World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Mines 2012. január 12. 20:09:31
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 7 821 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 78 385
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
IS-3
We will soon be updating the World of Tanks in-game store. As of January 16, 2012, the Type 59 premium tank will be removed from the in-game store after the server restart which will take place at 5:00-5:30 GMT. While the tank will not be available for purchase, all existing Type 59 owners will keep their tank intact.
This decision has been made to ensure a healthy gameplay balance at higher tiers, and also to encourage a wider variety of tier 8 medium tank usage. Should the T59 become available again through special events in future, we will make sure to announce such events ahead of time.
Csata: Abbey 2012. január 12. 19:59:33
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 1 071 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 736
a rohadt k....a életbe mán na!<#eplus2>#eplus2> lent mentem a csatornán végig 1etlen ellen 1 KT 1x meglövöm artynk kiszedi. mire oda érek a fõ gócponthoz vége a játéknak. nem lesz ez így jó.<#ejnye1>#ejnye1> ennyi xpt átlagban kapok gyõztes csatában. szorzó nélkül.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Egy játékos írta a gondjait:
azt, hogy néha a betûk elmosódnak a játékban és akkor elkezd akadozni a játék
valamikor gyorsan jelentkezik valamikor meg pár óra után
újratelepítettem de az sem használ
tegnapelõtt frissítettem a rendszert és akkor 1 napra jó lett
ma meg megint elkezdõdött
mind1 elhatároztam új gépet veszek sztem ********* vagy legkésõbb nyáron
a rendszerfrisítéssel lett jó 1 napra
ma meg megint elkezdõdött
---------------------------------
más😞http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6108717
sokat segít ez a textúra csomag is a játékon!
és még egy dolog a vezérlõpult- rendszer-teljesítmény beállítások- speciális-VIRTUÁLIS MEMÓRIA lapozófájlainak minimális értékének a beállítása legyen annyi ami ajánlott+! pl: 3000. sokat segít a játékon !😊
Csata: Prokhorovka 2012. január 12. 19:45:39
Jármû: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 939 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 132 <#rinya>#rinya> kapja be... 6 lövés 5 találat.0 sebzés.pedig gondoltam futok 1 minimum 3000xps kört.erre az egyetlen tank ami lõtávban volt az 1 Is-4 volt.... 939\3 313xp ennyit kapok máskor ha rögtön a elején kilõnek.
Biztos nem vennék most sok marha meg megveszi hogy hujjuj nem lesz már😊 aztán kijön az IS-6 mondjuk a 0.7.2-vel😊 és kezdetét veszi a type nerf😊
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
HA meg nem rám áll, mert elõttem akar maradni, akkor meg a rádióját kell lõni.
Amúgy rádióval kapcsolatban, eszméletlen, hogy egy tankot kilehet lõni a rádióján keresztül 100%-ról.
Nekem speciel nincs T7-es tankom de ha az IS-3-ról leveszem a bl-9-est és ráteszem a 122 mm D-25T löveget simán átmegy rajta. (tesztelve)
Az a titka, hogy a jobbik csapatban kell lenni 😄
(semmi extra csak 3 kill, de aki szeretne mozizni ...<#smile>#smile>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

hát omg mekkora változás ez az eddigiekhez képest 😄
elsõ köröm vele 916 exp és 20k tiszta profit pedig kettõt mellédurrantottam :S 😄
azt hiszem szeretni fogom 😊
Ha foglalok és beírják, hogy öljünk le mindenkit akkor foglalok tovább. Nem érdekel, hogy valaki még 1 kill-t szeretne a top gun-hoz vagy statisztikát növelne.
Egy esetben fontolom meg, amikor már csak arty van vissza, van idõ és le kellene vadászni.
Jelen esetben a nemi szerv rosszabbik végére kerültél a triplázós meccsedben és ez frusztrál téged. 😛
Na szóval, én is bunkó vagyok és leszarom, klántól függetlenül (ebben az esetben).
Nyilván találnak valamit. Ehhez a kategóriához alapvetõen ezek vannak. A többi löveg vagy jóval gyengébb vagy jóval erõsebb. Nem tudom mennyi csak papíron létezõ lövegük volt, véleményem szerint nem sok. Ami ígéretesnek tûnt azt megvalósították. Az USA-nál szintén ez a helyzet.
A lényeg az, hogy ne olyan katyvasz löveget csináljanak mint ami Patton és E-50 top lövege. Ez a volt ehhez hasonló löveg, de ilyen nem kategória. Ilyenre nincs szükség, akkor inkább hagyják az S-70-est.
Remélem századba is ilyen mentalitással mész.
Melyik klánban vagy? Csak, hogy jól tippelek-e.

WoT: uvilmos
Tier 7-et meg azért tesz szembe, hogy az ellen több pénzt kereshessen, mert így nagyobbakba kell belesebezni. Szintén okos az MM. <#hehe>#hehe>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WoT: Nishizumi77
Eddig, aki akarta megvette, a nagy dömping elmúlt, a tömegeladás megszûnt, lelassult.
Azzal, hogy elõre bejelentették, hogy kiveszik, a vacillálók táborán csavarnak egyet. Hisz gyorsan meg kell venni, nem lehet gondolkodni. Így lesz egy újabb kis fellendülés az eladásokban, megveszik olyanok is akik nem is akarták, csak mert kiveszik.
Mivel különleges alkalmakkor újra lehet venni, de csak akkor, ezért "teljesen jogosan" dobnak rá +2-3k aranyat majd az árára. Az eladást meg bedobják x idõközönként, amikor szerintük összegyûlt egy kisebb csapat, aki igényt tart erre az egyedi "ritka" tankra.
WoT: Nishizumi77
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.