World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amennyire mostanság megy nekem.
LOÁÁÁL 😊
Nagyobb lõszerfelhasználás, kisebb credit bevétel - ez volt a cél.
Amelyik tankban ülsz az mindig egy raklap híg fosch, minden átlövi, de te legalább semmit el sem találsz vele.
Ha ellene mész bármivel akkor meg maga a zigfríd vonal lánctalpra rakva és minden találata legalább a fele hp-d elviszi.
Tiger P. Na igen. AZ tank 😊
WoT: Nishizumi77
Ágyúk terén nincs választás, nem is értem mi lehet a kérdés:
a 10.5-es a HE nerf óta még annyit sem ér mint valaha, a kisebbik 88-as a 130as penjével vicc, tehát marad az az ágyú amit a legtöbb XP beinvesztálásával tudsz megszerezni.
Alapvetõen egy semmilyen tank, nincsenek erõsségei, gyengéi se nagyon, max az hogy nincs páncélzata és jó nagy. Ja és persze mindenki szereti lõni, mert hát mégiscsak a híres "félelmetes" tigris, tehát kell a trófea.
Errõl a tankról ez volt a véleményem amikor ellene harcoltam, és ez nem változott akkor sem amikor beleültem.
Nagyon sokmindent kibír, igazi monstrum.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A páncélzta összességében várhatóan sokkal jobb lesz a t30-nál, ez nem kérdés. Az m103 frontjáról a 200 átlag penes ágyúk is pattanhatnak majd a páncél vastagságot elnézve. Reméljük a t110 frontja ennél jobb lesz, ha valóban megkapja azt a "különleges páncélt" és nem csak hangzatos mesebeszéd ez is overlord tollából. Az amerikai tankok oldala nagyobb védetséget ad, mint a frontjuk, ez se vitás. Lehet h papír vékony lesz, de ha a lánctalp jó bugosra sikerül, akkor a lövések jelentõs része majd elnyelõdik. Egyébként is ezen a szinten tök mind1 h 40, 50, vagy 76mm. Simán átlövi majd mindenki. A legnagyobb elõnye h jóval kisebb méretû, mint egy t30 és sokkal agilisabb, ez rengeteget fog majd számítani a túlélõképesség terén!
A torony még az r2-vel is várhatóan jobb védetségû lesz, mint a t30-nak. Azon a lövegpajzs melletti 178mm részt is simán keresztül lehet lõni, még a kupolával se kell szarakodni. Igazából a roncsok mögötti hulldownozást és az arctámadózást nehezíti majd meg, a domborzati hulldownt nem, ott úgy is mindig kitolat majd az ember a lövések elõl.😊 Egy gyors célzási idõvel, jó pontossággal és jó mozgékonysággal, aligha fognak nagyon ártani a 2,5-3 mp-es célzású ágyúkkal, mikor egy domb mögül gyors sniperezéssel szugeráljuk õket.
Az ágyú átütése elvileg nem lesz kisebb mint a 155-nek, nagyobb pontosság és alacsonyabb célzási idõ mellett.
Mozgékonyság terén szerintem a top speed 42 km/h körül lesz, 54 tonnás súly mellett (az h ez honnan jött, csak tipp😊). Gyorsulása meg a perzsáéhoz lesz hasonló. Mondjuk nekem még gyorsulásban is le szokta hagyni a perzsámat egy is7.😮
Összességében én leginkább egy t10-es e8-ra számítok. Lehet h nagyon meglepõdünk majd rajta, de lehet h nagyot fogunk majd benne csalódni. Akinek esetleg van szuperteszter ismerõse, az kémkedhetne már egy picit.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Replay: 20120118_1717_ussr-SU-26_ruinberg.rar
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 18. 17:06:32
Jármû: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 957
Szerzett kredit: 26 634
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Szárnysegéd
3 kill, 6 sebzés, 2 felderítés, 27 találat 😊
Bocsi de ez nagyon szúrja a szememet 😊
Az a torony a Schmalturm amit a Pantherre készítettek a háború végén, csak pár darab torony készült el, és voltak tervrajzok, hogy pzIVre rá volt rakva de igazából nem bírta volna el a felfüggesztése a tornyot, mind 1 ez nem lényeg.
Tehát a PzIVnek van panther ausf. F tornya.
Akkor meg tépem a hajam amikor a saját toptankot megszivatja vmi szutyok med emiatt 😊
Nincs is annál jobb amikor ilyenkor nemhogy a kupolát nem alálja el, hanem még a tornyot se mert mellélõ 😊
Voltam már ilyenért cheaterezve 😊
ui: ez sokaknál kb ugyanolyan érthetetlen józan paraszti ész taktika mint az, hogyha kering körülötted valami, akkor nemcsak a tornyot forgatod hanem a testet is (igy sokszor elcsíphetõ még egy T50 is).
Istenbarma játékos persze csak tornyot forgat, az ultimate hülyegyerek meg a testet - csak éppen a toronnyal ellenkezõ irányba 😊
Superplatoons
For 5 players as intermediate chain between platoons and companies.
Status: in development, planned for "Q1 2012".
Ha ennek nem adnak valami 8x400-as sebzést akkor fölösleges lesz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én is elkezdtem forgatni az E-50-en a PzIV tornyot és egyszer pattant is a rágógumizabáló!

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka