World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ráádásul Chuck Norris is amerikai tankokkal nyomja, van róla képen ahogy t95-el top gunt szerez. Egy pörgõrúgással lerúgná overlord fejét, ha nem kapna prém tankot.xD
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A 3 az kevés, de 15 embert nem akarok összeszedni.
French Tank Destroyers and Self-Propelled Guns will precede new Soviet and German Tank Destroyers. French newcomers will hit the dirt in 2Q 2012.
Ez azért nem túl jó hír. Sokkal jobban örülnék a német TD-knek, fõleg, hogy Ferdivel lassan összegyûlik az xp a T9-re, és inkább a Stug E-100-at választanám a JT helyett.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Pattogós páncél mivel ha jól emlékszek annyira megvan döntve mint a T-54 frontja, és 100 vagy 110 mmm lesz.
Ágyúja meg nem nagy szám, szerintem nagyobbat fog ütni mint a D25T, de a BL-9nél tuti kevesebbet.
Attiska: Szerintem ne vegyél löwet, vegyél egy kv5-öt ha sürgõs, a maradék goldot meg költsd prémre. De a legjobb ha megvárod a 7.2-ben érkezõ új prémeket, már csak pár hetet kell kibírni addig.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Úgy értem, hogy uyganebbõl a fajta kódból egy "másikat" is aktiválni. Azért gondolom, hogy lehet, hiszen ezt pénzért vesszük, az meg csak nekik jó, ha egy ember többet költ rá, nem úgy mint az ajándék kódoknál. (amit német ebayen leleményes egyének árulnak, én vettem is már 2 különbözõ fajtát pár euróért, még így is megérte...)
Hát, én nem hiszem, hogy a dvd kódot többször lehetne aktiválni. De majd ki kell próbálni.
40t lenne a célpont t8 companyba funtanknak, csak félek h elveszik tõle az OP gunját.:$
gondolom azt sehogy nem tudom befoylásolni, hogy az 1 hét prém ne kód aktiváláskor induljon, mert hétvégén nem leszek.
Ti mit csináltok az új acount-hoz adott prémes kóddal?
Megerõsítés kérése: Ugye jól tudom, hogy ebbõl, a DVD-hez adott 2000 aranyos és ajándék tankos kódból többet is lehet aktviálni? És az ajándék tank helyett akkor a 2. aktviáláskor az árát kapom aranyban?? Tuti a sicher??????
További információk a szivattyúzás és kezelése a személyzet megtalálható egy speciális útmutatót.
Kívánunk kellemes játékot!
sullyedunk baszki sullyedunk!!! 😄
http://worldoftanks.ru/news/791-upgrade_the_french_tanks/
Ha jól emlékszem, ez volt a legjobb csatám eddig vele. Ez is már prém nélkül volt. Lehet viszonyítani...
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 12. 11:09:38
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 4 476 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: 44 488
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Vereség
Csata: Malinovka 2012. január 26. 13:39:34
Jármû: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 770
Szerzett kredit: 33 388
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész