World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van értelme AP-zni, amikor annak 64 a penje, míg az HE-nek is 53?

nem hiszek a szememnek, elkezdtem ma t-25el pénzt gyûjteni 4/4 meccs top tier. Mi a szösz, idáig tier8 only volt ez is
Nekem a 10,5-es jött be néhány darab AP és sok HE lövedékkel. Az elején ha átrongyol valami kis tank, az egy lövés AP-val, a HE-vel meg lehet aprítani minden nagyobbat. Ha viszont alacsonyabb tieres csatákba rak inkább, akkor a 7,5-es. Engem inkább felfele szeret pakolgatni.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy nem hiszem el, hogy ezek nem derültek ki teszt alatt, fõleg úgy, hogy rengeteg idõt felemésztett mire játékba kerültek.
Elmondom szerintem mi volt:
(Tervezés)
-Hallod Iván mivel tudjuk eladni majd a francia tankokat? Profitot kell termelni!
-Hát Szergej legyen autoloaderjük, azt zabálják majd a kis hülyék!
-Igazad van, mekkora jó!
(Tesztfázis)
Jajj de zsír ez az autoloader!
De nem kellene a low tier tankokat is tesztelni?
Teszteld te ha akarod, én leszarom.
Áh inkább menjünk mindketten autoloaderes tankkal, az jobb!

És hopp így lett a francia tech tree ilyen elbaszott!
http://worldoftanks.eu/news/898-spaced-armor-adjusted/

Picit jobban sebeznek mától a HE lövések. Hetek óta nem lõttem HE-vel, legalábbis nem emlékszem rá, szal annyira nem érint, de lehet, hogy a derp gunosoknak most jobb lesz.

szerintetek a Hetzerre melyik ágyút érdemes megvenni? a7,5 cm-est vagy a 10, 5 cm-est?

Koridor
Nekem mondod?😊mit kellett volna csinálnom még abban a mezõnyben? 35-40k volt egy ilyen csata régen..

darki81
abból a 25-bõl még vond le a lõszert is 😉

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

0.6.4-el együtt van annyi simán..

lehet hogy folyamatosan csökkentgetik, de hogy 30-40%os visszaesés lenne az új patch óta az szerintem azért túlzás. Most húztam ki e-100 gunját, és volt hogy sorozatosan nyereséges köröket mentem vele prémium nélkül. T-25ön se vettem észre, hogy kevesebbet hozna. Az viszont igaz, hogy játék kezdete óta úgy általában kevesebbet hoznak. De ezt így alá támasztotta, hogy véletlenül csökkentették a credit hozamot az összes tank esetében?
Toby0501
Az szép.. Amikor megvettem olcsón, eleinte 70-80 ezreket kerestem vele prémium nélkül. Most átlagban olyan 50k-t keresek, mindezt úgy, hogy azóta valamivel jobban játszom és több sebzést viszek be.

A low tiernél a kicsikre gondoltam tier 4-ig. Én azért nem lennék olyan bizakodó.
Eleve mid tierben és a magas szinten nincsenek mozgékony gépeik, talán csak a Cromwellek és a Comet.
Amik a magas szintû harckocsijaik lesznek, azok mind frontvédelemre alapozottak. Oldalról még a Conqueror páncélzata is csak 2" (50,8 mm)-es 90°-os. Ráadásul szembõl se mondanám õket erõsnek. Tehát tier 7 felett annyira se páncélozottak mint az amerikaiak M26, M47, T32, M103 gépei de többnyire még lomhábbak is azoknál.

Prototípusokkal össze lehet hozni egy egész jó tech treet.
Fõleg az FV és az A sorozat volt. De amiket fel lehet használni azok benne vannak a különbözõ nem hivatalos brit tech treek-ben. Fõleg a FV sorozatból és az A sorozatból származó harcjármûvek. De ezek közül is sok olyan van ami valamilyen harckocsi alverziója vagy prototípusa, vagy egyszerûen csak nem alkalmas a WoT-ba.

A lövegeknél azt azért ne felejtsük el, hogy a 17 és 20 fontos lövegek illetve az L7-es is APDS és APFSDS lövedékekkel alapozták meg a hírnevüket. Ezek a WoT-ban premium lõszerek lesznek. AP(CBC) lõszerekkel már nem olyan fergetegesek, nem lesznek kiemelkedõek a jelenlegi mezõnyben.
17 fontos: kb Kwk42 L/70 egy kicsit nagyobb átütéssel, de rosszabb pontossággal.
20 fontos: kb egy Kwk43 L/71-es.
32 fontos: Sötét ló. Van elképzelésem milyen lehet.
120 mm L1: Ez az amerikai 120 mm M58, ami pedig hasonló lesz a francia 120 mm SA47-hez.
105 mm L7: szerintem olyan top löveg lesz mint a 100 mm D-54 és a 10,5 cm Kwk45 L/52 Aufs B: csak a top közepes harckocsi kapja meg. A Kwk45 L/52 Aufs B gyakorlatilag a brit 105 mm L7. Szóval nem hiszem hogy, nagy meglepetést fog okozni az L7-es.
A 32 fontos mellett a FV215b 183 mm-es lövege lehet újdonság, feltéve ha bekerül a játékba. Esetleg még egy-két közepes/alacsony szintû löveg.

Az biztos, hogy én is nekikezdek a brit gépeknek is. Ott is a heavy ág lesz a cél. De van pár olyan mid tier harcjármû ami nagyon tetszik: A38 Valiant, Sentinel AC IV (valószínûleg premium harckocsi lesz, mivel ausztrál).
Itt a megoldás. Veszíteni kell. 😊

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 9. 17:05:28
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 642
Szerzett kredit: 52 126
Csatában elért Achievement: Top Gun
Nekem is volt olyan hogy vesztes csata rengeteget hozott.

Érdekes mostanában de sok az ilyen bug. 7.0ban IS-4nek 140 lesz az oldala 160 helyett, most az ISUnak lett 30mmes az oldala, majd ezt is javítják... hülyék ezek, sok volt az ünnepi pia 😄

WoT: Nishizumi77

basszus, a vesztes csata többet hoz mint a nyertes...???????????
A legutóbbi patchben visszavették a bevételeket kb 30-40%-al. A hivatalos blogban az ezzel kapcsolatos kérdésemre Overlordnak volt pofája azt válaszolni, hogy ez nem volt szándékos, ez egy bug, és majd próbálják javítani. Állítása szerint ezért nem volt benne a patchlogban sem.

<#csodalk><#nyes>

Are you going to put a matchmaking like you did for the T1 Heavy to the BDR G1B?

Regarding this one and similar ones on French tanks.

Planning to adjust 1) gun depression angles for many of the French tanks 2) match-making spreads for some of them.

Ez mind szép és jó, de mire kijön a kövi patch már túl leszek az összes szenvedõs tankon....

WoT: Nishizumi77

Mért ez ennyit érdemel? ebben a mezõnyben?

nem gondoltam volna, hogy valaha visszasírom a lee-t
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: AMX 13 75. Elköltött XP: 27 389. Elköltött szabad XP: 1 441.
ladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'AMX 12t' Kaptál kredit: 127 600 kreditet.

Áldott legyen az Úr!
mind a 10 sebzett + arty felfedezve, kiiktatva... pöpec csata volt.
a 6-5k az 6500 akart lenni😄

Meg ha a 10 találatból 5 nem sebzett bachatod😊

Patchenként emelkedik a találati szám ami ugyan azon XP-hez kell😊)
20/20-al talán alulról megvan a 100k..

az elõbb 6-5k damagéval kaptam 68k a T34-el... meg egy 3200-as duplázót.. röhej ez minima 4-5k XP volt régen😊

Elõtte defeat, 350xp 42000????????????????
eszem megáll. Lõve 10/10lövés, mesterlövész, 775tp, victory ÉS 38000 PÉNZ???????????????!!!!!!!!!!!!
hali! overlord blogja befagyott? decenber közepe óta nincs benne ujdonság😞
Error:
You have reached the limit for free crew members for today.
Ez mimár? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ezek pont a prémium kategória. Firefly és M10 17pd SPG az egytõl-egyig amerikai gyártás brit konverziója, csak a rádió és ágyú angol benne.

Az Achilles nevet a háború alatt sosem használták.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

FCH kari
hI.bunkoság amit csináltam de unom hogy engem használnak pjzsként és én szopom be
team kill😞

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

köszönöm. más van?
t34 t30 lehet h következõ patchben február körül, kv, kv3 valamikor késõbb, de azon se lepõdnék meg, ha idén egyik se jönne már<#nevetes1>
jah és van valami más, elõre látható változás?
Hali! már vagy 3 hónapja nem játszottam, ugyh le vagyok maradva. tudja valaki mikor fognak életbe lépni ezek a változások?
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/39448-uj-javitott-es-felulvizsgalt-tech-tree-k/

legfõképp a kv1, kv3, t34, t30 érdekelne.. köszönöm
Már 7.1 van. De amúgy igen 7.2-ben jön a T110 és M103 is, remélhetõleg.

Köszi!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Most alszik a WOT, még a duplázókra se lépek be. Inkább Fallen Earthet játszok, kell a változatosság.

7.2-ben. A 7.1-ben csak az amcsi TD ág másik fele fog jönni, T110...

Szóval kb 2 hónap.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Valaki nemrég kereste a Druid's icon mod 7.1-es változatát. Itt van.

kerla
No, úgy fest estére meglesz a prémes kódom, azaz új kód 2000 arannyal. Ha érdekel valakit, 1400 ft-ért eladó. Akit érdekel, kérem privit írjon, a kód az elsõ jelentkezõé.

Hi srácok, van valakinek esetleg valami infója arról, hogy mikor jönnek az új amcsi heavyk a T30, illetve a T34 helyére? Megköszönném 😊 Addigra jó lenne újra megvenni a T34-et, mert fullosan nem rossz tank az és úgy hallottam, hogy megtarthatja, akinek megvan. Ha hülyeséget írok, javítsatok ki.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

A hetzit én is nagyon szeretem. Az elsõ gép volt, amivel értelmesen tudtam játszani. Annyira lassú volt, hogy nem tudtam vele elkapkodni a dolgokat.

Tudsz ehhez a leíráshoz linket adni?

Én leginkább azokat a gépeket szeretem, amik léteztek is. Tudok olvasni leírásokat, storykat. Teljesen más érzés játszani egy legendás Tigrissel, mint egy MMZ8 nevû ismeretlen prototípussal. Nyilván ebben a játékban leszartak fontos dolgokat, de hát végül is én szeretem a tankokat és ezért tudok elnézõ lenni.
Valamelyik weboldalon olvasgattam egy nagyon jó leírást magyar tiszt tollából, aki Hetzeren szolgált. Istenítette a gépet, így én is más szemmel néztem a Hetzire és nyomtam vele élvezetes csatákat itt.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én is csak ezért vettem meg a tigrist.<#szeret>

Nemcsak azzal, mindennel. VK3601-el régen egy jobb kör 20-25 ezer volt, most összetehetem a kezem, ha 15-öt ki tudok sajtolni. És ugye nem minden kör jó.

Nem az a baj szerintem, hogy visszavették, hanem az, hogy sunyi módon csinálták. Mert megint más, ha kiadnak róla közleményt, hogy mostantól kevesebb lesz a bevétel, ez így rendben is van. De hogy a háttérben csavargatják a kredit szórzókat...

Mennyit keresel vele?