World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De egy szájba kúrt szar ez a láthatatlansági rendszer...Karelia, BDR-el voltam. Nyomorék Stug meg Panzer 4 szét kapott mint foxi a lábtörlõt...mert nem láttam õket, de ha mégis, akkor naná hogy mellé lõttem. Fair játék...apjuk faszát azt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gumikacsák se voltak?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na meggyüttem!
Beszart a videó kártyám.
Hirtelenjében egy GeForce FX 5500-at (128mb)kaptam egyik havertól.
Félek,ez karcsú lesz...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. január 13. 18:35:50
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 1 471
Szerzett kredit: 19 146
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Elit lövész

Koffeinmentes környezet😊

I.C.ram
Teljesen eltûntek. Alig látok belõlük néhányat. kb 15 kör alatt 1-et.
.. csak en szivok t54el vagy tenyleg egyre harmatosabb a legenda?
I.C.ram
Ezt se hittem volna, hogy hamarabb lesz meg az XP az E-75-re mint a pénz... Kb 30k xp és 1.5 millió kredit kéne 😞 Egy pillanatra elgondolkoztam, hogy eladom a Löwét a levesbe... 😛
nem, nem megy akkor sem.
És mikor vissza jön akkor sem mûködik?
A csapat gyorsan meghalt,hárman maradtunk többszörös túlerõvel szemben.

A végén E75 Kt maradt,szemben Jtiger t43.E75 nagyon evbaszta,szembe nekiment jtigernek.

Type free kill.

v-vel csak eltunik a minden a jatekkepernyorol.
próbáld a V betût
..tenap ota nem megy az ingame mutato a jatekban. nem tudok megjelolnia miniterkepen, nem tudok jelenteni, mivel nincs egermutato hiaba nyomom a ctrl-t amivel eddig ment. a billyentyuzetkiosztasban sem latom a funkciot. volt mar valakinek ilyen baja?
Újabb gyöngyszem T-50-2-vel
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. január 13. 18:15:57
Jármû: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 6 015 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 803
Csatában elért Achievement: Top Gun, Megszálló
Itt a replayreplayha valakit érdekel.
Rohadék büdös <#kocsog> hevy arty Bakker ezt nem hiszem el 4-en állünk egymás mellett 2 IS-4-es 1 ferdi meg én 1 AMX12t-vel ez rohad köcsög arty meg engem lõ ki.Pedig fent állt a hegytetõn én meg nem tudtam fel menni mert mert 1 IS-4-es ellen is ott volt.Szakadjon meg az ilyen.
Nem a szlovákokkal van baj,hanem aki befúj,h magyar vagy stb.Holott évszázadokig"magyar volt",meg õ is,aztán mostanában már nem.Hogy van ez?

Ilyenbõl már egy is sok, de õk ketten platoonban voltak a top tankjaink <#banplz>
oldblitzer
bmw2002ti
Ha valaki veszi a fáradságot, hogy megnézi õket, kérem, hogy ingame tegye, a Type statjuk kifejezetten impresszív 😊

Te szlovák magyar vagy,nem?Nekem nincs semmi bajom a szlovákokkal.A 80-as évek végén el töltöttem 3x1 hetet csehszlovákiában.Még a Tsz-el,imádtam a tátrát,fõleg a bélai havasokat.

Szerintem a java része lerobbant a Tavaszi ébredés hadmûveletben a magyar iszapban. A legénység meg felrobbantotta. Azok a találatok meg valószínûleg késõbbi gyakorlatozás eredményei.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

miert utalod a szlovakokat? 😊 En is szlovakiai vagyok 😊
Azokkal valahogy én se jöttem ki eddig.

Tényleg,nem figyeltem.

szabii98
én szláv származású de utálom a szlovákokat...de amúgy is dél-szláv és nem szlovák .

I met God. She's black

nekem 5 vereseg lett zsinorban, de menetenkent 30-50k kreditet nyertem szoval nem rajtam mentek el a menetek... 😞
Kellet nekem szájhõsködni hogy elõveszem az Is-7-et 4 vereség zsinórba...

Trabant93
Elég kemény képek,fõleg azok,ahol a stug,jagdpanzer egész felépítménye lerobbant a helyérõl.Kiváncsi vagyok,mik végezhettek velük,gondolom ISU meg IS hadak.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Én pl. félig tót vagyok ,ami inkább a vallonokhoz áll közel, ennek ellenére a szlovákozást sem szeretem.

Sippie
Szerintem õ arra gondolt hogy a szlovákokat szidná, a lengyeleket nem érti miért kell.
Miért a lengyel nem szláv?
Ma mindenki rosszul lát? Eagle a 7-est 8-asnak nézi ti a szlávot szlováknak...

szabii98
nem szlovák hanem szláv. és a lengyelek is szláv származásúak .

I met God. She's black

sanya01
Azt írta:szlávok, nem szlovákok!
A Lengyelek is szlávok!
Na nem mintha védeném...<#zavart1>

Jó is lenne akkor már csak egy tankon kéne végig szenvedni magam.
A 7-es sajna 1-et lõ egyszuszra majd csak a 8-as kap autoloadert.

Jó én nem mondtam hogy szlovákok,ez a gyerök mondta nekik hogy szlovákok.Ha tudott volna magyarul biztos válaszolt volna is.

Francia t7 heavynek nincs autoloadere, csak t8-tól van heavy vonalon.

Még ha szlovákok lettek volna, megértem, sõt... Csakhogy a pozdraw az lengyelül van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/75960-ccpgamer-scam/

Ezek a II.VH-s német tankok! Mint a luxus sportkocsik! Szomorú látvány kilõve látni õket.

Birodalom FTW.

<#gonosz1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igaz.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ja és arty kiszed vaktába...(nem vagyok ideges-nem vagyok ideges!!!!)

Persze malinovka... na meg egy T20(!!!) oldalba lõ és felgyújt...

Elõtétpáncélzat. Ahol a sárga pötty van ott a legerõsebb az IS-7 oldalpáncélzata. Ilyen helyzetben kis túlzással szinte bárhol érdemes lõni, de ott pont nem.

Ry0K3N: Nem réteglt, hanem elõtétpáncél. A rétegelt az más.
Offtopic projekttel kapcsolatban akadtam rá véletlen.

Eagle16
6-szor tud lõni.

pointer4: ezt ne használd, mert kamu. Csak a Wargaming ad el goldot, az összes többi átverés. A hivatalos oldalon kívül nem szabad goldért fizetni sehol sem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

"We are rather conservative when it comes to pen values. Its pretty safe to say that they will be kept."

Úgy néz ki, marad a 120mm t53-nak az átütése 248 tier8-ban is.

Ahogy bejött az új patch elsõ csata IS3 erre jön velem szembe is egy, engem jobban meglepett hogy megdurrantott kétszer én meg maradok 100% on mondom mi a fene. Nézem utána replayt két tiszta találat 0% sebzéssel. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Legalább ne égetné a klánját.

Csak kicsit bõszített két majd 500 körüli sebzés "eltûnése"😄.
(sebaj mindjárt elõveszem én is a nagy Is-t<#eplus2>)

Ha jobban belegondolunk, már kicsit szomrúbb a tartalma, de ötletes 😊
Egyébként csak úgy unalmadban olvasgatsz angol nyelvû cikkeket, vagy hogy találkoztál vele?