World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyenlõ esélyek? van aki szépnek van aki okosnak születik. sose volt/lesz egyenlõség. szerintem aki teheti vegye meg, mert ki tudja mikor jön a következõ medium prém tank. a következõ elvileg a t34 td lesz vagy mi a szösz.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

pointer4
Mitõl lenne OP ? Melyik T8as médium nem bánik el vele ?
kerla
Type-ot most kivonják a forgalomból ha jól sejtem, amit nem bánok. Iszonyat op tank. Megtehetném, hogy megveszem, de basszuskulcs, akkor legyen minden tank aranyért vásárolható és játszunk egyenlõ esélyekkel...

Állítólag!!

Ismét lehet a www.computerbild.de-n bonus kódod igényelni

Jár érte egy T-127 könnyû tank
(ha teli a garázs akkor +1 garázshely)
+1 nap prémium account.

COMPUTER BILD jóvoltából

Nem próbáltam!!!
I.C.ram
5200? 7500 arany az ára. Az kb 8ezer forint.
5200at sem? amúgy igazad van , nem érdemlik meg.

I.C.ram
Végül úgy döntöttem, hogy nem veszem meg a Typeot. Rájöttem, hogy baromira nem érdemli meg a WG, hogy újabb 8k-t rájuk költsek. Inkább szenvedek a Löwével, aztán, ha lesz valami fasza prém médium, akkor újra elgondolkodom rajta. Bár szerintem tanultak a Type hibájából, és nem nagyon lesz ilyen jó prém médium.
Master91
Legalább te láttad becsapódni a lövedéket 😄 1 körbe volt hogy 4x nem láttam azt se hogy hova csapódott be, full célzásnál.
Most egy 5 perccel ezelõtti mindfuck-ra hívnám fel a figyelmet. Ez a játék felettébb szándékosan baszik ki velem.
Megláttam, hogy honnan lõ egy másik Hummel és megcéloztam, szépen beszûkült a kör, majd elengedtem a lövést(1.), ami egy kontinensnyivel arrébb ment, mint szabad lett volna. Azt hittem kivágom az egész gépen az ablakon, mikor ez tudatosult bennem.
Rohadt érdekes módon a másik lövés - csodával határos módon - a körön belülre érkezett, és ki is iktatta a Hummelt. Na err mondjon valaki valamit...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

azt magyarázza már meg nekem, hogy lehet az, hogy a tier6os amx-13-75nek és a kv3asomnak is gyakorlatilag ugyanaz az MM besorolása, mint az e-50emnek.
haveroknak is lehet linkelni : http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=93587

Tuvok
<#shakehead>

Nálam pont fordítva van, 817 csatát lejátszottam vele, kilõttem 1229 tankot és imádom, meg tetszik kinézetre meg minden. Nem untam meg.

WoT: Nishizumi77

Brutal
Hát itt teljesen más az élet mint otthon, bár itt is nagy az idegesség mostanában.
A pénz itt sem több csak az életvitel más.
Én Orlando-ban lakom és itt is melozom.
De itt legalább meleg van 😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Én ugyan így vagyok a type-al,van nekem is de utálom,szerintem a löwe 10x többet ér 1 fos type-nál(meg van mind2),megvettem amikor bejött de rá 2 napra már gyûlöltem,és csak kényszerbõl megyek vele mai napig.
Master91
Vereség
Csata: Mines Saturday, January 14, 2012 11:49:13 AM
Jármû: Hummel
Szerzett tapasztalat: 50
Szerzett kredit: 3,780

4szer tûnt el a lövésem. Teljesen rá volt szûkölve a célkereszt, lövök, és semmi. Még csak nem is hallanám hogy becsapódna.
A reggeli 131-ezres Type köröm kedvcsinálónak?😄
Bár nekem is Lõwe talán jobb lenne,de ezzel is beérem.

és milyen ott? Több pénz van mint itt gondolom. Hol laksz? sry az offért😄
patchaou
Höhö
 Megvásárolva:
IS-4' vettél. Elköltöttél kredit: 3 561 000.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

I.C.ram
Ha adsz helyette egy Typeot viheted 😛
Nem iagz elõbb egy 600Xp-s bukó most meg egy 760 bukó T32vel, azt hiszem most jön a 200XP-s gyõzelem
szabii98
add nekem :p

I met God. She's black

I.C.ram
Az a baj, hogy gyûlölöm a Löwét. Utálok vele játszani, pedig nem vagyok rossz vele. 500 csata, 700+ kilõtt tank, 52% Winrate, de mégis amikor beleülök, akkor csak kényszerbõl teszem, mert kell a lóvé.
Brutal
Igen lassan 2 éve

látom hat rád a WG marketing, vegyünk gyorsan tájpot.. én tutibiztos hogy elcserélném a tájpom egy löwéért... amúgy meg szorítsd össze a fogad, itt a hétvége, farmolj a löwével és meglesz a ZS E 75 re, de azért prém tankot ne adj már el kreditért 😄
I.C.ram
Szerintetek mit csináljak? Adjam el a Löwé-t 3 millióért, és vegyek Type-ot?

A Löwét rühellem, utálok vele játszani, viszont jó lenne egy pénznyomda helyette. Ilyen célra egy mozgékonyabb médium sokkal jobban passzolna hozzám. Viszont két prém tank tök fölösleges, és a pénz is jól jönne most, hogy meg tudjam venni az E-75-öt.
Na az elsõ játékom el is vette a kedvem a folytatásról. T32-ben ülök. megyek az ellen bázisára ahol két M12 arty vár rám. Meglepem õket, oldalt érem az artykat. Az egyik arty a második lövésem benyeli, null a sebzés. Mondom amikor két arty van akkor kell velem szívózni. De kimanõvereztem, kilõttem az egyiket. Majd belelõttem a másikba is egyet. Itt már 50m távolságra voltam. És 4 nulla sebzéses találatot adtam le 50m-rõl teljes beszûkült célkeresztel.

Ez már nevetséges.
amerikában élsz?
szabii98
A mai nap bebizonyították , hogy 9-3ról is lehet veszíteni

I met God. She's black

Brutal
A US-en is leming nap van...
Ugyanez a szitu ott is 10 meccs eddig és nincs meg a 3x-os

Master91
Nem tudom mit tettek a JagpPantherral, de 6 körbõl 5x ki lõtték a motorom + sofõröm, ebbõl 3x tüzet kaptam, és 1 körben csak a sofõrt lõtték ki. Szembõl, egy Vk3601H lõtte ki most elsõ lövésre a sofõröm.

Elõttem állt egy JagdPzIV, 70% HP-val kb. Olyan 40 fokosan fordulva. Rá lõttem a 200mm-es átütésûvel.....mi történt? Persze hogy ELNYELI! Csak lestem.

Lehet vissza rakom a 8.8 -ast, olcsóbb fent tartani,gyorsabban is töltök, de -80 sebzés. Az azért nem olyan sok, ha többet lövök.
Master91
Hát tényleg, hétvége van, nem éri meg még csak a garázsba se be menni. Be lépek csatába, 2 -en AFK. Meg se moccannak. Mi a picsáért lép be, ha utána szarik bele az egészbe?
Koridor
Aki a kicsiket nem becsüla, az nem kap ilyeneket <#vigyor2>

patchaou
Dél körül már nem igazán érek rá, utána meg csak este leszek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Google....ha a honlapod akarod lefordítani azt is tud, ha a játékot, azt is meg találod rajta. FAQ-ba amúgy is benne van a játékot hogy lehet magyarrá tenni.
szabii98
1 óra múlva mehetünk platoont ha gondolod 😊

I met God. She's black

szerintem troll vagy nagyon fiatal

A server nem magyar nem tudok angolul s nem tudom hol lehetne olvasni magyarul. S ezért kértem a segítséget
R3nton
Kössz a segítséget ez jó ötlet volt.
patchaou
Megvagyok áldva a hétvégi játékosokkal. Minden meccsen minimum 10-en mennek egy irányba, vagy állnak meg.

-t olvastad már?
A legalsó zöld nagybetûs a tankos kép alatt katt rá!

Léci valaki aki tudja ennek a játéknak az alapjait segítsen!
ezüstöt nem is fogsz tudni aranyra átváltani. Aranyat venni kell pénzért. Slotot vehetsz 300aranyért, de azt ajánlom add el a már nem használt tankjaidat, ha már kifejlesztetted a következõt.
patchaou
Slot hiány azt jelenti, hogy nincs üres hely a garázsban. Ezüstöt aranyra nem lehet váltani, csak fordítva. wot oldalon az accodnál a bónus code-hoz írd be, hogy NEWYEAREU talán még érvényes és kapsz érte egy kis tankot egy slottal. FAQ-ot pedig olvasd el.

Üdvözletem
A játékot nemrégiben kezdtem. Azóta jó pár tankot kilõtem rengeteg ezüstöm van viszont nem tudok venni tankot mindig olyat ír ki hogy slot hiány, valamint ezüstöt se tudok aranyra váltani. Van esetleg a fanok közt aki tudna segiteni? A segítséget elõre is köszönöm
Pales27
Grat ez nagyon nagy! 😄

Eagle16
Nem, nem lesz automata töltõ, késõbb válaszoltak rá...az ágyú viszont ugyanaz lesz, tehát 267mm-es átütés és 400-as sebzés már tuti.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Will the 120mm top French guns be used on M103 and T110?

Yes, they will.

Valami olyasmirõl pletykálnak, hogy az M103-nak és a T110-nek is lesz automata töltõje...

Még két skill:

- a parancsnok tudni fogja ha a tankunkat felfedezték, illetve azt is ha nem lát senki sem

- a lövész tudni fogja, hogy az ellenséges tank melyik modulját sikerült eltalálnunk (pl. ammo rack, ágyú, stb)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Brutal
Ugyanígy jártam és ugyanott csak T29-el XD
Felszaladtam a roncsra és melléestem onnantól se elõre se hátra