World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha újak lesznek egyáltalán.
egyébként már a csapból is az folyik hogy a jelenlegi 8 megy 9 be, az új 8 asról meg nincs semmi info.
A tier 10 es amcsi futógörgői gyakorlatilag a torony alatt vannak, a tanktest messze túlnyúlik, érdekes koncepció....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.18. 10:29:59
Felsőbb tierekben valóban vagy nem volt magasabb TD, vagy a közelükbe sem tudtam kerülni.
T49.: Nekem az jött le az egészből, hogy a Tier IX-es T49 nek módosul az ágyúja, de a Tier VIII-as változatlanul megmarad.
Vagyis aki szereti, az tovább huncutkodhat vele.
A tízesekről van már konkrétum, vagy az csak egy későbbi fejlesztés része lesz?
Nagyobb a valószínűsége, hogy az ellenfél csapatába is berak td-ket, én is így csináltam meg, de csak ketten voltunk platonba egy TD, meg én meddel.
Vagy meg kell nézni, mikor megy sokTD a csatába, a csata várakozás menüjében. és akkor csinálni. BC vel csináltam meg. de erre most a TVP lenne a legjobb. gyorsan lő gyorsan tölt.
Én azt tanácsolnám hogy a td kilövős küldetést addig jegelni kell amig td nem lesz a top of the tree. Akkor garantáltan lesz td az ellenfélnél, főleg Tier 10-es csatában.
Trance&Friends nothing more..
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
(Izgultam ám a végén, egyedül maradtam egy ISU-152, Type54 mod1 meg egy T26E5P ellen)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.17. 21:06:37
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.17. 20:39:55
Mióta azt a küldit felvettem nem találkozom td-vel.És már undorral gondolok a medekre.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.01.17. 19:23:23
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.01.17. 19:21:58
Tudod az elsődleges szempont nálam hogy a tank tetszik-e vagy sem.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.17. 19:02:49

Mondjuk ha valami szép t11 medet betennének nem bánnám,a mostani amcsi medek szarok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem akarok faszméregetésbe keveredni, de ha már szóba lett hozva, az átlagsebzésem papíron is meghaladja a saját hp-ját, 2090 WN8, habár az elején a betanulási időszak eléggé lehúzza a statjaimat vele, a 2. MoE 78-85% között ingadozik mostanában, attól függően, hogy milyen napot fogok ki, ami azt jelenti, hogy legalább az az 1500 átlagsebzés + 1000 spot vagy vice versa össze szokott jönni (azért többnyire inkább több sebzés kevesebb spottal párosulva, a spotolásra hagyatkozni a növény csapattársak miatt kockázatos). Mondjuk a sok 3 percig tartó roflstomp csata nem tesz jót neki, az biztos. Ennyi retardált mellett nagyon sokszor még t10-ben is többet sebzek, mint a tizes tankjaink, szóval az, hogy haszontalan lennék vele a csatamezőn, fényévekre van az igazságtól.
Egyedi tank, nincs még egy ilyen a játékban, és ezért bánt, hogy egy (a jelenlegi statok alapján) szarabb tankra cserélik (a Sheridanről beszélek). Nyilvánvalóan idő kell és sok csata, hogy az ember kitapasztalja, mit hogyan lehet és nem lehet vele csinálni, amire nyilván sokaknak nincs türelmük és akaratuk sem, de egyáltalán nem szar, és számomra a legszórakoztatóbb tank az egész játékban. Nagyon jó romboló tank, patthelyzeteket lehet vele feloldani, nehéz tankokból lehet szépeket csipegetni, ha összejön, akkor a nagy sebzésekkel akár csatákat is el lehet hirtelen dönteni, stb. Ha sok csatát megy vele az ember, akkor lassacskán kirajzolódik, hogy melyik tankba milyen sebzésre lehet számítani. Spotolni is lehet vele, ha kell, én is a T55A LT15-öt a T49-el csináltam meg egyedül.
A Sheridan szerintem messze nem lesz ugyanolyan. Lehet, hogy megkapja dettó ugyan azt az ágyút, de nagyobb és lomhább lesz. Meg sokkal rondább.
Konkrétan semmi értelmét nem látom a 9-es és 10-es tankoknak, nem is értem, hogy annyi javítandó dolog mellett miért pont ez élvezett náluk prioritást.
+ T49,és a lézerágyú<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.01.17. 16:16:43
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA