World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hli. Annak a szarfos IS4-nak hány mili is az oldala? 100-ról lõtttem az olajtartály alatt telibe az oldalát vagy 4* KT-val, igaz még mindig csak a hosszú 88-assal. De hát annak is 203mm a penje, hát nehogy már az ne legyen elég!! Agyhúgykövet kapok attól h 0%-os kritikalokat lövök csak rá...
Akkor a német TD második vonala az oroszok után jön? Mert ugye az orosz második TD vonal sincs még meg. Vagy azokat a heavykkel teszik bele? Bár kötve hinném... 😊

Eagle16
Fullos AMX-13 90 (Tier 7) replay tõlem.

1440 xp-s vereség 😄

link

Amúgy nagyon jó tank, lehet vele osztani...a betöltés 41 másodperc, azalatt mondjuk szar nézni hogy szanaszét lövik a csapattársam elõttem, de hát nem tudok mit csinálni 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Saját csapatban én eddig csak az elsõ percben elõrerohanós és magát megöletõs verziót láttam eddig autoloaderes franciából..

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A VK-hoz. Szerintem most már nem az igazi a 105 inkább a 75-öst használd azzal nem kell elsõ vonalból harcolni.

patchaou
Az miért van, hogy sniper nézetben nem látom az ellen kontúrját ha egy roncsot használok fedezéknek? Akkor is elõfordul ha csapattárs begördül elém, még akkor is ha bõven ellövök a tornya mellett.

Ez a kérdésem pedig még mindig aktuális: Most vettem meg a vk3601H-t. Kérdésem az lenne, hogy használható rajta a 105-ös, vagy 75-el jobb amíg nincs 88?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szerintetek kifejlesszem a jagdtigert, vagy várjak a stug e-100ra? ferdinánddal van 110k xp-m...
USA új TD ág és 2 heavy az M103 és T110 jön. Más nem. Orosz heavy variálás: 7.3

WoT: Nishizumi77

Trabant93
Gondolom ebben már jönnek új tankok,jenki meg orosz

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

ollie
Igen! Várhatóan kijön valamikor.

szerintem február, elvileg teszt még januárban lesz

Trabant93
A 7.2 várhatóan mikor jön ki?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Kell hozzá szerencse is, ha rossz a szög vagy távolabb van akkor baj van.
De volt már olyanom hogy malinovkán IS-4re 4et lõttem, mind a 4 kilyukasztotta a frontot.

Akkor csak én vagyok peches, hogy az ilyen 1 vs 1 ritkán jön össze vele. :-)

Ó pedig T34 pont hogy közelharca jó, ki kell használni a nagy rofot, 1v1ben T34el bármelyik T9 heavyt le lehet rendezni rof miatt ha kettõnél többször nem pattan a lövés, ha igen akkor már baj van. Ez persze AMX 50 120ra nem vonatkozik, az tuti kilõne, az ellen meg nem is mentem még T34el, de T30al már bikáztam bele 😄

De miért akarod könyörgöm utolérni? Mondom , nem az NFS! Ez nem verseny.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csak az a vicces, hogy kitáraz rád, aztán otthagy a semmi közepén, mert õ megy 50-el, a gyorsulásuk is kiváló, egy átlagos heavy meg örül ha eléri a 30-at, szóval még utol sem éred...
Az ágyúik átütése meg egyszerûen nevetséges, sok magas szintû heavy gold lõszerrel sem ilyen kiváló, mint ezek a csigazabálók.
Persze most nem sírni akarok, mert kb mióta kijött a peccs, csak 1x-er tudtak kirobbantani az autoloderük miatt a 100%-os KT-mból. Kilógott 1 pixel a tank orrából és folyamatosan átlõtt + szeddte le minden lövéssel a lánctalpat...

A T34 játékosok 80% is kemper geci, jah. Én most nem rólad vagy rólam írtam a litániát, hanem általánosságban, én sem sunyi kemperkedek franciával, de nem is legelöl megyek. T34-el csak akkor megyek legelöl ha top tank vagyok, ha tier 10 is van, pláne több t9 akkor én is inkább a hulldown pozíciót keresem valamivel hátrébb az elsõ vonaltól, de nem leghátul a bokorban.

Sokkal jobban páncélozott egy tier 9 med, mint a francia high tier heavyk, kivéve az 50B 170-es teknõ frontpáncélját, de annak is 30 mm a segge és oldala. Arról nem is beszélve, hogy nem olyan nagyon mozgékonyak ám, a végsebességük combos, de a gyorsulásuk és fordulásuk közelében sincs egy medtankéhoz képest.

Sippie
T34-emet is átüti szinte bármi, ha nem tudok hulldownba menni. Akkor mostantól kempeljek hátul gyökér mód? 😄
De ha belegondolsz sok minden másra nem is jók, mert olyan papírok, hogy amivel találkoznak azok közül mindig minden tank bárhol átlõhetni, nem kell gyenge pontokra célozgatni. Szoktak lepattanók lenni, persze, mert random faktor befigyel, de 10-bõl 9 esetben egybõl ementáli a végkifejlet.

Egy tier 9-es fordulékonyabb.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sippie
egy Tier9-es med mennyivel jobban páncélozott? Van tempója, használja ki.
Igen, és mint ahogy lentebb írtam is: a francia tank papír, nem arra való hogy elõl szaladjon és örökké valóság míg újra táraz. Te tán, francia tankkal buzgón törnél elõre? Nem értem.

Pedig mekkora poén lenne...HE lövedékkel teszem azt 50 mm átütés, és vagy 1800-2000 sebzés...mind ezt Churchillel...

Sippie
"mert a franciákkal játszók 80%-a sunyi hátul megbújó sniperkemper és sérült és/vagy magányos tankokra vadászó kill hunter."

ugye ugye TDantes 😛
Mintha a hivatalos WoT fórumot olvasnám, ott is így megy most a sípolás az OP franciák miatt. :-)

Közel sem annyira OP-ok, mint amilyennek tûnnek, bennük ülve egész más a leányzó fekvése. Igen, aláírom, hogy baromi bosszantó mikor 1 vs 1-ben egy high tier francia tank beleáll az seggünkbe, oldalunkba és kitáraz ránk, de egyben ez is a legnagyobb gyengeségük, mert ha túléljük, akkor utána ott fog állni letolt gatyával 30-45 másodpercig.

A heavy ágon minél feljebb megyünk annál kevesebbet ér a francia tank 1vs1 szituációkban, ilyen téren a legerõsebb a tier 8-as AMX-50-100 a 100mm-es ágyúval mert ha top tank, akkor képes kilõni bármilyen tier 8-at egy tárral, ha a random kegyes hozzá, ami igen ritka, a többi heavy azonos szintû fullos tank ellen kevesebb eséllyel indul.

A francia tankokat is ugyanúgy sújtja a random szemétkedése, sok lepattanó és még több értelmetlen nullás critical. A tier9-10 francia tankok meg azonos szintû fullos ellenféllel szemben mindenképpen újratöltésre vannak ítélve, a 120-assal még két full tárból sem biztos, hogy megvan egy tier 10.

Ma pl. Minson betámadtam egy sérült Pattont, 4 hp-ra lelõttem, még volt három a tárban amibõl kettõ lepattant egy meg nullás criticet ért a tornyába, sztem a kukucskálót találhattam el, nekem utána persze csengettek. Teszt szerveren volt, hogy AMX-50B-vel (tier 10) a 4 lövésbõl három 0 critical lett egy E-100-ban, stb, stb.

A legjobb ellenszer a francia autoloaderes dögöre hogy soha ne menjünk egyedül! Egy két-három fõs heavy platoonnal élvezet õket mészárolni, mindig egy célpontot kell lõni és egy sorozatból megvannak. Ha nincs platoon társunk és van egynél több francia autoloaderes heavy az ellenfélnél, akkor csapódjunk hozzá más tankokhoz, mert a franciákkal játszók 80%-a sunyi hátul megbújó sniperkemper és sérült és/vagy magányos tankokra vadászó kill hunter. Én közel sem látom õket akkora fenyegetésnek, mint az artykat, mert nincs csíter mûhold nézet és nem lõ be akárhova, ugyanolyan tank, mint a többi komoly erõsségekkel és komoly gyengeségekkel. Mindig lesznek reménytelen helyzetek, ugyanúgy ha az ember Tigerben összetalálkozik 1 vs 1-ben egy IS-3-al, csak egy tierrel nagyobb mégis 90%, hogy belehal a randiba, még autoloader nélkül is.

Amire gondolsz az a góliát de az német volt 😛

Sippie
hmm... vagy kicsi távirányítós tankok, amivel lehet artyt vadászni 😄 és lenne mondjuk 4 a tárban... 😄 A Tier10 meg egy harci lépegetõ lenne, amolyan mechwarrior styleban.
Régen reménykedtem hogy a churchill nagyobb troll lesz ezzel az ágyúval mint a KV, de sajnos a Churchill AVRE prémium lesz 😞

ollie
Hogy hogy a WG találta ki? A valóságban nem ez volt a tankokban?

japán specialitás

Angoloknál lézerágyú lesz.
Pl: Churchill PETARD, 290 mm-es ágyúval...HE-t bele és szevasz mindenkinek

Mekkora lenne már ha lenne kamikaze tank ág is, pici gyors lightok, telepakolva bombával meg AT aknával az orra, azt mennének neki a nagy T10es dögöknek 😄

patchaou
Most vettem meg a vk3601H-t. Kérdésem az lenne, hogy használható rajta a 105-ös, vagy 75-el jobb amíg nincs 88?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Angoloknál nem egy tanknak lesz Christie- felfüggesztése. Aztán ott a Churchill...amire volt vagy két tucat ágyú...meg ott lesz a Black Prince ,ami fasza lesz.

Sippie
a japánok kapnak lángszórót, az angolok meg... amcsi tankokat angol ágyúval 😄
.. mondjuk idaig a wg-nel minden nemeztre kitalaltak valami kis extrat, mint itt a franciaknal a gyorstuzelest.. mi lesz a csavar az angoloknal es a japanoknal? a sebesseg-pancel-tuzero.relaod kombokat mar ellottek ahogy en latom.
saslaca
Én elõszeretettel vadászom le ezeket a szarokat. Lelövöm róluk a lánctalpat utána meg körbetáncolom 😄 Az lenne a jó ha a fejlesztõk elvennék elõlem ezt a fajta melót és kidobnák ezeket a rohadt artykat a gamebõl...

.. bmilyen hihetetlen, ertem h mik a jhatranyai, es gondolom h nem egy halalcsillag, de ahogy a tier 5os felderitokkel, evvel sem megyunk tul jo iranyba. ennyi.
Értettem, de attól ez még így van.

.. smilet raktam a vegere.. erted? smile..
Ja igen...mert az IS4-et minden átlövi az IS4 tulaj szerint, de bezzeg érdekes módon én nem ezt tapasztalom ha ellene vagyok...azt jobban megjegyzed ha a teljes tárat beléd lövi, mintha az ellenfél elszar valamit, és minden lövése mellé megy.

Sippie
Tanulj meg jáccani vele hogy minden sebezzen!! <#idiota>
.. en a tuloldarol meg pont az ellenkezojet tapasztaltam eddig 😊
Sippie
az újratárazás csak állás közben müxik? Nem is tudtam. Vagy olyan jófejek hogy megvárják egyhelyben amíg kilõjük õket? 😄
De épp ez az, hogy olyan ritkán van, hogy a teljes tár sebezzen. Baszki, volt olyan két tárat lõttem el, egyik se sebzett! Critical, lepattan, mellé, lepattan, eltûnik, critical...és így tovább.

..nem varok csapatmunkat, ezert varnam h 1vs1ben azert egy sajat tierben levo tankot jo eselyel le tudjak kuzdeni egy atlagos szituacioban, ahol van par terepakadaly es ilyesmi..
Nem utol érni kell hanem kilõni. Ez nem a NFS. Ez A WoT