World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Most lõttem ki egy is-7est full HP-ról😄 Megcéloztam a frontját és felrobbant😮 Nagyon durva😛

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Amúgy nem akarod elkezdeni a francia heavy ágat? Legalább ARL-44ig, hosszú távon jól járnál mivel Lori 40thez egybõl meglenne az über 90 és nem kéne majd azon összeszenvedni 23k xpt.

WoT: Nishizumi77

Mondjuk azt hogy nem tünt fel hogy az utóbi néhány patchben folyamatosan vettek el az artyk sebzésébõl meg a pontoságából. Ne pont az utolsó két patchre gondolj hanem azért nagy távlatban. De ez így van sajnos.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

4 ARL replayt találtam, benne van a 2 elég jó köröm, meg lehet egy-két kevésbé jó is, nem tudom pontosan, a westfieldes és lakevilles elég jó volt 😄

Jelszó a RARhoz: arl-44

replayek

Eagle16
L/67???

Hát az milyen durván hosszú lehet?

Ami az E-100-ason van az L/38 és az sem épp kicsi.

Na meg ha az L/38 átüt 235mm-t, akkor majd kétszer olyan hosszú löveg miatt elég durva átütése lehet neki, 280mm is akár.

Nem hiszem hogy azt rá fogják rakni...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Megköszönöm.
Ritka béna vagyok azzal a tankkal, egyszerûen nem értem.

bardocz
Ezek szerintem a tipikus olyanok, akik kipróbáltak egy artyt, 10-bõl 10 lövésük mellément, meg nem sebeztek semmit, aztán sértõdötten fröcsögnek.
Mindjárt válogatok neked egy ARL replay packot.

Mit butítottak rajta? Kevesebb credit jön ennyi.

De ez se fog sokáig tartani sajnos...

Will you reconsider increasing net income/credit gain for SPGs?

If the statistical analysis shows that it is indeed necessary, we will definitely reconsider increasing credit gain.

Rakd már fel a replay-t ha van, szeretném látni én mit csinálok rosszul, hogy 300 az átlag xp-m.

*butították*

Ez így van, fõleg mióta butítoták az artykat nagyon is tudni kell velük játszani.

Még van remény!

If needed we can enable 15cm L67 for Jagdpz E-100, since we have got it modeled. A lot would depend on the balancing tests results.

Egy dolgot nem igazán szoktam érteni, hogy Te (ti) mibõl és milyen alapon vontok le következtetéseket az artys személyére, korára, saját és felmenõi szexuális szokásaira stb.?

Azért mert teszi a dolgát??? Nemár azért legyen az artys a hibás, hogy keresztülhúzott egy egyén, amúgy nagyszerû játékát. Ha az egyik csapatban van arty, van a másikban is, még a MM sem annyira szar, hogy ne legyen. Egy csapatjáték nem arról szól, hogy "egyedül tartottam az oldalt..." - bármilyen felemelõ is - és az artys tehet róla hogy létezik és ezt a csodás tettet meghiúsitotta?
Ezért van.

Aztán ma lõtem 10 lövésbõl 8 kill-t, aki úgy gondolja, hogy ez megy neki 2 fikagolyó gyúrása között, az vegyen egy arty-t és lehet utánam csinálni, és lehet utánna ócsárolni az artyt, vagy az artys teljesítményét. Nem véletlen szerintem, hogy soha nem hallottam még olyantól, aki maga is ment vagy 50-100 csatát artyval... Az artys is tudná azt mondani, hogy ja, csak olyan nyomorékok mennek heavyvel meg meddel, akik csak cowboy stílusban képesek lövöldözni, de képtelenek agymunkára, hogy kiszámítsák a mozgó célt a pálya túlvégén... 😉

Ha kilõ az arty szvsz. sokkal bölcsebb és eredményesebb lenne elgondolkozni azon, hogy miért, és mit tehetesz ellene. Bár az is biztos, ha nincs csapatjáték éppúgy nem sokat, ahogy az artys sem azért, hogy megvédje magát, ha leszarják a kedves csapattársai.

Mindez szvsz. Engem nem zavar a szitkozódás, jól szórakozom rajta, és tudom, hogy egy artys ismét jól dolgozott, akárki is legyen. És valószinû, a csapattársai sem szidják... 😊))
saslaca
Épp ez a vicc hogy majdnem a lista tetején voltam 😄

hello, nem mûködik a link...
Sippie
megfordítva a kérdést, mi a francot keres egy T8-as csatában egy T5-ös tank?
Hát jobb ha hozzászoksz... 😄
saslaca
Üdv mindenkinek!
Egy Tier 4-5ös csatában mi a francot keres egy IS 3-as? Az elõbbi csatámban vagányul nyomulok a PZ III/IV-esemmel erre kilõ egy IS-3as....

Sippie
hmm, T34-el arctámadózva kinyírtam egy Maust... hmmm... 😄
Köszönöm szépen!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pointer4
az ikonok nem pont azok, de lehet még jobbak is.
http://www.koreanrandom.com/forum/files/file/4-overtargetmarkers/
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/page__p__702120
.. ez az mm egyre szarabb.. ez hihetetlen.. mi a faszom ez??

Persze a téglalapok már az én kijelölésem. Az érdekel, ami azokon belül van.
Még mielõtt valaki elkezd veszekedni velem. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mit és honnan kell ahhoz letöltenek, hogy nekem is így jelenjen meg a játék?

Csak nekem laggol mint az atom?

Ez aztán a dicséret.. hogy fikagolyó gyúrás közben oda nézett és oneshotol egy T9 heavyt... és még azt hiszi hogy õ a pro..

Közben véleményem szerint tipikus példája pistikének akit mocskosul elvernek mindig az iskolában.. 90% kb olyan ember aki na mentem heavyvel béna vagyok.. mentem meddel na abban sem vagyok valami nagy szám... TD úgyan már😊 akkó artyzom😊)))

Engem nem zavar ha bármilyen tank kicsinál, csak ha egy büdös artysta akiket inkább autistának neveznék... és mocskosul kiverném a fogaikat! és még amikor verik magukat egy vicc...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

nandorb
Latod,ha ra raktad,volna a motort most nem szopnal😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Tuti nem adom el 😛

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. január 17. 19:48:45
Jármû: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 1 738
Szerzett kredit: 51 655
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

Met
Valamelyik nap összesen 17 volt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Látszik hogy mától nem lehet venni typeot, jól bevásároltak, olyan rohadt sok van belõle hogy az nem igaz, most csak 6db van a csatában, de volt már 8 is.

Nem értem. Csak fogyatékosokat kapok? Elõbb is. T25AT-vel Type horda ellen próbálok valamit tenni, erre egy kis buzi tetû csapattárs Panzer IV farba lõ, mert nem fér el tõlem. Mert? Mit akart? (ráadásul nem is az L/70-es ágyú volt rajta) Mit akart? A Type-okat meg se karcolja. Mi a fenét akart elõre menni?

Ki is lõttem bosszúból a kis tetvet. Remek, mínusz 1...az össz teljesítményem az egész csatában.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nálam a rekordot jagdpanzer 4 tartja, még nyáron 5x szorzónál volt, 10-11 vereség simán volt és aznap nem is tudtam megduplázni. De közben a körök jók voltak volt 6-7 sõt 8 killes vereségem is<#nemtudom>

darki81
nem tudom mennyi a rekord eddig, de reggel óta mentem pár kört IS-3al kisebb nagyobb megszakításokkal, és még nincs meg az e napi kétszeres 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez jó volt <#nevetes1>

Nincs is annál nagyobb dicséret egy artysnak, mint a füstölgõ szarja fölött átkozódó fusztált hülye üvöltését hallgatni a cseten.... komolyan... 😊

biztos a parancsnok elé rakták a rádiót és nem lát ki 😄
Az miért van hogy lõnek rám 5-en de én senkit nem látok pedig a legjobb rádióm van bent a tankba.<#fejvakaras>
szabii98
én KVval pattogtam PZIII Aról

I met God. She's black

nos, úgy látom ma 18.30-kor volt váltás, azóta löwe mindenrõl pattog
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500712937-sparg/

Nah még egy gyönyörû játékos. Top tierként KV5-el õ volt a leghátsó kemper tankunk.

Erre csak azt tudom mondani hogy én a VK4502PA és haver a VK4502PB-vel nem tudtunk kilõni egy 3% IS4-et oldalról 2 perc alatt aztán csak sikerült szembe fordulnia velünk és haver szembõl 1 lövéssel kinyomta. Tanulság T8 és az alatti löveggel nem lehet oldalról kilõni az IS4-et. Személy szerint én most az IS4 tartom a Tier11 tanknak jobban tartok tõle mint bármelyik T10tõl. T29 90mm ével T10bõl csak a MAUSt nem sikerült még oldalról átütni, de az IS4 shemmivel nem tudtam csak hátulról kilõni.

Oké köszi!
Akkor megszoksz,vagy megszöksz😊
(A 75-öst megtartom mert imádom,a legénységet akkor muszáj lesz továbbvinnem ahogy látom...)

nem akar indítani valaki századot? .állandó századot!a 10-15 ember innen minimum összejönne.<#nezze> sg.hu aláírással .közepes,bajnok,korlátlan fokozatokban. nem kell mind a három egyszerre. de a feltétel az legyen ,hogy mind a három kategóriában tudjon valamit indítani. olyan emberke kéne akinek sok "barát" van. rám úgy se hallgatna senki.meg a listámon sincs összesen 5 ember. meg az irományomat se olvassa el csak minden 10.hozzá szóló, köszönhetõen a tiltásnak.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Eagle16
100%-os legénységgel ennyi, ventilátorral.

A Lorraine még ennél is tovább tölti a 100mm-est, az asszem valami 50 másodperc 😊

Itt kell hozzászokni és akkor nem lesz gond.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Milyen szintû legénységgel ennyi a töltés ideje ha szabad kérdeznem?
Még csak az 75-ös Amx-nél vagyok,de ez a töltés kicsit megrémiszt,de a Dmg az mondjuk mutatós volt😄

Hát ezek szerint januárban már nem nagyon kapunk 7.2 teszt szervert.😞

Any chance we get a warning before the database backups made for the public testing of 7.2....

I want to definitely have the T34 in the garage to test the conversion process (750 000 silver missing me at the moment to buy it )

You have at least 2 weeks. Think, it's enough.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tudsz közben imádkozni érte.