World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Tyû az érdekelne engem is .

Más. Valaki használ ilyen paintball módot? Ahol át lõtték a tankot, kicsi kék pöttyök jelennek meg, nem az az alig észre vehetõ szürke.
Sõt, 1 képen láttam ilyen arany sárgásat. Néha alig veszem észre, hogy arc-arc ellen hol lõttem át a tankot, és oda kéne lõni még egy-kettõt...
vki betudná linkelni wot fórumról a tankok gyenge pontjai topicot? be van karikázva, meg odaírva a nagy vasaknál hol kell lõni, az istenért nem találom.. köszi
Most látom Type-a téma...utálni fogtok de most mákoltam ezt a kört:

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. január 14. 8:33:51
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 161
Szerzett kredit: 131 337
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

szabii98
faszán össze raktad haver 😄

I met God. She's black

darki81
😄
zsír

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Solten
type 59 trolled <#alien>

Saor Alba

Bugi Misi
egy kis meglepetés <#eplus2><#banplz><#violent>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
múltkor én is ezen akadtam fenn de szerencsére letudtam jönni😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

köszönöm wot ! elsõ körnek király! csak igy tovább.hogy rohadnátok meg! dezertálnom kellet!!!! mert se elõre se hátra!semerre!ezen a trágya kupacon bármikor bármivel átmentem.most nem!

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Megvásárolva:
Jagdtiger' vettél. Elköltöttél kredit: 3 550 000.
köszönöm <#hehe>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

ez a legjobb...majdnem aranyárba van a forint... 😄
üdv mindenki!
lehetõség van kulcsok megvételére nálam.
1 key ára jelenleg 1300ft (január 16-án az ár nõ még nem tudom menyire)
ezért a következõt kapod:
1. aktiválásnál 1250gold és 1db M3 Stuart
minden további aktiválásnál 1250gold + 850gold!
részletekért pm

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ott majd megkérik az épp aktuális scoutot a kis ágyúval. A gebasz akkor van ha ammo rackre sikerül <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

-25% 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sippie
Artynál az poén lenne 😊
Vagy úgy kezdõdik egy csata hogy könyörög a csapattársainak ugyanmár lõjék le 20% HP alá had töltsön gyorsabban 😄

Most az elõbb még magasabb szinten kikaptunk 15-1-re!!!!

Én azt mondom kúrja seggbe az jó kurva édes anyukáját az össze retardált paraszt wargaming dolgozó!!!! nem igaz hogy bemegyek és 15 kör alatt 2 tankot tudok le duplázni!!! mekkora játékélmény!!

Azzal meg ne jöjjön senki hogy majd nyerek akkor meg nem írok be!! a 0.7.0 óta folyamatosan vesztek!! 1% lement a gyõzelmi arányom(nem ez a lényeg) csak az kurva sok vereséget jelent ha megmozdul 5k csatánál..

Remélem tényleg jön valami game ami leköt mert ennél idegesítõbb moslék szar játékot én még nem láttam!! be nyúltak egy kurva jó témába, csak sajnos ez a retardált parasztokból álló kommunista fasszópó wargaming tette mindeszt!!
Basszák telibe a mocskos kurva anyjukat!!!!!!!!

Gottfried
Te,kebab,nem egy oldalon voltunk ma este.Eddig 10-bõl 9 vereségem van KT-vel.Hihetetlen egy nap van....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Hogy az anyámba lehet ezen a szinten így kikapni???
Utolsónak nyírtak ki,amíg tudtam,védtem a jobb oldalt.Egyszerûen nem értem az ilyen vereségeket.A mi tankjaink nem találtak el semmit ??? Ez egy vicc...

Nah most lett mára elég a nyomikból. Azt nem értem hogy miért nem lehet elosztani azt is hogy 5nyomi 1ik oldalra 1nyomi a másik oldalra miért 12 nyomi 1 oldalra kerül. Utolsó csata T29-el, Tigris és egy VK3001h segítséggel védek 1 E75, IS3, Su100-al szembe a többiek meg a másik oldalon folyamatosan meghalnak, az ellen minden embere legalább 1-et de átlag 3 ölt meg. Nekünk ott volt az E75ünk 2 Is3sunk és a ferdink nah meg persze az aprólék T6-T5.

Gottfried
Jas,és hogy miért ?? Hát hogy ennek a sok kis buzinak legyen sikerélménye mert ha egyedül vannak,szert sem érnek a prém tankjukkal.Pont mint a cigányok,csak falkában mernek támadni.Szánalmas.....

Nem tudom,hogy csináltam,de már nem látszik az ellenséges tank piros körvonala,ha a célkereszttel befogom. Hogyan tudom visszaállítani?<#guluszem1>
patchaou
Valami agyas bevitte szakaszba, mert úgy gondolta hogy poén...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gottfried
Itt is egyik oldalon az összes....
Nem hiszem el hogy ezt nem direkt csinálják ezek a buzi oroszok.Ilyen nincs hogy véletlenül mindig egy oldalra kerülnek.Rohadt szarházi komcsi banda....

Nem gyenge Type felhozatal!

[/url][/img]

A kis-antant nemzetei mindig is ellenségesek voltak a magyarokkal szemben. A magyarellenesség egyesítette õket! Akkor miért mi magyarok kezdjünk el megbékélésrõl beszélni? Nem nekünk kell bocsánatot kérni tõlük!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem nem erõsebb mint bármelyik másik T8-as med,és nem nerfelni kéne hanem az MM-t megcsinálni normálisra hogy ne 1 oldalra 5-6-ot tegyen be. Hanem ossza el vagy limitálja a csatákban õket, pl: 1 oldalon max 2 legyen belõle.
Ez mi ez? T1 T8-ak között?^^

Gottfried
Csak nem vereség lett a vége ennek a sokszemét kínainak......
Nerfelni kellett volna ezt a szart,nem megszüntetni a forgalmazását.
Azzal hogy ezt tették,elismerték hogy nem illik ide ez a szemét de valójában nem tettek semmit...

Ilyenkor volt KV-(2)vel 1000+os köröm!!

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Magyarország katonái 😄DD Öreg másfél év ésss a hazát szolgálom! 😄

helyes, mindent a hazáért

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

vinki1
Ittassan nem jó tankozni,mert nagyon bátor ilyenkor az ember és sorra ki lövik.-tapasztalatbol mondom.

Majd mondom ,hpgy háború van és örüljenek, hogy kiallok a hazáért. Ugyis am lesz itt az valami ÁÁÁÁÁ _DDD

csak aztán nehogy elkapjanak a wg-sek ittas vezetésért

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Én IS-4el 4vereség utan hagytam most abba és inkább ittunk, most hazaértem, és meglatjuk mi lesz 😄DD Szér baszok mindenkiiit 😄DD

Csak még erõsen hiányosak, a modulok még nincsenek feltöltve.

Akit érdekel, wotwikire felkerültek a franciák.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem is jó! Nincs kedved szakaszozni vele?

Gondoljatok bele ha ezt be vezetik golyó esõ fog hullni
Imádom ezt a T29-et! Brutál jó kis tank! 8 kill!
Prémium nélkül:
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 13. 22:29:18
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 1 472
Szerzett kredit: 39 384
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés
😊
Szerintem ha tudnád, hogy a következõ lövéstõl megpurcansz, akkor te is kicsit tempósabban próbálnád meg betölteni a következõ lövedéket. 😊

Am nagy bentley buzi az öreg, múltkor is már emlegette.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hát, ha ezek a skillek is olyan gyorsan fejlõdnek, mint a mostaniak akkor egy darabig nem kell félni. 😄
Sippie
na ez már szerintem baromság, eltolódik valami féle RPG felé, kevesebb hp-ja van azt halálosabb lesz. Legyen már akkor valami mágikus pajzs is, ha 1 hp-ra lõnek fél percig halhatatlan leszel...
Ha ez a Desperate skill a francia töltõkre is vonatkozik, akkor igen érdekes és pörgõs csaták elébe nézünk. 😊

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ma pocket warriorok napja van? 4 egymást követõ csatám volt ilyen, abba is hagytam, még ha az utolsót meg is nyertük....de komolyan mondom ez már vicc....(utolsóval is szerencsénk volt, 2 ammo rack-et lõttem...elsõnél azért kiütötte a biztosítékot h hány t8-asuk van, és nekünk hány van, az már csak pláne volt h stock t7-sek és semmit nem tudtak magukról...)

Q:what do you people do with all that money??
And why arent we rewarded in any way for feeding you so much <_<

A:I have just bought my third Bentley. (Overlord)
😄

Még gyurjál messze vagy a rekordtól