World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más. Valaki használ ilyen paintball módot? Ahol át lõtték a tankot, kicsi kék pöttyök jelennek meg, nem az az alig észre vehetõ szürke.
Sõt, 1 képen láttam ilyen arany sárgásat. Néha alig veszem észre, hogy arc-arc ellen hol lõttem át a tankot, és oda kéne lõni még egy-kettõt...
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. január 14. 8:33:51
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 161
Szerzett kredit: 131 337
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

dezertálnom kellet!!!! mert se elõre se hátra!semerre!ezen a trágya kupacon bármikor bármivel átmentem.most nem!Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Jagdtiger' vettél. Elköltöttél kredit: 3 550 000.
köszönöm <#hehe>#hehe>
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
lehetõség van kulcsok megvételére nálam.
1 key ára jelenleg 1300ft (január 16-án az ár nõ még nem tudom menyire)
ezért a következõt kapod:
1. aktiválásnál 1250gold és 1db M3 Stuart
minden további aktiválásnál 1250gold + 850gold!
részletekért pm
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Én azt mondom kúrja seggbe az jó kurva édes anyukáját az össze retardált paraszt wargaming dolgozó!!!! nem igaz hogy bemegyek és 15 kör alatt 2 tankot tudok le duplázni!!! mekkora játékélmény!!
Azzal meg ne jöjjön senki hogy majd nyerek akkor meg nem írok be!! a 0.7.0 óta folyamatosan vesztek!! 1% lement a gyõzelmi arányom(nem ez a lényeg) csak az kurva sok vereséget jelent ha megmozdul 5k csatánál..
Remélem tényleg jön valami game ami leköt mert ennél idegesítõbb moslék szar játékot én még nem láttam!! be nyúltak egy kurva jó témába, csak sajnos ez a retardált parasztokból álló kommunista fasszópó wargaming tette mindeszt!!
Basszák telibe a mocskos kurva anyjukat!!!!!!!!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem hiszem el hogy ezt nem direkt csinálják ezek a buzi oroszok.Ilyen nincs hogy véletlenül mindig egy oldalra kerülnek.Rohadt szarházi komcsi banda....
[/url][/img]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Prémium nélkül:
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 13. 22:29:18
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 1 472
Szerzett kredit: 39 384
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés
😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

And why arent we rewarded in any way for feeding you so much <_<
A:I have just bought my third Bentley. (Overlord)
😄