World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De érdekes mert akàr hovà pingelek Eu-ban 40-60 körúl van, csak itt a jàtéban ilyen sok.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Trance&Friends nothing more..
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De mi ez a jelszavas téma??
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem játékon belül jött egy üzenet, hogy kaptam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De legalább tornyozni lehetett.<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ez a leosztás is mókás meccset ígért.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ettől függetlenül éreztem a törődést az IM-ek indításakor én is. <#vigyor0>#vigyor0>
Ha látnátok milyen csecse így a tank harc közben... 😊

Más:
Most ugye a wot társadalom berkein belül felkapott téma a 9-es, 10-es könnyűtankok jövője... lenne egy kérdésem. A RU251, illetve T54 ltwt-n gondosan elhelyezett reward festésemnek szerintetek mi lesz a sorsa? cw, sh miatt 9-es lightot megtartani biztosan nem fogok, mert ahhoz túl értékes a legénység, viszont a festést meg azért igencsak sajnálnám. Szerintetek kompenzál a wg, és váltáskor visszarakja az adott festést a tankól a garázsba, hogy újra szabadon felhasználható legyen? Hm... inkább úgy kérdezem, van rá reális esély? 😊
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2017.01.20. 09:21:46
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Utoljára szerkesztette: sempike, 2017.01.19. 21:38:13
sajnos nem látszik hogy hány belső modul ment vele, de 3 volt meg tutira piros.
kb itt a válasz

Igen, ez egy kiragadott példa, de már mindenki találkozott ilyennel, és akkor talán nem bottom tier tankkal vért izzadva próbálod menteni a meccset amennyire lehet.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.19. 18:09:57
De még egyszer: felesleges kelteni a rémhírt, ez a sandbox, gyerekek. Ennél még a szuperteszten lévő dolgok is mérvadóbbak...
Egyébként az E-100-nak is valami 250 penje van AP-val sandboxon, úgyhogy nála például nagyon nem fogok sírni a HEAT után (egyébként is szökőévente egyszer használtam).
Azért sem érdemes egyébként kezet tördelni, mert ez a sandbox. Már millió iterációja volt, mindegyiknél jött a nagy felhördülés, aztán kiderült, hogy a visszajelzések alapján csiszolgatnak, és egyelőre eszükben sincs ezek közül a változtatások közül bármit is ebben az állapotában átrakni az éles szerverre. Majd ha már néhány hétre vagyunk a sandbox implementációtól, akkor lehet kezdeni aggodalmaskodni.