World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként van valakinek Patton KR-je? Pontosan mennyivel lett keményebb a tornya buffal? Ha jól pattint, az egyik legjobb alternatíva lehet a Mutz mellett.
Vedd meg a shop-ban a hiányzó díszeket,és még aranyat, kis szerencsével fasza prém tankot is kaphatsz.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Valszleg nem, de az IM misik jutalmaként még mindig fogsz tudni kérni svéd leányzót.
Ééééés további fröcsögés és arcoskodás. Mily meglepő. <#rolleyes> No mindegy, további jó riny... panaszkodást, ide azért már inkább nem ereszkednék le. <#wave>
Biztosan nemtudni, max kuldetesbol tudod majd kiválasztani.
Sziasztok!
Holnap vége a karácsonyi eventnek és gondolom utána nem megszerezhető lesz a svéd női legénység. A kérdésem az lenne hogy nekem 1db női legénységi tag hiányzik azt később meglehet még szerezni majd valahogy?
Köszönöm és elnézést ha már volt ez a kérdés
Milyen érvelés? Ne nevettess. Majd a 100 akár hány csatáddal meg a nyilvánvaló negatív hozzáállásoddal te jobban tudod, hogy mi hogyan T49. Inkább hallgass.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azt hogy semmi hivatalos info nincs mogotte amit mondtam, semmi nem tamassza ala.
És ezzel most mit szerettél volna mondani? Nem érzem a logikai kapcsolatot a 2 állítás között. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

En meg tudok pár wg accountot amit barmikor hasznalhatok kedvem szerint.
ROMOTO
Nincs tiltólistán, ha közben bármit kitalálnak, akkor is a köv. peccsig figyelmen kívül lehet hagyni.
Én ismerek pár embert, akiket kiraktak 7 napra, és rajta is vannak a listán, szóval nem csak kamuból beirkálták a neveket...

joe662
Miért,az tiltott?Nem is tudtam.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Azt amúgy miért tették tiltólistára?

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Ezért nem használunk széfshuutot<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ne becsuld le a media hatalmát es az emberi hülyeséget. Hihetetlen dolgokra képes ez a két dolog külön külön de egyben maga a káosz.
Önkéntes boszorkányüldözők 😄 kurvajó 😄

Lehet hogy teged nem erdekel hogy rajta e vagy sem, de kepzeld el pistike megtalalja a listát, elmeseli haverjainak a többi pistikenek es ugy dontenek rendőrősdit játszanak es aki a listann van azt akadalyozni fogják vagy mas formaban de basztatni fognak.
joe662
Tegnap én is csak 1 csatát bírtam menni,aztán felmondta az idegrendszerem a szolgálatot<#falbav>de legalább abban az 1ben kemény voltam mint a kád széle<#beka3>
Karélián védekezésnél elmentek az okosok támadni,persze ott pusztult mind<#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

joe662
Hidd el letojnám magasról. Akár rajta is lehettem volna,a minimapos löveg jelző,vagy a zoom out miatt,de nem.Számomra ez csak egy virtuális lövölde,virtuális emberekkel/1 embert ismerek személyesen/l,akiknek az esetleges negatív véleménye,annyira érdekel,hogy semennyire<#hehe>

Kérdés, hogy van-e értelme. Nekem annyira nem kéne, az AW előtt még azt hittem, hogy lehet jó modern tankos játékot csinálni, most már nem vagyok annyira biztos benne.
Április 1-jei bolondozás miatt készítették. Sajna kacsa ez a videó.
Viszont ezek az SD modellek ezek szerint rendelkezésre állnak, pár új pálya és kész a tier X+.

Most találtam, 2015-ös developer interjú. Modern tankokat (t11), irányított rakétákat és aktív páncélt ígértek csak hogy a legfontosabbakat kiemeljen. És már azt is megmutatták, hogy milyen tankok lesznek a t11-ben (3d modellel). Hát megalol...
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.15. 13:44:17

8 csata - 8 vereség.
AMX CDC - 10 lövés ebből 8 a célpont előtt félúton a földbe csapódik. Két találattal max. XP a csapatban (minimális felderítés) t10-ben.
110 - 8 lövés ebből 6 a földbe, 2 eltünt egy amx 50 100-ban sebzés nélkül. A t10 top heavy-jeink találat nélkül haltak el (Maus, E100 és a többi)

Azzal vigasztalom magam hogy még korán van és a WG-s botok játszanak játékosok helyett. Remélem délutánra javul a helyzet.

Jah a VKB még mindig nagyon durábilis. 12k csatás <2000 személyi értékelésű emberke kiáll vele a dombra keresztben és spotol... az oldalát mutatva... és a világon senki nem tudja sebezni hosszú percekig. 0 sebzéssel, spot damage-el lehozta a csatát...

Kipanaszkodtam magam, máris szebb a világ 😊
Nem erőlködtem aranyapám, elmondtam a véleményem, ahogy te is a tiédet, PLUSZ én érvekkel támasztottam alá, hogy szerintem miért eleve döglött koncepció a trollgunos light tank. Ehhez képest te azóta is csak fröcsögsz, meg nyomod ezeket a "hülyeségeket beszélsz", "csak mert te nem szereted", meg "tanujjá meg jáccani" okosságokat. Nem tudom, melyik felmenődet sértettem vérig azzal a végtelenül pofátlan dologgal, hogy megmondtam a véleményem a T9 lightos váltásról, de hadd ne süllyedjek le a vitakultúra általad használt, fokozhatatlanul cizellált szintjére.

Nekem a mult heten artyval az elso 3 csatam Ruinberg, Ruinberg majd Winterberg Utana rendesen jottek a palyek. Tegnap szinten arty teli Himmersdorf, Himmersdorf majd megint a teli Himmers. Raadasul tegnap mint a 3 buko lett.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Ami annyit jelent, hogy jó pár könnyű tankot kell nerfelni.

Ez egy kis áporodott WoT bulvár. Pár nap múlva a kutya nem emlékszik rájuk.
Vicces, hogy az egyik játékos kb. 10 perce már játszott is.

Lehet hogy negatív vagyok de mit szólnál ha rajta lennél a listán es kozben nem is csaltal?
joe662
Màr megint azok a negatív hullàmok:-/

Azert ugye vicces, csinaltak egy nem hivatalos listát ami vagy igaz vagy nem. Ilyet enis tudok es akar feltehetnem azon jatekosokat akiket nem kedvelek de semmi alapja nem lenne.
joe662
Simàn:-)csak kifolytak a szemeim utàna:-)

Sherman0070
Na ezt kerestem

Innen látni, hogy a sok tomato csal :'D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Van egy ilyen része is az oldalnak:
http://wot-cheaters.tk/?p=stat2
Lejjebb kell görgetned. Lengyelek kicsit túltolták 😄

Sherman0070
<#worship>

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.01.15. 00:20:01

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Bocs de ez baromság,lehet lapulós spotter,8k spot sebzés is jött már úgy vele össze hogy jött telefon és a tankot ott kellett hagynom ahol épp volt,mire visszajöttem csata vége és kaptam rahedli sok xp-t.T49-nek festéssel meg camo skilles legénységgel jobb néha álcája tüzelés közben mint rohadt td-knek.

Nem mondod hogy végignyálaztad?<#wilting>

Valahol megértem a korruptakat. Csapat fele legtöbbször használhatatlan, az mm egy ótvar, a pálya kiosztás ótvar, arty daganat stb..
Ha lenne a PvE, a fasz szenvedne állandóan ezektől a "bugoktól".

Másik: Tog II mióta Prohorovka/Fiery Salient mágnes?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.14. 22:43:17

joe662
A múltkor kérdezte valaki van-e?
Van.
Amelyben 215 honfitársunk is szerepel<#hehe>
Banánlista vol.2

Hát ha nem tudod, akkor olvass vissza, nem fogom neked is mégegyszer leírni, amit már leírtam néhányszor.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nem értem mit pörögtök ezen a t49-en, sheridan = t49 ennyi. Helyette inkább kv2-vel menjetek, sokkal mókásabb.
Ezt ne nekem mondd...

Na végre:
Szolgálati feljegyzés:
Műszaki mérnök: Egyesült Királyság.
<#vigyor0>

Mit kell ezen nézni? Semmi kiemelkedő..
joe662
Amikor a T49-es téma felmerül,pro vagy kontra,nekem mindig ez a kép ugrik be<#banplz><#hehe>

Nekem meg ma lett meg vele a t28 HTC LT15 kb 2,4k spot és 2,6k sebzés(1070 Obj.430 seggbe) 😄
Ezt konkrétan néhány perce fejeztem be. Semmi extra, csak felbaszott yoss szarozása, abbahagytam a többi tank szorzózgatását, és mentem vele egyet.

Ezt nevezik kettős mércének.

Te erőlködsz itt, hogy szar, és nem való rá, én meg azt mondom, hogy ha annyira nem tetszik, van akár mennyi más könnyű tank, lehet azokkal is játszani, nem kell minden tanknak ugyanolyannak lennie. A lightos meta úgyis romokban van régóta, a spotolás ilyen retardált csapatok és MM mellett teljesen hazárdjáték, ráadásul a WN8-at is a sebzésre hangolták, nem mintha ez különösebben izgatna, de az, hogy troll ágyú nem való egy könnyű tankra, úgy ökörség, ahogy van. Az a bajod, hogy nem tudsz vagy nem szeretsz vele játszani, és szúrja a szemed, hogy másnak meg tetszik.

Fogalmad sincs róla, de mindegy. 1000+ csatánál meg tudod mennyire változik stat, semennyire. De már 500 vagy 300 csatánál is alig. Nekem is eltartott jó darabig

"...de objektívan nézve a dolgokat tök egyértelmű, hogy trollgun nem való lightra. Miért? Mert ahhoz, hogy bármit eltalálj vele, egy helyben kell állnod, méghozzá tartósan. Ecseteljem, miért összeegyeztethetetlen a huzamos egy helyben állás a light tank koncepciójával? Egy esetben indokolt ez, ha remek álcázású, lapulós lightról van szó, de mindketten tudjuk, hogy a T49 nem passzív spotter."

Nem, ez nem objektív, ez a te szubjektív véleményed. Attól másnak lehet más a véleménye, nem?