World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért az offolásért nagyon gyorsan kint fogod találni magad a fórumról, negyedjére is. Aztán még te leszel felháborodva megint, hogy miért dobtak ki, amikor nagy ívben szarsz a fórumszabályzatra. Amikor megint kidobnak, emlékezz majd, hogy ez azért történt mert már megint hülye voltál.

Königstigrincs

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Eagle16
Ej, ez jól sikerült 😄

Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. január 20. 11:31:01
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 4 598 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 43 333
Battle Achievements: Sniper

Replay: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

..megint kimeno van a sargahazbol..
Amikor egy alapvetõen camper pályára (Redshire) berak a játék egy T95-öt top tanknak egy arty mentes mezõnyben, lényegében el is döntötte, hogy kinek kell nyernie.

Volt egy hasonló élményem a párducban. Az egyik pályán gondoltam mesterlövészkedek vele. Egy t54 ment elõre, mondom kitûnõ. Sajnos beleakadt egy IS7 E50 Pershing T32 2xType combóba. Vissza is szaladt, õk meg utána. 2 lövésem volt, de kaptam 6-ot. Az 1. a torony mechanikát nyírta ki, a 2. a motort a 3. az ágyút, a 4. a lánctalpakat, az 5. a lövészt és a 6. végre a kegyelemdöfés. Tulajdonképpen se mozogni, se lõni nem tudtam az alatt az egy perc alatt. Príma volt.

az amx50-b simán tartja az e-50 tempóját, nagyon durvák, e fõleg a medek azok tényleg piszok gyorsak, ez a lorraine meg a batchat
H35öt megtartottam és azzal tényleg lehet zúzni a kicsiket mert mindenhol 40mmes 😄
És szerencsére kicsi a konkurencia, kevés H35el találkoztam, ami jó mert a többi tankot simán átütöm 😄

WoT: Nishizumi77

Lõdd le a láncát! 😊
Én csak megnéztem az adatlapokat 😄

Chaffee: 56 Speed limit (km/h)
Lorraine 40T: 60 Speed limit (km/h)

Solten
Kezdeskor puffogtato agyhalott kilotte csapattarsunkat...

Saor Alba

Bugi Misi
hát b+ ha nem látom ne hiszem el Lorien40t leelõzte a Chaffimat

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
Stock SU-100-l nem olyan rossz T8-n
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. január 20. 1:58:41
Jármû: SU-100
Szerzett tapasztalat: 1 148 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 838
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Sippie
azt nem gondoltam hogy használom is, csak legyen meg 😄
I.C.ram
Gondoltam, hogy lefekvés elõtt tolok egy kört a T32-vel. Milyen jól tettem 😊

9 kill 😊

Victory!
Battle: Ruinberg 2012. január 20. 0:37:39
Vehicle: T32
Experience received: 1 668
Credits received: 48 241
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
Mint valami megveszett méhraj a medvét, hatalmas <#taps>
Megláttam a nevet már elkapott a röhögés a tpyeok amit lemûveltek az meg kész komédia volt 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eddig is az csak sokat pattan a lövésem 😄
Már csak a torony van vissza azt irány a patton.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azzal lesz állat. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Mennyire érzékelhetõ javulás pershingen a T15E2M2 90 milis mint a sima?

Azért egy tier2 szutyokkal 1k fölötti xp-t bezsebelni nem gyenge. Mostanában nekem még nagyobb tankokkal is elég ritkán jön össze. Bár lehet az is benne van, hogy 4-5 "érdekes" meccs után hajlamos vagyok kevésbé racionálisan viselkedni 😊

Nyilván inkább csak szerencse mint über skill. Mondjuk abban a meccsben valahogy semmi sem bírt átütni rendesen, olyan volt mintha IS4ben ülnék egy Tier5-ös csatában 😄

Ha Dante lennék, 8 bugyorra osztottam volna a poklot 😛

Sippie
ha orvos lennék alacsony vérnyomásúaknak felírnám receptre ezt a játékot, az ziher 😄
Hát grat 😊 nekem sajnos közel sem voltak ilyen jó eredményeim vele. Azért még a B1-re meg a stock DBR-re kíváncsi leszek, hogy azokkal is lesznek-e hasonlóan jól sikerült köreid 😊 Az átütésnélküli ágyú és az MM csodái együtt varázslatos csatákat tudnak produkálni 😄

bardocz
Használd a 100m-est.
Imádom az IS-t fõleg T10ben. 19 lövés 18 talált 2 sebzett.

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 19. 23:26:03
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 820
Szerzett kredit: 16 222

Megvásárolva:
A lõszerek IS jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 17 390

Dehogynem 😊
Majd költök pénzt legénységre egy olyan tanknál amit 2-3 meccsbõl amúgy is átvisz az ember 😊 A kiképzés többe került volna mint a tank full upgradelve.
Prémium sincs, csak kicsit bekukkantottam.

Szerintem Tier5-6ig mindig meglesz a zöldfülû legénységgel való játék élménye.

Nyugtass meg, ugye ezt nem 50%-os legénységgel csináltad? 😊

Sippie
Örülj neki... hozzám ma megint kegyes a játék. 12 körbõl 3 gyõzelem, természetesen olyan negatív körök jöttek mint a picsa, pattogok IS4 oldaláról, IS3 elejérõl és közbe röhögök a chatbe, mert ekkora szarfos viccet én még nem láttam, pedig a tegnapi nap sem volt semmi. Gondoltam közte hozok valami pozitív kört az E8-al... felderítek Komarinon, elsõ lövésre KV3 ellövi a lánctalpam, IS4 meg kivégez... móka miki? 😄 Az 😄😄 már kínomban nevetek.
saslaca
Jobb ha hozzászoksz 😄

Hehe, ez olyan mint a biciklizés... nem lehet elfelejteni. Noobgyilkos láma visszatért, egy menetbõl át is ugrottam a D1-et 😊

Jól esett na, a végén 6 vs 1-et játszottam 😊

Ezért az egyért szeretem ha új techtree van. Lehet öldösni a kicsiket 😊

Imádom az artyt. T32 max élet Object 212 1 lövés halál!

Hogy az artyjuk mi a rakot csinalt, nem tudom, de megusztam. Addig izgultam amig az E100 elt, utana rutin munka volt kinyirni oket, de kis hijan beletort a bicskam, parszor sikerult nekik nagyobb sebzest is bevinni. a meccs vegen mar sirtam a nevetestol 😄
PLaci
Nekem nem sûrûn lövik el az ágyút, de a 120mm nekem is 99,9%-ban 400 alatti sebzéseket oszt....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

wmisi
nyugi a t3o meg szarabb lesz..😄

Sippie
*egyszer sem
Sippie
és mellette a tornyot is állandóan ellövik, azt már meg sem említem hogy a mostani csatában a 120-as ágyú egyszer nem adott be 400 feletti sebzést 😄 csodálatos ez a tank.
Pedig velem pontosan ez történt. 7.0 óta nem is játszottam T34-el, üresen áll.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sippie
Hát nekem nem tûnt fel hogy 2 meccsenként ellõtték volna.
Sippie
a csapatok értéke akkor is azonos szintû. Amennyi harcértéket levon a loltraktor annyit próbál visszaadni az MM annak az oldalnak (vagy elvenni a másiktól) állítólag.
Az ezelõtt is úgy volt.

Sippie
Na egy gyors ám de lényeges KÉRDÉS:
Mi a jó büdös francot csináltak a T34 hitbox modellével? Konkrétan minden második körben ellövik az ágyúmat (ha nem mindegyikben) alapjáraton hogy a faszomba van hogy egyáltalán a toronyra céloz valaki 😄 másrészt hogy a picsába lehet állandóan ellõni az ágyút? KV belém durrantott aztán paff el is szált. Ez valami új tréfa?
A végén hogy el akart szaladni az a kisköcsög...

Ezt angol fórumon is közkincsé kéne tenni. Type-spanking, vagy valami ilyesmi.

Ja, ez az. Nem értem...na mindegy, de tetszett

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

darki81
1 type mögé megy és lövi a seggét meg a torony hátulján azt a kis kört! ennyi! 😄
hamar leszedték volna, de ezek.. ezek... 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tono34
Nem volt ammo rack.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Végig néztem nem semmi!

Tudod mit nem értek?

Az ellen arty-ja mit csinált? Miért ne lõtte szét a kövér egered seggét?
Meg a Type-ok. Ezt komolyan gondolták? Mit puffogtattak? Nem értem...

Amúgy nagyon tetszett.

Kár hogy nekem mostanában egy jó köröm sincs amit megérné megosztani

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Rájöttem hogy a Párduc 2 a legmínuszosabb tankom jelenleg. 15K javítása sztem 1 T8as tanknak sincs. Oké hogy a töltény olcsó de nem sokat sebezz így alig lehet még egy jó nyertes csatában is kihozni a jövedelmet. Most mentem prém nélkül egy 600xp meccset -3K pedig volt 2 killem, 3 hitem, 4felderítés, csak T7-T8 lõttem.

darki81
hát seggfej, most anyonröhögtem magam ... XDXD
még ennyi typenoobot, meg még ennyi igazi sötét faszláma typenoobot XD
már hatszor lelõttek volna ha nem lettek volna ennyire agyatlanok..XD
ez jó volt ez a meccs, érdemes megnézni 😄

(azért seggfej, mert az a neve a játékban) na ez plusz egy felröhögés volt nálam XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. január 19. 20:09:06
Jármû: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 825
Szerzett kredit: 22 985
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

ez nem volt rossz kör