World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

It was decided that the whole moderation, game mastering (ie issuing bans, reviewing complains, etc), and similar stuff should be carried out within the company.

Tehát hamarosan megkezdõdik az igazi cenzúrázás, és a fekete volga is eljön.

WoT: Nishizumi77

Bugi Misi
107 ha 122 nem jön be, de ha a 122 betalál akkor annak vége😄 tegnap elõtt KT oldalából 450 HP szedtem le 122-l

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ha nem akarod használni a 122est akkor maradj a 107nél. 100as semmiképp nem való rá. De azt is fejleszd ki mert késõbb jól jöhet, pl IS alap tornyába belemegy, míg a 122esek nem.

Eagle16
A legvégére tegyél egy kérdõjelet is megjeleníti.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kifejlesztettem a KV3-ra a 122-est. Az az ágyú 100 méterrõl az eget nem találja el, nemhogy az ellenfelet. A 100-as esetleg pontosabb lenne? A 107-essel nagyon elégedett voltam.

mert imageshack..

http://img109.imageshack.us/img109/1534/newstoallvolunteers.png

blocked domain
Szopóka a moderátoroknak, nincs több ingyen gold.
kép

IS-7 lower hull effektív védelme.

Taking into account 50-65deg slope, it should be 233-355mm depending on where exactly you hit.

És még csodálkoztam hogy 100 méterrõl nem beforgatva alig akarta átütni a 128 és 120as ágyú...

Megjött a válasz ovitól:

Looks like T88. T28 prototype is somewhat bigger.

Tehát mind a ketten tévedtünk, nem T28 proto, de nem is T25-2 😄

Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 25. 8:09:13
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 354 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 120
Csatában elért Achievement: Top Gun

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

És úgy nézd a mozgékonyságát hogy a top motor nincs meg hozzá, azzal +100 lóerõt kap 😄
Úgy tervezem, hogy ma meglesz az AMX 50 100, de az M4et megtartom és majd utána kifejlesztem a top motort vele.

Bugi Misi
magyar nyelvre állisd át sokkal könnyeben fogod érteni

Mivel (szo szerint) leegett az elozo gepem, most win7 alatt ujra raktam WoT-ot es megint be kellett allitani. Lenyeg: grafikai opcioknal, ami kell az (1)textura pack medium vagy high, siman megnezed neked melyik jobb, minden mast low vagy off, kulonosen a foliage density, ez utobbi nagyon megeszi a gepeket. Nem kell post processing se, advanced es normalba sem, se arnyekok se vizszimulacio, ami meg fontos az a(2)draw distance high. MInden mast low vagy off-ra tegyel. Nekem ez volt a legjobb beallitas, igy 70 fps-el megy a jatek, es ami kulon erdekes, hogy kiprobaltam post processingel 200 folotti pingem volt ugyanazon a palyan, nelkule meg 100 alatt.
Djuree
én is tegnap kezdtem de rájöttem a dologra magamtól. elõször ki kell fejlesztened a legalapabb tankod feljesztési fáján (jobb gomb a kis szar tankon és fejleszt). és utána tudod õket megvenni.

Waaaaaagh!

Sziasztok! kezdõ játékos vagyok és szeretnék infót kérni tõletek.Tank vásárlással van 1 kis gondom.Kiválasztom a tankot megvan hozzá a pont is fehér tallérral jelzi tehát elvileg megvehetem.De hiába kattintok a tankra nem történik semmi max a tulajdonságait tudom megnézni.Szal azt kérném,hogy valaki legyen szíves leírni pontról-pontra,hogy tudom megvenni a tankot.Hova kat mit tegyek stb.Köszönöm elõre is a segítséget.Mindenkinek jó játékot.Illetve még 1 kérdés.Van-e team speak szerver ahol magyar játékosok vannak fent.Örülnék egy Ip cimnek köszi.
Ez a legtipikusabb bukta, ha megöltél volna egyedül 5-6 ellent akkor is beszopjátok.
KT-val hasonló a tapasztalatom: 5 meccsbõl 2 nekem is ilyen.
Jó nagyot vadászhattál, ha a 3 cm-rel feljebb lévõ ONLINE TECH-TREE felirat elkerülte a figyelmed.<#taps>
http://www.wotdb.info/
Húú srácok erre a lapra vadásztam napok óta. Végre lehet böngészni adatokat a nélkül hogy belépnék a játékba.

Gottfried
ilyen lövész,olyan lövész,amolyan lövész.... :-)

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 25. 6:25:23
Jármû: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 984
Szerzett kredit: 30 426
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész

Imádom a BL10-et. Tier8-as TD-t prém nélkül is simán ki lehet vele hozni nyereségesre.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Tegnap kipörgettem elitre a SU-85-m, a legénységet felvittem 85%-ról 89%-ra. Megvettem a ventilátor mellé az álcahálót. Mintha mûködne ez dolog az álcázás mert egy havas pályán sorban ki tudtam lõni kicsiket vagy 5 db tier 3-4 tankot a nélkül hogy messzirõl észrevettek volna. Próbáltam nem mozgatni csak a csövet szerintem mûködik ez az álca rendszer.Este végre volt jó pár meccsem ahol majdnem az én tankom volt a legnagyobb, túl is éltem szinte az összes ilyen csatát. Még kéne egy kiegészítõt vennem mit javasoltok? Töltésgyorsító vagy periszkóp? Ezen meditálok. Szeretem ezt a /messzirõl lövök és kinyírlak/ taktikát a SU-val. Aztán letöltöttem a magyar szinkront egy weblapról, jók a hangok, a barátnõm nagyokat pislogott a bemondásokon hogy "szép lövés"."gyerünk a csatába meddig akarnak még élni" ez is benne van.

Minél többet javítják a MM-et, annál rosszabb lesz. Manapság már nagyon ritka a kiegyenlített csata. Inkább várnék 10 másodperccel többet csak legyen minden fajta tankból egyenlõség mind a két oldalon. Már lassan 80% eséllyel megjósolom, hogy melyik oldal fog nyerni, az elcseszett MM miatt.
Pl. sosem sikerül szétosztani a heavy-k és a med-ek arányát.
4db T9 heavy vs 4db T9 med. (80%, hogy a heavy oldal nyer)
A type-os dologról inkább ne is beszéljünk, undorítóan elcseszi a MM-et.
Solten
Az agyuk pontossagarol: a 75-os 0.29-essel 200 meterrol ellovom a vereb kisujjat, a 88-as 0.31-essel orom ha eltalalok egy elefantot. Legalabb nagyobb HP-t vesz le...

Saor Alba

patchaou
Innen szép nyerni <#eplus2>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
fuhh, ma én is kifogtam 3 balfasz IS7-est, egy oldalra mentek és képesek voltak úgy meghalni hogy az ellenfél toptankjai a másik oldalon voltak. Nem néztem meg a nevüket, de sanszos hogy ezek lehettek.
asszem befejeztem...

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Bugi Misi
én közelrõl se xd

igen, hihetetlenül pontatlan sajnos... nem is értettem, valamiért nem nagyon tudtam vele eltalálni semmit messzirõl o_O

Bugi Misi
2 csatám T7 de olyan pontatlan 50% legénységgel-.-

ilyen lesz az összes többi is, szólok elõre.

Bugi Misi
elsõ csatám jó az MM😊

Bugi Misi
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: ARL 44. Elköltött XP: 29 070. Elköltött szabad XP: 0.

Megvásárolva:
ARL 44' vettél. Elköltöttél kredit: 763 000.

BDR G1B meg úgy gondoltam megtartom farm tanknak

Garázs baloldalt, a legénység felett négyzet: Gyorsított kiképzés

Pales27
Igen, csak egy magot használ, de írták itt, hogy van egy program amivel lehet több magon is futtatni - kipróbáltam, nekem akkor is csak egy magon futott.
a itt fennt is van sztem a letöltések közt csak most épp karban tartás van náluk.
Szerintem egy játékot csak akkor lehet több szálon futtatni, ha a játék motorjába ezt beprogramozzák - lammaer erõsíts meg<#nevetes1>

flashpointer
köszi szépen

Emancipate yourself from mental slavement!

Valahol volt olyan leírva, hogy ha egy tank eléri a 100 ékot minden kifejlesztve rajta, akkor a további csaták során kapott xp/tp-t a legénységbe lehet tolni.. ez hogy is van hol is van a átékon belül?
Eagle16
Legközelebb ne írd felül 😊

link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

flashpointer
eredeti ingame_voice.fsb-t le lehet tölteni valahonnan? vagy el tudná küldeni valaki? Nem szeretném csak azért újra feltenni :/

Emancipate yourself from mental slavement!

Tudom nem picsogunk, játszunk, de bazdmeg, hogy M12 artyba kétszer belelövök és átcsusszan a résein, aztán meg az oldaláról lepattanok a T-54 top ágyújával az mindennek a teteje.
Sikerült beadnia az ágyúcsövet, ahonnan lepattant. Az elsõ képen a halvány fehér X a skuló útja a csõ felé, hogy rohadna meg.

Metalmilitiakid
Bocs, hogy ilyen késõn válaszolok, de ritkán járok erre. Lehet, hogy szubjektívnek tûnik, de attól még tény, hogy több kill t, több gyõzelmet és több XP t kaptam vele mint a 107 el. Valamint mivel volt mellette másik T5 tankom a lõszer ára nem volt zavaró.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

FAIL! 😄 nálam ilyenkor elsõ a Juventus, magyar válogatott ide vagy oda.

Sippie
a random pedig a bíró, aki úgy ítél 7-est az ellenfélnek hogy fenn a kezük, erre 2-õt passzolnak szabaddobás után, amikor már rég el kellett volna lõniük. Ühüm, annyát
Sippie
ja boccs, én a férfi kézilabdára gondoltam mint meccs 😄 Nincs digim, úgyhogy nem tudtam ott mi megy 😄
hát 😄 nem tudom mi volt ebben a jó pozicionált rész😊 mármint mentél a "szokásos" med útvonalon, az tény h én meghátráltam volna a 2 is-7 láttán, szal minden tiszteletem a tiéd😊 de amúgy nem volt ez olyan hatalmas dolog😊 sztem Szakesz te ennél 5 v 10x jobb csatákat is tudsz😊
az utolsó is-7 meg nem tudom mit csinált, tisztán lõhetett volna közbe meg másfele nézett szinte....nem értettem 😄 2 tiszta lövés voltál neki dupla annyi hp-val, és még így se bírt téged megölni, kicsit növénynek érzem😊
igaz ez semmit nem vesz az érdembõl, 1 adag szerencsével szépen megoldottad, gratula😊
/OFF

Egy Roma drukker? 😊 Én Juve szurkoló vagyok már vagy 9-10 éve, nagyon jó látni, ahogyan Del Piero így tud fickándozni a Roma védõk között még ilyen idõsen is 😊 Remélem a bajnokságra is átmenti ezt a formáját, ma nagyon él.

Képzelem ahogy a top magyar játékos örjönga meccsen: sok hülye kretén, szar MM mellém rakott egy rakás idiótát!

akartam kérdezni, de nem voltál online, hogy milyen equipmenteket használsz a Pattonhoz? 😊

Csdak egy magot használna a játék? Ezzel a géppel Crysis 2õt is normálisan lehet játszani, ami azért még szó... Max Grafikai beállításokkal Aionoztam Lineage 2-õztem több boxal egyszerre.. ennek a játéknak ekkora igénye lenne? Azért az.... No mindegy. Még nem raktam fel a friss 50% tömörítésõ textrúrákat, mert keresgélek. Pl ezt a Colored Penetration Mod-ot... Még nem ismerem a tankokat igazán... Valamint az egyik videóban nagyon tetszik az hogy írja a tank típusát távolságát Konkrétan erre a videóra gondolok: Youtube Videó
Szép volt, nem sok hiányzott a halálhoz. 😊
Azt hittem, hogy késõ lesz a visszavonuláshoz, amikor megindult az egyik is7, de aztán a két? láncolás miatt jól jött ki.
Ezeket a váratlan irányváltásokat meglepõen sokszor beszopják körözés közben - ami nem baj. 😄

[HUN]Kami*, kiskami*