World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Hmm, nem hittem volna, de az E-100-as 150-es ágyúja HE-vel ilyen pusztító.
Maus-t felgyújtottam vele szembõl, meg E-75 fejlesztett tornyába valahogy 470-et sebzett...mondjuk átlag 300-akat inkább, de nem rossz azért 😊

Gondolom az Is-7-rõl a HE is lepattan, mert azt nem szabad kilõnöm 😄

Eddig E-75 és Maus ellen teszteltem, toronyra lõttem mindkétszer is elég szép hatása van, gondolom az ágyút kiüti alapból...aztán megjavítja az ellenfél, de megint kilövöm, aztán már nem tud célozni gyenge pontokra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az M6 90mm M3 gunja.sokkal jobb.nem beszélve a tûzgyorsaságáról.és a pontosságról. ezzel szemben az arl 90mm DCA45 semmi pozitívuma nincs.célzás idõ,pontosság,töltési sebesség csapnivalóan szar!és ezzel az ágyúval kel szenvedni T8ig!

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

ennyit szívni. 1 tankal mint ez a semmire sem jó T6 szintû ARL44.lefokozhatnák bátran T5 re. Karelian az elõbb 2x pattantam le 50mrõl 1 Is lánctalpárol oldalról! 3.lövés szembõl vitte a hasán.vicc. rajta van T8 motor.T10 rádió .T8 ágyú.ami a 180-300ból átlag 210 sebzést csinál.fokozott szellõzés,töltésgyorsító,fejlesztett célzó .legénység 95%.
Század partikon teljesen használhatatlan.T6 szintû tankokkal szemben semmi esélye sincs. T8-T9 revardokkban jobban üzemel mint a saját tierjében.<#falbav>1 igazi dögkeselyû a szó rossz értelmében. a 10-20%ra mások által lelövöldözött tankokat lehet vele kicsipegetni. egy igazi No.1 fostalicska.de ha már belevágtam hülye fejjel nem hagyhatom félbe.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

dante3
Köszi a válaszokat, még nagyon az elején vagyok, uhogy 5-ösrõl még csak álmodozom! 😊 Megfogadom a tanácsokat!<#eljen>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Eagle16
Érdemes átváltani, de azt gondolom tudod, hogy csak akkor tudod majd átváltani ha a tankod elit lesz (vagyis kifejlesztették rá mindent ÉS a következõ tankot is). Meg ugye gold is kell hozzá.

Mindig a meglévõ tankot fejleszd, mert alap tankkal kínszenvedés lesz kifejleszteni a következõt, nem éri meg ezen spórolni.

patchaou
Úgy gondolom nem feltétlenül jó az, ha egy új játékos elkezd tapasztalati pontokat váltani és viszonylag gyorsan felülre kerül. Meglévõ tankoknál azokat mindenképp érdemes kifejleszteni amik a következõ tankon is kellenek/kellhetnek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
az elsõ 4 tankodtól szabadulj meg, az 5-öst hagyd meg farmolni, (creditet) a 6-ost 8-ast 10-est tank századozni!(vagy warozni majd)<#alien2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bardocz
Vk3601-et milyen néven keressem, ha szeretném modellben megcsinálni? KV-2-t már találtam. Meg T-34-et is, igaz azt csak kicsiben.
dante3
Elkezdtem tankozni, és két kérdésem lenne! A Tp-t érdemes átváltani szabad tapasztalattá? Meglévõ tankomat fejlesszem, vagy inkább gyûjtsek új, és erõsebbre? Köszi ha válaszoltok!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

hmm fw-190-es hun van? vagy akkor lehet tudni hogy az prem. lesz..😊

TOMSILENT
Napi fail...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ja és olyankor kapsz kamikaze medált 😊

saslaca
Vagy ha kilövik a fegyverzetet akkor mit csinálunk majd? Beleszállunk az ellenségbe? 😄

mindenesetre már nagyon várom. szerintem sokkal pörgõsebb lesz mint a tank. de cinkesebb is. ha ellövik a szárnyad akkor nem lesz az hogy egy kicsit állsz, megjavul és mész tovább mint most a lánctalppal. vagy ha kilövik a vezetõt az is cinkes tud lenni. de majd meglátjuk

Sippie
a world of tanks után volt aki szimulátort várt?
hát kíváncsi vagyok hogy hogyan is fogják megoldani ezt a játékot.

Cukii
Jó hír, 2 év után újra lesz alkalom leporolni az x52-est.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Cukii
Nocsak, nocsak gondolom ez is inkább arcade mint szim lesz.

A HG III az tényleg terv, mint a HG II, ez utóbbi benne van az IL2-be.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Flak nem lesz, hogy az artistáknak is legyen sikerélményük?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sippie
lol 😄

ja HGIII, hát de ez sem éppen pont ilyen
Kövér afroamerikai postás?<#idiota>

Ja-ja télleg nem! Fekete, kerek és bringámra van felszerelve. <#zavart1>
Eagle16
Mert ez nem a sima Me-262A. Ez valami tervrajz volt csak...

Me-262 HG III

darki81
de hát ebben majd nem lehet kempelni<#wow1><#dumcsi><#shakehead><#gonosz3><#fejvakaras><#alien><#alien2>

Sippie
höhh, a schwalbe nem is így néz ki.
"Basically only those persons and organizations internationally prohibited and condemned by Nuremberg trials are outlaw in-game. You can get a detailed reply from customer support."
De buzi egy banda. Lenin Sztálin szabadon használható -.-

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Miután lehigadtam a délelõtti agybajomból, az elsõ délutáni csatám 😊 prém nélkül!

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 20. 17:33:44
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 216 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 577
Csatában elért Achievement: Acélfal

4 kill, 3 sebzés. 14 találatot kaptam, abból kb az elsõ 4 leszdett 100hp környékére, utána jött a random halhatatlanság 😄 Onnantól pattogott minden 😄

Master91
Az F86A,ha jól emlékszem már a korei háborúban hasított.

Ilyen nincs...mondom akkor megyek Löwe-vel. Egy perc sem telt el, és HP-m kátharmadát ellõtték. Mi a büdös szar? Nincs arty se, valami izé átlõtt az egész pályán és lekap egy lövéssel. Hagyjuk már...ilyen nincsen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
MOST akarok vele játszani!
Master91

Eh...tényleg indulhata mert tele a tököm a WoT-al. 11-edik csata zsinórban, hogy olyan csatába rak be ahol semmi esélyem. Semmire. Hülye szar MM rendszer...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Azért a Me-262-esnek remélem 30mm-es gépágyúi lesznek, nem pedig az oda írt 20mm-esek...vagy máris nerfelni kellett "játékmenetbeli okok" miatt? 😊

"The German warbirds are all here and are waiting for you in World of Warplanes closed beta!"

Indulhatna már igazán. Újra lesz ingyen arany legalább 😄

Yes.Gondolom már kitalálták,h legyenek a német repülõk lebutítva.

Akkor már lehet is írni a faq-t hogy miért rak be kétfedelû gépeket sugárhajtásúak közé.😊

már várós😄
http://www.youtube.com/watch?v=3PIXPNEzIT4
I.C.ram
IS-4bõl baromira elegem van már. Sehol nem bírom átlõni Löwével szembõl. E75-öt röhögve átlövöm a hasán, ezt a szart meg sehol. Arról nem is beszélve, hogy úgy álcázza magát, hogy akár 10 méterrõl se veszem észre...
darki81
szembõl erõsek (a nagyok), és az ágyújuk sem rossz, de nekem sem jönnek be igazán..
akkor örülök nagyon ha sikerül oldalba tolni és nyomni rá a tankot ne tudjon fordulni 😄
meg van azért a hátránya a td-nek 😊

én spec utálom a TD-ket.sokszor úgy kilõnek hogy azt sem látom honnan.Ha felderítik akkor ölhetõ de lesbõl halálos.
Sippie
pedig vicces dolog az jagdpanther, nem egyszer pattantam róla 200-as pen-es ágyúval szembõl, csodálkoztam is rendesen.
..nekem mostanaban ajagdpantherrel vannak elmeleti gondjaim.. mozgekonysaga elmegy, az agyuja sem rossz, foleg a jagdpz4 utan konoly feludules.. de a pancelja meg szembol is kearcsu, azokkal a tankokkal szembe, amilyen csatakba bekerul. zero pattogas elmenyem van vele.. a hp pedig szumma 850. jo ha harom lovest tulel. a tier hetes medeknek is 1100 hpvel szaladgalnak..
Sokat változott a helyzet az idõ során. Hetzer a HE nerf óra nem sokmindenre jó, a Stug pedig, akár a többi T5, rendre T7-T8 tankokkal kerül szembe.

Ezt szoktam csinálni, csak gondoltam hátha kapok egyéb tippet.

..az a baj h stug meg hetzernel ez csak akkro igaz ha sajat tierjeben van. az a ritkabb ha ez van, igy viszont egy kv-nak egyik sem problema. hetzer konkretan on shot kill.

8-9 es tierben igazad van, ott mar eleg korekt a dolog, de addig eleg hosszu az ut. pl jagdpz4 egy gyongyszem. pl a parja a su100 egy es fold hozza kepest, pedig egyazon tier.

a t25at szerintem is egy nagyon jol eltalalt joszag!
Hát a panzer4-hez nem kell éppen nagy taktikai érzék. Felteszed rá az L/70-est, és távolról lövöldözgetsz a többiek által felderített célpontokra. És nem mész elõre vele, egyrészt mert gyenge vagy, másrészt mert többnyire sokkal nagyobb állatokkal tesz össze a rendszer.

szabii98
+ amcsiknak még 17k-ért egy löveget ki kell fejleszteni, h utána 58k xpt összekaparjanak.

I met God. She's black

Hát attól függ melyik TD. A Stug vagy a Hertzer emlékeim szerint marha kemény alacsony tier-ben.

Vagy ott a Ferdinand-Jagdtiger. Erõs ágyú, erõs frontpáncélzat.
Ojject, baszott nagy sebzés.

De nekem a T25 AT jön be legjobban. Marha jó vele ide-oda rodeózni, és eléggé oda is tud csapni ha kell.

darki81
legalul vagyok a tankkal, leraktam asztalra és leszarom 😄 netezek amíg nincs vége, ennyi 😄