World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. január 14. 23:21:26
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 3 720 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 802
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Még egy hete sincs, hogy regisztrált, de már baromi nagy szüksége van szinte az összes prémtankra... Mért ver engem ilyenekkel a sors, mikor farmolnék low tierben?
Nem tehetek róla hogy néha kitör belõlem a hülyeség és képes vagyok akár t34-el is scoutolni.<#eplus2>#eplus2>
Mi lett a ROR-ral, mintha fele annyian lennének, mint eddig...
ITT
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. január 14. 21:53:42
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 2 382
Szerzett kredit: 67 525
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kolobanov Kitüntetés, Kiváló Lövész
Basszus a végén nemvolt már csak he lõszerem.Igaz a 11-ediket elgázoltam.De a vérnyomásom a végén már az egekben volt.Ha jól emlékszem 3:14-rõl fordítottam.Nem tuti de valami ilyesmi volt.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szvsz valahol olyan 1500-tól már jónak mondható a körök számától függõen mert amíg nincs meg a BL-9 addig igen karcsú a sebzése.
Amúgy ventilátort és töltésgyorsítót dobj rá a harmadiknak én szerszámos ládát használom.
Már régen szidtam õket de egy ma megint kiverte a biztosítékot.Még négyen voltunk Minesen,az ellennél már csak egy fullos Jagdtiger a saját bázisán. Bekerítettük és hárman egyszerre rohantuk le.(én T25AT-vel,egy VK3601 és egy Type.) Én keresztbe álltam a faránál,így nem tudott tolatni,ketten pedig méllé álltak és lõtték. Erre a tetves 0 killes artysta oda durrant,mikor már félig leamortizáltuk a teljesen mozgásképtelen JT-t. Természetesen engem talált telibe a kis buzi.
Hirtelen úgy szájba vertem volna...... :-D
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Például olyat ahol csak rajtam múlik hogy nyerek e vagy vesztek 😊
EGyszer fen, egyszer lenn. Ha objektív akarsz lenni, pár napon keresztül írd a meccseidet, és észre fogod venni hogy vannak nyersõ sorozataid is. Csak az vhogy természetes, mert olyankor z ember nyugodtan hátradõl hogy "de k* pró voltam, meg is nyertük".
De, ha nagyon akarod a prémimságra fogni a pechsorozatod, akkor itt egy nagyon egyszerû tanács: állj egy prémiumossal össze platoonba, és akkor a rendszer kénytelen lesz téged is a nyerõ oldalra rakni, hiszen a barátod prémiumos, õ tehát nem veszthet. Ugye?
mi jártunk jobban:

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Csata: Sand River 2012. január 14. 20:15:44
Jármû: AMX 50 120
Szerzett tapasztalat: 1 962
Szerzett kredit: 68 616
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
I met God. She's black
I met God. She's black
vk36 2vel alattad 😄
elõször az AMX szállt el, aztán lerohanták szegény T95-t
I met God. She's black
Ezen már lassan csak röhögni tudok. 😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Igy ez érdekes kérdés lesz: mióta ígérik már azokat a prémium tankokat?
Minden uton modon arra kényszerítenek hogy prém. elõfizetést és tankot vegyél. De igazándiból nincs választék, ha már most több Prém tier 8 tank lett volna nem lenne ennyi Type.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...