World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem és ez a személyes véleményem,hogy soha nem lesz az amcsi T34 prem tank,megítélésem szerint ez csak 1 hatalmas beetetés volt a wg részérõl.Miért is ? mert ha sokan hajtanak rá és már megvan akkor csak kiviszik már T30-ig és mivel T10-es,kell hozzá arany amit prémiumra válthatsz és gold ammo-ra és egyéb faszságra.Lényeg hogy teljen a pénztárcájuk 😊
Sippie
és neked hány csata alatt? 😄
patchaou
Hagyd rá! 21 killel több van neki mint nekem 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Erre majd biztos mond valami frappáns hülyeséget. Please TVelvet, küld el megint szabadságra.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Jaja õ az sg wot fórumának a kabalaállata.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

És te ezekbõl melyik kategóriába tartozol? 6628 csata alatt 2149 kill, 32%-os találati arány mellett.😄 2 top gunt szereztel 6600+ csata alatt...

Az akit kilõttek fullos e75-bõl 1vs1-ben egy t32-vel a fél sg fórum szórakoztatására, az inkább maradjon csöndben és ne játsza itt az eszét! Olyan jó volt amig nem voltál itt, nyugalom volt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Átlövi de lófasz😊 de legalább megtudja mit éreztek eddig az ellenfelei...

Semmi 😊 Õ a különbejáratú háziállatunk 😊

patchaou
Akinek nem fut a játék az játsszon mással. Ennyi. Nekem pl szarul fut a BF3 ezért nem játszom vele, pedig nagyon tetszik. Majd ha lehetõségem lesz erõsebb gépet venni játszok vele. Ha kevés a vasad a játék futtatásához azzal a saját csapatod esélyeit rontod.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

sorry, még új vagyok az állatkertben😊

Én most örömmel nézem, hogy szívnak a typeok a középmezõnyben. Részemrõl jó ez a besorolás módosítás, mivel sosem lesz typeom. Gondolom, aki kicsengette érte a pénzt, az már nem örül ennyire.

Szintén nem zavar, hogy annyire levették a Lõwe páncélját, hogy a 88/L71 már szinte mindig átviszi. Nerfelés elõtt szinte sosem vitte át és a KT-vel is jó párszor lepattantam róla. Lõwém se lesz, de megértem, hogy háborog, aki fizetett érte.

Most már csak abban reménykedem, hogy a T34 valóban prém tank lesz. Nagyon hallgat mindenki errõl a dologról. Ez viszont nagyon érdekel, mert T34-em meg van.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Königstigrincs
ez igaz type-ok nem nagy dolog
volt hogy 6 an jöttek ellenünk elsõ 6 kilõtt tank mind type volt 😊

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

ollie
E-50-et talán még oldalról sem igen lövi át a Type.

Königstigrincs
egyébként akit érdekel beállítja a gépén a virtuális memóriát ajánlottra ! sokat nyom a játékon . ott van még pár grafikai textúra tömörítõ patch azzal meg megint jobb lesz a game.

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Valahogy hasonlóan látom õket T7-tõl felfelé.
Ha nálunk vannak a legtöbb esetben a csata elején elhullanak bármi értelmes megmozdulás nélkül.
Ha az ellenfélnél akkor meg potya frag-ként veszem õket.
Tipikus wallet warrior stílusban nyomja a nagytöbbségük.
Arty-val TD-vel meglövik ledermed és bõszen forgatja a tornyát, megvárva a kegyelem lövést, elõszeretettel használnak még most is HE-t amit már egy T6-os tank is kiröhög.

Königstigrincs
fáj az igazság mi 😊

Hát én éppen a JP felé grindelek, de a Stugot nem gyõzöm elõlük dugdosni...Az MM-ben szinte csak azt nézem, hány Type meg T-50 van, mert azok "wild card".

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

DONT FEED THE TROLL

Königstigrincs
nézzük csak béna játékos lehet mert rossz a gépe? vagy tényleg béna mert van olyan is lehet még olyan aki csak szórakozik, idétlenkedik de nem béna csak egyszerûen hülye😊 szval. sok oka lehet ha valakit leszidtok, lehet annak a szemében épp te voltál béna😊 érdekes itt is minden relatív ,nézõpont kérdése,
én nem szidok senkit ez egy játék messze van a valóságtól de azért élvezetes tud lenni, igen ha valakit zavar hogy béna acsapata gondoljon bele megeshet hogy az ellenségnél is ilyen problémák adódnak! tehát fair az egész nem tudom mért kell sírni?
ott a század a cw meg a szakasz nyomni lehet úgy is a játékot úgy csak jobb nem? Elég asírásból ,lehet örülni hogy szépen fut a játék a akadásmentesen és szinte ingyen lehet elérni mindet amit akartok, nem kell mindenbõl a maximumot elérni ,sztem mindenki úgy játszon ahogy õ akar és kész! adios , szép napot!😊

Tedd azt

Bosszút állok mindenkiért😊 nagyon szeretem a typeket😄DD elõbb is lõttem 3-at😊))) E-50-el😄
És még van pofája a kis pedonak le fuckolni!!!! ja kérem ha nem Tier5-õs tankokat kell lõni egybõl sír😊

ollie
Francokat olyan jó, tier 7-es ágyú van rajta. Egyedül a páncélja jó, semmi több. Viszont ha tudod hol vannak a gyenge pontjai, akkor bármivel átlövöd elölrõl is.

Königstigrincs
itt mindenki ilyen profi? vagy csak megjátsza magát.. ezért jó hanyagolni ezt az oldalt 😊

Pillanatnyilag 8 tier5 és 7 közötti tankkal játszom aktívan, 1 tier8-cal és egy tier9-cel, szóval épp elég Type-pal szoktam találkozni 😊
Tier7 nehéztankkal majdnem mindig verem õket 1v1-ben is. Szerintem Type-osok között még a többi prém tankhoz képest is jóval magasabb a teljesen képzetlen játékosok aránya, valószínûleg a tank karakterisztikájából adódóan.
Amikor meg szembejön egy ügyes játékos, nem szokott bosszantani, ha kilõ, mert valószínûleg más tankkal is ki tudott volna lõni. Viszont az a halálom, mikor 7-8 Type van oldalanként egy csatában. Akárki is nyer, ez megöli a játékot.
De az abszolút kedvencem, amikor tier8 csatában top tankként az ellenél nehéz tankok, nálunk meg mondjuk 3 Type, akik scoutot játszanak. Garantált bukás 10+ másik embernek, mert abszolút semmi helyzetfelismerõ képességgel nem rendelkeznek.

Hát ez kétélû. Hülye Type-os kész istencsapása a saját csapatnak, az ellenfél pro Type-osa is az viszont az utóbbinak.

Oroszoknak t6-tól vannak olyan ágyúik, amik hellyel-közzel szembõl is megállítják. Ezzel szemben akad akad jópár német/amerikai t6/7, ami tapasztalt Type sofõr számára gyakorlatilag ingyen frag.

Ha pl. a VK3601-emmel sarokba szorít egy Panther/Pershing, legalább jól leamortizálom, mielõtt kilõne, Type-nál örülök ha egyet beviszek. Ha kicsit is esze van, nem hagyja hogy belemásszak az arcába, vagy az oldalába. Még egy olyan mobil tankot is távol tud magától párharcban tartani, mint az M4A3E8.

Szóval t8 alattiak számára nincsenek egy szinten. De ezt az érzékeli igazán, aki sok idõt tölt t5-7-ben.

Viszont a többségük olyan skilles, hogy a PzIV-ek kergetése közben gondolkodás nélkül képes a farát vagy az oldalát mutatni bárki másnak 😄

pedotank 😊)))))

Egyszerû oka van, Löwe elõl kis tankkal le lehet lépni. A pedotank viszont levadász.

Hosszú88 lövege alatti kis függõleges részen viszi, de elég közel kell hozzá lenni.

Tényleg minden rendben van az MM-el. Az ellennél két E-100, egy Maus, nálunk csak egy E-100 képviseltette a legnagyobbakat. Ja, az ellennél T7 volt a legkisebb, hozzánk becsúszott három 6-os is. Tüzérség nem volt, a csatát buktuk. Sajnos képernyõmentést nem csináltam, mert az idegsségemben a kávémat is kiborítottam. 😊

Ebbe beleegyeznék, szerintem a löwe sokkal jobban beleileszkedik a játékba. Nekem pl a Löwe használókkal nincs bajom.

Königstigrincs
Nem tudom észrevettétek- e de ha jobban belegondoltok egy igazi tankcsatában pl :egy centurionnak egy lövés egy t 55 és úgyan úgy lehetséges ez fordítottan is csak kissé közelebbrõl kell lõnie a t55-nek! vagy egy stug vs t34 vagy egy sherman firefly vs tiger...minden lehetséges ha a helyzet is úgy hozza!
Én azt sajnálom hogy mivel ez elsõsorban játék és nem szimulátor( lásd steel beats*) így a körülmények is mások, lehetne élethûbb azzal hogy 1 -2 lövés és kész is mint a valóságban, JÓ most nem tier 3 és tier 7 közötti csatáról beszélek hanem tier 8 és tier 8 pl azonos erõk összecsapása esetén.
Másabb a technika mivel úgy harcol mindenki hogy tudja mennyi az élete és mennyi az ellenség élete! ez nem szimulátor ez játék! SZval lehet sírni de sztem jó játék ez ,kikapcsolhatja az embert fõleg mostanság jó hogy nincs annyi nagy arty egy csatában! Azt azért elismerem nincs messze a szimulátoroktól a wot!

Steel Beats Leopard

Jó töröljék, de akkor adjanak egy löwét 😄

Azért nem mindegy, mivel lövöd. Magasabb tierben valóban nem számít annyira. Viszont Panther II-õn és Pershingen is van jócskán olyan felület, amit 130 körüli pen is rendszeresen átvisz szembõl. Type-on ez marginális. Akad, de jóval kisebb, és ha mozog, sokkal nehezebb eltalálni.

Azért nagy nehezen összeraktam, hogy a játékosok a debilek 😊 Ebben nagy igazság van. A legjobb az volt, amikor 4-et lõttem plusz 3 70%-os sebzés után is mocsoks pénzes rohadék voltam 😄DDD

Kinek van t95? Hol lehet szembõl ütni? milyen penes ágyúval????
Hát ez az hogy jó a type, túlzottan is jó, ki kéne törölni a fenébe az egészet csak akkor menne a cryolás hogy jajjj mennyi pénzt fizettem érte...

Igazad van. Csak sokan szidják nagyon a szerencsétlen nagytömegben gyártott kína tankot, gondoltam megvédem 😊

Legalább a csetet ne lehetne használni Type-ozás közben 😄 Picit unom, hogy tier8 csatában a top tank Type-ok elsõnek halnak meg bármi eredmény nélkül, aztán a csata végéig csak a fos meg a mocskolódás dõl belõlük, mert rajta kívül mindenki tehet róla, hogy õ nem tud játszani...

Mert, melyik medet nehéz kilõni? Mindegyik papír, max pl az E50-et nehéz szembõl.

Nyugi, ha valamiben nagyon jó a WG, akkor az a marketing. Pontosan ki van az már náluk rég számolva, hogy megéri ez a lépés nekik.

Ha csak fele ilyen jó lenne a support meg a fejlesztõi csapat, a Blizzard beiratkozna hozzájuk tréningre hogy tanuljanak tõlük.

Nagyon jól csinálják a fejést és a marketinget.

Azért a type59 annyira nem szar szerintem. Egész gyors, jól mozgatja a tornyot és hátulról lehet gyalázni az ellent vele 😊 Termeli a zsetont is rendesen szóval én szeretem 😊 Jó könnyû kilõni, ha a gyenge pontokat lövik, de ez csak egy med tank. Én elégedett vagyok vele.

Sippie
Naja, aztán lehet hogy minden hétvégén lesz egy "megvásárolhatod csak most csak itt" event 😄
Sippie
Vicces belegondolni hogy mennyi pénzük folyhat be ajátékból, ha saját maguk vágják el az aranytojást tojó tyúkukat. Pedig a WG aztán nem arról híres hogy szarna a pénzre 😄
Ez is volt a cél...

Tono34
Azt érték el vele, hogy majd most mindenki tódul megvenni azt a szarkupacot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Na várjál, szerinted a WG-nek a játékélmény számít?😊)))))))))

Köszi, nem lehet mindenki spíller angolból. De mind1 mondjuk az eszedbe nem jutott hogy más nyelvet tanultam... Amúgy ezzel akkor semmit nem értek el a fejlesztõk csak adtak a sz.rnak egy pofont kb.

Sippie
teljesen reális, T34-el még a nyertes körök is sûrûn minuszosak, többnyire akkor plusszos nekem ha párszázas sérüléssel úszom meg a dolgokat. Persze prém nélkül.
nekem volt mind2, e-75-t erõsebbnek éreztem jóval