World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ezt a lépést kábé három hónappal ezelõtt kellett volna meglépni, amikor durván elszaporodtak a Type használók. Ettõl aztán nem áll vissza az egyensúly.

.. modjuk mostmar a healthy gameplay balanecon kurvara semmit nem fog segiteni ez.. koszonjuk wg.. basszhatjuk..
Köszönöm a fordításokat, akkor engem nem érint. Nincs és nem is terveztem Typot venni. Maximum stagnál a számuk, nem növekszik.
És ami a legjobb hogy a postoló repuja +20ban jár, az hittem -ban lesz 😄

WoT: Nishizumi77

Lényegtelen, próbáltam már számtalanszor de platoonba nem fejlesztek modulokra. Régi beidegzõdött aranyszabály. Sosincs jó vége.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

f24sg
jan. 16-án frissítik a játékbeli boltot (új prem. tankok gondolom). Hogy növeljék a high tier csaták változatosabb összetételét, a type 59 a frissítés után NEM LESZ megvásárolható.

Az eddigi tulajoknál persze megmarad a tank. Késõbbi akcióknál esetleg újra meg lehet venni.
16-án a szerver újraindítása után már nem lehet megvenni a Type-59-et, de akinek már van az nyilván megtarthatja. Elvileg különleges események alkalmával fogják újra berakni a játékba, mint ez a mostani 3x exp-s.

Mondjuk biztos sokan meg fogják venni még 16-áig.

Röviden, többé nem lehet megvenni, de akiknek megvan azoké megmarad.

Mi a baj WG? Nem tudtok mit kezdeni a sok pénzzel és inkább kiveszitek a typeot, ne folyjon be ennyi pénz? 😄

WoT: Nishizumi77

Lefordítaná valaki nagyvonalakban?
megakoko: én is jót szórakoztam, a többiek hozzászólását olvasva nekem úgy tûnt õk nem, de ez engem méginkább szórakoztatott. 😄

patchaou
Hihetetlen hogy kempinovkán vannak a legélvezetesebb csatáim 😊

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 12. 17:59:42
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 5 805 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 118
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

f24sg
2 tier9 heavynk van és még 2 medünk, az ellennél egy ferdi, meg vmi kis szutyok. És bukjuk, mert a heavyk nem érnek vissza a foglalás befejeztéig a ******* medek meg meg se mozdulnak, kempelnek a jó édes anyjukba, félpályánál <#falbav>

Íme egy igazi balfék lemming banda!
Délután második fele óta csak "jó" képességûek boldogítanak...

Na semmi veszekedés? Semmi IS vs E-100-as?Pedig olyan jól szórakoztam a vitákon.
És lehetõleg hasonló tudású, és hasonló játékstílusú társat. Ezek sem elhanyagolhatóak.
Hopp, beelõztél 😊

Ha azonos tierrel mentek, akkor senki nem fog magasabb tierbe sorolódni az egyébként indokoltnál 😊

Ezért kell azonos tier-û platoon társakat keresni. 😊

Hell Girl
Azok a gyökerek a foglalással kapnak xp-t. Én is leszarom hogy ki akar ölni ha foglalhatok szépen nyugodtan.
Mentél volna capelni inkább. 😊

Mintha platoonba jobb lenne a másik miatt nagyobb tierkbe besoroltatni magad. Az is mókás ha fegyverre gyújt az ember 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Egy talicska aprómajom inzultálná az ilyen csapattársakat. Befoglalnak a gyökerek ahelyett, hogy harcolnának. Könyörgöm, ha van idõm még bukó körben is több xp-t kapok.

Victory!
Battle: Komarin 2012. January 12. 16:41:49
Vehicle: SU-152
Experience received: 558 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 9 859

Ja kérem így könnyû ha tizenpár kínai csak azért van, hogy téged segítsen. 😄

Na ahogy látom megint meg jöttek az idióták 10 csata 10 vereség<#falbav>
Persze mert a derék szovjet barátainknak szükségük van a pénzre különben megrekednének a hétköznapi luxus posványában, azt meg az új orosz oligarchák nem szeretik...

Erre nem tudok mit mondani. 😊

Ja még annyit ehez a dologhoz, mint ahogy írtad is játék!! viszont itt nem ezért van így😊 hanem hogy lassabban fejlõdj és szopjál!! váltsál xp meg miegymás...

Ugyanis alapvetõen szórakoztatónak kellene lennie... namost kis tierben a remek MM miatt ez minden csak nem szórakoztató😄

Annyira jó neked😊))

Értem.. mutass mlg nekem ilyen megoldást légy oly kedves.. ahol random csapattal megbüntet a vereségért, hiába csináltam én bármit...

Master91
Platoonba is sokszor gyökerek közé kerülök. Companyt meg alig találok...olyat ami értelmesen van be válogatva.
Sosem duplázok platoonban olyan tankokkal amikre nincs meg minden modul. Panther meg a tier 8 company alap ágyúval? Esélyes 😊

Mert nem tudsz vele játszani.Én pl mindíg jó köröket megyek vele.
Igen.

Persze, hogy büntet. Elvégre errõl szólnak a csapatjátékok. Ha a csapat rossz, te is az vagy...

Neked állandóan készenlétben van 10-14 ember hogy bármikor menjen a plat?😊

Mi tart vissza attól, hogy platoonban vagy companyban játssz?

Miert cserelnek le az S70-et az IS4en? Miert nem hasznalhatja 2 T10 is?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Egyébként nem ez a zavaró, mert más játékokban is ez a pug..

Hanem az hogy megbüntet érte😄DDD megbüntet mert a másik 10 ember szarul játszik... nulla bele szólás de megbüntet korrekt😊

nem tudom melyik mazoistának tetszik ez az amx12, de még az amx13-75 is egy akkora rakás szar hogy hihetetlen, állandóan kigyullad, loltraktor átlövi, utálom ezt a tankot, nagyon szar, és az aMM tier10esnek számítja az a legjobb az egészben
Ebben a játéban sajnos ere semmi esély hogy randomban valami értelem legyen😊

Jaja, nem kell félteni õket, ha más nem, használják majd az amugy sem gyenge képzelõerejüket.😄 Az ilyen német L/100-as gunok és tornyos t28 prototype-k után engem már semmi se lepne meg....

Mondjuk fura lesz, ennyi idõ után, h csak az is7-nél találkozhatunk majd az s-70-el. Már ha így lesz.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Vesszõ lemaradt.

Nem értelmes emberekkel szeretnék játszani sajnos egyedül képtelen vagyok kompenzálni tizenakráhány idiótát high tierben.

Gõzkatapult. Kilövik Ivánt egy marha nagy kalapáccsal és amikor odaér ráver egy nagyot az ellenfélre. Bónusz sebzés, mivel fölülrõl mindig kisebb a páncélzat.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Nem mindegy?😊 azt nem értem ha van iylen 3-4 nap amikor 15-20/2-3 a vereség aránya, akkor mikor leszek nyerõ szériában?😄DD

Másik megalol pl Löwe folyamatosan ilyen 252 meg 258 meg ilyeneket lõ azért ez is szép😊 de elõbb lõttem mouse gunnal 362-õtIs-7 oldalába 20 méterrõl... még jó hogy a minimum sebzés 368😄DDDDDDDD

http://data.hu/get/4613894/20120112_1441_germany-PzV_hills.wotreplay
Miéééért? Miéééért? Miért kerülök össze ennyire vadbarmokkal? Hogy lehetett ezt is így elveszíteni?

A T-62 csak 1961 júliusától került gyártásba. Amúgy én nem aggódnék a fejlesztõkért, ha egy fullos francia ágat össze tudtak hozni, akkor könnyen találnak majd a könyvekben egy megfelelõ, csak papíron létezett szovjet löveget is, nem? 😄

Én is most azt nyomom, ha jó meccseket kap, nagyokat lehet vele pusztítani. De ilyen MM-el a lábam lerágom mérgemben olykor.

Mondjuk az priceless, amikor egy lekötött IS-3-ra vagy KT-re rárontok oldalról/hátulról, mert elég mobil, hogy elkerülje a megtorlást...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Annyira örülök hogy ez a játék még mindig ott tart hogy one shotolja az full HP-ról az E50-em egy retkes TVII-es arty..... grat a remek wargamingnek!!

a stugról én is olvastam h jól termeli a pénzt