World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Szerintem, valószínüleg a torony a t28 felépítményébõl kivágott elülsõ részbe lesz besüllyesztve, és a hátsó megmaradt magasabb rész (motortér?) miatt nem lehet majd hátrafelé lõni vele, de legalább alacsony marad. Honnan szopták ki ezt az ujjukból. Érdekes cucc lesz az biztos, ronda de finom.:)
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Talán ilyesmi lesz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 10. 16:41:31
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 3 884 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 60 630
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
jó kis tank ez a T34 :P
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A Light vonal érdekel a franciáknál. Úgy döntöttem végül az AMX 40-ig free, aztán azzal már megyek. Felkészültem, tudom, hogy katasztrófa lesz vele, de majd szenvedek egy kicsit. Remélem megéri. Nagyon kíváncsi vagyok az AMX 13 90-re. A Chaffee a kedvenc tankom, ma 9-et öltünk egy AMX 13 75-össel együtt.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Az IS-4 tornya és oldala erõsebb. Amikor olyan helyzet áll elõ hogy ez számít akkor persze örülünk neki. De alapvetõen a frontpáncél az amit, az ellenfél felé fordítunk. Gyakoribb az az eset amikor a frontpáncélt lövik, mint az amikor az oldalát.
Ezzel a 140 mm-es homlokpáncéllal elég rosszul járt. A teknõ frontpáncélja se erõs, ráadásul onnan is lehet ammo rackelni. Aztán az se válik az elõnyére, hogy úgy fordul mint egy teknõsbéka. A célzási idõ is jelentõsen több mint az E-75-nél. Jelenleg csak a torony és az oldalpáncélzat az amiben nagyon jó az IS-4. Na meg ott van az elpusztíthatatlan futómû, ami ha a felépítését figyelembe vesszük, akkor gyalázat, hogy milyen erõs és mennyi mindent felfog.
Nálam a másik ok, hogy szerintem jobban is néz ki az E-75. Borzasztó az S-70-essel az IS-4. Nagyon remélem hogy elveszik tõle, ha tier 10-be kerül.
Ami viszont idegesít az IS-4-nél, hogy szerintem valami nagyon nem stimmel a kinézetével. Még akkor se, ha a 122 mm D-25T löveg van rajta. A valós tankról készült képeken valahogy máshogy fest az IS-4. Az összhatással van baj. Egyáltalán nem nyújt ilyen impozáns, robosztust látványt mint a WoT-ban. Sokkal törékenyebbnek tûnik látszik rajta, hogy egy IS-2 továbbfejlesztés. A játékban ez valahogy nem nagyon érzõdik. Pedig ahogy nézegetem a garázsban az IS-3, IS-7, KT mellett, jónak tûnnek az IS-4 méretei. Még nem jöttem rá, hogy mi miatt ilyen fura.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Draw
Battle: Mountain Pass 2012. január 10. 15:30:39
Vehicle: E-75
Experience received: 1 242
Credits received: 64 626
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun
Egyedül megverem a fél csapatukat és képesek elhullani 10-en 5-6 tankkal szemben, beengedik õket a bázisra foglalni.
Egyébként is mire az a rengeteg maflatoxinnal fertõzõtt agyhalott, akik elárasztják a szervereket, rájön, h hol a gyenge pont... Pont hasonló lenne a helyzet mint a tiger p-n, sokan még most se tudják, h hol kell lõni t8-9es tankokban ülve.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Valaki irna nekem par szot errol a jatekrol? mert csomo helyrol olvastam rola, de nem igazan ertem milyen tipusu jatek ez mennyire addiktiv, mennyire koti le az ambert es kb mirol szol? :)
Koszonom!
Is-4-esem nem volt még soha, már megvan rá az xp, de megvárom inkább az IS-6-ost...ha csak nem lesz valami nagyon durva a Tier 10-es Is-4. Akkor megveszem.
Pales27: pontosabb ágyú...meg több HP. Más nem igazán. Én nagyon szerettem az E-75-öst, átlag 970 xp-vel fejlesztettem ki az E-100-ast...ez magasabb mint a Tiger II-esemé, pedig azzal még platoonban is toltam rengeteget, E.75.tel meg csak randombam mentem.
Papíron nem tûnik olyan jónak, meg így hogy felsoroltad a hátrányait az Is-4-gyel szemben, de mégis jó :) Olyan mint a T32, adatlap szerint a leggyengébb T8 hvy, közben meg valami brutális csatákat lehet vele tolni, hihetetlen mit bír...
Na ezért nem érdemes azzal foglalkozni L/71 majd L/68 mert az már át is üt valamit.