World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi 2shared-es link mûködik, de ez nekem nem megy.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jó kis tank amúgy, én még mindig B1-nél járok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
honnan tudom, hogy a kliens amit használok európai vagy sem?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Na, talán a TDk, de hogy se med, se heavy nem viszi még ott se az 100%. Volt már hogy T32-vel felcsalogattam dombtetõre és úgy lõttem a hasát. Semmi.
Emancipate yourself from mental slavement!
Valamint merre találok olyan oldalt, ahol egy csomó replay van fenn?
akik végignézik a fedezékbe bújva hogy szednek ki titeket.
Az e100 bebújt a sarokba a házak közé ahelyett, hogy hátba lõtte volna azokat akik a seggembe lövöldöznek 5 méterrõl. (Ja és közben még engem szidnak a csapattársak hihetetlen.) Ilyenkor mire számít az illetõ?
noob e100
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Meg tudná valaki mondani mit jelent ha csata közben kékre vált a nevem s a tankom?
is csak bizonyos távolságból pattog gyakran.
Nem vagyok pro játékos de nekem a hétvégén rengetegszer
kilyukasztották-gondolom a random faktor is bejátszik.
hogy odaérek idõben a bunyóba és ha gáz van akár vissza is tekerhetek
a bázisra.
Nem értem. BDR-el egy hete nem vicc, egy hete nem mentem normális kört. Pedig minden nap megyek vele . Mégis semmi. Nulla. Vagy magas tier-be rak be, ha meg nem, a csapat fél perc alatt veszít. Nem értem. Ez valami átok? Nincs valami ellenátok, vagy valami?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
modulsérülési dömpingjeitõl)de ez elég ritkán van.