World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, ennek a játéknak inkább processzor kell mint videókártya. Õsöreg ATI 4550en is dönget, ha erõs alatta a proci.

Sippie
hát jó szarok vagyunk... ez is felidegesít mint a WoT. Lehet megyek mariózni 😄
Pales27
Gyenge a processzor egy magra jutó teljesítménye.

Eagle16
Nekem ezt nem akarja letölteni.
A többi 2shared-es link mûködik, de ez nekem nem megy.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ma egész jó napom volt a VK3001(P)vel 20 meccsbõl 15 gyõzelem😊
Eagle16
Azigen, azaz Object 704 mégis mit csinált? 😄

Jó kis tank amúgy, én még mindig B1-nél járok.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

<#puszi> azé szeretlek 😉

Bocs de igen egyértelmû volt
Most miért kérdezel vissza? Nem volt elég egyértelmû a válasz?

Hihetetlen, hogy mire képes egy jól pozicionált Patton Himmelsdorfon. Akit érdekel itt a link a csatáról készült felvétel letöltéséhez. 😊

Igen van magyar nyelv. Akkor ezek szerint a kliens is európai?
Nyelv választásnál induláskor van e lengyel/magyar stb nyelv.

1 kérdés!
honnan tudom, hogy a kliens amit használok európai vagy sem?
Ugyan ezekért õrjöngök az ARL-el. Ha véletlenül tízbõl egyszer normális tier-be rak akkor 90% agyhalott csapatokat kapok a többi kilenc meg mint amit délelõtt raktam képet.

mármint az E-75... nademost nyomás szurkolni a digisport elé! További jó "tankozást" 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Még szerencse, hogy a legtöbb verebet oldalba találom meg 😊 Amúgy szembõl tényleg elég kemény dió, ráfordítom a T30 csövét és kb. kinevet, bár múltkor meglepõdtem, mikor T34-el 3x egymás után sikerült átlõnöm sniper mód nélkül, máskor meg inkább elhúzom a csíkot, hogy aztán késõbb valami kedvezõbb pozícióból jobb szögben tudjam lõni, miután lepattantam 2szer...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Tudtátok, hogy a kv a legrettegettebb ellenfél tier9-es csatákban? Én eddig nem, de mostanság elég sûrûn fordul elõ, hogy ilyen csatákban engem szednek ki elõször az önjárók.
Sippie
rohadt fura hogy egymás után 3 pattantam róla, mert kb 15 fokban oldalasan állt.
Nem értem. Másik E-75-el mindig átlövöm. E-100-al szintén. Löwe-vel majdnem mindig. Ja, és amíg megvolt az E75, nekem is átlõtték.Ez nem fura?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Milyen színt javasolsz? 😄

E75-re eddig még nem találtam olyan T9 vagy az alatti tankot, ami megbízhatóan átlövi azt a hírhedt gyenge pontot 😊

Na, talán a TDk, de hogy se med, se heavy nem viszi még ott se az 100%. Volt már hogy T32-vel felcsalogattam dombtetõre és úgy lõttem a hasát. Semmi.

ohh.. elnézést, de több órai WoT után fel sem tûnt a zöld FAQ felirat......
flashpointer
ó hát azt jobb ha megszokod hogy úgy kapnak szét hogy nem is látod honnan lõnek =)

Emancipate yourself from mental slavement!

FAQ-t pont neked írtuk. Különösen a mit csináljak a kis tankommal a nagyok közti részt.

Hja és igen: 1680*1050ben full levéve a grafikát csak a látótávolságot hagyva magason, miért van sokszor csak 20 fps-em? Amd Athlon 64 x2 3800+ proci 4 GB RAM Radeon HD 5770 videókártyával?
Sippie
azért odabasz, hogy a szaros E75, egy hangyafasznyit befordítja a testét, és már a teknõjérõl is pattan a 120milis T34 ágyú... bezzeg a kibaszott amcsi szart Tier5-ös is átlövi bárhol a testen. Röhej
Most kezdtem el vasárnap, most tier 3 két tankom egy t-46 meg egy m2 medium tank illetve van egy tier 2 német akármim... Tier 3-asokkal egyfolytában tier 5el rak össze folyton meghalok az elsõ két három percben... Próbálok tanulni másoktól, megnéztem az utóbbi egy két napban ide feltett replay-eket, de a kérdésem az, hogy kisebb szinten hogy tudok látótávolságot növelni, hogy tudom megnövelni az ellenfél észlelésének távolságát, mert marhára zavar, hogy alig látom meg õket, õk már szét is kaptak, illetve van hogy nem is látom és már halott vagyok....
Valamint merre találok olyan oldalt, ahol egy csomó replay van fenn?
lámának minden hozzászólásban igaza van, csak néha az emberek még nem tartanak ott hogy felismerjék 😉

Pales27
Gondolom nektek is az ilyen csapattársak miatt megy el a játéktól a kedvetek,
akik végignézik a fedezékbe bújva hogy szednek ki titeket.
Az e100 bebújt a sarokba a házak közé ahelyett, hogy hátba lõtte volna azokat akik a seggembe lövöldöznek 5 méterrõl. (Ja és közben még engem szidnak a csapattársak hihetetlen.) Ilyenkor mire számít az illetõ?
noob e100

Trabant93
Arra emlékeztet,mikor még a HE nerf elõtt a kv troll gunnal egy is-4 seggébõl 60%-ot cibáltam le 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Hát Lammaer egyik hozzászólásában igaza volt. Lópikulát nem ér a német ágyúk pontossága. Visszavettem a Panthert, rátettem a szívószálat, elvileg az egyik legpontosabb ágyú a játékban. A 32 lövésembõl 12 talált csak, pedig a meccs is ránk volt adva, mert 15-3 lett a vége. Nem tudom mi okból tette ezt, amikor meg találtam, nem sebzett, hanem csak kritikálokat nyomott. Érdekes. De a lényeg a lényeg.

Troll gun szépségei <#mf1>

Ok köce. akkor maradnak a BT-2-ben. amúgy is azt a kis tankot használom gyors pénzkeresésre mivel elég gyors s tud kaszálni rendesen.
Át de nagyon sok %-ot fogsz veszíteni. Amiatt h más kategóriába viszed. Light-ból Heavy-be.
Hali. Vki szaki nézze már meg (elemezze ha ugy tetszik) legyenszives h ebben a játékban én jól csináltam-e a dolgomat, vagy az én bénaságom is hozzájárult a buktához....Vagy ez lenne egy tipikus szopóágas meccs? KT bukta Elõre is thx.
BT-2 tankomon 100% a személyzet. Át tudom vinni nagyobb tankba? Pl:IS3-ba?
Ez igaz társra lõttem de nem direkt mivel pont akkor úszott a képbe mikor lõttem
A type-ok majdnem mindent átlõnek....
Kösz ez jó s érdekes

Tuvok
Hogy a lövészed vérszemes rövidlátó, nem lát el a frontvonalig, csak a saját tábor széléig .

Sippie
a piros az ellenség, nem a zöld 😉 társakra lõdözöl, kékre vált, bárki kinyírhat büntetés nélkül
Üdv mki
Meg tudná valaki mondani mit jelent ha csata közben kékre vált a nevem s a tankom?
Távolabbról pattog, közelebb érsz elég gyakran lõnek át. Legalábbis a type-ok elleni tapasztalatimból 😄

Bocs ha beleugatok de én úgy vettem észre hogya frontja
is csak bizonyos távolságból pattog gyakran.
Nem vagyok pro játékos de nekem a hétvégén rengetegszer
kilyukasztották-gondolom a random faktor is bejátszik.
Tuvok
Ne nekem mondd, ismerem jól😊

I.C.ram
IS3-nak van a legnagyobbat harapó ágyúja, lapos mint a tetû, átlõhetetlen a tornya kb. A frontja is nagyon pattogós.
Az tuti hogy jól gurul ez már a sima IS-nél is nagyon bejött
hogy odaérek idõben a bunyóba és ha gáz van akár vissza is tekerhetek
a bázisra.
Na de megint berakott tier 5-be..de most meg agyhalott fasz csapatba. Nem igaz, Panzer IV, BDR, KV, Lee...meg még valami ellen egyedül...hát sokáig éltem mondhatom.

Nem értem. BDR-el egy hete nem vicc, egy hete nem mentem normális kört. Pedig minden nap megyek vele . Mégis semmi. Nulla. Vagy magas tier-be rak be, ha meg nem, a csapat fél perc alatt veszít. Nem értem. Ez valami átok? Nincs valami ellenátok, vagy valami?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igen ha top tank vagyok akkor egész jó (fõleg a nemetek sorozatos
modulsérülési dömpingjeitõl)de ez elég ritkán van.
Tuvok
Kiegészíteném azzal, hogy a KT és T32 kicsivel lassúbb mozgékonysága mellé kapsz egy gyorsan célzó és töltõ ágyút, míg az IS3 gyorsasága mellé dukálna egy gyors ágyú is, ezzel szemben a leglassabb . Emiatt nehéz vele jó taktikát találni, de ha megszokod, nagyon is jó tanks lesz . Gyakran bánom, hogy a brutálképzett legénységet áttettem az IS4-be, lehet visszaképzem õket, úgyse használom már .