World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Itt elég jól látszik a lövedék hogy hova tart és kettõ ilyet benyelt semmi sebzéssel,lepattanóként.(12,8 L55-ágyúval lövök)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Battle: Ruinberg 2012. január 13. 16:15:45
Vehicle: ISU-152
Experience received: 1 114
Credits received: 40 297
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
ezekért az élményekért kapartam annyit prémium nélkül 😄
Végre visszaszereztem a T34-et, egybõl sikerült vele egy emlékezetes kört menni 😊
Végén 1v1-ben maradtam a Bat.Chattel, elkezdett foglalni és a másik bázisról sikerült visszaérnem, elõször lepattantam róla, aztán olyan közel 100-nál sikerült kilõni... 😄
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper, Defender
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Az ellenség top tankja egy T-44 volt(1-1 T8 mindkét csapatban),sima gyõzelemre számítottam csak nem számoltam ezzel az arccal.(meg azzal amit mûvelt...)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

KERESEÕ
Örülhetünk ha a 7.2 is kikerûl január utólsó hetében tesztszeróra.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Persze hogy mindenki a hegyre megy fõleg a sok nyomorék type, szerencsére nyertük, mert õk nem csinálták ugyanezt átrongyolva középen 2 perc és kikaptunk volna.
Ez mi? Mi ez a balance??

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Ez körülbelül a random csapattársak 75%-ról elmondható.
Sajnos.
Mentem délbem 4 meccset és olyan ideges lettem hogy majdnem széttörtem valamit. T34 a Gleccseres pályán, megyek lefele a Gleccseren mögöttem 2 Tiger II.
Lemegyek mert nem jön senki a Tiger II utánnam a seggemtõl centire. Gondoltam nálunk van a több med meg francia csoda light akkor megszálljuk a medencét de tévedtem egy ellenséges Type van csak lent. A mi észlény medjeink frontális rohamot intéznek egy IS-7-es ellen a hídon meg is döglenek mind. Lemegyek a sarokig és kinézek, belémlõ egy Panther és a Type is kigyulladok tolatnák vissza de rámállt az a barom Tiger II-es. Mire eltolat lelövik a láncomat, felrakom és 6 hp-val eltolatok közbe persze káromkodom és azon gondolkozom hogy seggbelövöm ezt az idiótát.
KV-3 a Halas öbölben bemegyek a városban top tank vagyok egy másik KV-3-al és egy Sluggerrel. Az ellennél senki aki velünk felvenné a versenyt. A másik KV-3 bemegy a város mélyére és a Slugger is követi jól elbújnak. Hiába küzdök az ellenfelekkel mindig ép jön elõ és lelövöm a fele hp-ját de lassan kinyírnak. Ott a sarokba persze még mindig 100%-on és kill nélkül a két legerõsebb tankunk de már rajtuk kívül csak 4-en vannak a mieink míg az ellentõl még csak 1 van kilõve.
Megint T34 a Fjordokban. A tenger felõli részen megyek megkerülve azt a kis hegyet. Ketten megyünk egy IS-3-assal. Eljutunk a fordulóig ekkor veszem észre hogy még 4-en jöttek velünk. Meg kellett indulnom letámadtam egy E75-öt szedjük szét az IS-3-assal mikor már kilõnénk akkor kilövik elõllünk a követõk. Próbálok megfordulni és eltûnni mert az ellen bázisáról lõnek erre rámállnak azok a bolondok de úgy hogy alig tudok megfordulni. Közbe persze folyamatosan lõnek. Persze megint vesztünk mert az a 4 barom nem a szurdokot védte hanem mögöttünk álldogált a meccs nagy részében.
Ensk megint a T34-el, no ez jó meccs volt csak gyors. Megindultunk a vasút gyártelelpes oldalán az ellenfél meg a városban, mi foglaltunk elõbb és kész. Legalább kilõttem egy artyt. Négy meccsbõl 1 kill szuper.
Csak azért nem hagyom a fenébe az egész francia ágat mert már túl sok free xp-t beleöltem úgy, hogy még váltottam is.
Most már ha bele gebedek is lesz legalább 50 120-am.
0T3P: De az volt a kedvencem hogy azt mondja hogy feljelent ezért. 😄 De annyi legalább sikerült hogy 8 vesztes kör után nyertünk, mert mindenki olyan dühös volt a másikra, hogy csak azért is be akarta bizonyitani hogy õ a jani, szóval ezért ledaráltunk mindenkit 😄D