World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tegnap a maus is beáll seggel a t34 elé és néz más tankokat, az meg 10-15 %-okat lõ rá 😄
sok ilyet látni....
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Vereség
Csata: Komarin 2012. január 13. 10:43:33
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 10
Szerzett kredit: 2 100
Így mondjuk el fog tartni egy darabig 😄
WoT: Nishizumi77
KV-3 nem volt sorozat gyártva igazából.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az IS-4et meg ne hagyd ki, sztem a legjobb T9 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A másik amivel kezd tele lenni a púpom a gazdát cserélt acc-ok.
Tegnapi egyik köröm ahol hazánk fia az IS-7-ben odatette magát. Tuti nem õ grindelte ki azt az acc-ot mert akkor nem lehetne ekkora balfasz.
19 gyõzelem, 21 vereség, 18.797,- tp (+ 2db duplázásból még 1.503,-) azaz kb 500tp-vel számolhatok meccsenként.
Összes költség (javítás, lõszer, porraloltó, stb): 972.944,-
Összes bevétel: 747.132,-
Meccsenként 5650.- mínusszal számolhatok prém nélkül.
Prémmel olyan 3700,- credit jönne átlagban.
Persze fullos a T34, amíg nem addig nagyon nagy szopás volt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meg a win se valami fényes velük.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 13. 9:46:51
Jármû: AMX 50 120
Szerzett tapasztalat: 1 606
Szerzett kredit: 62 062
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
(sajnos az angol tudásomban vannak hiányosságok :-D)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Realitás FTW.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezeknek gondolom a nagy részét nem kilõtték, hanem hátrahagyták üzemanyaghiány miatt, illetve tönkrementek. (motor, meg váltó?)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyik írja hogy célozzak, másik meg hogy lõjem az alját, ami még jó ötlet is, mert az az egy pont ahol át lehet lõni, de 300m-rõl szerintem egy 0,28-as ágyúval sem találnám el, nemhogy bl-10-zel...
Én egyetértek abban hogy a patch elõtti Is-7 nem volt elég erõs Tier 10-nek, de szerintem egy kicsit túllõttek a célon, mondom ezt úgy hogy most Is-3-nál tartok és már megvan az xp is-4-re, de azt az Is-4-et is annyi megutáltam míg ellene voltam hogy csak azért sem veszem meg, jó lesz nekem az Is-8 is, az legalább szép is.
Overlord írta ezeket az IS-7-rõl:
"You can't reliably penetrate it from the front in the given conditions."
Ez volt a válasz arra, hogy az E-100 150-es ágyújával szembõl hol lehet átlõni...nem lehet átlõni, max. mázlival.
"Effective front armour of IS-7 in some parts exceeds 300mm."
Az IS-7-es nem sérül ha meglövik a kémlelõnyílásnál, de még a vezetõ nyílásnál sem, ami egy gyenge pont lenne, de nneeeeem, még ez sem, igaz hogy 2x2 cm-es rész, de ha itt lövöd meg akkor átmegy a lövedék és semmi baja nem lesz az égvilágon.
"Observation device? If so, it's ok that it doesn't take any damage. "
De az oké, hogy az E-100-on a távolságmérõt simán átlövi akármi, és max. sebzést visz be. Értem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
2 perccel es 100mel kesobb.. e100 szembol pattan..
nah most ezt igy hogy?
tegnap este a normalis neheztankjainkat nekem kellett voolna (?) vedenem egy is4tol.. kedves csapattarsak a dobok kozott bujkalo tobbi ellenfellel csikicsukiztak, es marhara nem erdekelte oket h egy is4 lovi oket 100 meterrol.. inkabb lottek a typeokat meg a tigrisketek 200mre.. ezt hivnak talan situation awernessnek ha jol sejtem..
en azert probalkoztam hatha.. atjott a donb szelere, ellotem a lancat.. kritikus null sebzes.. mig visszrakta, megegy loves alulrol, semmi.. meg a gorgot sem talaltam el.. visszagurult.. megegyszer atgurult, tarack mellelott 300 hp sebzest kapott.. ettol megszeppent es megkerulte a buckat ... mutatja az oldalat 50-100 m tav.. mivel tisztaban lehetett a kv5 agyujval, pont le sem sajnalt, igy lohettem szabadon.. egy loves, elnyeli a lanctalp.. egy loves testre oldalrol lanctalp felett.. lepattan.. aztan egy kritikal, barmi lathato hatas nelkul..kovetkezo ketto meg az oldalaba nem megy at.. eddigre elfogytak a tobbiek.. tehat en az is4 es meg vagy 4-5 neheztank.. mivel mar tokmindegy, nincs ertelme takarasban maradni, iylen tavorl eselyem sincs sebezni, nah akkor kozelharc lassuk mi lesz.. lepattanok ahogy megyek fele, o persze nem, a tobbiek is bombaznak.. marad 400 hp-m.. probalok oldalaba menni, o persze ramfordul folyamatosan.. gondolosan celozgat es lepattan.. a tobbiek is.. bekapcsol a kibaszott lepattanogerneratorom, de mostmar ugy kb minek.. ha negy loves nem pattan le rolam, egy sem.. mivel magasabb vagyok, ralatok az is4 toronykibuvojara kozvetlenben.. atut sebez.. eloszor es utoljara.. azt vege a dalnak.. nem tudom mit tudtam volna meg tenni..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A teszten ugye leginkább franciák jöttek szembe is meg arty se nagyon volt arról nem beszélve, hogy kb 10 kör alatt túl voltam rajta.
Itt meg pattog az az ágyú mindenrõl, egy retkes StpzII két lövésbõl szétszedett mert nem voltam képes fedezékbe vánszorogni az alapmotorral.
Nem lesz egy egyszerû menet.
A játékban kevesebben nem lesznek és ha a saját csapatba kapom õket ugyan olyan balfaszok maradnak mint eddig.
Most akkor mitõl lesz jobb?
Pont ugyan úgy kell használni. Mozgó tankra nem lövök csak 100 méternél közelebbrõl, amíg céloz megy a mantra... oda lõj ahova akarom, oda lõj ahova akarom. Még a találati arányom is kb annyi mint a SU-n.