World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ismét lehet a www.computerbild.de-n bonus kódod igényelni
Jár érte egy T-127 könnyû tank
(ha teli a garázs akkor +1 garázshely)
+1 nap prémium account.
COMPUTER BILD jóvoltából
Nem próbáltam!!!
Megláttam, hogy honnan lõ egy másik Hummel és megcéloztam, szépen beszûkült a kör, majd elengedtem a lövést(1.), ami egy kontinensnyivel arrébb ment, mint szabad lett volna. Azt hittem kivágom az egész gépen az ablakon, mikor ez tudatosult bennem.
Rohadt érdekes módon a másik lövés - csodával határos módon - a körön belülre érkezett, és ki is iktatta a Hummelt. Na err mondjon valaki valamit...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
WoT: Nishizumi77
A pénz itt sem több csak az életvitel más.
Én Orlando-ban lakom és itt is melozom.
De itt legalább meleg van 😊
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Csata: Mines Saturday, January 14, 2012 11:49:13 AM
Jármû: Hummel
Szerzett tapasztalat: 50
Szerzett kredit: 3,780
4szer tûnt el a lövésem. Teljesen rá volt szûkölve a célkereszt, lövök, és semmi. Még csak nem is hallanám hogy becsapódna.
Bár nekem is Lõwe talán jobb lenne,de ezzel is beérem.
Megvásárolva:
IS-4' vettél. Elköltöttél kredit: 3 561 000.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A Löwét rühellem, utálok vele játszani, viszont jó lenne egy pénznyomda helyette. Ilyen célra egy mozgékonyabb médium sokkal jobban passzolna hozzám. Viszont két prém tank tök fölösleges, és a pénz is jól jönne most, hogy meg tudjam venni az E-75-öt.
Ez már nevetséges.
Ugyanez a szitu ott is 10 meccs eddig és nincs meg a 3x-os
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Elõttem állt egy JagdPzIV, 70% HP-val kb. Olyan 40 fokosan fordulva. Rá lõttem a 200mm-es átütésûvel.....mi történt? Persze hogy ELNYELI! Csak lestem.
Lehet vissza rakom a 8.8 -ast, olcsóbb fent tartani,gyorsabban is töltök, de -80 sebzés. Az azért nem olyan sok, ha többet lövök.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kössz a segítséget ez jó ötlet volt.
A legalsó zöld nagybetûs a tankos kép alatt katt rá!
A játékot nemrégiben kezdtem. Azóta jó pár tankot kilõtem rengeteg ezüstöm van viszont nem tudok venni tankot mindig olyat ír ki hogy slot hiány, valamint ezüstöt se tudok aranyra váltani. Van esetleg a fanok közt aki tudna segiteni? A segítséget elõre is köszönöm
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Yes, they will.
Valami olyasmirõl pletykálnak, hogy az M103-nak és a T110-nek is lesz automata töltõje...
Még két skill:
- a parancsnok tudni fogja ha a tankunkat felfedezték, illetve azt is ha nem lát senki sem
- a lövész tudni fogja, hogy az ellenséges tank melyik modulját sikerült eltalálnunk (pl. ammo rack, ágyú, stb)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius