World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
speed limit: 51, 65, 65
Mivel is érhetõ utol?
.. ezert gurult komotosan mellem, miutan ralottem. az oldala szokasos nemet kartonpapir 😊
.. en azt ertem h a reload ido a nagy hatranyuk, de h egyszerre ekkora sebzest be tudnak venni, ez szerintem nem lesz tarthato, ha majd tenyleg sokan eljutnak odaig. bennem az el, h a jovoben a mostan typkohoz ahsonlo falkak fognak szaladgalni.. persze tulzok, de ez annyira nem biztato.
Aha. Pedig annak a frontját nem sok minden üti át, masszívabb szembõl mint az E-75. Hátránya a hátul lévõ torony. Ügyesen helyezkedve lepattog arról a revolver tár egy része

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem tudom miért vártok egy RANDOM csatától taktikát, meg csapatmunkát.
Arra ott a Company, meg a CW.

De hogy francia tankok. Mentem a tesztben velük és bizony szét szopattak tier IX-es francia csodában. Mert csuda jó ám a revolver tár, csak átlagban hat lövésbõl 2-3 az ami átüt és sebez is. Utána meg fél perc malmozás, tehetetlenül. Ilyenkor ha az ellenségnek kis esze van, fel tudott rúgni a francba.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gottfried
Azt hiszem ma sikerült összehoznom a leghosszabb gyõzelmi sorozatomat. :-)
16 gyõzelem egyfolytában KV3-al egy században.Most már tuti megtartom ezt a vasat mert egy jó században a legjobb farmoló tank.Csak úgy dõl a lé.... :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

igen en hasznalom rosszul nekem az arty sokszor tarack..
vk4502p auf B
Milyen tarackok? Az arty lenne? Tüzérség? Mert a tarack az önmagában hülyeség...a KV-2-esen is tarack ágyú van.

..mikor meg par honapja a tarackok voltak a mumusok, akkor amikro azt talalta valaki mondani, h eleg op joszagok, mindig felmerult, h meg kell tanulni ellenuk jatszani.. ami az esetek egy reszre igaz, a nagyobb hanyadara pedig teljesen ertelmezhetetlen.. szamomra legalabbis.
pointer4
Meg milyen nyelven íródott?
Kérdés: Te mivel voltál?

.ugyanez a szitu, kempinovka. pinokkiban eljutottunk a templomig. a csapat eddigre elverzett nagyreszt, a masik csapat meg a hq basecamp.. par onknetes neiiromodtta hegyoldarol, hogy utolso huzassal felderit es annyit kioszt sebezest amennyit tud. en hatulrol kocogok utanuk, mert olyan marhagyors ez a nemet taliga. elvereznek, nekem meg a doboldalon egy francia 9 vagy 10es. mivel a domb gorbulete takar, csaka tornya latszik ki. elso lepattan a tornyarol, a masodik, nem emgy at, csak mert papir.. nyugodtan kozeledik.. egy lovest beadok neki, az sebez a testen, aztan komotosan mellemgurul es belemlvi a tarat. ennyi. .. ez ellen nem tudom mit lehetne meg tanulni, mivel zero eselyem volt ujratarazni. bar meg avval sem tudtam volna kiloni, hiaba volt xes agyum.
Sippie
az ilyennel nem foglalkozok, ha egyedül vagyok kettõ ellen és 50 méterrõl lõnek kiváncsi vagyok mit is kéne megtanulnom hogy ne halljak meg
Ja, de a kreténség nem tank függõ. Kretén oszt' jó napot!

Miféle tarackok?

Sippie
az is kretén 😄
.. en legutobb ilyen tanulj meg jatszani ellene mondatot tarackok ellen lattam, annak sem volt sok ertelme..
Kempleni minden tankkal szoktak. Láttam már felderítõket is leghátul kucorogni.

Sippie
Persze, azért vonul már a csata elején hátrafele az artyk mellé kempelni? Ha fosik attól hogy papír mennyen más tankkal, ha hosszú az újratöltés mennyen más tankkal. Ha hátul akar kempelni használjon artyt vagy td-t.
Papír IS4...hahá!
Meg három pont ahol átlõheted...hahá! Áh, rohadt fáradt vagyok, valaki mesélje el helyettem, hol kell az E-75-öt szarrá lõni.

Tudod azért ücsörögnek, mert sok idõ míg a revolver tár újratölt. Meg, a francia revolver táras tankok papírok. Egyébként meg nem kell beszarni tõlük. Meg kell tanulni játszani ellenük.

Sippie
totálisan felborították a balancot, teljesen feleslegesen. Ráadásul a legtöbb felhasználó egy sunyi kis kretén, hátul ücsörögnek amíg a többiek harcolnak
Tuvok
Találtam rajta 3 pontot ahol átlõttem S70-nel, amiket úgy 50 méterrõl még be lehet célozni, távolabbról nem . Távolról a papír IS4 esélytelen az E75-tel szemben .

minap en is dicsertem oket, ugyhoyg bocs, de nem birtam kihagyni 😄
pointer4
Én már várom a revolver táras tier8as francia arty-t 😄
Sippie
prémmel is ugyanúgy fasszopó tankok a franciák 😊
Simán. A rövid 88-as is viszi az E-75-öt. Csak tudni kell hol meglõni. Úgy eddig tízezer alkalommal lett elmondva, hol lehet átlõni mint a szart az E-75-öt. De mindegy...nem érdekes.

Tuvok
A legrosszabb . Tegnap teszteltük le jó alaposan, ha nem lenne elég hogy az L56 88mm majdnem mindenhol átviszi, még a Tetrarch is átlõtte szembõl 2x egymás után . Ez pedig szégyen, egy E75-tel mikor csinálják ezt meg ? Soha ..

Zegi Norbi HUN
Nem tudom,h ennek a francia top ágyúnak hol 267 mm-es az átütése,mert olyanokat pattog néha hogy lefordulok a székrõl<#falbav>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

"én boldogan játszok prém nélkül 😛"

😄
Sippie
kibaszott francia fosok, nagyon fontos volt ilyen sorozatlövõ buzi núb szarfos tankokat berakni a játékba... gyökér WG rohadna el ott ahol van.
ollie
IS-4 a legrosszabb? Szerintem tévedsz.

Tuvok
14 meccsbõl 1-et nyertem ma . Amikor a T54-em ammo rackelték 1 lövésbõl, elég is lett mára . Mostmár csak a wg-sek jó édes anyját lenne kedvem ammo rackelni 1 lövésbõl . Elegem van az összes hulladék ruszki ganébõl, kizárólag égni meg robbanni képesek, az IS4 a leghitványabb tier 9-es mindent beleértve, a T54 többször robban a T44-nél és az ágyúja is egy nagy kalap szar, az arty-k használhatatlanok mióta újra van a szaros tracer a lassúságuk miatt, a TD-k pontatlanabbak minden másnál, nyerni se lehet velük, ezeknél még az ocsmány francia selejtek is használhatóbbak . A bétában mindenki dícsérte az orosz cuccokat, sõt OP-nak tartotta . A béta után csak ezért játszottam csak ezekkel majdnem minden ágon, az eredmény pedig vagy 2 tucat leamortizált billentyûzet és 9 hónapnyi felesleges szopás ezekért a szarokért . Acc resetet akarok és normális tankokat a ruszki hulladékok helyett, elegem van ebbõl

Toby0501
Na végre! Most már hasznodat is fogjuk venni a klánban. 😄

sanya01
Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

De über brutál jó kör volt, a halálból lett visszahozva, mert az egyik szárny elesett, ezért jó hogy 50-el tud ez a dög száguldozni, szét autogunoztam a bázisunkat támadókat. :-)

Victory!
Battle: Arctic Region 2012. január 17. 15:33:26
Vehicle: AMX 50 100
Experience received: 2 400
Credits received: 69 994
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper

25/25 lövés. :-)

De jó neked, én még csak ARLnél járok, még 20k az M4 😞
És 30k az AMX 13 90

WoT: Nishizumi77

Wehehehe, AMX-50-100-al egy tárral három Type, revenge!!! :-DDD

Gottfried
KV3-al egy élmény században játszani. :-)(persze ha jó a csapat.
10 gyõzelem zsinórban. :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
Ez a legidegesítõbb, amikor megy a közelharc egy-két tankot leamortizálsz de kicsit hátrébb kell menned nehogy kapj egy puszit és már kapod is a hegy túloldaláról a szeretetcsomagot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszi a válaszokat. A rádiót már kifejlesztettem valahol, és a 107 zis-t is. a lánctalpat kellett, még, hogy fel tudjam õket rakni.
Azóta már fenn van a torony is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

darki81
olyan is volt már, csak most egyedül lehoztam volna jobb szélen 50%-al, 1vs2-ben, erre kilõ az a szánalmas hülye a szarjával..
nem lehet ezektõl normálisan játszani..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Yep, azt akkor még nem láttam. :-)

Amúgy azt hittem, hogy a devek írtak ki rá szavazást, így naná hogy nem veszik figyelembe hiszen az overlord által kiírt szavazások végeredményeit is többnyire leszarták, de mivel ez egy kvázi nem hivatalos szavazás volt nem is túlzottan sok szavazattal (2462, még éjjel háromkor is több a játékos a szerveren) így naná, hogy leszarják magasról. :-(

patchaou
Ja, azt még hozzátenném, hogy hevikre szerintem elég akkor a rádió, amikor már megvan a löveg, lánctalp, motor. KV-3-al pedig nem fogsz annyira elõre rohanni, hogy egyedül maradj.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ollie
A motor ráér utoljára, de az sem árt majd. Elõször legyen cél a 122mm-es fegyó felrakása, azzal tier 9-eseket is tudsz sebezni, ha jó helyre célzol, és elég nagyot is üt.

Vagyis: lánctalp -> torony -> ágyú -> motor -> rádió

Igen, a rádió is fontos.

Ezt írtam egy kicsit feljebb.

WoT: Nishizumi77

Már nem azért, de nem azt a tankot modellezik le, mint ami a szavazásban volt, hanem a Ferdi szerû felépítményest. Ennél a középsõ tornyos förmedvénynél naná hogy jobb mindkettõ.

patchaou
Szerintem érdemes elõbb a 122-est felrakni. Emelkedõket mindenképp kerüld, fõleg ha van arty. 122-essel már jobban jön a zikszpé.