World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
WoT: Nishizumi77
replay
х3 experience for the first victory of the day
60% off gold consumables
20% bonus gold-to-credits conversion
A FAQ-ban ott van, jól is nézne ki akkora banner 😄

csak azért kérdezem mert gondoltam csinálok egy typefélét arany hozzáadása nélkül 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ON - prémium nélkül mennyi kreditet hoz a Type és a Löwe?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Látom rengeteg ember képtelen ráérezni arra, hogy mit kell különírni és mit egybe. Sajna a helyesírást ellenõrzõ cuccok csak a szavak helytelenségére hívják fel a figyelmet. Pedig tényleg csak érezni kell, "meghallgatod" magadban hogy ejtenéd ki és már ott is a megoldás. Az esetek többségében bejön ez a módszer. Aki normálisan tud olvasni azt sokszor zavarják az ilyen hibák, és nehezebben ért meg elsõre egy mondatot mint az aki bogarászva szavanként olvas. Esti lefekvés elõtt tévézés vagy tankozás helyett ha olvasnának az emberek, akkor többen tudnának helyesen írni és beszélni.
On: A kv kredit szorzóján szerintem is tekerhetnének egy picit. Meg jó lenne valami értelmes event a hétvégére. Bár féláras franciákon kívül másra nem igazán számítok.
Csináltam 2 topgunt, 1 böllért, jópár mesterlövész és acélfalat, emellett megszámlálhatatlan élvezetes köröm volt, köztük még jól sikerült vesztes csaták is. Ma meg kb 2 csatát nyertem 10-bõl, de még abban is alig találtam el valamit. Totál bukó minden kör. KV-val csináltam 4 killt, de Westfielden EGYEDÜL tartottam a városi részt, úgyhogy végül legyûrtek. No comment ez a mai nap eddig.
Akkor helyesen így hangzik:
Igen, regisztrálsz, valahol fel kell venned a játékaid közé majd a WoT-ot, és akkor fél 6-kor be lehet jelentkezni.Ha az meg történt, 6óra után 2-3 perccel fogod látni a tree-be hogy hol vagy, ki ellen mész. Alul majd mint a facebookon, lesz ilyen chat szerû, ott be lépsz ss majd hozzád a csávó. Megbeszélitek hogy ki fogja csinálni a pályát ( gyakorló csataként fog menni ) Ha vége a csatának, nyomj egy print screent! Meg közben is ,ha dacoskodik. Csata végén a honlapon a tree-be be lehet írni a végeredményt, képet is fel tudsz tölteni ( tölts csak fel, nehogy paraszt legyen az ellen, és ki találja hogy õ gyõzött ) .
Engem 2. fordulóban ejtettek ki. Ruinberg mapon voltam, magyar ellen, õ is B2-vel volt. Be nyomultam a városba, hogy majd meg próbálom oldalba támadni. 1x csak foglalta a bázisomat. Annyira megijedtem, hogy szaladtam is haza. Arc-arc küzdelem, én tudtam hol vannak ilyenkor a B2-es gyenge pontjai. De ki lõtte az ágyúm! És annyira izgultam ,hogy vagy 4-et belém lõtt még, mire meg javítottam. És meg ölt.
2 nap múlva jöttem rá, hogy érvénytelen volt a küzdelem, mert minden pályán be van rajzolva hogy hol lehet csatázni. Hát õ kívül volt! Így a szabályok szerint én nyertem, hiába ölt meg...de hát rá 2 napra....vissza néztem a treebe, hogy kivel harcolt utánam. Meg néztem, hogy ott vesztett, mert fel töltötte az ellensége a képet, hogy neki is foglalja a bázisát, de a gyerek feljelentette, hogy a határon kívül játszik. Remélem azóta se megy neki a wot....
Úgyhogy arra figyelj, hogy te is és az ellenség is belül legyen a kijelölt területen.
ON:
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Tudom, hogy nem nyelvésztopik, de "meg ilyedtem"? Egyrészt az igekötõt egybe írjuk az igével, ha a szó elõtt van másrészt pontos "j". Én sem írok helyesen, de ezek már olyan hibák, amik komolyan el tudják vonni a figyelmet a hozzászólás tartalmától. Firefoxnál és Chromenál is le lehet tölteni helyesírásellenõrzõ kiegészítõt, ami kijavítja a hibákat. Praktikus és még tanulni is lehet belõle.
Hogy ne legyek teljesen off: az AMX 40 egy valóságos MAUS a low tier csatákban. Tegnap 60 találatot bírt ki szembõl 😊))
Gondolom semmi sem lesz észrevehetõ 😄
Max kijavítják a KV bugos pénzszorzóját XD
Csata: Ensk 2012. január 11. 16:36:32
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 1 506 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 552
Elsõ kör vele ez egy remek tank úgy kötbe lövöldöztem a ferdit mint a huzat<#eplus2>#eplus2>
Vereség
Csata: Swamp 2012. január 11. 16:31:23
Jármû: PzKpfw B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 3
Szerzett kredit: 2115
Volt esetleg hardverváltozás, BIOS-frissítés az elmúlt napokban nálad? (nálam ez hozta elõ). A játék tejles reinstallja sem segített. Csináltam registry clean-t, az sem. Egyéb okok miatt is újraraktam az egész windowst (7, 64 bit), azóta megen jó.
Azért itt nézz körül, hátha.
http://data.hu/get/4610771/20120111_1232_usa-Sherman_Jumbo_fishing_bay.wotreplay
Ha, tegyük fel tier 8-asban vagyok és kilövök 5%-ról egy tier 6-ost az kevesebbet ér, mintha egy másik tier 8-asba sebeznék 50%-ot.
Úgy pontos, hogy a kill-ért nem kapsz úgy exta jutalmat.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De amikor egyedül leszenvedem a t9 tankot 15%ra, úgy hogy rajtam kívül a kutya nem lõ rá, úgy, hogy két tank is tökéletes tûzpozícióban volt, tehát nem csak akkor ért oda, akkor idegesítõ.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!