World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg visszaírtam: unlucky t-44 moron, ennyi, leszarom 😄
WoT: Nishizumi77
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WoT account: cpt_Hungarian
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
És egyáltalán nem OPk, autoloader az elõnyük, meg high tierben a sebesség.
"Már azon gondolkodom, hogy kilépek még mielõtt kilõ, legalább ne kapjon értem XP-t ....."
Ezt meg felejtsd el, mivel 7.0 óta ha kilépsz a tank nem robban fel hanem ott marad és lehet szépen szétlõni.
Amúgy ha kilépsz akkor a tankod attól még ott marad a csatában, tehát ugyanannyi xp-t kap érted, csak könnyebben...
Gyengítve vagy erõsítve majd akkor lesznek ha a WG elég adatot gyûjtött arról hogy hogy teljesítenek. Szerintem a következõ patchben lesznek változtatások, de szerintem semmi drasztikus...
A francia tankok a páncélzatot áldozzák fel a tûzerõért és a mozgékonyságért cserébe (magasabb szinteken), ezt el kell fogadni.
Próbáld ki, mennyire könnyû úgy hatékonyan harcolni ha akármi átlõhet, az SPG meg full sebzést csinál...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Arról volt szó, hogy hiába a géppuska effekt jó lassan fognak majd betölteni, erre nem tudok 2x betölteni mert hamarabb kilõ v betölt újra. Ráadásul nincs még egy tank aminek szinte az összes lövése betalál és sebez. Max sebzek bele 500 -at õ meg lövésenként 250-et. Már azon gondolkodom, hogy kilépek még mielõtt kilõ, legalább ne kapjon értem XP-t .....
Bocs, de ma szinte ezek csak ezek szívatnak ma ... Hasonlóan a kínai csodához ezeket is csordában rakja.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Hi OL are EU server also get Battle of the Bulge Special like US server?
If it hasn't been announced by now, that means EU will get smth else.
amcsi event:
Q:How goes the work on the long awaited new Matchmaker?
I just saw an AMX-15t going against two IS-4s and two IS-3s today. In the last match, my Jagdpanzer was one hitted by a Jagdtiger.
We need that new Mathmaker as soon as possible.
It goes fine. 😊 Since it is going to be a completely new algorithm, the development may take more time than previously announced.
Nem is lenne WG a WG ha valamit idõben megcsinálna.
A területre vonatkozó sebzésre gondolsz?
De a legtöbb tankal persze ilyenkor hamar vége a dalnak.
7.2-t pedig még ki sem adták minek akarsz hozzá Overtargetmarkert? 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Velem is csak az a baj, hogy még nem sikerült a teljes elvonókúra.
Ott áll 10 tank, akik már 1mást lövik, annyira nem férnek el 1mástól.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
GG
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ahogy egy régi kínai közmondás tartja: "Ha fúj a szél, az ostoba szélvédõt épít, a bölcs meg szélmalmot" 😊
WoT account: cpt_Hungarian
Olvasd el a remek FAQ-t(ha még nem tetted), sok hasznos infót találsz majd benne.
Be happy. :) Running!
A Tigris II-t szeretném kifejleszteni,de ez a német ág nagyon gyengén megy nekem.Alig vártam,hogy meglegyen a Pz IV mert a PvKpfw 38Na már felõrölt egy kicsit,erre megvettem a Pz IV-et és ugyan az pepitába.Elég gyenge játékos vagyok és elég gyakran vesztes csapatban játszok :-),de az 51Tp nagyon gyenge még így is...Valamit nagyon rosszul csinálok ugye?