World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
840 csata, ebbõl több mint 400 Löwével, minden má tankjával 40% alatti winrate.
Abbey-n elmegy az ellen bázisáig, majd ott beáll egy bokorba foglalás helyett. 1 Tigris élt már csak az ellentõl 2% hp-val, és egy Su-85 spottolta, látszott, hogy teljesen máshol van. Úgy kellett rászólni, hogy ugyan méltóztasson már odébbgurulni 5 métert, hogy legalább foglaljon is, ha már mást úgysem csinál. Elkezdte a foglalást. Eközben a Tigris elgurult a mi bázisunkig, ahol volt egy arty meg egy AFK KV-3, meg rálátott a Su-85 is. És a Löwés elkezdett irkálni cseten, hogy ne lõjék ki, hanem várják meg, hogy õ befejezze a foglalást.
Hogy ilyen sötét marha legyen valaki, hihetetlen...
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rád írtam a játékban!
Valószínûleg rájöttek a fejlesztõk, hogy nem jó ha a legtöbb tank szinte bármilyen távolságból átüti a hasonló tierû tankok páncélzatát.
Ezért kitalálták, hogy a lepattanások mennyiségét növelik, és adnak minden tankhoz még egy megmagyarázhatatlan lövedékelnyelési lehetõséget is (Ezek helyett ésszerûbb, és reálisabb lett volna ha a legjobb ágyúkat elveszik a tankoktól).
Sajnos ezek a változtatások olyan méreteket öltöttek, hogy nem is érdemes nézni a legtöbb tank páncélzatának a vastagságát. Csak egyszerûen lövöldözni kell, és bízni abban, hogy majd csak elnyeli a tankunk az ellenséges lövedéketek.
Egyszerûen nem lehet rendesen meghatározni a tankok adatai alapján a harctéri képességeiket. Nagyon hiányzik nekem egy összesített lepattanási faktor adat a tankokról.
A másik, hogy a lõtávnak szinte nincs is jelentõsége. Alig csökken az átütõerõ nagy távolságban! Ezért lehetséges a light tankokkal az eredményes kempelés. Izgalmasabb lenne, ha ez csak a nagy ágyúkkal lenne lehetséges.
A kisebb teljesítményû ágyúkkal csak közvetlen közelrõl lehessen a vastag páncélokat sebezni (természetesen az átütõ erõnek megfelelõen). Ez a valóságban is így volt. És a végcél el is van érve. Nincs sebezhetetlen tank, csak távoli.
Így többet számítana a taktika, ami csak jót tenne a játéknak.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az AP orrát nem valószínû, hogy letöri. AP-tõl függ, van amelyik edzett acél, 55-60 Rockwell-keménységû. Azt azért nem töri le az elõtétpáncél.
Szerintem ez ugyanúgy mûködik mint a csatahajóknál. Az APCBC lövedékeknél a BC a ballisztikus süveg csak légellenállás miatt van. A C a cap, ami valami lágyabb anyag, ez kenõdik rá a páncélra, segíti a hegyes orrú AP-t abban, hogy kedvezõbb szögben érje a páncélt. Na ezt a cap-ot egy 30 mm-es az elõtétpáncél elkenheti. Ha ez már nincs akkor gyakorlatilag egy alap AP lövedékké minõsül vissza, ami pedig kialakítástól függ, de azért könnyebben lepattan a páncélról.
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. január 13. 12:04:24
Jármû: T40
Szerzett tapasztalat: 2 382 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 189
Csatában elért Achievement: Top Gun
Mielõtt megvettem, ki nem néztem volna ebbõl a kis T40-bõl, hogy ennyire szuper egy cucc 😄
Utánna merre érdemesebb KV-13, és utánna IS??
Gunslinger is írta a napokba, hogy furcsán mûködik a 90mm-es top ágyú.
Lenne még aranyam olyan 80k free váltásra de több ágat viszek és nem tudom mire használjam ha rászánnám magam. Inkább a franciákra vagy BL-10 esetleg ha megvenném az IS-4-et akkor oda az S-70-re.
Na ezért kínzom magam az ARL-el randomba.
Viszont nagyon kell a támogatás mert egyedül igen gyorsan halott az ember ha kicsit értelmes játékossal találkozik, viszont platoon-ba mondjuk két francia meg egy masszívabb med már tarolni tudja a pályát.
az a fure, hogy Is-el meg Is-3al jobba találati pontosságom pedig jóval pontotlanabbak az ágyúk. A 122es nem BL-9 pl 0.4.
AP orrát esélyes, hogy eltöri, de "cappelt" lõszernél szvsz nem sok vizet zavart volna.
Úgy tudom ilyen elõtétpáncélzatot aminek ez volt a feladata az amerikai gépeknél se használtak. A KV-3 és az IS-4 nem szintén nem ilyen. Azoknál a futómû fogja fel a lövéseket.
Véleményem szerint a WoT-os patch note szerinti spaced armorba minden elõtétpáncél benne. Az olyan vékony pár mm-es lemezek is, amik például az amerikai nehéz harckocsikon vannak (amik eltakarják a lánctalp felsõ ágát), vagy ami Tigrisen, KT-n van. Ezeknek más a feladatuk csak kicsi kaliber ellen voltak hatékonyak.
Több harkocsinál a futómû adja a legnagyobb védelmet oldalról, mert aránytalanul sok lövedéket megfog. Az inkább bug és azt valóban javítani kéne.