World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj sok iszonyat balfa... van. Hiába van több killem akkor is veszitünk. A tank nagyon jó. Pontos az ágyú 80% találati arány van. Simán átüt mindent. Szokni kell hogy csak négyet lõhetsz, utána 30 sec. szünet. Nagyon meg kell tanulni játszani vele. Ha cw-n megy az csúnya lesz, mert gyors 65-öt megy,gyorsan fordul,ráadásul ha bezúz melléd akkor 1800-2000 hp-t leszed és elmenekül.Gyakorlatilag T30-as tankra nincs szükség cw-n. Mehet a kukába. A T30-as kb. 30 sec alatt lõ kettõt, ráadásul papir. Ez is papir, de iszonyat gyors, és ha kitárazott valakin akkor 30 sec alatt betáraz.Képzeld el ha cw-n ezekbõl 2-4 megy együtt mit mûvelnek. Utol sem lehet õket érni.

Én a "spaced" armor szekcióra azelõtt se lõttem, alatta pedig t5-ös is simán átviszi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez mitõl lenne reális? KV3 is ilyen, IS3 is ilyen lett 7.0 után, IS4-rõl nem is beszélve. De a ilyen lett hát legyen, de az amcsi tankok miért nem ilyenek? T32-öt már T5-el is lehet oldalról sebezni, IS3-at meg lassan már T7-el se. Persze ebben van némi költõi túlzás de akkor is.
Master91
Még , még ilyen képeket 😄
Mástól is hallottam már h qrva gyenge az ágyúja a KV5-nek de azt nem gondoltam volna h csak 165 a penje....Az nagyon kevés amugy is hát még IS4 ellen. Ahogy írták vagy seggbe, vagy közelrõl a parancsnoki kupolát, de ha te olyen közel mész egyedül egy IS4-hez h lõni tudod a kupolát, akkor neked már ugy is annyi. Ez a löveg 107mm? Akkor ez nem az amit a KV-ra is meglehet venni?
Én ilyen gazdaságossági szempontból bele sem gondoltam 😄 De egyre inkább hajlok a skippelés felé 😄

darki81
én sok ilyet láttam már 10-es tankkal hogy egyszerûen nem hittem el hogy valaki ilyen hülye legyen ennyi játékidõ után 😄
tegnap a maus is beáll seggel a t34 elé és néz más tankokat, az meg 10-15 %-okat lõ rá 😄
sok ilyet látni....

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Hiába hisztizel miatta, pont úgy mûködik ahogy mûködnie kell. És akármennyire is felfoghatatlan számodra reális.
ja nekem is ez volt francia light vonalon az elején😄😄 aztán rájöttem, ha másik tankkal megyek több freexp-t kapok körönként, mint a franciával sima xp-t, uh kihúztam freebõl😄
Kár, hogy nincs szerkesztés gomb:

Vereség
Csata: Komarin 2012. január 13. 10:43:33
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 10
Szerzett kredit: 2 100

Így mondjuk el fog tartni egy darabig 😄

Az IS-4-et nem fogod átütni avval a löveggel közepes távolságból. Oldalról se valószínû. Hátulról van esélyed, esetleg parancsnoki kupoláknál 10 méterrõl. 180-200 mm átütésû lövegekkel már át lehet lövöldözni, de a 107 mm-es lövegek kevesek hozzá.
Oké, köszi!

2. motort mindenféleképpen tedd fel rá. 3. csak akkor szükséges ha szeretnéd hamar elérni a top speedet, azzal elég jól mozog.

WoT: Nishizumi77

Azoktól kérdem, akik átszenvedték a B1-et, és nem csak átugrották free xp-bõl, hogy a fejlesztett motoroktól életképesebb lesz-e valamivel, vagy inkább hagyjam a francba? Szeretném mihamarabb letudni ezt a borzadályt... Lehet, hogy nekem is free xp-s átugrás lesz a vége.

Inkább KV kis toronnyal. Sztem.
KV-1

KV-3 nem volt sorozat gyártva igazából.

Mighty
Van ezen az oldalon egy "ementáli" tank képe (KV-3 talán?):

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Király képek, köszi!

Pales27
A hasát kell lõni az IS-7nek, ha az nem látszik, akkor menj tovább ne is állj meg lõni rá, mert felesleges. Válts pozíciót, vagy várd meg amíg az IS-7 vált pozíciót és máris lõhetõ.

Az IS-4et meg ne hagyd ki, sztem a legjobb T9 😄

patchaou
Sûrûn látni hasonlót. Sokszor nem is értem, hogyan jutnak el ekkora tankokig. És valóban, vagy acc csere, vagy rengeteg seggelés, mint ahogy a mi mátyásunk is csinálja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na ez a baj ezekkel a prémium szarokkal, hogy minden mind1 alapon is hozzák a kreditet. Legalább egy kicsit kéne dolgozniuk vele mindjárt jobbak lennének a körök ahova berakja õket.
A másik amivel kezd tele lenni a púpom a gazdát cserélt acc-ok.
Tegnapi egyik köröm ahol hazánk fia az IS-7-ben odatette magát. Tuti nem õ grindelte ki azt az acc-ot mert akkor nem lehetne ekkora balfasz.

Fölírtam 40 meccsemet T34-el:
19 gyõzelem, 21 vereség, 18.797,- tp (+ 2db duplázásból még 1.503,-) azaz kb 500tp-vel számolhatok meccsenként.
Összes költség (javítás, lõszer, porraloltó, stb): 972.944,-
Összes bevétel: 747.132,-
Meccsenként 5650.- mínusszal számolhatok prém nélkül.
Prémmel olyan 3700,- credit jönne átlagban.
Persze fullos a T34, amíg nem addig nagyon nagy szopás volt.
patchaou
Ha kap egy kis kredit nerfet az sem gáz. Srác akivel platoonozni szoktam mondta, hogy különösebb gond nélkül, minden mindegy alapon ment a csatákba és pár óra alatt két millió kreditet összeszedett.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na te sem kevés free xp-t pocsékoltál el a fransziákra 😄
Meg a win se valami fényes velük.

.. en is nagyon hezitalok, inkabb az is6ost varom, de az meg meg nagyon sotet lo. tartok tole, h az mar nem 7500 arany lesz.. meg csak ido kerdese h elerje a kredit nerf a typot.
A 120-as ágyúval már vidám az élet.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 13. 9:46:51
Jármû: AMX 50 120
Szerzett tapasztalat: 1 606
Szerzett kredit: 62 062
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

patchaou
Pontosan errõl. Persze most sokan gyorsan megveszik. Én is így tennék ha nem 18.-án utalnának... Késõbb meg majd néha-néha újra elérhetõ lesz.

pontosan. de azert majd spec akciok alkalmaval, azert meg majd lehet venni 😊
Gottfried
Pontosan mirõl is van szó ?? Eltüntetik ezt a nagyon ide nem illõ csekmetet(type59) a kínálatból de akinek már megvan azok megmaradnak?
(sajnos az angol tudásomban vannak hiányosságok :-D)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
Tudom, de úgy is szétlövik 😞 Ettõl függetlenül szeretek vele játszani, de szar mikor egy KT van velem szemben és befogatja a testét, Ha nincs mögötte senki, vagy csak valami kis szutyok akkor nem gáz mert mögé megyek, de szembõl sokat pattanok, míg Én csak reménykedhetek, hogy velem van a random és Õ is pattan párat. Következõ kiszemelt tankom pont ezért a KT, csak vegyem már végre meg az IS-4-et 😊

Úgy a leghatásosabb az IS-3 pike noise frontja hogyha mindig teljesen szembe állsz azzal aki épp lövi, minél jobban be van forgatva annál könnyebb átütni.

patchaou
Alig van olyan meccs amin ne kéne javító cuccot elhasználni, mert majdnem mindig ellövik szembõl a lõszerrekeszt. Na meg szembõl is átlõ boldog-boldogtalan, teljesen mindegy hogy állok mindig van könnyen lõhetõ rész az orrán, csak a sokkal kisebbek pattognak rendszeresen. Úgyhogy kell rá ez a spéci páncél.

patchaou
A lényeg hogy ott van 😄 Nekem tetszik!

Ez nem fekete lyuk hanem az új "csodás" spaced armor. Gyakran elnyeli a lövéseket, nehogy véletlenül oldalról sebezni lehessen. Kicsit se húzott fel mikor oldalba lõttem 150es E-100 ágyúval, bazi nagy kráter lett az oldalán, de semmit se sérült.
Realitás FTW.

Pluskast
Szerintem igen. Illetve lehet látni, hogy egyes hk-nál a fehér festékkel körbe van festve a találat. Valszeg teszteltek a ruszkik, hogy hol van a harckocsi gyenge pontja.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Eagle16
Nagyon jó!

Ezeknek gondolom a nagy részét nem kilõtték, hanem hátrahagyták üzemanyaghiány miatt, illetve tönkrementek. (motor, meg váltó?)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Tegnap azt vettem észre, hogy az IS-3 oldalán bal oldalon (de lehet hogy a másikon is) hátul van egy fekete lyuk. Bekaptam azon a részen pár találatot, még csapattárstól is sikerült, de nem ment le a hp és nem sérült senki és semmi a tankban.

Eagle16
Pont ugyanezt mondták a csapattársaim amikor beírtam hogy Bl-10-el pattogok mindkét ellenséges Is-7-rõl kb. 300m-rõl.

Egyik írja hogy célozzak, másik meg hogy lõjem az alját, ami még jó ötlet is, mert az az egy pont ahol át lehet lõni, de 300m-rõl szerintem egy 0,28-as ágyúval sem találnám el, nemhogy bl-10-zel...

Én egyetértek abban hogy a patch elõtti Is-7 nem volt elég erõs Tier 10-nek, de szerintem egy kicsit túllõttek a célon, mondom ezt úgy hogy most Is-3-nál tartok és már megvan az xp is-4-re, de azt az Is-4-et is annyi megutáltam míg ellene voltam hogy csak azért sem veszem meg, jó lesz nekem az Is-8 is, az legalább szép is.
Overlord írta ezeket az IS-7-rõl:

"You can't reliably penetrate it from the front in the given conditions."

Ez volt a válasz arra, hogy az E-100 150-es ágyújával szembõl hol lehet átlõni...nem lehet átlõni, max. mázlival.

"Effective front armour of IS-7 in some parts exceeds 300mm."

Az IS-7-es nem sérül ha meglövik a kémlelõnyílásnál, de még a vezetõ nyílásnál sem, ami egy gyenge pont lenne, de nneeeeem, még ez sem, igaz hogy 2x2 cm-es rész, de ha itt lövöd meg akkor átmegy a lövedék és semmi baja nem lesz az égvilágon.

"Observation device? If so, it's ok that it doesn't take any damage. "

De az oké, hogy az E-100-on a távolságmérõt simán átlövi akármi, és max. sebzést visz be. Értem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hypo
Na vegre😊)) frappans húzás de nem mintha megoldana a problemat

..is7: ket napja.. harom loves type59tol szembol.. mindharom atmegy es sebez.. wtf?????

2 perccel es 100mel kesobb.. e100 szembol pattan..

nah most ezt igy hogy?
van valakinek tanacsa, h a kv5 165os penju agyujaval, lehet-e barhol kozeptavon is4et eltalalni, ugy h sebezzen is? barmi gyenge pont amit ilyen tavon el lehet talalni egy orosz agyuval ilyen lehelletnyi atutessel ?

tegnap este a normalis neheztankjainkat nekem kellett voolna (?) vedenem egy is4tol.. kedves csapattarsak a dobok kozott bujkalo tobbi ellenfellel csikicsukiztak, es marhara nem erdekelte oket h egy is4 lovi oket 100 meterrol.. inkabb lottek a typeokat meg a tigrisketek 200mre.. ezt hivnak talan situation awernessnek ha jol sejtem..

en azert probalkoztam hatha.. atjott a donb szelere, ellotem a lancat.. kritikus null sebzes.. mig visszrakta, megegy loves alulrol, semmi.. meg a gorgot sem talaltam el.. visszagurult.. megegyszer atgurult, tarack mellelott 300 hp sebzest kapott.. ettol megszeppent es megkerulte a buckat ... mutatja az oldalat 50-100 m tav.. mivel tisztaban lehetett a kv5 agyujval, pont le sem sajnalt, igy lohettem szabadon.. egy loves, elnyeli a lanctalp.. egy loves testre oldalrol lanctalp felett.. lepattan.. aztan egy kritikal, barmi lathato hatas nelkul..kovetkezo ketto meg az oldalaba nem megy at.. eddigre elfogytak a tobbiek.. tehat en az is4 es meg vagy 4-5 neheztank.. mivel mar tokmindegy, nincs ertelme takarasban maradni, iylen tavorl eselyem sincs sebezni, nah akkor kozelharc lassuk mi lesz.. lepattanok ahogy megyek fele, o persze nem, a tobbiek is bombaznak.. marad 400 hp-m.. probalok oldalaba menni, o persze ramfordul folyamatosan.. gondolosan celozgat es lepattan.. a tobbiek is.. bekapcsol a kibaszott lepattanogerneratorom, de mostmar ugy kb minek.. ha negy loves nem pattan le rolam, egy sem.. mivel magasabb vagyok, ralatok az is4 toronykibuvojara kozvetlenben.. atut sebez.. eloszor es utoljara.. azt vege a dalnak.. nem tudom mit tudtam volna meg tenni..
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az IS7 nem OP, és ha nem tudod átlõni a frontját, akkor béna vagy. Ennyi.(irónia bassza meg...ha valaki nem értené, mert vannak itt akik...)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tudom a teszten próbáltam, már ott is utáltam az ARL-t csak mire itt átlépem beleõszülök.
A teszten ugye leginkább franciák jöttek szembe is meg arty se nagyon volt arról nem beszélve, hogy kb 10 kör alatt túl voltam rajta.
Itt meg pattog az az ágyú mindenrõl, egy retkes StpzII két lövésbõl szétszedett mert nem voltam képes fedezékbe vánszorogni az alapmotorral.
Nem lesz egy egyszerû menet.

Nem sokkal, csak annyival lesz jobb hogy egy ideig nem lesznek többen, hanem marad a jelenlegi sok.

Meg azt nem értem mire ez a nagy öröm. akik akarták már megvették most csak néhány tétovázó kapja elõ a hitelkártyát, hogy le ne maradjon.
A játékban kevesebben nem lesznek és ha a saját csapatba kapom õket ugyan olyan balfaszok maradnak mint eddig.
Most akkor mitõl lesz jobb?

M4en és fõleg AMX 50 100on sokkal jobb lesz, ARLen túl nagy a célzás idõ.

Master91
Nem olyan rég óta nézem rendszeresen ezt a topicot 😄
Nekem azzal a tankkal olyan SU-152-es filingem van annyi hátránnyal, hogy a SU-n már legalább tudom merre hord félre és nagyjából be tudom kalkulálni.
Pont ugyan úgy kell használni. Mozgó tankra nem lövök csak 100 méternél közelebbrõl, amíg céloz megy a mantra... oda lõj ahova akarom, oda lõj ahova akarom. Még a találati arányom is kb annyi mint a SU-n.

Igen tier 8 heavy, de ezt már nyár óta tudni lehetett.