418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az sem segítene,mert ö állandóan a lista legalján van
-
diegho™ #392840 És mennyivel jobb lenne úgy játszani, hogy nincs fent a semmitérő xvm, ami miatt már a kör elején elkönyveled a buktát. -
Plata #392839 A tank aranyos.
De egy rakás szar.
Lassú hozzá fos ágyú.
4.5 másodperc a töltése hozzá 150 sebzés és 170 pen.
T9-be ez szarra sem elég.
400méter látótáv.
Sem sebezni sem spotolni nem jó.
Ráadásul lomha. -
Plata #392838 Kicsit lassú. -
Rammsch31n #392837 Platát biztosan érdekli, a kérdés az h a WG mit kezd vele.
T92 light -
Gyuszopapa #392836 Én valamelyik nap 24 órára bekékültem mert meguntam hogy a 4 csata és bottom tierként csak a répát szopogatom a vérvörös top-ok miatt.
Az 5.-ben campinovkán a 2 top tier 300 wn8-as Tiger 1-et akik a zászló mellett letáboroztak és ott is pusztultak el megküldtem egy kicsit 6-os Jumbo-val..Ott már kicsit tele lett a pohár. -
Gyuszopapa #392835 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én csak jeleztem hogy tudom bizonyítani ha kell,pont ezért sem törlöm a képeket és replay-eket. -
nemtudommivan #392834 Megint hétvége. Elc-vel prokhorovkán 2 percen keresztül spotolok vagy 10 tankot a mi retardált agyhalott buzi kv1s-ünk (top ) meg arra nem képes hogy kimozduljon a C1 ből hogy tudja őket lőni mert ugye onnan nem is látja őket. Simán szétszedhettük volna őket de neeeem....
Persze ha nem mennék előre akkor biztos belém lő az agyhalottja
Degenerált nyomorék vakhangyák játszanak már megint . Arra nem lépes hogy a potya sebzést kihasználja. -
green64 #392833 Megszokásból a res_mods mappába raktam azért nem láttam, most már minden ok, azért köszönöm a segítséget! -
fighter_hu #392832 Nem, a sima "mods"-ba -
Ugye nem a res-mods ba màsoltad?? -
fighter_hu #392830 Engem kidob a játékból mikor rányomok :( . -
Hali!
Nem kell aktivàlni,menj egy csatàt,és utàna az értesitési panel mellett lévö ikonra katt,ott feljön,hogy battle hits,katt,majd jobb felül a tank nevére,és màr mutatja is. -
green64 #392828 Hali!
Egy láma kérdés, a Battle hit módot, hogy lehet játékon belül aktiválni? -
Angelus1991ster #392827 Köszi! :)
Már azt hittem, hogy 0-ról új töltő tagot vagy az O-Ho rádiósát kell átképeznem 500 goldért, hogy a Type 4 és majd az 5-höz meglegyen a 2. töltő. De a mindenható MM és Rng megadta.
Amit furcsáltam, hogy a "lepattant" repesz-rombolókat nem számította bele.
Szerintem a T-55A IM missziók közt a HT-15 és az LT-15 számít a legkönnyebbnek , utánna a TD-15.
A leggenyábbak az MT-15 és SPG-15. -
Myke28 #392826 Grat ember ,ennyi idiotát , marha nagy mákod volt :P -
Rammsch31n #392825 kis betűs, de nem elhanyagolható dolog a rankeddel kapcsolatban: " We are tracking carefully the way Improved Equipment and Directives work and their effect on gameplay, and we may make changes to them based on that data and player feedback. For instance, we might revise Tiers and/or game modes where you can use them if a large bulk of players ask for it." ... még változtathatnak a dolgokon a béta után. -
Angelus1991ster #392824 A lealjasodás ízéért bármit avagy a T-55A HT-15 teljesítése a Páncélos Titánnal.
T-55A HT-15 O-Ho-val
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igaz anno O-I-val 100-al kevesebb pattanót is "gyűjtöttem" már, hála a trumpli-féle pózolásnak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.06.03. 00:17:53 -
yossarianHUN #392823 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #392822 MInden csata screenshotja meg van ha kéred az összeset be tudom rakni sőt az összes replay fájl is megvan több mint 10000 csata óta.
Meg tudod nézni mennyi csatát mentem az adott tankkal és annyi csata screenshotot kapsz. -
yossarianHUN #392821 Úgy rémlik tőled a régi MM alatt is folyamatosan azt hallottuk, hogy te folyton a lista legalján vagy, folyton veled van az összes idióta, folyton te kapod a rossz RNG-t, rohadjon meg az egész játék úgy, ahogy van.
Ettől függetlenül tény, hogy hőskorból származó prémek a power creep miatt már esélytelen sok tank ellen a saját szintjükön. -
Gyuszopapa #392820 Örülj baszki 8-as prémmel az MM rendbetétele óta nem láttam 8-asnál kisebb tankot.Azért nem gondolom hogy az SP és T-25 pilot ilyen Powercreep lenne.Nem lennének rosszak csak kicsit fáj velük Defender,T25E5,Löve,Chrysler,Type 4-5,VK 100,ellen(meg sorolhatnám a sokkal jobb járműveket)játszani.
Kérném vissza a régi MM-et. -
fighter_hu #392819 Köszi :) . -
R3nton #392818 Miért nem? Mindegyik T26! A simának kicsit másképp néz ki a lövegpajzs, de kb tök ugyanúgy néz ki az összes. Ráadásul a patriot még jó is nagyon. Egyébként ez az új orosz prém nekem nagyon tetszik. Mikor játszottam a 416-al anno, nekem nagyon feküdt a cucc, még bent is áll a garázsban. -
asolyom #392817 Én nem tudom, csak engem tisztel meg a "game" mindig ilyen szellemileg rokkant csapattal? Többet sebeztem, mint a tüzéren kívül az összes többi együtt. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TiborTamas #392816 Én is így szoktam feltenni még csúszás közben, mikor light-tal track-elnek. Reflex kérdése az egész... :D -
robogo81 #392815 Az aslain-ban van valami mód,ami T lenyomására visszarakja a láncot vagy a motort,kézi módszer,nem automata.
Az Aim-helping modban.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.06.02. 22:12:17 -
Battle hit mod
Ez még előző verziós de tökéletesen működik nálam.A wg-s mod mappába kell rakni.
Itt meg Chuck Norris éppen E25özik
szeretném én is így felrakni a láncot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #392813
-
Sir Charles #392812 Obj 416-ot most tolom, hát valóban kétarcú tank a javából. Iszonyúan bünteti az elhamarkodott döntéseket. Az a vicces,hogy jobban szeretek vele a sor alján lenni, mert akkor biztos nem állok neki szuperkodni, és átélni azt a csoda érzést, hogy a tier 6 tankok szétpiritanak. Ha viszont elkapom a fonalat, 2-3K+ dmg is simán jön tier 10 ellen is. Sajnos ez van ritkábban. -
Angelus1991ster #392811 Mennék is. Jó kis csaj. -
Plata #392810 Na elmész te a búbánatos rúzsa magdi hátsójába. 
Ez baromi ronda. -
Plata #392809 Egyébként a sima M4 sörmit már azért nem szoktam használni mert kiherélték,régen milyen jó tank is volt az,még T8-ban is vígan megéltem vele,mennyire szerettem azt a tankot,meg mennyire szerettem csesztetni vele a népet,olyan volt mint a t49 csak gecibb,sok Top gun-t szerzett nekem.Mekkora hecc volt vele 6-7 killnél beírni az utolsó élő ellenségnek hogy resistance is futile. 
Sosem felejtem el mikor sivatagi map-on két Tiger 2-t öltem vele.Igaz akkoriban még nem egyedül játszottam,akkoriban még volt kikkel játszani.
-
yossarianHUN #392807 Spoiler. -
yossarianHUN #392806 Szpájler.
Ja, hogy ez az AMX tornyos ocsmányság? Azt hittem, az M50/51-re gondolsz, az szolgált nagy számban az izraelieknél. -
Plata #392805 Ez is szögletes.
Nekem nem a szögletes sörmi kell hanem a cuki gömbölyű formájú.
Cuki sörmi hozzá jó zene,nekem csak ennyi kell.
Sörmihez meg ez a zene jár.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.02. 21:23:08 -
Plata #392804 Nem,Töhötöm.
-
Angelus1991ster #392803 -
yossarianHUN #392802 Már bent van, az a Reva. -
Lokker #392801 TAS?