-es hsz.ben én még mindig a BDR-rõl dumálok, (és elõtte is) hogy azon kell valahogy átszenvednem magam az ARL-ig. Amirõl viszont szintén írtak ezt-azt, de legalább nem csak negatívat.

Szóval, azt várom, hogy arl-44 kicsit megkönnyebbülés, a jelenlegi dráma BDR után, aminek épp az elején vagyok...

Na.
Már miért kéne kõkeményen tejelni? Maximum annak aki két nap alatt akar odáig elérni. A hozzászólásod elsõ része is csak néhány, fõleg magasabb tierû francia tankra igaz a 18-ból. Pl. a tier 6-7 heavyk is teljesen hagyományos harcmodort igényelnek, az M4 szinte egy az egyben olyan, mint egy Tigris.

Mintha ezt az egész francia tree-t FPS-játékosokra szabták volna. Bujkálsz, elõrontasz, kitárazol, fedezék...De ha elakarsz jutni odáig, hogy élvezhetõ is legyen, akkor kõkeményen tejelned kell valamilyen formában, free xp-vel, goldos konvertálással, prémium accounttal.

Készülj fel, hogy M4-en is sokat fogod használni a 170-es átütésû 90-est, mert elõtte kell a torony meg a lánctalp.

Úgy tûnik itt egyedül én szeretem az ARL-t. Nekem nagyon bejön ez a tank, néha hiányolom a sebzést, meg a gyorsabb célzási idõt, mert ez a 3 sec kiakaszt nagyon, de ha teljesen beszûkül a célzókör, akkor hihetetlen pontos lövésekre képes, persze néha nincs idõ megvárni és lõni kell, ezért is csak 76% vele a találati pontosságom. Érdemes kifullozni, top motorral nagyon fürge kis dög lesz belõle.

Na ezt nézzétek meg tökifejek.<#eplus2>
T-50-2
darki81
aki ismeri a KomondorHun nevû játékost akkor az világítsa már fel légy szíves, hogy miért nem mentem rá az IS-el 4 kempelõ nagy tankra 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Érdekes az ágyú ezen a tankon.
Van az alap ami pont semmire nem jó a 128-as pen T6-ban heveny röhögõ görcsöt váltott ki bennem.
Jött a következõ az elsõ 90mm-es a maga hatalmas ugrásával és már... kaptam is kemény 135mm átütést de erre már csak rezignáltan mosolyogtam.
Éssss... végre elértünk a megfelelõnek tûnõ 170mm pen-hez, kényelmesen hátradõltem és nyomtam a battle gombot, na majd most... most aztán jól szétalázok mindenki T6-7-be, erre durbele T10-es csata ahol a szembe jövõ KV-3-at sem vagyok képes sebezni. WTF.
Na itt már lehervadt a vigyor az arcomról és csak nézetem értetlenül amikor a ZIS-6-al gond nélkül lövöm a KV-3-at szembõl ez meg nem viszi pedig még kemény 3mm-el jobb is az átütése és ez nem egyedi eset volt.
Szombaton mentem T6 századba és konkrétan volt köröm amikor 9 lövésbõl 2 sebzett pattogott mindenrõl mint a kecskeszar.
Ma reggel fogcsikorgatva elbasztam még némi free xp-t, hogy meglegyen a top ágyú a 212mm-es átütéssel erre ez is pattog még a derékszögben álló ISU-ól is.
Most nem tudom, hogy tényleg ennyire szarok ezek az ágyúk vagy csak engem szívat a játék.

sajnos ismerõs

WoT: Nishizumi77

Megnyugodtam akkor, hogy nem csak engem rak be olyan helyekre, ahol semmi keresnivalóm sincs. 😊 A kedvencem, mikor már a HE lõszerrel sem sebzek 1%-ot sem. 😊

Himmelsdorf még mindig a kis T5 francia T9"móka",
van egy T-44 és egy Pershing a csapatba meg néhány másik med az ellen legnagyobb medje egy tájp...több medünk van nagyobbak is...hol indulnak meg???
Hát a vasútállomásnál!!!
Kapnak szembe egy Is-4-et és kézifék bevág megdöglés egyenként,az ellen 3 medje meg jön a hegyrõl bravó ...

Rájöttem az IS4 egy kineticus energia gyûjtõ😊)) mentem vele nem is ez a lényeg 26 lövésbõl voltam taccson IS4/Ferdi/ojjectum lõtt..

De a lényeg következõ pálya T34 fullos 8 lövésem pattant le egy IS4-rõl.. már anyáztam😊) 9-ik ammo rack volt 100%-ról pukkant😊

darki81
jól kezdõdik a nap 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

f24sg
Hát igen. A top ágyúval max. tier 7 besorolással még kb. elmenne sokak szerint, de õk is elismerik, hogy saját tierjében se jó, "full fejlesztéssel" sem.
Az volt az eredeti tervem, hogy csak a motor, torony, agyúhoz való xp-t kapja kívülrõl, de lehet inkább át lesz lépve teljesen...

De tényleg annyira vicces volt este: állok a bázison, kb. meg sem bír mozdulni a tank (ekkora LoL stock gépet még nem csesztem, VISSZAVONOM az M3 Lee-s károgásaimat!!), mire megtettem ~50 métert, hirtelen mellettem termett egy IS-3, én meg néztem a kivégzést, utolsó szó nélkül...

Írják, hogy majd "tweakelik" a francia ágat, de az ugye meg kutya vacsorája...
Volt potya aranyam meg 40k free xp-m.
Némi váltogatással már megvan rá a legnagyobb 90-es ágyú de így sem azaz ûber OP tank.
Úgy is jellemezhetném, hogy egy nagy kalap fosch fõleg random-ba ahol nulla support-ot kapok legtöbbször, de azért, hogy ne érezzem magam elhanyagolva rendszeresen T8+-os csatákba rak. Három napig nem is láttam T7-es top tankot csak ma könyörült meg a MM rajtam valamennyire.
Már látom, nem lesz ez egy egyszerû menet átlépni mert már az aranyam is fogytán nem tudok sok free xp-t váltani.

Na megvolt az elsõ 1 vs 1-em egy AMX-50-120-al, én E-75-el voltam, Himmelsdorf utcáin, hihetetlen de kétszer is pattantam a tornyáról, mondjuk õ is rólam párszor, a végén próbált teli gázzal menekülni, de a sarkokon befordulva utánalõttem, a végén megállt, gondolom újratöltött, de nem tudott kinyírni, viszont alig maradt hp-m mire kilõttem. Kis mocsok hátulról a hegyrõl jött, jól meglepte a bázist védõket, párat ki is nyírt, én meg rohantam haza védeni.

Master91
Csak ellenem azt hiszem az AMX 13 75 volt. vagy a 13 90 már nem emlékszem pontosan
Master91
Ilyen nekem is volt! Csak IS-el voltam. szembe volt velem, de a tornya jobb oldalát mutatta. gyorsan be is lõttem neki a tornya hátsó részibe, olyan 460-as sebzést kapott. Õ meg szét szedett, éppen hogy még 1et bele tudtam lõni. csak lestem.
nandorb
Viccesek,ezek a francia tankok, KV-val a 107mm-es agyu ami,meg a type59-rol nem pattan le az t5-os heavyrol lepattan,pedig megvarom meg beszurkul a kor,erre mikor a 2. pattan le akkor,kivesz az ideg.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

f24sg
Kösd fel a gatyád, BDR G1B-t a matchmaker egyenesen szétszivatja. Errõl írnak is a fórumon.(1 csatám volt vele tegnap fáradtan, a stock gépet bekúrta tier 8-9-be...)

virkir-t kérdezném, hogyan jutott ARL-44-ig, én már beterveztem, hogy assault sörmennel xp-gyûjtés, aztán konvertálás lesz...
(és még az arl-44-et áztatják, szóval érdeksch lesz ez a french heavy ág)
Tono34
Mellesleg vmelyik este eléggé felbosszantott egy AMX 50-100. KT-vel leadtam rá egy lövést -400 HP neki, erre egy folyamatos sorozattal szépen kilõtt. Hiába csináltam bármit mind betalált és 250-es sebzésekkel elhaláloztam. 2. lövést már le se tudtam adni, mert még be sem töltött.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha megnyugtat én már egy óra alatt elfogyasztottam az unfair play jelentgetés lehetõségeit.
Ennyi idióta kemper gyökeret ami ma játszik az valami félelmetes.
Ráadásul van egy olyan érzésem, hogy a franszia tankosokat valahogy szívatják. Su-152 elsõ kör duplázás aránylag jól, Hummel szintén elsõ kör duplázás és amit azóta is megyek vele mind nyerõ, ARL44 negyedik kör a duplázó azóta meg mind bukó.

engem lehet,hogy érdekelne...
Az nekem is tetszik nagyon zsír kis tankocska!
Tetrarch rulz!