World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még jó, hogy nem ÓPÉ az IS-4 😄 Grat!

Zegi Norbi HUN
Ez szép volt😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Szép, gratulálok <#eljen>

WoT: Nishizumi77

Pales27
Beállíthattam volna a rekordodat, de elfogyott a lõszer IS-4 11 kill
replay

mondjuk 17.éig lesz 3x szorzó az nem rossz, meg a névbõl ítélve ( Monte Cassino Battle: First Offensive ) lehet lesz second offensive is .

Gagyi lesz a Monte Cassino event.

х3 experience for the first victory of the day

60% off gold consumables

20% bonus gold-to-credits conversion

Igen az sokat jelent ha te spottod miatt sebeznek. Nekem volt olyan köröm az M5-el hogy 1-et ne lõttem megkaptam a felderítõt és 29K kaptam vele.

Hali. Vki szaki nézze már meg ezt a replayt. Amikor vége lett nagyon meglepõdtem h ennyi pénzt kaptam és azóta próbáltam is ugy menni, de sebzéssel se kaptam annyit mint itt. Ennél több tankot is lespottoltam már, killekrõl nem is beszélve, de a bevétel meg sem közelítette ezt. Ráadásul tök hamar meg is haltam.... Ennyit érne az h az én spotom miatt sebeztek?AMX 12t
"Amúgy egy tipp, az ilyen nagyobb kaliberû változásokról, amik úgyis mindenkit érdekelnek, legalábbis mindig kérdeznek utána, (melyik tankból mi lesz, várhatólag mikor) Lehetne egy poszt a bannerben."

A FAQ-ban ott van, jól is nézne ki akkora banner 😄

most erre nem tudok mit mondani, 8 killbõl 5 az enyém, 41 lövésbõl meg is tudtak ölni, mocskos nagy csít ez a tank ha elõre rak be, csak lassú mint a tetû
darki81
a T54 jobb mint a type?
csak azért kérdezem mert gondoltam csinálok egy typefélét arany hozzáadása nélkül 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Mennyi az átlagsebzésed?

ollie
Prémium nélkül ezeknek az értékeknek a 66%-át hozná nálam. Ha jobb játékos vagy, akkor értelemszerûen jobb is lehet ennél.

ollie
Nálam a type átlagban 50-60k kreditet hoz prémiummal (agresszíven játszok, így általában gyorsan halok). Jobb csatákért akár 100-120 is lehet, ha bénázok és rögtön meghalok sem ad 20k-nál kevesebbet.

patchaou
Nálam mindössze az olvashatóság a különbség 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szabii98
én gépen helyesebben írom mint amúgy

I met God. She's black

patchaou
Csak egy tippet próbáltam adni 😊 Fura hogy máshogy írsz kézzel mint géppel. Tudom Én sem írok mindig helyesen, de igyekszem. Visszaolvasva sûrûn látok hibát az irományaimban.

ON - prémium nélkül mennyi kreditet hoz a Type és a Löwe?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Rengeteget olvastam, de amióta tanultuk az igekötõket általános iskolába, azóta nem megy. Mondom, ha írni kell kézzel, akkor meg jól írom le az esetek 90%-ba.
patchaou
OFF:
Látom rengeteg ember képtelen ráérezni arra, hogy mit kell különírni és mit egybe. Sajna a helyesírást ellenõrzõ cuccok csak a szavak helytelenségére hívják fel a figyelmet. Pedig tényleg csak érezni kell, "meghallgatod" magadban hogy ejtenéd ki és már ott is a megoldás. Az esetek többségében bejön ez a módszer. Aki normálisan tud olvasni azt sokszor zavarják az ilyen hibák, és nehezebben ért meg elsõre egy mondatot mint az aki bogarászva szavanként olvas. Esti lefekvés elõtt tévézés vagy tankozás helyett ha olvasnának az emberek, akkor többen tudnának helyesen írni és beszélni.

On: A kv kredit szorzóján szerintem is tekerhetnének egy picit. Meg jó lenne valami értelmes event a hétvégére. Bár féláras franciákon kívül másra nem igazán számítok.

Én eddig sosem szidtam fórumon csapattársakat, a random az random kész, együtt kell vele élni, mindenki lehet kezdõ, hibázhat stb. De ha az ember beül egy Chaffee-ba megváltozik minden. Felspottolom az összes ellenfelet, de tényleg az összeset Steppesen. Tökéletesen látszik, hogy a sziklák felé ment két med és egy heavy. Két TD maradt védeni, a többiek pedig a völgyben indultak meg (arty nincs!). Ez megtörtént az elsõ 15 másodpercben. Erre a saját heavy-k szó nélkül mennek a hegyekbe, senki a másik oldalra. Természetesen hiába kattingatok, írom be, hogy minden látszik, tessék már jönni emerre is, semmi. És persze a végeredmény, õk érik el hamarabb a bázisunkat és simán nyernek. Egy álom a Chaffee-val a játék, mert normális csapattársaknál ez simán dönt, de az ilyenek tényleg kiborítóak. Sokkal jobban zavarnak, mint az arty-k, meg Type-ok.

Jajj de tudtam, hogy meglesz még a tegnapi nap böjtje...
Csináltam 2 topgunt, 1 böllért, jópár mesterlövész és acélfalat, emellett megszámlálhatatlan élvezetes köröm volt, köztük még jól sikerült vesztes csaták is. Ma meg kb 2 csatát nyertem 10-bõl, de még abban is alig találtam el valamit. Totál bukó minden kör. KV-val csináltam 4 killt, de Westfielden EGYEDÜL tartottam a városi részt, úgyhogy végül legyûrtek. No comment ez a mai nap eddig.

OFF:
Akkor helyesen így hangzik:
Igen, regisztrálsz, valahol fel kell venned a játékaid közé majd a WoT-ot, és akkor fél 6-kor be lehet jelentkezni.Ha az meg történt, 6óra után 2-3 perccel fogod látni a tree-be hogy hol vagy, ki ellen mész. Alul majd mint a facebookon, lesz ilyen chat szerû, ott be lépsz ss majd hozzád a csávó. Megbeszélitek hogy ki fogja csinálni a pályát ( gyakorló csataként fog menni ) Ha vége a csatának, nyomj egy print screent! Meg közben is ,ha dacoskodik. Csata végén a honlapon a tree-be be lehet írni a végeredményt, képet is fel tudsz tölteni ( tölts csak fel, nehogy paraszt legyen az ellen, és ki találja hogy õ gyõzött ) .

Engem 2. fordulóban ejtettek ki. Ruinberg mapon voltam, magyar ellen, õ is B2-vel volt. Be nyomultam a városba, hogy majd meg próbálom oldalba támadni. 1x csak foglalta a bázisomat. Annyira megijedtem, hogy szaladtam is haza. Arc-arc küzdelem, én tudtam hol vannak ilyenkor a B2-es gyenge pontjai. De ki lõtte az ágyúm! És annyira izgultam ,hogy vagy 4-et belém lõtt még, mire meg javítottam. És meg ölt.
2 nap múlva jöttem rá, hogy érvénytelen volt a küzdelem, mert minden pályán be van rajzolva hogy hol lehet csatázni. Hát õ kívül volt! Így a szabályok szerint én nyertem, hiába ölt meg...de hát rá 2 napra....vissza néztem a treebe, hogy kivel harcolt utánam. Meg néztem, hogy ott vesztett, mert fel töltötte az ellensége a képet, hogy neki is foglalja a bázisát, de a gyerek feljelentette, hogy a határon kívül játszik. Remélem azóta se megy neki a wot....

Úgyhogy arra figyelj, hogy te is és az ellenség is belül legyen a kijelölt területen.

ON:

Master91
Igekötõkkel mindig is bajban voltam 😄 Érdekesség, hogy ha kézzel írok, szinte hibátlanul megy. Csak gépelés mellett, itt a fórumba vesznek el ezek a dolgok.
Peace sells, but who's buying... 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

@Master91

Tudom, hogy nem nyelvésztopik, de "meg ilyedtem"? Egyrészt az igekötõt egybe írjuk az igével, ha a szó elõtt van másrészt pontos "j". Én sem írok helyesen, de ezek már olyan hibák, amik komolyan el tudják vonni a figyelmet a hozzászólás tartalmától. Firefoxnál és Chromenál is le lehet tölteni helyesírásellenõrzõ kiegészítõt, ami kijavítja a hibákat. Praktikus és még tanulni is lehet belõle.
Hogy ne legyek teljesen off: az AMX 40 egy valóságos MAUS a low tier csatákban. Tegnap 60 találatot bírt ki szembõl 😊))

Master91
Hippi tank!
Solten
Gyujtok majd erre a vacakra ha mar "kilohetetlen"... <#zavart1>

Saor Alba

pointer4
Az nálunk 0:00 -tól 5:00 ig.
Gondolom semmi sem lesz észrevehetõ 😄
Max kijavítják a KV bugos pénzszorzóját XD
én gyûlöltem (ágyút függõlegesen nem lehet kitéríteni kb, volt hogy a stug oneshootolt, és annyira nem is gyors), de láttam itt a fórumon olyan kiírásokat, hogy "legjobb tank amivel idáig játszottam" meg stb😄 bár lehet ezek a kiírások a LEE fetishel rendelkezõ emberektõl jöttek😄
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 11. 16:36:32
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 1 506 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 552

Elsõ kör vele ez egy remek tank úgy kötbe lövöldöztem a ferdit mint a huzat<#eplus2>
De legalább pluszos volt a köröd 😄

Bocs AMX12t
Na meg vettem végre a hangyát(AMX 19t)remélem jó kis tank lessz.
Szép. 😊

Vereség
Csata: Swamp 2012. január 11. 16:31:23
Jármû: PzKpfw B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 3
Szerzett kredit: 2115

Látom lessz karban tartás 23.00-04.00-ig remélem valami jó kis vátoztatások lesznek
Nálam is kb. ez a helyzet azzal a különbséggel, hogy Campinovka helyett Karelia a standard szereplõ.

f24sg
Erre a runtime error-ra legtöbbször azt írják, hogy újra kell telepíteni a "microsoft visual c++"-t. Ne szarakodj vele, nem valószínû, hogy segít.
Volt esetleg hardverváltozás, BIOS-frissítés az elmúlt napokban nálad? (nálam ez hozta elõ). A játék tejles reinstallja sem segített. Csináltam registry clean-t, az sem. Egyéb okok miatt is újraraktam az egész windowst (7, 64 bit), azóta megen jó.

Azért itt nézz körül, hátha.
Mines, Kampinovka, Ensk, El Halluf minden mennyiségben, mást nemigen láttam mostanában

A legkisebb táv az kb 15 méter a legnagyobb kb 400, ha érdekel itt a replay.

http://data.hu/get/4610771/20120111_1232_usa-Sherman_Jumbo_fishing_bay.wotreplay

örülj neki😄 mondjuk a fjords még elég jó, de a swamp az borzasztó
Amúgy, csak nekem nem sorsol a gép az új pályák közül? A két új pályára két nap alatt 1-1szer rakott be.
Ez így nem igaz.

Ha, tegyük fel tier 8-asban vagyok és kilövök 5%-ról egy tier 6-ost az kevesebbet ér, mintha egy másik tier 8-asba sebeznék 50%-ot.

Úgy pontos, hogy a kill-ért nem kapsz úgy exta jutalmat.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igen így van. Voltam már nem egyszer büszke szárnysegéd medálos, amikor ketten nekilódultunk és végigvertük a fél pályát. Akkor sem volt csak egy killem, mégsem bántam, mert mindketten lõttünk, ahogy a csövön kifért.
De amikor egyedül leszenvedem a t9 tankot 15%ra, úgy hogy rajtam kívül a kutya nem lõ rá, úgy, hogy két tank is tökéletes tûzpozícióban volt, tehát nem csak akkor ért oda, akkor idegesítõ.

Ez így igaz de nyugtasson meg a gonolat hogy aki ki lövi az kevesebbet xp kap érte mint az aki le sebezte.
Nyilván nem az a baj, hogy másé a kill, hanem hogy az a másik elõtte nem csinált semmit. Baromi zavaró tud lenni, amikor valaki így élõsködik az emberen.

A sebzés többet ér mint a kill ezt ne feledd
Megint, 5 tankot lesebeztem 20-15%-ra abból 3at kilõtt egy királytigris, aki addig rá sem lõtt semmire még nem volt low hpn, kettõt meg az arty.😞
1 méterrõl lõtted az ellenséget?😮

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Volt/van rosszabb is.

Persze hogy a leg szarabb körömet duplázta meg a tigrissel<#falbav>