World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
Elég ha a t34 a garázsban áll vagy fel is kell szerelni ,hogy meg kapjam prembe??
Azt mondjátok meg nekem, hogy egy KT vel már ugye meg lehet fingatni egy löwét vagy egy KV-5-öt? 50K xp kellene még a KT hoz, de már egyszerûen nincs kedvem játszani, mert 5-bõl 3-szor muszáj vagyok harcba szállni velük mert a nagyobb tankok nálunk lemming módon kinyiratják magukat sec perc alatt :@
méghozzá HEvel.

WoT: Nishizumi77

te miylen premium tankkal mesz h nem tudsz farmolni??
Chuck Norris loltraktorral is kilövi a Maust. Egy lövéssel.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

I.C.ram
Szerintem a prém JT is durva lesz. T8-as lesz alapból, tehát azért össze fogja rakni kisebbekkel is. Kap egy hosszú 88-ast durva ROF-fal.
szerintem meg ne vegyél most semmit. várd meg a köv patchet. az elején minden prém tank atomdurva és csak késõbb nerfelik.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Akik kifulloztak egy t34-et, azokkal jobb ha nem b@szakodnak és ezt a wg-nél is tudják.😄 Õk még a pokolból is visszatértek...

Ráádásul Chuck Norris is amerikai tankokkal nyomja, van róla képen ahogy t95-el top gunt szerez. Egy pörgõrúgással lerúgná overlord fejét, ha nem kapna prém tankot.xD

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Helló! Úgy látom, hogy ég prém tankkal sem lehet farmolni. Alig hoz valamit akár mit csinálok, mégy gyõztes kör után is éppen plusszos. Fasza gyerekek ezek...
Kár a szuper platoonért. Azt hittem oylasmi lesz, hogy 15-15 embert összeválogat, akik mind superplatoonban vannak.

A 3 az kevés, de 15 embert nem akarok összeszedni.

I.C.ram
What will appear earlier in the game: French SPGs and TDs or alternate German and Soviet TD branches?

French Tank Destroyers and Self-Propelled Guns will precede new Soviet and German Tank Destroyers. French newcomers will hit the dirt in 2Q 2012.

Ez azért nem túl jó hír. Sokkal jobban örülnék a német TD-knek, fõleg, hogy Ferdivel lassan összegyûlik az xp a T9-re, és inkább a Stug E-100-at választanám a JT helyett.
Q&A topik wot fórumon, de a 7.3ban 100% hogy az orosz heavy revision jön, a francia TDk és SPGk valószínûleg 7.4ben jönnek.

..nem tudom igazabol h oruljek vagy sajnaljam a superplatoont..
Ezt hol olvastad? (Mert össze vissza terjengenek hírek: pl. hogy a 0.7.3-ban az oroaz hevikkel variálnak. Persze könnyen elõfordulhat, hogy a csigazabálok beelöztek.)

Eagle16
- a Sherman Firefly nem prémium lesz (éljen)
- nem lesz superplatoon (5 emberes)

link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

😊 Irigylem a problémátokat.

Ha nem, Overlord kap egy betoncsizmát, a WG-bõl pedig kutyakaja lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

..kiveve ha kap egy het napi 3xos duplat 😛
Biztos, mert ha nem a community felgyújtja a WGt.

remélem azért a tulajok megkapják a t34et az ígéret szerint
Sippie
a T34 goldért vehetõ premtank lesz, szóval úgy értettem hogy jön, vásárolható prémtankokat pedig nem szoktak egyszerre sokat kihozni, hogy jusson késõbbre is
A T34 is megveheto lesz goldert.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ELVILEG annyit fog hozni de én se hiszem, megint csak elvileg az M6A2E1 pénzhozását egy patchben annyira vitték mint a löwéjét, közben simán rosszabbul hoz.

annak ellenére, hogy papít és a t-50 szembõl üti, még csutka stockon is OP😄 a 90es is nagyon brutál ágyú már 2 top gunt futottam vele csutka stockon. Talán e-75(bár az nem volt full stock) után ez az elsõ olyan tank ami tlejesen stockon is ontja a xp-t és a killeket. Prém nélkül hozza a pénzt viccen kívül😄
De azért remélem te sem gondolod hogy a T34 premben az annyi pénzt fog hozni mint egy goldért vett prem😊

Sippie
jön a T34 mint prém tank, minek adják most ki at öbbit 😊 így pár hónap múlva is jöhet prémtank bevételük 😄
Amúgy a 2 új prém tank nem jön 7.2ben, legalábbis nem írták idáig, mintha írt volna olyat overlord hogy teszten lesz, de nem jön 7.2ben. ( nagyon sok értelme van ennek az " üljünk a kész tankokon hónapokat hátha kikelnek )

IS-6 szerintem:
Pattogós páncél mivel ha jól emlékszek annyira megvan döntve mint a T-54 frontja, és 100 vagy 110 mmm lesz.
Ágyúja meg nem nagy szám, szerintem nagyobbat fog ütni mint a D25T, de a BL-9nél tuti kevesebbet.

.. a jt valoban kerdeses, de az is6 viszont mar csak azert sme elsz szar mert orosz 😊
Brutal
Egy átlag körben mennyit kap egy Löwe?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Hát jó nagy bakot lõttek vele az biztos. Az angolok biztos jóval nagyobb játékosközönséget vonzottak volna.... A legrosszabb h el is kezdték már õket halaszgatni. Q2-re biztos nem kapunk angol tankokat, szerintem karácsony környékén örülhetünk ha megkapjuk majd õket.

Attiska: Szerintem ne vegyél löwet, vegyél egy kv5-öt ha sürgõs, a maradék goldot meg költsd prémre. De a legjobb ha megvárod a 7.2-ben érkezõ új prémeket, már csak pár hetet kell kibírni addig.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Érdemes mivel szerintem a prémium JT nem lesz valami jó.

kerla
Igen, én is csak vasárnap este élesítem valószínûleg.

Úgy értem, hogy uyganebbõl a fajta kódból egy "másikat" is aktiválni. Azért gondolom, hogy lehet, hiszen ezt pénzért vesszük, az meg csak nekik jó, ha egy ember többet költ rá, nem úgy mint az ajándék kódoknál. (amit német ebayen leleményes egyének árulnak, én vettem is már 2 különbözõ fajtát pár euróért, még így is megérte...)

Amúgy szerintetek most érdemes Löwét venni? Vagy inkább várjam meg az új német prém cuccokat?

Jaja, pont olyan inyenc falat az artynak, mint az amerikai heavyk.😊)

kerla
Hogy miért nem egy angol ágat csináltak, ezek helyett a francia ocsmányságok helyett... sokkal több valódi angol tank volt mint ez a sok francia ökörség...

Hát, én csak hétfõn aktiválom a kódt, hétvégén nem leszek itthon, kár lenne két napot kidobni az ablakon.

Hát, én nem hiszem, hogy a dvd kódot többször lehetne aktiválni. De majd ki kell próbálni.

Remélem az amx12t nálunk is féláron lesz, akkor elugrok odáig freebõl és megveszem. Aztán gyors kifejlesztem az amx13-at és azt is megveszem fél áron.😊

40t lenne a célpont t8 companyba funtanknak, csak félek h elveszik tõle az OP gunját.:$

Na ezért nem fordítom le soha magyarra, angol bõven elég 😄

Én amúgy is tudtam hogy engem fog lõni, tüzérség mindig engem néz ki magának, + francia tankkal vagyok, azt mindenki jackpotnak nézi 😄

kerla
és igen, most hívott nejem, hogy az enyém WOT DVD is otthon, meghozta postásbá'!
gondolom azt sehogy nem tudom befoylásolni, hogy az 1 hét prém ne kód aktiváláskor induljon, mert hétvégén nem leszek.
Ti mit csináltok az új acount-hoz adott prémes kóddal?

Megerõsítés kérése: Ugye jól tudom, hogy ebbõl, a DVD-hez adott 2000 aranyos és ajándék tankos kódból többet is lehet aktviálni? És az ajándék tank helyett akkor a 2. aktviáláskor az árát kapom aranyban?? Tuti a sicher??????

Jaja, jó lett volna ha megúszod.😊 Már amikor beálltunk hárman egy vonalba egymás mellé, már tudtam h oda fog lõni az arty, tolattam is hátra ezerrel.😄 Inkább lõtte volna meg a type-t, úgy is nemsokkal késõbb beakadt a szélmalomba.😄

..imadom a google transletet!

További információk a szivattyúzás és kezelése a személyzet megtalálható egy speciális útmutatót.

Kívánunk kellemes játékot!

sullyedunk baszki sullyedunk!!! 😄
30% camo kedvezmény, de jó hogy nem vettem még meg AMX 50 100ra az 1 hónapos camot 😄

Ruszkiknál már kijöttek a hétvégi francia event részletei, sztem ez lesz nálunk is.

http://worldoftanks.ru/news/791-upgrade_the_french_tanks/

Prém nélkül van. Mióta visszavették az összes tank creditszorzóját, azóta perzsával nagyon nehéz jó köröket futni. Legtöbbször csoda ha egy vereségbõl plusszosan ki tudok jönni, fõleg ha elhasználtam valami javítót. Mondjuk gondolom most ez az összes high tier mednél így van.

Ha jól emlékszem, ez volt a legjobb csatám eddig vele. Ez is már prém nélkül volt. Lehet viszonyítani...

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 12. 11:09:38
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 476 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: 44 488
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

Valaki mesélje már el nekem,hogy a BDR csodatankot miért hiszi a MM,hogy jó tank?Folyamatosan 8-asok közé teszi.10 sec töltési idõvel semmire nem jó.Kétszer meglõnek mire betölt.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Rohadék S-51 jól kiszedett ott engem 😄

Ahhoz képest elég karcsú a kredit.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Meglett a 70. top gunom, kár h gyõzni már nem sikerült.:/

Vereség
Csata: Malinovka 2012. január 26. 13:39:34
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 770
Szerzett kredit: 33 388
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész