World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Jah, arról nekem is pattog a HE szembõl. Oldalról azért viszi, de oda meg elég az AP, mert az átüti oldalról.

Ha szembe jön akkor sok mindent nem lehet csinálni, el kell elõle futni 😄

Object 704-el néha át tudom lõni az ágyúja alatt, de nem sok rá az esély.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na. Napi átlag. 16 szar szar csatát vívtam, és 3 jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Heavy kempeléshez csak annyit, hogy nem mindenki örömében és önszántából teszi. Pl volt már, hogy IS-4-gyel kénytelen voltam maradni Kampinovkán bázist védeni, mert mindenki megindult dombot mászni egy KV-3-on kívül, aki aligha tudta volna megállítani az ellen elõrenyomulását. Sokkal szívesebben mentem volna támadni én is, de úgy gondoltam, többet teszek a csapatért, ha valaki marad védeni is.

TVelvet
Tudod IS-7, E100, Maus, után és több mint 10k csata után, szerintem tudom, hogy kell játszani egy heavy-vel. Attól hogy a AMX50B heavynak van hívva, nem heavy hanem egy medium nagy revolverezõ ágyúval, ami ha tudod kifogy fél percig tölt, rád jönnek, ergó megdöglesz. AMX50 kemper tank, kész. pont. Nála még a T30 is keményebb a torony miatt. Ahhoz, hogy a legtöbbet kihozd a tankból, DMG-elj. Kempelned kell vele. Amíg a többi heavy egy jaqpanther, megkarcolni sem tudja, AMX50B -t. szitává tudja lõni.

no offense
Az hogy a bánatba lehetséges, hogy az E100 HE-vel se tudja sebezni a T95-öt? Mert AP-vel nem üti át. De a HE, ami az IS7-be is jó nagyokat szokott sebezni teljesen hatástalan ellene. Hét HE-t lõttem rá, és sebeztem összesen 5%-ot! Ez már megint mi a szar?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

darki81
erre valók a medium tankok, pl: type. vagy a kis "versenyautók" 😄
az õ dolguk felderíteni mert gyorsak, és a heavyknek meg artyknak lõni..

#96548 persze nem a kör elejétõl a végéig kell kempelni egy bozótban, hanem fokozatosan menni elõre fedezékrõl fedezékre!

Néha be szoktam írni a kör elején hogy: camp 5 min and kill and win 😄

Lehetne sok taktikát alkalmazni, csak publikon nem csinálja mindenki 😊

pl. az egyik legjobb taktika szerintem, amikor 5 percet várunk hogy eltávolodjanak a bázisuktól, és mehetnek a felderítõk utána meg a heavyk és majdnem mindenki egy oldalon berassol 😊
na persze kell védésre is 1-2 szívós jószág 😊
pl valami brutal td

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Szerintem heavyvel kempelni csak nagyon magas tierben elfogadható, ahol már szinte mindenki heavy vagy arty. De egészen tier8ig a heavyknek nagyon fontos szerepük van a támadás vezetésében. Amikor pedig csak 1-2 heavy van a csapatban, a csapat vereségét tudja okozni a heavy kempelése.

Sippie
de a legszebb hogy a kempelõ szarra se menne anélkül aki spottolja neki az ellenfelet 😊 márpedig az spottol aki meklód klánból való és elõre szalad. A kempeléssel csak akkor megy többre ha van olyan aki elvállalja ezt a szerepet, ellenkezõ esetben az ellenfélnél lesz olyan és akkor bizony lehet nézelõdni hogy mér lõttek rá egyszerre 20-an akibõl õ csak egyet látott.
darki81
nem tudom mióta játszol, de aki már tapasztalt az tudja hogy a kempeléssel többre megy! viszont az arty témában igazad van! <#vigyor1><#wink>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A kimaxolt T-44ig az orosz medium vonal nagyon ócska. A heavy vonallal tényleg többre mennél.

darki81
vannak akik kempelnek és óvatosan ésszel játszanak, és vannak akik azt hiszik magukról hogy a meklód klánból vannak és elõresietnek, utána meg csak nézik a másikat mert ki lettek lõve XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tökmindegy, a heavy tankal kempelõk és az artyval játszók egyaránt szánalmasak. 😄

Én meg az olyanokat tartom szánalmasnak akik kihúznak egy top tier tankot utána meg a térkép sarkába ricegnek ahelyett, hogy megtanulnák használni meg játszani.

flashpointer
ott van cserébe a sebesség! Kempele elveszik a legnagyobb elõnye

Emancipate yourself from mental slavement!

Sippie
olyan jók ezek a kifogások, de ha zavar a fos páncél, miért nem mész másik vonalon, ami agyon van páncélozva? 😄
na 3 napja nem játszottam, sok nem változott, IS 4 el top tankként, S 51 egylövésezett full hpról, majd talán hétvégén megint játszom egyet, kurva anyját már ezeknek a szaroknak
TVelvet
ugye? wc papírból hajtogatott páncélja van.
Sippie
kempelni francival? tök száni 😛
TVelvet
Tök jó, találkoztam egy retard magyarral, s51-el kilött mert kempelek amix50B-vel. 😄 ilyenek csak szánni tudom.
KV-13 ra is felmegy a jobbik 85mm D5T gyorsabb és jobban páncélozott.Nem tudom mi legyen ha rosszul döntök akkor kemény Tp-k tünnek el a semmibe és nem könnyû papírhuszár tankal gyûjtögetni.Na mindegy majd lessz valami.A T-54 az álom tank de addig halál.
Papír? Próbáld ki a T20-at 😄
Aztán amikor belédlõ egy stug és 8 modulod becsörömpöl új értelmet fog nyerni a papírpáncél fogalma.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

saslaca
Hopp, ez a weboldal eddig kimaradt az életembõl 😄 Köszönöm szépen!

KV-13 azért jó mert összeköti a med és heavy ágat, kevés xpbõl vígan át lehet menni heavy ágra úgy hogy semmit se heavyztél és fordítva medre.

WoT: Nishizumi77

gondolom magyar szinkron néven <#hehe>félre a tréfát...
w.o.t magyar

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

saslaca
Üdv Mindenkinek!
Ezt a magyar szinkront milyen néven találom meg és melyik menüpontban? Sajnos nem tanultam angolt sosem 😞

Szerintem Kv-13-at felejtsd el,nokedli ágyúval,csak freg leszel másnak.A T-43 jó tank,85mm D5T-vel ,mert a 100-as lassú de pontatlan.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. január 25. 16:46:28
Jármû: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 3 026 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 60 199
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
ennyit a prém tankokról.<#vigyor>

E-50-el már sikerült 20.000 fölötti javítási számlát begyûjteni, amikor egy arty közel full HP-ról berobbantotta a rekeszt.
I.C.ram
Kb február elsõ fele.
Annyit lehet róla tudni hogy februárban jön. Szerintem Február 15 elõtt tuti nem fog kijönni.

WoT: Nishizumi77

Tono34
Elnézést elõre is mindenkitõl, de most nincs idõm keresgetni a kérdésemre a választ.

Van-e már pontos dátum, hogy mikorra várható a 7.2-es patch? Érdemes-e nekiállnom még az USA tiernek?

Köszönöm.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sippie
addig álljunk fél lábon. Mondjuk érdekes lenne megoldani, az arctámadózást akkor el lehet felejteni? Beleütközik az ágyú a másikba, és nem tudok tovább menni? 😄 azt sztem sose fogják megcsinálni, ez árkád játék itt nem a realitás játszik.
1 átlagos E-50 kör.igaz ez most duplaxp.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. január 25. 16:20:20
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 2 438 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 41 923!!!ez itt a lényeg a többi ezután.
E-50 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 18 691
A lõszerek E-50 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 13 695
A fogyócikkek E-50 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 3 000
az annyi mint:35386. tiszta nyereség.:6537.

I.C.ram
4300 meccs után ez a 11. Böllérem 😊
I.C.ram
Ez jó kör volt 😊 8 kill

Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2012. január 25. 16:25:06
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 3 108 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51 559
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Reaper
az lehet.mindent meg tesz,hogy ne legyek +ba ha véletlen az arányom 10-15el javul.rá egy hétre 30al romlik gyõzelem\vereség.

Sorry.
Utolsó mondat pont helyett kérdõjel.

Egyszerûen képtelen vagyok a Tigrist leduplázni. A 14. meccsemet veszítettem el vele az elõbb...

öreganyád sír hogy T8 ellen kel. rak ez t10 be is kit érdekel?hol írtam én azt 1 betûvel is te nagy tudású!miért? te ha t8 tankban vagy elmész a T6-T7 mellet?hülye. mer akinek prémtankja van az nem lõhet ki csak magánál nagyobbat vagy egyenlõt? aztt lövöm ami elém kerül.teljesen mindegy mivel vagyok.nem kel válaszolnod.nem is kérdezett téged senki.

Király.
Akkor most tényleg csak a Tier VII és felfele lehet rendesen játszani?
Ott ad rendesem XP-t, meg van átütés.

ollie
Olvasni szoktál? Mert szó sem volt arról, hogy kik ellen kell harcolnia a type-pal.

ollie
A hiba nálad van, ugyanis 7.1 óra még többet is hoz a type, mert egy kicsit feljebb vitték a credit szorzóját. Nekem semmi negatív tapasztalatom nem volt vele a héten. Illetve talán annyi, hogy mintha több lenne az ammo rack berobbanás.

Buzgón imádkozni.

amit általában a nagyok elõl, ha lehet...futni és futni aztán ha lehetõség van akkor oldalról belekaparni esetleg hátulról rudizni amíg mással van elfoglalva 😄
ollie
Az engine-nek mi köze van a szerverhez?

Ez a HE-nerf miért történt?
Tier III-tól akkor mit tudok csinálni a nagyok ellen hiszen az AP nem viszi át Õket?

Sír a typés mert nem T7-esek ellen kell harcolnia?!😄 Muhahaha😊 Én is beleöltem már pár ezret, csak én nem tankot vettem belõle. Nehogymár azért sírj mert tieredben kell harcolni...A zsetont meg mindenkinek visszavették, nem csak neked.
patchaou
Nem õket akarom védeni, de amikor megvetted a type-ot nem garantálták neked azt, hogy mindig 80k kreditet fog hozni. Ezekkel bizony számolni kell.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

.. szerintem azert kicsit szamolj utana.. prem tankkal semmit nem csinalsz az 30ezer. e50el, 40ezer.. hat.. na jo legyen.. ebbol 17 a javitas, typnal jo ha 8000, a loszer 2-3ezer a typeba.. e50 10-15e? typba marad marad minimum 20ezer tisztan.. minimu.. e50 .. jo korbe maradni fog ennyi. jo korben!

ne haragudj, de ez hiszti. ezt mar az elejen is pontosan lehetett tudni, h ez lesz. midegyikkel ezt csinaltak eddig.
Hát szokj hozzá.
Nekem volt M6 prém, majd Löwe.
Mindkettõvel ezt csinálták kb másfél hónap után.