World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Akkor lehet hogy vele találkoztam Én is 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

vinki1
engem ugyanezér ki lött,mert mertem rá szólni hogy menjen arrébb.csak ö T29-el volt én meg Su85-el.

Ma egy KV azért kezdett el engem anyázni, mert "testbeszéddel" az értésére adtam, hogy nem tudok átmenni a komarini hídon úgy, ha a közepén álldogál (miközben a medjeink elõtte már a fél pályát is elhagyták). Többször egymás után meg kellett böknöm T82-vel a hátulját. Elemi módon felháborodott azon, hogy egy percre el kell hagynia a kedvenc szikláját.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hm kellett már a mai -5 statom után. Sose értem miért, de mindig 2 tankkal nem tudom lenyomni a napi duplát hiába nyírok ki akár 9 tankot akkor sem?

Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. január 14. 23:21:26
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 3 720 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 802
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés

Még nézni is fájt, amit mûvelt. Egyszer tuti agyvérzést kapok vmi hasonlóan jóképességûtõl...

Tudod, kétféle ember létezik; aki még fejlõdik, és aki már nem fejlõdik... Te fejlõdsz.

WG szempontjából õ a legjobb customer.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Most komolyan, az ilyeneket tenyésztik valahol?

Még egy hete sincs, hogy regisztrált, de már baromi nagy szüksége van szinte az összes prémtankra... Mért ver engem ilyenekkel a sors, mikor farmolnék low tierben?

Szakesz nem értene veled egyet,nála max a béna szintet ütöm meg.<#nyes>
Nem tehetek róla hogy néha kitör belõlem a hülyeség és képes vagyok akár t34-el is scoutolni.<#eplus2>

Persze ez semmit nem von le az eredmény szépségébõl, csak még mindig meg tud döbbenteni, hogy bizonyos "átlagjátékosok" mikre képesek 😊

Mi lett a ROR-ral, mintha fele annyian lennének, mint eddig...
Volt aki ammo racket kapott,de amúgy nem nagyon beszéltek össze mert nem egyszerre jöttek hanem összevissza,mindhárom irányból.Az artyba meg egyszerûen tök gázzal belementem,mert kevés volt a lõszer már nagyon.

.. mondhat akarki akarmit, keves ennyire szar tankom volt meg mint a t30..
Az szép, grat! Bár az meg no comment, hogy 12-en nem bírtak el eggyel 😊

mozesapo
1 hónap prém, 750 gold, prém tank 10 usd
ITT

Ja 12 kill volt.

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. január 14. 21:53:42
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 2 382
Szerzett kredit: 67 525
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kolobanov Kitüntetés, Kiváló Lövész
Basszus a végén nemvolt már csak he lõszerem.Igaz a 11-ediket elgázoltam.De a vérnyomásom a végén már az egekben volt.Ha jól emlékszem 3:14-rõl fordítottam.Nem tuti de valami ilyesmi volt.

Annál azért több nekem IS3-al 1800 pedig csak átlagplayer vagyok.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nono az már a nagyon jó kategória.
Szvsz valahol olyan 1500-tól már jónak mondható a körök számától függõen mert amíg nincs meg a BL-9 addig igen karcsú a sebzése.

Milyen furcsa is lehet egy kiszámítható, random nélküli játék 😊

Épp kezdtem örülni,hogy 25%-os textura után 2-3 fps gyorsulás lett, erre az új célkereszt levitte 12-15 fps-el.Nem is tudom használni így.
Ha összejön, már veszem is rá a másikat. Az esetek 90%-ban kigyulladok. A vizes motor lehet, hogy jobb?
De az. Nevetséges testpáncélzat, botrányos mozgékonyság és két rossz ágyú(100mm és 85mm BM).

Elõször is szed le a trollgunt! 😄 Nah jó vkinek bejön vkinek nem majd késõbb rájössz melyik a te stílusod.

Amúgy ventilátort és töltésgyorsítót dobj rá a harmadiknak én szerszámos ládát használom.

Gottfried
Ó hogy baszná szájba a jó kurva anyját az összes idióta artysta !!!!!!

Már régen szidtam õket de egy ma megint kiverte a biztosítékot.Még négyen voltunk Minesen,az ellennél már csak egy fullos Jagdtiger a saját bázisán. Bekerítettük és hárman egyszerre rohantuk le.(én T25AT-vel,egy VK3601 és egy Type.) Én keresztbe álltam a faránál,így nem tudott tolatni,ketten pedig méllé álltak és lõtték. Erre a tetves 0 killes artysta oda durrant,mikor már félig leamortizáltuk a teljesen mozgásképtelen JT-t. Természetesen engem talált telibe a kis buzi.

Hirtelen úgy szájba vertem volna...... :-D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

2000 sebzés/csata körübelül

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok! Elõre elnézést kérek, ha valakit kilõttem vagy akadályoztam játék közben. Azt szeretném kérdezni, hogy a KV tankra milyen extrákat érdemes rápakolni? Most a második motor és a 152-s ágyú van rajta.
Szerintem a T127-nek is tekertek le a kredit nyereségén (Nem is kicsit).

Csak pihenek... végülis lassan már a 2. évfordulót ünneplem a WOTban, szinte megszakítás nélkül, most egy kicsit mást csinálok.

Például olyat ahol csak rajtam múlik hogy nyerek e vagy vesztek 😊

Egy IS-3nak mennyi számit jó sebzés/meccs átlagnak?(vagy bármilyen más 8-asnak?)

Igen, pontosan azt akarom mondani, hogy az hogy nyersz vagy vesztesz teljesen független a prémiumságtól.

EGyszer fen, egyszer lenn. Ha objektív akarsz lenni, pár napon keresztül írd a meccseidet, és észre fogod venni hogy vannak nyersõ sorozataid is. Csak az vhogy természetes, mert olyankor z ember nyugodtan hátradõl hogy "de k* pró voltam, meg is nyertük".

De, ha nagyon akarod a prémimságra fogni a pechsorozatod, akkor itt egy nagyon egyszerû tanács: állj egy prémiumossal össze platoonba, és akkor a rendszer kénytelen lesz téged is a nyerõ oldalra rakni, hiszen a barátod prémiumos, õ tehát nem veszthet. Ugye?

nálunk egy hülye, náluk kettõ:

mi jártunk jobban:

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 14. 20:15:44
Jármû: AMX 50 120
Szerzett tapasztalat: 1 962
Szerzett kredit: 68 616
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Nah találkoztam egy Molotov töltényt használó IS3mal! 3 lövés 3 égés szembõl természetesen.

Mi meg egy IS-el arcba kaptunk IS4 Ferdinand SU152 kombót ami nem is lett volna baj ha van fedezet mert szépen feljöttek a dombra csak hát azok hátul maszturbáltak.

vinki1
mert a t34-85 sem rox tank

szabii98
fireflyra

I met God. She's black

vinki1
T-34-85re?

Arra pályázok én is 😊

szabii98
nem én az elején elhullottam, ketten voltunk a dombon és 3 type valamint 1 t34-85 támadott minket. 😄

I met God. She's black

Te voltál ott a bokorban a végén? 😄 Akartam is írni a végére hogy a VK legalább használja az agyát a csapatból de feleslegesen koptatom a billentyûzetet az ilyeneknek. 😄

szabii98
Ha a Löwét nem, a Firefly-t minimum megveszem...remélem jó kis kredit faktora lesz

I met God. She's black

szabii98
Höhö te is ott voltál?😛
vk36 2vel alattad 😄
elõször az AMX szállt el, aztán lerohanták szegény T95-t

I met God. She's black

Malinovka tier 9-es csata. E-75 T34 elindulnak a mocsárban ki is nyíratva magukat. ->Én Exit battle. (T29)

Ezen már lassan csak röhögni tudok. 😄

Ha jól emlékszem igen, t6-os, az achilles-el együtt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nálam kezd új értelmet nyerni a "fogyatékos" szó. Ennyit még nem láttam egy rakáson mint ma.
Szerintem a hiba ott van hogy tier 8 prém tankok egyáltalán vannak. Job lett volna maradnak inkább tier 6-7 környékén max velük.

Mármint a T95 kempel? Nem kempel az...csak olyan lassú hogy gyakorlatilag áll. Ha lassabb volna visszafelé menne.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Firefly-ról mit mondtak az is prém lesz?

xblades
Nem ismerek rád, tudom hogy régóta játszol már wot-t.
Igy ez érdekes kérdés lesz: mióta ígérik már azokat a prémium tankokat?

Minden uton modon arra kényszerítenek hogy prém. elõfizetést és tankot vegyél. De igazándiból nincs választék, ha már most több Prém tier 8 tank lett volna nem lenne ennyi Type.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...