World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt hogy sikerült? Elvileg még akkor is pluszosan jössz ki, ha nem csináltál semmit. 😊

Milyen prém tank az, amivel mínuszt lehet futni, ráadásul kétszer is?

ismét egy csinos nap. prém.tankkal már a 2. minuszos kör....
mindegy mire lövök...lepattan.
tegnap meg célozni se kellett, akár azt is eltaláltam, aki teljes fedezékben volt...
biztos van valamilyen állítgatás napi szinten.
Üdv!

A 7.2-ben bejövõ új jármûvek adatairól lehet tudni már valamit? Gondolok itt a felszerelhetõ ágyúkra, sebességre stb.
Elõre is köszönöm a választ.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

hát ha ugyanolyan gyors vagy még gyorsabb mint e-50 vagy patton, mozgékonyságra is ugyanaz kb, akkor azért meggondolandó. Egyedül annyi a hátránya, hogy nagy, magas felépítése van. De sztem pl mineson, simán lehet küldeni 2 ilyet a dombra, vagy sandriveren se lehet olyan rossz a d6os dombhoz küldve, stb stb.
4 csata után bevetettem a free xp-t 😄
B1-en kívül eddig csak az A-20-nak sikerült elérnie, hogy átugorjam. Anno még a Lee-t is szerettem, de ez a kettõ kiverte a biztosítékot.

Túl kell élni és csak azzal harcolni, akibe tudsz sebezni. Tier négyesek, arty és mardertõl kell félni. Én furikázom körbe-körbe és aki a seggét mutatja, vagy alapból át tudom lõni azzal játszom.

Sokkal nagyobb a szopi, ha van tier öt. Akkor teljesen használhatatlan.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én nehezen tudom elképzelni, hogy medium tankok feladatára heavy tankot küldjünk, mert egyrészt randomban akkor a heavy feladatkört nem fogja tudni ellátni, máshol pedig a tényleges közepes tankok nagyobb harcértéket fognak képviselni, mert jobban gyorsulnak, fordulnak és jobban használhatóak scoutként, vagyis hamarabb fogják spottolni az AMX50B-t, amit az arty ki is végez azon nyomban.

Erre mondtam hogy vannak néha normális holtak is, akiknek így elveszítjük a ténylegesen értékes hozzászólásait.

De mivel az esetek döntõ többségében (én olyan 95%ot adok neki) értelmetlen rage jön a hulláktól, sztem megérné.

Tono34
Igaz a B1 se lõ át túl sok mindent. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Bugi Misi
hogy ne lõne át? xD M3 Lee, AMX 40 75mm simán és a TD amiktõl óvakodni kell

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Csak tudni kell jól forgatni. Saját Tierben nem lövi át semmi, ha ügyesen használod, +1 tierben is sok pattog...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Jézus! Ez a franszia B1 mekkora egy darab szar...

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

De ez mekkora szívatás, malinovka again, de lol hogy a tier9 francia heavy ugyanolyan gyorsan megy hegynek felfelé mint az e-50. Hát a mediumok íg nem igazán tudom mit keresnek a játékban. Bár t-54 spotterként még mindig jó, meg a batchat az nagyon gyors, De amire idáig e-50 patton volt jó, azokat a feladatokat lazán átveheti a tier10 francia heavy
nandorb
Ma, kb. 80% a csatanak, kosszonheto a hulye francia tankoknak veszitett volt. Figyeljetek meg,minnel tobb francia tank van a csapatban,annal jobban no az eselye annak,hogy veszites lesz a vege.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Néhány napja kérdezte már valaki a Q&A topicban, határozott nem volt rá a válasz, szóval ne fáradj. :-)

Ezt elõre soha sem lehet tudni, gyanítom hogy a WG-sek is pár nappal elõtte találják ki, hogy mi legyen mikor közeleg valami évforduló. Amúgy karácsonykor volt ilyen, szal nem hiszem, hogy lesz megint a közeljövõben hiszen egy hónap sem telt még el azóta.

Én pont vele játszom most, még 100k a T34. Remélem prémium lesz, mert csak azért tolom vele. Ha nem akkor meg megszívtam.

Alapjában nem szeretem a hevy tankokat, de szerintem jól muzsikál.570 az átlag xp-m és kb 1400 az átlagsebzésem. Nagyon jó tank. HA nem kapnék folyton debil csapatokat simán jobb lenne az eredményem, de egyedül õ sem gyõz 15 tank ellen.
Hi.
Várható a közeljövõben valami event, ahol talán lesz olyan lehetõségünk megint, hogy féláron vegyük meg a felszereléseket?

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ez a halott chat tetszik, eddig eszembe se jutott 😄
Egyébként igazad van, csak a hozzászólás egy Type-ossal való nézeteltérés utáni hévben született 😊

Bugi Misi
sikerült ledupláznom majdnem 30K buktam vele mire sikerült😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

azért ez már több a soknál, és megint malinovka, ahol a hummel lõtt rám még korábban vagy 20 méterrõl és nem látszódott. Most ugyanaz s-51 oneshootolt kb 40 méterrõl természetesen fel se fedte magát. Megvártam mi lesz egy type59nek sikerült spotolnia 15 méterrõl kb de akkor is úgy, hogy rálõtt. De ekkora szemétséget, az a szarság akkora mint egy jagdtiger, map másik végébõl látni kéne.
Bugi Misi
15K

patchaou
Még van idõm kitapasztalni, csak most hajtottam rá a nagy csúzlira. Jelenleg csak a spéci felfüggesztés van rajta. De észben tartom a javaslatod és megpróbálom kitapasztalni melyik lehet hasznosabb. Azért ventire gondoltam, mert az mindenhez ad egy kis pluszt és nem tûnik olyan fürge jószágnak, hogy nagyon szétugorjon a célkereszt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
Ha kilõnek és izgalmas a csata akkor szoktam segíteni a csapatomnak (próbálok), hogy merre, mire figyeljenek, mennyi az ellen HP stb..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

saslaca
Igen, ez nálam is elõ-elõ fordul néha. Ennek a dögnek mennyit kóstál a javítása totálkárból?

Bugi Misi
tudom azért kaptál csak ennyit😄

De azért eltaláltam hogy az okok közt benne lesz a "noob team" 😉

Volt szmájli, nem megsértõdni 😉

Hála az égnek, nekem klikkelni kéne ahhoz hogy lássam hogy mi dõl belõle. Mivel nem szórakoztató, szánalmas embereket meg látok eleget az aluljáróban, igy nem klikkelek és nem is látom 😄

Esetleg az az 1 klikk az egy látatlanban is kiérdemelt minusz jel a hszeire, nehogy kijöjjön a mélybõl és meglássam mit ír.

(Nyugodtan irkálj cicus, még pocskondiázhatsz engem is, nem fogom továbra se látni mit írsz 😄 )

Bugi Misi
<#ejnye1>

Bugi Misi
noob team meg én mi a szart kezdjek stock tankal? 105 He pattogtam.... IS-7 orrába nyomtam 1 luk az ott volt de 0 demage

Jó de te 1/3 csatát mentél, mint õ. Az azért kicsit más!😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Venti helyett célzásgyorsítót is rakhatsz rá, de ez már tényleg csak attól függ, hogy mennyire érzed lassúnak a célzási sebességet.

Eagle16
Ugyanezt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Biztos noob team volt, benne egy noob T34-el 😄

patchaou
Valószínû hogy ventit, töltésgyorsítót és stabilizátort fogok venni IS-4-re de kíváncsi vagyok hogy Ti mit ajánlotok rá.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én se tudom, de legalább elhallgatott egy idõre. Am érdekes volt figyelni, h eleinte csak linkelgette a szarjait, amik senkit nem érdekelnek, majd mikor látta, h senki nem foglalkozik vele, felment benne a pumpa és egybõl dõlt belõle a szokásos...

Nézzük meg meddig bírja ki!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

saslaca
😮 Ezt meg hogyan?

arra van valami megoldás, hogy mutassa folyamatosan a tank infokat, ne csak ha nyomva tartom az altot? találtam ezt az overtagetmarkers-t de csak régebbi verziót.

..en is most vettem elo ujra egy par korre a 3x-os hetvege miatt. nekem is bejott regen nagyon jo koroket mentem vele. a par kor alatt most nem omlott ossze eza kep rola, bar mintha lomhabb avgy lasabb lenne, mint amire emlekeztem.
Bugi Misi
mai 1 csatám(jobb ha többet nem is mondok)

Én õsszel / tél elején toltam a T32-t, még a 7.0 elõtt.

Tetszett, jól mûködött mint bétában. És vmilyen oknál fogva nagyon-nagyon jól hozta a pénzt, igaz, átlagXPben is a topjaim közt van asszem.

Meglepõ módon, bár alapvetõen az mint a T29 csak 1 tierrel magasabban, jól muszikált.

Ja, most nézem nem te voltál az elsõ. Bocsi.

Ahogy irta vki, hagyjátok békén pumuklit.

vinki1
Ki ennyire közkedvelt?

Minek szóltál hozzá. Eddig olyan jól elvolt, belinkelte az érdektelen videóit (hála az égnek nekem nem is mutatta a hszeit) azt elvolt, mindenki sikeresen ignorálta.

"Legalább a csetet ne lehetne használni Type-ozás közben 😄 Picit unom, hogy tier8 csatában a top tank Type-ok elsõnek halnak meg bármi eredmény nélkül, aztán a csata végéig csak a fos meg a mocskolódás dõl belõlük, mert rajta kívül mindenki tehet róla, hogy õ nem tud játszani..."

Ezt én nem tenném type specifikussá. Gyakorlatilag halott ember ne tudjon chatelni,vagy ha tud is akkor csak a halott ember chaten. Kb úgy mint ahogy Counter Strikeban van.

Bár ezzel megszünnek a konstruktív információ átadás is (néha van ilyen is meglepõ módon), az esettek többségében csak a noobozás meg a csapat szidalmazása jön a döglött embertõl. Igy szerintem megérné. Lehet veszek is fel rá suggestiont.

És ez NEM Type specifikus, amikor vki halott hirtelen marha okos lesz 😊

I.C.ram
T32-rõl mik a vélemények? Kb nyáron játszottam vele utoljára. Azóta javult valamit?
Van egy ilyen lehetõség is, de azért még reménykedem. 120k a T30-ig.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

patchaou
2309