World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Merte már valaki használni ?
http://www.ccpgamer.com/
Csata ahogy elindult,valaki beírt valami olyat hogy pozdraw vagy hasonló,erre ez volt a válasza.

Rétegelt páncélzat, IS3 is ilyen az is hajlamos benyelni a lövéseket. Volt hogy 2 BL-9 lövést nyelt el az IS3-am oldala 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Brutal
Köszönöm

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Értelem ott is hódít. <#nyes>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Kéretik elmagyarázni hogy mi módon pattintotta le két oldallövést az Is-7 oldala?

Itt elég jól látszik a lövedék hogy hova tart és kettõ ilyet benyelt semmi sebzéssel,lepattanóként.(12,8 L55-ágyúval lövök)

Valaki kitörölte a hozzászólásomat?Na mindegy most élmény beszámoló nélkül csak a végeredmény:

patchaou
122. "kicsit" drágább a lõszer, de megéri.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Brutal
KV-3-ra a 100mm-es vagy a 122mm-es ágyút tegyem fel?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Kérdés emebrek. A Francia T7 heavy mennyit tud lõni töltés elõtt? Nekem vki 3at mondod de én ha jól emléxem egy egyszer 6ot küldött beléminált ki egymás után.
Victory!
Battle: Ruinberg 2012. január 13. 16:15:45
Vehicle: ISU-152
Experience received: 1 114
Credits received: 40 297
Battle Achievements: Top Gun, Sniper

ezekért az élményekért kapartam annyit prémium nélkül 😄
Nem sokon múlott...
Végre visszaszereztem a T34-et, egybõl sikerült vele egy emlékezetes kört menni 😊

Végén 1v1-ben maradtam a Bat.Chattel, elkezdett foglalni és a másik bázisról sikerült visszaérnem, elõször lepattantam róla, aztán olyan közel 100-nál sikerült kilõni... 😄

Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper, Defender

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Jó képességû top tankom(Is-3) az elsõ Amx 13-75 körömben
Az ellenség top tankja egy T-44 volt(1-1 T8 mindkét csapatban),sima gyõzelemre számítottam csak nem számoltam ezzel az arccal.(meg azzal amit mûvelt...)

Ez milyen bosszantó: 5kill 5 sebzés így se top gun se szárnysegéd.
darki81
Kaptam egy elit lövész kitüntetést, úgy hogy nem sérült meg senki a lövéseimtõl

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Buzi artis😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

overlord írta a blogján kb fél éve
Mivel már huszonakárhányszor le lett írva, ezért a következõt javaslom felebarátilag.

KERESEÕ

Ha a 7.3-ban jönnek az orosz heavyk akkor mi jön ki a 7.2-ben? Meg honnan vettétek ezt az IS-6-t mint jövõbeli premium tankot? Benne sincs a teljes tervezett orosz tech treeben...

Az is7-et mindenképpen fejleszd ki. A tank fagyasztás miatt jól jön majd a 2 t10-es heavy cw-re. És bõven lesz idõd, szerintem min 2-2,5 hónap mire jön a 7.3.

Örülhetünk ha a 7.2 is kikerûl január utólsó hetében tesztszeróra.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

persze azt megtartom mert T10 lesz, csak nem tudom van e idõm összeszedni az xpt Is 7re mielõtt jön a változás, +2 T10 nek se tudom van e értelme, nemtom milyen lesz a 4 es tier 10 ben
Érdemes, mert hosszú a grind idõ és érdemes is megtartani az IS-4-et.

Is 4 nél torony + S70 után menjek IS 7 ért vagy érdemes a lánctalpat + a motort kifejleszteni? mert nagyon lomhának érzem (+10% load limit kiegészítõ fent van) ezért ment fel a torony, még mielõtt vki megkérdi 😄
I.C.ram
Inkább, mint az, hogy túl gyorsan nyertek. Ma sikerült 1500 xp 3x-os szorzóval (+prém) kört csinálni, mert lerusholtuk az ellenséget, és 2 perc alatt elfoglaltuk a bázisukat. Lõttem 3-at max.
patchaou
Ahogy mondod. 2 órába telt 6 tankom leduplázása. egy rakás 6-700 xp-s vereséggel.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sztem este duplázzatok inkább, amikor több az értelmes játékos. Nekem szinte mindig megvannak 1-2. nekifutásból.

Helyenként magyartalan lett a mondat, de nézzétek el. Feldühített az igazságtalanság.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Hogy én mennyire utálom a type-okat, remélem top tankra fokozzák fel õket. Mi a francokat keres egy II vh-us koncentráló tankos játékban egy 58-ban kezdõdõen gyártott kínai tank??

Persze hogy mindenki a hegyre megy fõleg a sok nyomorék type, szerencsére nyertük, mert õk nem csinálták ugyanezt átrongyolva középen 2 perc és kikaptunk volna.

Ez mi? Mi ez a balance??

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Na igen. A butasághoz idõvel hozzá lehet szokni, de attól még most is kinyílik a zsebemben a bicska, ha valakinek még diktátorkodási hajlamai is vannak a tehetségtelenség mellé.

Master91
bajnok szintû szakasz? senki nem nyomja?
"akkor leginkább egy kisegítõiskolában lenne a helye, nem egy csapatorientált online játékban."
Ez körülbelül a random csapattársak 75%-ról elmondható.
Sajnos.

A mai nap az ilyen!
Mentem délbem 4 meccset és olyan ideges lettem hogy majdnem széttörtem valamit. T34 a Gleccseres pályán, megyek lefele a Gleccseren mögöttem 2 Tiger II.
Lemegyek mert nem jön senki a Tiger II utánnam a seggemtõl centire. Gondoltam nálunk van a több med meg francia csoda light akkor megszálljuk a medencét de tévedtem egy ellenséges Type van csak lent. A mi észlény medjeink frontális rohamot intéznek egy IS-7-es ellen a hídon meg is döglenek mind. Lemegyek a sarokig és kinézek, belémlõ egy Panther és a Type is kigyulladok tolatnák vissza de rámállt az a barom Tiger II-es. Mire eltolat lelövik a láncomat, felrakom és 6 hp-val eltolatok közbe persze káromkodom és azon gondolkozom hogy seggbelövöm ezt az idiótát.
KV-3 a Halas öbölben bemegyek a városban top tank vagyok egy másik KV-3-al és egy Sluggerrel. Az ellennél senki aki velünk felvenné a versenyt. A másik KV-3 bemegy a város mélyére és a Slugger is követi jól elbújnak. Hiába küzdök az ellenfelekkel mindig ép jön elõ és lelövöm a fele hp-ját de lassan kinyírnak. Ott a sarokba persze még mindig 100%-on és kill nélkül a két legerõsebb tankunk de már rajtuk kívül csak 4-en vannak a mieink míg az ellentõl még csak 1 van kilõve.
Megint T34 a Fjordokban. A tenger felõli részen megyek megkerülve azt a kis hegyet. Ketten megyünk egy IS-3-assal. Eljutunk a fordulóig ekkor veszem észre hogy még 4-en jöttek velünk. Meg kellett indulnom letámadtam egy E75-öt szedjük szét az IS-3-assal mikor már kilõnénk akkor kilövik elõllünk a követõk. Próbálok megfordulni és eltûnni mert az ellen bázisáról lõnek erre rámállnak azok a bolondok de úgy hogy alig tudok megfordulni. Közbe persze folyamatosan lõnek. Persze megint vesztünk mert az a 4 barom nem a szurdokot védte hanem mögöttünk álldogált a meccs nagy részében.
Ensk megint a T34-el, no ez jó meccs volt csak gyors. Megindultunk a vasút gyártelelpes oldalán az ellenfél meg a városban, mi foglaltunk elõbb és kész. Legalább kilõttem egy artyt. Négy meccsbõl 1 kill szuper.
Nem teljesen értem, hogy jön ide az illetõ életkora. Ha már valaki túl van 800 csatán, talán elvárható lenne tõle, hogy rámenjen az ellenségre, ami gyengébb nála és kevesebb hp-ja van, esetleg nekiálljon foglalni, és ne a kör mellett 3 méterrel nézelõdjön. Ha pedig foglal, talán lehetne benne annyi empátia, hogy ne követelje a csapattársaitól, hogy amíg befejezi, kb 1 percen keresztül meneküljenek az õket támadó ellenség elõl, vagy lövessék ki magukat, hogy õ befejezhesse a foglalást. Ha pedig ennyire sem képes, akkor leginkább egy kisegítõiskolában lenne a helye, nem egy csapatorientált online játékban.

Na errõl beszéltem az elõbb!! Két top tankunk 2 E100, szépen kéz a kézben elment kinyiratni magát. Aztán hogy hogynem elbuktuk a csatát. 2* E100 szakaszban.....
Biztassál még vazze 😄
Csak azért nem hagyom a fenébe az egész francia ágat mert már túl sok free xp-t beleöltem úgy, hogy még váltottam is.
Most már ha bele gebedek is lesz legalább 50 120-am.

Ezt viszont nem tudtam 😊 De attól független neki ugyanúgy irni kéne ugye a mikrofon hiánya miatt,de legalább ma is tanultam valamit 😊

Csak a platoontársak.

patchaou
😊 Voice chat letiltása két kattintás bárkinek. De a többségnek szerintem alapból tiltva van.

Nem tudhatod h hány éves az illetõ. Lehet h csak 12...
Szakesz: De a voice chatet is hallja mindenki akinek be van kapcsolva nem? Abból ugyanúgy rinya lenne. Másrészt meg neki nincs mikrofonja szóval majdnem ugyanott vagyunk.
0T3P: De az volt a kedvencem hogy azt mondja hogy feljelent ezért. 😄 De annyi legalább sikerült hogy 8 vesztes kör után nyertünk, mert mindenki olyan dühös volt a másikra, hogy csak azért is be akarta bizonyitani hogy õ a jani, szóval ezért ledaráltunk mindenkit 😄D

Egyelõre csak voice chat van. Mi a probléma vele?

patchaou
Mi platoonban inkább tímszpíket használunk. Ha mégis írok cseten leszarom hogy rinyálnak. Nyilván nem nekik írok így közük sincs hozzá. Tiltva meg nincs a saját anyanyelv használata, úgyhogy bekaphatják 😊

Néha kibaszott szarul mûködik az az ágyú. AMX-50-100-al elõzõ körben egy teljes tár lepattant VK3601H-ról, bárhova lõttem neki. 390hp-ról nem bírtam kilõni.

Master91
Valakinek van Bajnok szintû század? Is vagy Hummellal mennék!
Mindenki egyért és egy mindenkiért 😊

Morfi
Reggel egy M5-össel találkoztunk, aki azt írta, hogy ne öljék meg az utolsó két ellenfelet, mert több xp-t kap 😄

Nem akarnak a WG-sek a pénz számlálása helyett mondjuk berakni egy külön chat opciót a platoontársakkal? Tegnap is össze kellett vesznem egy pár külföldivel hogy miért nem beszélek angolul chaten... egyrészt nem fogok egy szintén magyar platoon társammal angolul beszélgetni,másrészt biztos nem érdekel senkit ha angolul beirom milyen volt a napom 😄, akkor meg nem mindegy az nekik? Fõleg mikor senki se ir chatbe szóval még az se lehet hogy megzavarnánk azt a hatalmas brainstormingot,hogy netán mi legyen az a nagyszerû taktika...