World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DB fele úgyis menni kell, ha akar E50-et. Márpedig akar, és mindezt nem a 3001-el 😄

Ha gondolod én mehetek veled de nem biztos, hogy javítanám az arányt 😄
Amennyire mostanság megy nekem.

"maga a zigfríd vonal lánctalpra rakva"
LOÁÁÁL 😊

Én még annyit hozzátennék Lammaer és a te hozzászólásodhoz,h ne bánd amiért nem a VK Db-felé mentél.A Tigrist végig kell"szenvedni"(MM szereti nagy tier csatákba tenni),de utána jön a KT(Tigris II),ami Nazarov77 szerint talán a Tier 8 legjobbja és én is nagyon szeretem.Szal nem rossz ez az ág😊

Na örülök hogy sikerült elterjeszteni az igazi okát ennek a nagyszerû "sokkal reálisabb penetrációs rendszernek".

Nagyobb lõszerfelhasználás, kisebb credit bevétel - ez volt a cél.

Pedig roppant egyszerû.
Amelyik tankban ülsz az mindig egy raklap híg fosch, minden átlövi, de te legalább semmit el sem találsz vele.
Ha ellene mész bármivel akkor meg maga a zigfríd vonal lánctalpra rakva és minden találata legalább a fele hp-d elviszi.

Updatelni kell a FAQt, a HE már semmit sem ér sajnos. Max artyban, mert a tetõt azt átviszi 😊

Tiger P. Na igen. AZ tank 😊

7.0 elõtt teljesen korrekt volt a HE, neki köszönhetõen a kicsi tankok tudtak sebezni nagyokat mikor a bunkó MM bedobta õket nagyokhoz, de ezt tönkretették realitás ürügyként. ( igazából ezzel akarnak több pénzt kisajtolni a playerekbõl ) 120mm alatt tényleg csak viccbõl van a HE.

WoT: Nishizumi77

Vki nyomná velem platoonba? Idegesítenek már a nyomorékok hátha így jobban menne mégse 14 nyomi van velem csak 13.

darki81
várom már 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

köszi a kimerítõ választ😊 HE nekem sem jött be eddig egyetlen agyúnál sem, csak gondoltam nem viccbõl van benne a játékban. régi állapotokat nem ismerem, csak januárban kezdtem. De "megfordultam" Eve-online-ban.😊

Erõssége a 88 L/71 volt, de a Tiger(P) kijövetele óta már semmi "különlegesség" nincs benne úgyhogy tényleg semmilyen tank, amit meg tud csinálni azt a P is megtudja csak jobban és tovább húzza a páncél miatt.

Apropó: Murlo, csak nem EVE onlinebõl jössz?

Tigris az egy nagy hústank, leginkább a HPjából él, mert azt a 100mm-es függõleges frontpáncélt páncélt csak az nem lövi át aki elfelejtett lõszert rakni a tankjába.

Ágyúk terén nincs választás, nem is értem mi lehet a kérdés:
a 10.5-es a HE nerf óta még annyit sem ér mint valaha, a kisebbik 88-as a 130as penjével vicc, tehát marad az az ágyú amit a legtöbb XP beinvesztálásával tudsz megszerezni.

Alapvetõen egy semmilyen tank, nincsenek erõsségei, gyengéi se nagyon, max az hogy nincs páncélzata és jó nagy. Ja és persze mindenki szereti lõni, mert hát mégiscsak a híres "félelmetes" tigris, tehát kell a trófea.

Nekem higgy. Az IS4 marha jó.
Errõl a tankról ez volt a véleményem amikor ellene harcoltam, és ez nem változott akkor sem amikor beleültem.

Nagyon sokmindent kibír, igazi monstrum.

Na nem mintha olyan sok tank lenne, aminek a milyenségérõl egységes lenne a közvélemény 😊

Nem igaz. Az IS4 papír, minden átlövi, a legszarabb, legbénább, legnagyobb fos a játékban. Legalábbis tegnap egy másik delikvens meg ezt állította. Most akkor kinek higgyek? Erõs vagy gyenge az IS4? Átlõhetetlen vagy papír?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

patchaou
Na azzal majd szárnyra kap az is-3. Hatalmas különbség van a kettõ között.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

I.C.ram
IS-4 mekkora egy imba fos.. T32-vel sehol nem bírtam átlõni a frontját 0 méterrõl, se az oldalát. A kupolát kellett lõdöznöm. A vezetõnyílást se lehet átlõni már.
darki81
a IX-es ágyúval lehet, de nekem még az elõtti van rajta, de nem sokáig 😛

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

köszi, szerencsétlenkedek akkor azzal tovább. néha olyan érzésem van, hogy még arról is pattanok, amit vk3601h 75/70 -esével simán sebeztem...azt lehet csak bemagyarázom. próbálkozok váltogatni ap-t hp-t, de egyformán szarnak tûnik. bánom már hogy nem VK DB felé mentem, no mindegy ez van.😊

Nem kapkodják el ezt a kilõtt modiért járó goldátutalást sem...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Randomban nem kétlem, hogy használható lesz. Igazi kérdés az, CW-ben talál-e magának valami niche-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
IS3-al szinte célzás nélkül lehet lõni szembõl.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

T110, szerintem. (Nem kell elolvasni!😄)

A páncélzta összességében várhatóan sokkal jobb lesz a t30-nál, ez nem kérdés. Az m103 frontjáról a 200 átlag penes ágyúk is pattanhatnak majd a páncél vastagságot elnézve. Reméljük a t110 frontja ennél jobb lesz, ha valóban megkapja azt a "különleges páncélt" és nem csak hangzatos mesebeszéd ez is overlord tollából. Az amerikai tankok oldala nagyobb védetséget ad, mint a frontjuk, ez se vitás. Lehet h papír vékony lesz, de ha a lánctalp jó bugosra sikerül, akkor a lövések jelentõs része majd elnyelõdik. Egyébként is ezen a szinten tök mind1 h 40, 50, vagy 76mm. Simán átlövi majd mindenki. A legnagyobb elõnye h jóval kisebb méretû, mint egy t30 és sokkal agilisabb, ez rengeteget fog majd számítani a túlélõképesség terén!
A torony még az r2-vel is várhatóan jobb védetségû lesz, mint a t30-nak. Azon a lövegpajzs melletti 178mm részt is simán keresztül lehet lõni, még a kupolával se kell szarakodni. Igazából a roncsok mögötti hulldownozást és az arctámadózást nehezíti majd meg, a domborzati hulldownt nem, ott úgy is mindig kitolat majd az ember a lövések elõl.😊 Egy gyors célzási idõvel, jó pontossággal és jó mozgékonysággal, aligha fognak nagyon ártani a 2,5-3 mp-es célzású ágyúkkal, mikor egy domb mögül gyors sniperezéssel szugeráljuk õket.
Az ágyú átütése elvileg nem lesz kisebb mint a 155-nek, nagyobb pontosság és alacsonyabb célzási idõ mellett.
Mozgékonyság terén szerintem a top speed 42 km/h körül lesz, 54 tonnás súly mellett (az h ez honnan jött, csak tipp😊). Gyorsulása meg a perzsáéhoz lesz hasonló. Mondjuk nekem még gyorsulásban is le szokta hagyni a perzsámat egy is7.😮

Összességében én leginkább egy t10-es e8-ra számítok. Lehet h nagyon meglepõdünk majd rajta, de lehet h nagyot fogunk majd benne csalódni. Akinek esetleg van szuperteszter ismerõse, az kémkedhetne már egy picit.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

PLaci
Nem sûrûn sikerül egy Tier 2 ágyúval bekapálni az ellenséges csapat majdnem harmadát, köztük egy Tier 7-t is! <#eplus2>

Replay: 20120118_1717_ussr-SU-26_ruinberg.rar

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

darki81
ennek a ferdinánd és társainak mibõl van az eleje? ilyen kemény fém nincs ezen a bolygón..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Én a rövid 88-cal használtam, a többi még annyit se ér.

Már épp kezdtem aggódni, hogy nem is lehet vele keresni, amikor:

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 18. 17:06:32
Jármû: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 957
Szerzett kredit: 26 634
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Szárnysegéd

3 kill, 6 sebzés, 2 felderítés, 27 találat 😊

Tigris...nem igazan haverkodtunk össze. nem sikerül megtalálni a megfelelõ játékmódot.😞 amíg nincs meg a hosszú 88-as melyik ágyút érdemes tolni? HE v. AP? meg egyáltalán bármi tipp jöhet én még életemben ennyi noobozást nem kaptam és attól tartok többnyire nem ok nélkül. 😞

Köszönöm a kiigazítást, igazából fingom sincs, hogy ki, mit, hányszor, meg miért csinált ezekkel a bödönökkel annak idején! <#vigyor0>
"az E-50-en a PzIV tornyot"
Bocsi de ez nagyon szúrja a szememet 😊

Az a torony a Schmalturm amit a Pantherre készítettek a háború végén, csak pár darab torony készült el, és voltak tervrajzok, hogy pzIVre rá volt rakva de igazából nem bírta volna el a felfüggesztése a tornyot, mind 1 ez nem lényeg.
Tehát a PzIVnek van panther ausf. F tornya.

😄

Alapvetõen én is jókat szoktam röhögni, ha az ellenfél csinálja. Mikivégeztem általában el is szoktam magyarázni hogy legközelebb próbálja a másik irányba, talán lesz is valami.

Akkor meg tépem a hajam amikor a saját toptankot megszivatja vmi szutyok med emiatt 😊

Gondolom amikor az utolsó manõvere rüki volt és megállt, akkor jött a meglepetés, hogy ellenkezõ irányba fordul a ketyere, mint kéne.
Sippie
utolsó soron jót röhögtem <#nyes>
Arctámadásnál pedig alap az, hogy amikor nem lõsz forgatod a tornyot ide oda, hogy ne bírjanak weak spotot lõni.

Nincs is annál jobb amikor ilyenkor nemhogy a kupolát nem alálja el, hanem még a tornyot se mert mellélõ 😊

Voltam már ilyenért cheaterezve 😊

ui: ez sokaknál kb ugyanolyan érthetetlen józan paraszti ész taktika mint az, hogyha kering körülötted valami, akkor nemcsak a tornyot forgatod hanem a testet is (igy sokszor elcsíphetõ még egy T50 is).
Istenbarma játékos persze csak tornyot forgat, az ultimate hülyegyerek meg a testet - csak éppen a toronnyal ellenkezõ irányba 😊

jó lesz az 2014re is😄
Ez érdekes lesz:
Superplatoons
For 5 players as intermediate chain between platoons and companies.
Status: in development, planned for "Q1 2012".

Sippie
hát nem hiszem el hogy fel tud kúrni ez a rohadt játék... direkt szólok a csapatnak hogy figyeljünk a bázisra mert nem akarunk úgy kikapni, visszamegyek T34-al toptanként, de egyszerûen az összes kurva kritikalt bekapom, a tornyom ellövik, a lánctalpam ellövik és cappol az enemy. A tornyom is akkor száll el amikor kilõném a kurva T34-85-öt... szét tudnék verni valamit 😄
..az atutesere leszek meg nagyon kivancsi..
Tuti lesz 8x400, már a T34-nek is 6.55x400 van.

Eagle16
Hát az Tier 10-ben zéró...még a legalsó tank is átlövi. Nem értem minek kell rá még ez a gyenge pont is, mikor a lower hull is gyenge lesz, oldalt nincs is páncélja, és szembõl se lesz azért Is-7...

Ha ennek nem adnak valami 8x400-as sebzést akkor fölösleges lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A múltkor facehuggolt egy T34, gondoltam amíg ki nem lõ lövöm a kupoláját, erre a genya megállás nélkül jobbra-balra csóválta a fejét, alig tudtam eltalálni! <#vigyor0>
Én is elkezdtem forgatni az E-50-en a PzIV tornyot és egyszer pattant is a rágógumizabáló!
Marha jó, az összes német amire rámegy hosszú 88-as, meg ARL 44-tõl fölfelé azt fogja lõni....És ezt nevezik T10-nek...MASU-ról ,meg sokszor saját tierje is pattan.
Amúgy sem vagyok kibékülve a P2-vel, mert hihettlen gyengének tartom, de még akkor jönnek az ilyen csapatok is...

Szerintem felejtõs. AMX-50-100-al még a 90milissel kipróbáltam, hogy milyen ha megeresztek egy HE spamet, bíztam a 6 HE lövésben ha nem is nyír ki senkit legalább nagyon durván tönkreteszem az adott tank moduljait és pont úgy hozta a sors, hogy full HE-re betárazva összeakadtam egy kb. 180 hp-s Löwével és nem bírtam kinyírni. Két lövés lepattant, egyik lövés 3hp-t(!!!) sebzett, a maradék sem volt elég, megmaradt negyvenvalahány hp-n a végére és a 90-es ágyú HE-je jóval erõsebb a 75-ösnél. Azóta nem viszek HE lõszert autoloaderes ágyúba, semmi értelme.

Sippie
forgasd a tornyot hogy ne találják el, amúgy bizony lõhetõ de már 7.0-ban is az volt
A T34-nél is folyton bekapom a lövést a kupolára. Fene a sasszemû enemyt.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Sippie
awesome... tehát ami eddig van, gyengébb ágyú, gyengébb páncél. Lesz rajta valami jó is?