World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bugi Misi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

flashpointer
a hangokból az eredeti ingame_voice.fev -et fel tudná valaki tenni egy letöltõs oldalra vagy emailezni nekem? Valami jelképes méretû.

Emancipate yourself from mental slavement!

Ezekszerint érdemes lesz vissza vásárolni az orosz tankokat? Én eladtam minden orosz nehéztankom😞
Ja meg volt egy meccs mikor top voltam és egy stock KV jött velem. Ha tolatni akartam mögöttem volt ha fordulni mellettem olyan mozgó akadályt játszott. Csak miután kilõtték volt jó fedezéknek, persze kikaptunk.
Tegnap KV-val csak szívtam. 12-bõl nyolc meccsen az utolsó 5-be voltam ki is kaptunk mindbe. 1 meccsen közép fölé kerültem, a szerver egybõl ledobott. Mire visszajöttem már ki voltam lõve. Lefekvés elõtt még mentem egy kört dübõl. Elindultam elõre a városba és semmivel nem törõdtem, úgy áttörtem hogy én értem elõsször az artykhoz és kilõttem mind a kettõt meg útközbe még 4-et. Top Gun lett meg egy keveset foglaltam is és végre nyugodtan mentem aludni.
No comment...

Most persze jön megint a tier9 <#falbav>

Végre top tank BDR-rel, erre nálunk mellette 3 stock KV, az ellennél 3 fullos -.-'
Matchmaker FUCKOFF!

a várva várt kv, kv3, is-4 elvileg! bár úgyis lesz aki megkérdezi, hogy nem e a 7.2ben jön-e. 😄
1 perc alatt tönkrevágott játékélmény egy artista miatt: +1

Egyem meg a csepp szívét inkább mario-zott volna
mi ez a tank csere ami várható 7.3-ban?
bár remélem valóban megkapjuk a t34et prémiumnak és akkor megoldódni látszik a probléma
én is erre gondoltam amúgy, hogy fû alatt azért szívatják a tier5-6ot. Hát lehet én is visszaveszem a tigerP-t
Mert az hozza a pénzt prém nélkül is 😊 De kicsesztem velük, elég jól megy a farmolás tier7-ben is már 😄

igen a tier5-6 nagyon mostoha valamiért
Okos döntés 😊
Ha meg mész a med ágon ott úgy is csak azt lesz érdemes egy szint után használni így legalább már nem kell vele szenvedni.

Az lesz, hogy kifejlesztem, felrakom és kipróbálom. Ha pontosabb lesz, már megérte. "A pudingpor bája az evés."

2010, mivel a béta 2010 július 8.án indult és augusztusban már KV-3ban feszítettem.

WoT: Nishizumi77

Szerintem ha T7 lesz kap annyi HPt mint az IS és gondolom megkapja a jobbik 122est ami az ISnek is van. Kb ennyi, de elég is ez neki, elég pattogós további buff nélkül is.

Talán 2011, nem?
Amikor én kihúztam akkor még normálisan pakolta a MM legalább 50-50%-ban kaptam közép és magas tiert és még használható volt a HE-is így jó volt a 122-es mert amennyire pattogós szeret lenni ha T8-10 ellen mentem akkor automatice töltöttem a HE-t. Viszont a magas lõszer ár miatt csak xp gyûjtésre volt jó ha a credit volt a fontosabb akkor már ott is a 100-ast használtam.
Most a T6 századokban meg a credit miatt elõszeretettel használják sokan a 107-est meg a 100-ast kinek mi tetszik jobban viszont randomban fejõdni szerintem jobb a 100-as mert legalább nem viszi anyagi csõdbe aki megy vele ha 10-bõl 8x T10 csatába kerül.

Egyébként ha felkerül majd tier7-be, még ha nem is változtatnának rajta semmit, már csak a tierváltozás miatt is életképesebb lenne 😄
Tier7-tel legalább lehet felül is lenni, de tier6 csak az utolsó harmadba tud már kerülni mostanában...

Lehet jó rá, de mivel gyakran megy nagyok ellen ezért minél nagyobbat sebez annál jobb, mert nem fog sokáig élni.

Viszont rendesen KV-3al utoljára 2010 augusztusában játszottam 😄
Akkor 107el használtam végig.
Nemrég megvettem a KV-3at de csak annyi kört mentem vele hogy lánc meg torony meglegyen rá, úgyhogy most elit már csak a 7.3nak kell jönnie.

Bugi Misi
nem láttam hogy olyan pontosabb lenne meg a célzás ideje is gyorsítóval sok😊
tegnap elõtt E2 vagy 4x pattantam róla szembõl közelrõl

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Miért nem jó a D-10T?
Nagyobb a pen, pontosabb, gyorsabb a célzás ideje, egyedül a sebzés kisebb viszont nagyobb eséllyel viszed be a nagyobb pen miatt.
Például mint a múltkor teszteltük, míg a 100-as lazán viszi a type wekspot-jait addig a 107-es már csak 50-50%-ban.
A lõszerár meg gyak. ugyan az.

darki81
Jó ez az MLP voice mod, hasonló nincsen magyarban?
Eddig egy magyar szinkronnal találkoztam ami elég gagyi

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
Ez a hét legviccesebb képe! 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

csak ez azért bosszantó, hogy berak prém tankként egy olyan csatába ahol csak az alsó 3 tankot tudom sebezni és kikapunk 4-15re most is, úgy hogy gyakorlatilag semmit nem tudok tenni ellene.
Hát ez ilyen. Pár napja mentünk platoont. 15-bõl 15 nyert. Tegnap mentünk ugyanúgy. 6-ból 6 vesztes. Még szerencse, hogy késõ volt, mert szerintem elmentünk volna a 15-ig is.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

kegyes hozzám az MM a kis prémium tankommal (t-25), 5bõl 5 vereség és még egy tankot se tudtam kilõni😄 így nehéz lesz összegyûjteni a pénzt. Az a legjobb mikor 3/4 a játékosoknak tier8 és rám ront 3 type59 😊
Egyértelmû hogy KV-13, mert arról mehetsz T43ra és ISre is, kevés xpért.

Akkor lehet ezért sikerült egyszer VK45A 105 L/52vel átütni az alját, volt vagy 200-300 méterre, gondoltam úgyse ütöm át de azért rálövök egyet, erre átütötte. De a többi már nem vitte.

Na megint válasz út KV13 vagy T43.Sokan tették fel a kérdést de erõsen hajlok a KV felé mert a tököm kivan a papír tankokkal.Ugyan a KV13 van a legratyibban ellátva fegyóval Tier7-ben de onnan elég közel az IS vonal amit agyon dicsérnek.Akinek van esetleg KV13-a vagy próbálta tud írni róla pár szó mennyire életképes.És az IS vonal tényleg félisten?Köszi elõre is a válaszokat
A lower hull azért is erõs közelrõl, mert lefelé kell irányozni a löveget. Hegyesebb szögben éri éri a találat, minél közelebb vagy a löveghez képest annál döntöttebb. Ezért nehéz átlõni nagyon közelrõl, ez a szög majdnem kiegyenlíti a lövedékkompenzációt. De ez más harckocsik lower hulljára is igaz, csak azoké nem ilyen erõs, nem ennyire feltûnõ ez a hatás. Távolról (200+ m) ahol már nem sokat csak 1-2°-ot számítana ez a szög már nem garantált hogy a teknõ elejét találja el a lövedék.
Nem tudok újat mutatni?D
Rossz linket szúrtam be sry😊
Bugi Misi
él az elõzõ válaszom erre is xd

Volt már, jó régi videó.

Na erre gondotam.
Rossz link...
Bugi Misi
volt xd

Nem tudom h ez volt-e már.
Mondjuk nem ez lenne az elsõ eset hogy nem egészen arra válaszol amit kérdeztek tõle.

Brutal
Ha ugy leszek mint a Kal-al anno nem hiszem 😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Na majd jön vissza a csávó nemsokára. Vót nekem má hasonló haverom nem is egy. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Dehogy biztos. Már megint azt se tudja Overlord mit ír.

A lower hull 150 mm vastag és egy síkban döntött, a képek alapján -40°-os (nem biztos hogy tényleg ennyi). Ennek az effektív védelme a valóságban 233 mm.
A homlokpáncél 150 mm vastag és 25°-os, középen a hegesztési varratnál. Ott a valóságban 355 mm az effektív védelme.
Ahol már két síkban döntött ott a 45°-os oldaldöntöttség is beleszámít és 500 mm az effektív védelme a valóságban.

Arra se vette a fáradságot hogy alaposan utána nézzen. Csak beírt két értéket (233 és 355 mm) ami a valós IS-7 védelme két különbözõ helyen. Aztán kompenzációval még nem is számolt.
Kb ennyit érnek Overlord technikai kijelentései. Semmit. Aztán így terjednek a hülyeségek, mert elhiszik neki amit ír.
Brutal
Én töröltem ezt a fost a géprõl
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget és további jó játékot

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

biztos, itt a kérdés

Hey overlord, whats the effective thickness of the IS-7's lower plate

Annál a hülye heggesztésnél simán lehet 355mm

Köszi. Lehet túl németesen játszok az orosz tankkal. Valamiért a messzirõl szurkálás jobban bejön, mint a közelharc. Na majd megpróbálok rohamból hentelni. 😊

Eagle16
Ez biztos a lower hull?

"Taking into account 50-65deg slope"

Az alja az csak egyféle szögben van megdöntve.

Szerintem ez inkább a felsõ front részre vonatkozhat, mert az alja az csak nem lehet 355mm 😄D A 128-as ágyú legalábbis szembõl átlövi azt a részt elég megbízhatóan.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

köszi