World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Kénytelenek valamivel kitölteni, de a wg-nél ez nem probléma, legfeljebb vlmi copy paste lesz szarabb karakterisztikákkal...
Azért ha már a tízesekről is van koncepció, és a kilencesek sorsa már majdnem fix, akkor csak kellene látnunk már valamit az "új" nyolcasokról is.
Ha újak lesznek egyáltalán.

Nekem még T28 MT15 küldi van,az sosem sikerült.

ROMOTO
10 tier light
egyébként már a csapból is az folyik hogy a jelenlegi 8 megy 9 be, az új 8 asról meg nincs semmi info.
A tier 10 es amcsi futógörgői gyakorlatilag a torony alatt vannak, a tanktest messze túlnyúlik, érdekes koncepció....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.18. 10:29:59
Próbáld meg hatos medekkel. Nekem Firefly-al lett meg a T 55A MT15. Egy SU-152, meg egy T25/2 voltak az áldozatok.
Felsőbb tierekben valóban vagy nem volt magasabb TD, vagy a közelükbe sem tudtam kerülni.

Szerintem ezt hallgatni fogja még egy darabig. De meg is érdemli. <#vigyor0>

T49.: Nekem az jött le az egészből, hogy a Tier IX-es T49 nek módosul az ágyúja, de a Tier VIII-as változatlanul megmarad.
Vagyis aki szereti, az tovább huncutkodhat vele.

A tízesekről van már konkrétum, vagy az csak egy későbbi fejlesztés része lesz?

Írtam, hogy mindig kiegyenlíti?
Artykat sem szokta mindig kiegyenlíteni a játék van úgy hogy van két arty az egyiknél a másik csapatnál meg 3 arty van, 3, kilences arty a másiknál egy X es és egy kilences.
Nagyobb a valószínűsége, hogy az ellenfél csapatába is berak td-ket, én is így csináltam meg, de csak ketten voltunk platonba egy TD, meg én meddel.
Vagy meg kell nézni, mikor megy sokTD a csatába, a csata várakozás menüjében. és akkor csinálni. BC vel csináltam meg. de erre most a TVP lenne a legjobb. gyorsan lő gyorsan tölt.
A td-k létszámát nem egyenlíti ki a két csapatnál az mm. Csak az artyknál és a lightoknál lehet ilyesmiről beszélni.
Én azt tanácsolnám hogy a td kilövős küldetést addig jegelni kell amig td nem lesz a top of the tree. Akkor garantáltan lesz td az ellenfélnél, főleg Tier 10-es csatában.
3 platonba kell bemenni a másik kettő td legyen aztán már meg is van a 3 db td.....
xotyi
wz-131 az egyik legjobb light a játékban szerintem, de ehhez az kell hogy az ellen semmibe vegye és más célpontokra lőjön először😄

Trance&Friends nothing more..

Munkatársamnak adtam oda,és szerintem nagyon korrekt áron.Ma is piszkáltam kicsit a type-al.😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Na ez történik ha basztatják az MM-et és egy t7-es light-ot valami csoda folytán nem csak t10-be rak.
(Izgultam ám a végén, egyedül maradtam egy ISU-152, Type54 mod1 meg egy T26E5P ellen)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.17. 21:06:37
xotyi
Ma valami külön bónusz van, csak +2mm , baszódj meg ha nem tier 9-10-el akarsz játszani..
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.17. 20:39:55

Ez Chi-to valami elcseszettül OP. Nem hiába csak t8 csatába rakja az MM.
xotyi
Intézd el hogy rakjon ellenem😄 Ikv90-el 7 bukó egymás után... hmmm... fincsi😄

Hogyan csinálom, mióta az az idióta Mt15 fel van véve,sosem látok td-t.Na jó max 1-2 low hp-s szart aminek összesen nincs 1.5k hp-ja.Már több mint egy éve veszekszem vele.<#vigyor>

xotyi
Azt hogy csinálod, én meg attól szenvedek hogy túl sok a TD a csapatban így a fél térkép üres a mi részünktől 😄

Olcsón megúsztad. Én 2 hét IM után 7 hónapot pihentem. 😊
Nagyon nyomják a svéd ágat a wg-sek.
Egyébként az MT-15 küldi miatt ment el a kedvem a med tankoktól.
Mióta azt a küldit felvettem nem találkozom td-vel.És már undorral gondolok a medekre.

Meglett volna, csak megszívattam magam, hogy túl kerültem és nem értem oda vele. Mert mögötte lettem volna. lementem a tengerpartra jött utánam a RU megöltem foglalt a td, utána meg nem azt hittem jön le a másikon aztán visszament foglalni és felmentem a második feljárón, és lementem még közép felé majd fel de olyan gyorsan ment az idő, hihetetlen. Meg fullhps volt...
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.01.17. 19:23:23
Lehet hogy kipróbálom,szeretem az amcsi tankokat,a Perzsa most is a garázsban van.T9-et nem mertem megvenni mert nem volt szimpi.<#hehe>

Lehet, hogy nem szép az M46, de a HAMlLTON gyerek eléggé szerette...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.01.17. 19:21:58
Nem az a baj a perzsát szerettem,de a t9-nekem kicsit olyan ronda.Így nem vettem meg.T54E mittommi is kivan fejlesztve,de azt nem mertem megvenni mert szerintem stock tankként nagyon szar az ágyúja.

Persze, mert nem HE-t fosnak. :-) M46 a játék legjobb kilencese. Rengeteg rerollos pont ezért, az amcsi med ágon kezdi úja. Használj XVM-et, és akkor majd rájössz ezekre.
Ezt igazán lehozhattad volna már. 😊 Mondjuk én pofázok, mikor a végjáték elég rossz vagyok.
xotyi
Sry nem top tier, na,de értitek😄

sztem az aslain mod kavart be vmit én újra raktam de még nem próbáltam ki
Igen mert nem tetszik a kinézetük t8 után.<#banplz>
Tudod az elsődleges szempont nálam hogy a tank tetszik-e vagy sem.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.17. 19:02:49

Ekkora egy szar tankot nem lehet lehozni vele egy csatát sem.

xotyi
8 top tier heavytank Lakevill-en, mind a 8 elmegy a med vonalra, mi történik? mind megdöglik... az iylen csapatoktól megy el az életkedvem...:/

Az amcsi medek szarok? No comment.
Nem arról volt szó hogy azért lesznek t10 lightok mert emelik a tiert,szerintük T11 biztos lesz.
Mondjuk ha valami szép t11 medet betennének nem bánnám,a mostani amcsi medek szarok.

Nem véletlenül az MM battletier-re gondoltak/gondoltál? 11 most is van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Őszintén szólva nekem csak az maradt meg a beszélgetésből,hogy paladin lenne a T11 arty.<#zavart1>

Ja, mi más kéne a játéknak, mint T11 artyk <#nevetes1>

Azért a paladin miatt tovább vinném az amcsi arty ágat.Elég szép tank.

Erről évek óta pofáznak, átlag kéthavonta felröppen a pletyka 😊
Jól van na,de tényleg erről pofáztak,hogy lesz tier emelés.

World of warcraftban csináltam a napi world questet és cseten erről dumáltak.

Ezt hol hallottad?
De eddig is 10 csatából legalább 7 csata tizes szintű csata volt, ami mondjuk egyáltalán nem zavar, de most miért lesz jobb nekem ugyan azokban a csatákban szarabb tankkal játszani (és itt konkrétan a T49-Sheridan "szerepcserére" gondolok)?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért jönnek T10 light-ok mert emelik a tiert,ha max tier 11-re felemelik akkor a t10 light nem is olyan durva.

Sherman0070
Megint meghalt a szerver.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ez. Én is ezt próbáltam itt magyarázni egyesekenek, hogy ha annyira szar a T49, és annyira nem tetszik, vagy annyira nem tud vele valaki játszani, akkor nem kell vele játszani és kész, van akár mennyi másik "normális" helyette.
Nem akarok faszméregetésbe keveredni, de ha már szóba lett hozva, az átlagsebzésem papíron is meghaladja a saját hp-ját, 2090 WN8, habár az elején a betanulási időszak eléggé lehúzza a statjaimat vele, a 2. MoE 78-85% között ingadozik mostanában, attól függően, hogy milyen napot fogok ki, ami azt jelenti, hogy legalább az az 1500 átlagsebzés + 1000 spot vagy vice versa össze szokott jönni (azért többnyire inkább több sebzés kevesebb spottal párosulva, a spotolásra hagyatkozni a növény csapattársak miatt kockázatos). Mondjuk a sok 3 percig tartó roflstomp csata nem tesz jót neki, az biztos. Ennyi retardált mellett nagyon sokszor még t10-ben is többet sebzek, mint a tizes tankjaink, szóval az, hogy haszontalan lennék vele a csatamezőn, fényévekre van az igazságtól.
Egyedi tank, nincs még egy ilyen a játékban, és ezért bánt, hogy egy (a jelenlegi statok alapján) szarabb tankra cserélik (a Sheridanről beszélek). Nyilvánvalóan idő kell és sok csata, hogy az ember kitapasztalja, mit hogyan lehet és nem lehet vele csinálni, amire nyilván sokaknak nincs türelmük és akaratuk sem, de egyáltalán nem szar, és számomra a legszórakoztatóbb tank az egész játékban. Nagyon jó romboló tank, patthelyzeteket lehet vele feloldani, nehéz tankokból lehet szépeket csipegetni, ha összejön, akkor a nagy sebzésekkel akár csatákat is el lehet hirtelen dönteni, stb. Ha sok csatát megy vele az ember, akkor lassacskán kirajzolódik, hogy melyik tankba milyen sebzésre lehet számítani. Spotolni is lehet vele, ha kell, én is a T55A LT15-öt a T49-el csináltam meg egyedül.
A Sheridan szerintem messze nem lesz ugyanolyan. Lehet, hogy megkapja dettó ugyan azt az ágyút, de nagyobb és lomhább lesz. Meg sokkal rondább.
Konkrétan semmi értelmét nem látom a 9-es és 10-es tankoknak, nem is értem, hogy annyi javítandó dolog mellett miért pont ez élvezett náluk prioritást.

joe662
The A team<#wilting>
+ T49,és a lézerágyú<#hehe>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.01.17. 16:16:43

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
Na engem visszatett.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nálam se megy