World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is van 40-50k pénzforgalmas tankom nem is 1.az E-50pl átlag 40000cr es köröket futok vele. kipukkanás esetén nálam is 17000a jav és 1245\db a lõszer! az is-4 is hoz hasonlóan vagy a jagdtiger.de ezek nem prém tankok!ez itt a lényeg! prémtankért igen is elvárom a 80k átlagos köröket.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Kínai tankot most nem lehet venni. A franciának ott kell lennie.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok,segítség kellene,a tech tree-be nincsen sem francia ág,sem a kínai tankok,ilyenkor mit lehetne csinálni?
patchaou
A következõ sláger prémtank is olyan lesz elõször mint a tájp, aztán majd azt is szépen visszafogják. És ez így megy majd amíg csak wot létezik. És teljesen igazuk van, így lehet pénzt keresni. Én örülnék egy olyan tanknak is ami körönként 44k kreditet hoz. Illetve van ilyen tankom, de ha 40-50k-et kapok akkor 17k a javítás és kicsit több a lõszer.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tuvok
Úgy könnyû, ha valakit nem a "mindig veszít" adatbázisba ültetnek el a szerveren . Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, egy gyõzelem is csodaszámba megy, nemhogy egy ilyen kör .

Áh ez a T-44 meg a T-54 eszméletlen jó kis tank.De nem merem elkölteni a Tp mert kicsit félek hogy a T-43 befog szopatni.Több mint 100k tp-t kellene összeszedni azzal a papír tankal.Kezdek hajlani a KV-13 meg az IS vonal felé.De ha van valakinek T-43 a és tud róla mondani valami jót esetleg taktikát megköszönném.Elõre is köszi
..ez egy szomoru tortenet..
Bugi Misi
jeee
A következõ tank kifejlesztve: PzKpfw VI Tiger (P). Elköltött XP: 41 180. Elköltött szabad XP: 0.

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

nem panaszkodásképpen,de nekem úgy tûnik a tipekat rendesen visszafogták. sem xpt se crt nem ad úgy mint eddig.amiért ma 44000ezüstöt adott azért máskor 90000körül jár.hétfõ óta van ez nálam.soha ilyen rossz köröket nem futottam vele mint az elmúlt 3 napban.arról nem beszélve hogy sorozatban bukta minden meccs. ez nem a typere vonatkozik hanem általában.azért a több 10000 ft ért amit bele öltem ebbe a szarba.azért én sikerélményt is elvárok!nem pedig azt hogy 10 bukásra ad 5 gyõztes kört.ami alapból-5! valamit belebaszarintottak a 7,1b be!ha ennyire megelégelte a wot a sok nyafogást. akkor adja vissza a 7500aranyamat.és vigye a typet a fenébe.tudnék mit kezdeni azzal az arannyal.hogy rohadnátok meg mocsok ruszkik.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

patchaou
Annyira egyik sem különleges, hogy nyilvánosan mutogassam. 40-45%-os win - 40% találati arány. Ha megint rajtam keresztül akar valaki belépni a klánba, majd elküldöm hozzájuk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Haver beszerzett egy ojjektet, azóta állandóan futja a top gunos köröket.

Tuvok
Ilyen is csak fél évente egyszer tud lenni ...

Victory!
Battle: Erlenberg 2012. január 25. 15:31:10
Vehicle: T-54
Experience received: 3 546 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 50 685
Battle Achievements: Top Gun

Muti. 😊

patchaou
Rábukkantam egy különleges klánra. Pár statot megnézve úgy tûnik, hogy direkt keresik az agyatlan idiótákat. Ráadásul hármasával járnak, így megnehezítve a csapatuk dolgát.

Tuti, vagy csak mondják?

Ha jól tudom az engine-t nem õk írták.

Köszi.Látszik,hogy nagyon hülye vagyok, mint az egész játékhoz,de erõlködöm.Az viszont nem tetszik,hogy mostanában prém nélkül nem haladok.
"Bug. Nekem is volt már ilyen, hogy lõttem tankkal, és rögtön utána megint tudtam lõni."

Ilyen nálam is volt, viszont az lag miatt volt. Azaz csak én láttam úgy mintha lõttem volna egymás után, de persze körülöttem megfagyott mindenki, sebezni meg nem sebeztem. Lõttem 5-öt egymásután, aztán mire rájöttem mi van, visszajött a net és láttam hogy még az elsõ lövés után töltök.

https://wotinfo.hu

ollie
Nem lehet, mert a szerver szabályozza, hogy mikor lõhetsz.

Zegi Norbi HUN
Igen,de akkor olyan mintha az elsõ lövés elment volna a semmibe.Ez viszont nem ilyen volt.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Nem egyszerû, de szakavatottak simán meg tudják oldani. A játék futkorászik, írkál a memóriába. Ha kideríted, hogy melyik memóriaterületre ír mikor újratölt, akkor ezt a memórierülettel játszva át tudod írni a töltés sebességét. A szerver oldal nem számolhat mindent, egyszerûen nincs annyi erõforrás. Ami viszont kliens oldalon fut, az hekkelhetõ.

I.C.ram
Bug. Nekem is volt már ilyen, hogy lõttem tankkal, és rögtön utána megint tudtam lõni.
ezt nem figyelik az oroszok? csak a pénz számít!
na de hogyan tud csalni? beleír a progiba?
Zegi Norbi HUN
Hasonlóval én is találkoztam már. Én egy su-8as artyval jártam így😞 Nem tudom hogyan csinálta,h ilyen gyorsan betöltött neki,mert ez lehetetlen lett volna.Kielemeztem rendesen és csak õ volt egyedül arty az ellenfélnél és még a lövésének a tracer-ét is láttam.Gurultam le a kis dombon KTigrissel és telibe kapott,leláncolt aztán 1-2 másodpercre rá kaptam még1et tõle😮 Erre mondtam magamban h WTF??? Azóta sem láttam és tapasztaltam ilyen fura dolgot. Sztem lehet vmi reload hack volt...

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Pedig ez az eset 7.1 pöccs után volt,a 7.1.b elõtt.Mindenkit 1-el intézett el,és menet közben.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Hát a pöccs elõtt lehetett vandálkodni a HE ágyúval. Most már aligha.

Én is lõttem M4-el DERP gunnal kilencet és majdnem én voltam a legkisebb. Szerencse volt, hogy mindig az enyém volt a végsõ lövés. Ez még nem jelent automatiusan csalást.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Vagy a KV 107-ese. Mondjuk ott ellensúlyozza az hogy a torony legalább rohadt gyorsan tud forogni. 😉

https://wotinfo.hu

Nem biztos,hogy nincs csaló.Én a múltkor olyat láttam,hogy egy hetzer 9-et lõtt,menet közben,megállás nélkül,egy olyan mezõnyben ahol elvileg õ csak pattogna.Az mi ha nem csalás.Többen is írták a chatre,hogy xy cheater.Egyébként maga a játék is csal,azzal,hogy tökéletesen mindegy milyen pontos a löveged,milyen közel vagy.A 175mm-t átlövõ ágyúval nem bírtam 3-ból egyszer sem átlõni a 130mm-es páncélt kb 20 méterrõl.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Fõleg a kilométer hosszúságú német csövek szívnak majd ezzel.

WoT: Nishizumi77

Meg az hogy a csövet simán átfordítod az épületeken meg más tankokon. Szerintem a fizikának erre is kellene vonatkoznia.
patchaou
Legalább egy hangyafasznyival reálisabb lesz. Én örülnék ha megcsinálnák.

Pattogós meg egy icipicit tüzes a szentem, minden 2-dik lövéstõl kigyulladok...
A fiam is Jpz IV-el megy mostanában és õ is sokat szórakozik azzal hogy nagy tankok mellé elé beáll és pattogtatja a lövedéket. Vagy fölötte megy el a lövedék vagy olyan szögbe érkezik hogy lepattan. Mondjuk nem egy életbiztosítás de néha jól fellehet idegesíteni az ellenfelet.
A 7.2-ben a T34 lesz prém, VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!!! Már marha kíváncsi vagyok...Na meg persze az M103-ra is.
I.C.ram
Városi pályákon ez nagy szívás lesz. Nem fogod tudni merõlegesen tartani a csövet a ház mögött.
Szép😊))) Ideg biztos szét..😛
ollie
Mivel már nem lesznek moderátorok.

Hosszú 88-assal kétszer oldalba lövöm az 1%-os f@aszom typét és semmi!!!!! Elsõt mintha egy fekete lyuk nyelte volna el, a következõ meg csak csilingel. Azért néha igazán bekaphatná ez a játék. Vagy a type. Vagy a typések😄 Bár inkább nem panaszkodom, mert itt még mindig "fényévekkel" jobb a helyzet mint mondjuk az NFS World-ben. Felmentem egy fél órára (tovább nem bírtam ideg rendszerrel) 4 futamól 3-at csaló nyert meg. És az EA nem bannolja õket hiába jelented. Ott ugyanis van spiclirendszer. 600-akkal száguldoznak, jelented de semmi. Itt legalább csalók nincsenek.
Volt már mondás, hogy idõvel majd ez is lesz. Mármint a csõ is létezni fog fizikailag és a lövedék a csõ végébõl fog indulni. Jelenleg a lövegpajzsból dzsal kifelé.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Számomra a játék egyik legnagyobb hibája, hogy ilyenkor ha beállsz a másik mellé, hiába lóg túl a csõ, el tud lõni. Ezt még megoldhatták volna...

pedal to the metal...

az hogy nem tudta eltalálni, mert elõre hátra mozgott

ollie
Itt most mi a poén?

Én is ezt játszottam el AMX 13 75el, azt a replayt fel is raktam, egyedül egy KV-3 és egy IS-3 mögé mentem, KV-3ba beleürítettem a táramat, és míg töltöttem, ezt csináltam, KV-3 2x lõtt mellé, IS-3 meg nem látott engem a KV-3 miatt, miután meghalt a KV-3, IS-3 kapta a következõ tárat, és hála a KV-3 roncsának nem tudott eltalálni, meg azzal kezdtem hogy trackeltem.

Úgyhogy mind a 2 tankot kicsináltam egyedül 😄

Én ugyanezt játszottam minap az AMX12t-mel, egy T-44 oldalában. T-44 foglalta a zászlónkat, mögötte egy KV3 szintén. Addig manõvereztem és lövöldöztem õket, míg valami nagyobb heavynk visszaért és kiszedte mindkettõt. Egyetlen lövést kaptam, amit lábon kihordtam. Utána nyertünk, a megmaradt type már nem volt annyiunknak ellenfél...

pedal to the metal...

Bugi Misi
ez a jelenet 1 órája zajlott le és halálra röhögtem magam!!!!! xD

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

én 30akat sebeztem kv 107es he-vel a kobakjába messzirõl amíg tudtam ezek meg tilitoliztak 6 percig vele és kinyírta õket..😊 mindegy én utolsó elõtti voltam a sorban kv-val max az kúrt fel h 12 percig tartotta bent a tankom 😄
7.0 óta kitörölhetik a HEvel, egyedül a T34 120as HEje sebezte volna de akkor már inkább AP azzal át lehet ütni.

Egyszer egy 80HPs IS-4et lõttem 105 L/52 HEvel mivel távol volt meg ez amúgy is sokat pattog róla még közelrõl is. Mi volt? 4bõl 4 HE lepattant.

A Kv-3 100as gunja papíron ugyanakkora pennel rendelkezik, mint a 122es (kivéve a prém lõszert).
Vagy ezt én tudom rosszul?
Ha tényleg jobban átüti a többieket, akkor én is kifejlesztem rá, mert a rohadt sok lepattanó miatt untam meg azt a tankot, és ezért nem is nagyon szeretek vele játszani. Viszont mennék tovább az IS vonalon.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

bakker egy 127 hp-s IS-4et nem tudott kilõni egy 80%-os T34 1 jagdpz meg egy T29 együtt..mi ez a vicc? 2 HE és megdöglött volna de ezek csak pattogtattak 6 percen keresztül..
flashpointer
köszönöm

Emancipate yourself from mental slavement!