World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mai kredit farm StugIII-al 22/17gyõzelem.Fel is ugrott a stat kb 50%-ra.Ma már ne játszak vele,meg a héten se?

Ez rendben van de akkor ezek szerint kb szarba se veszik az EU szerver játékosait.
Innentõl abszolút tartom a véleményemet, hogy az is hüjje aki egy fillért fizet nekik ezért a mentalitásért.
Egyszerûen már szánalmas ahogy megpróbálnak pénzt facsarni a játékból de nem ám úgy, hogy értelmes tartalmakkal jönnének, á... inkább lehetetlenítsük el teljesen a prémium nélküli játékot, meg csak fosch aranyat költõ event-ek legyenek.

Mindig panaszkodtok a prem tankosokra. Aha...én tier X-ben annyi hülyét látok.

Most is. Westfield. Jönnek (2 IS7, T34) onnan oldalról az ösvény felõl. Én E-100-ban lekapom az IS7-et 25%-ra, de hát ügye túl erõben vannak hátrálok. Mondom semmi baj, van egy Maus mögöttem alig pár méterrel. Majd segít. Segített? Dehogy. Még az ágyúja csövét se fordította arra. Az ellenkezõ irányba lövöldözött.

És ami a megdöbbetnõ, az illettõ megnéztem több mint 8000 csatát ment, nem kezdõ az eredményei sem rosszak, sõt jók. De ilyenkor mégis mit csinált? Szabadnapra küldte az agyát, vagy a kishúga játszott helyette?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azt hiszem ez volt a mai top. Löwe 12 lövésbõl 8 pattant le, 200m-rõl. mindegy hová lõttem, meg az is, hogy mire.
csaba90
unatkoztam... 😄

Csaby

Mostanában nem fagy senkinek a játék? A körvonalas,atis mizéria miatt újratelepítettem az egészet, na kb. azóta fagyogat a csatába betöltõ képernyõnél. Marha jó, hogy újratelepítettem, hogy jó legyen és az is, hogy már töröltem a telepítõt. <#vigyor0>
Valami gáz lehet tényleg, mert én is megszereztem az xp-t a T-44 motorjára, és kifejlesztettem, de ott alul nem tudtam megvenni. Csak úgy tudtam, hogy a tech tree-n vettem meg a motrot 😊
A Panther visszavásárlása után meg töltésgyorsítót nem vett a gépre, ezt is a store-ból kellett megvennem. Valami nem kerek, szóval vigyázni kell, aki hasonlókat tapasztalt.

Szia.Kb 2-3 napja volt 1 hsz-ed és elgondolkodtatott.Azt írtad,h nem szeretsz top tanként menni,hanem amolyan támogató szerep(top 1-5körül).
Nem arról van szó,h ha top tank vagy tõled várja mindenki,h leölj mindenkit,akár egyedül(felderítés-támogatás nélkül)?Esetleg nem segítenek top tanként.Sokat dob 1 jó felderítés,1-2med támogat leszedi rólad a kicsiket.
Amikor pedig nem vagy top tank,te ezt a támogatást megadod a top tankoknak,rgo együtt mentek(mész velük),véded jobbról-balról,figyeled a mini mapot(sokan nem is nézik),vagy leszeded róluk a kisebbeket.Szal mit gondolsz?
Mert nálam simán ez(ua)a helyzet.

Fejlesztõknek semmi köze ehhez. Ez marketing döntés szvsz.

A winrate sztem csak Top tier tankok esetén lehet mérvadó, ahol már neked mint gyakrabban top tanknak szignifikáns jelentõséged van egy csatában.

Minél alacsonyabb tierû tankról beszélünk, annál jelentéktelenebb vagy, ergó hogy mit csinálsz nem számít, és a csapat nem azért nyer mert olyan jó vagy.

Én átlag XPt szoktam annak tekinteni (csak tudni kell hogy prémmel vagy prém nélkül tolja vki. sajnos ha néha igy-néha úgy, akkor az megtévesztõ).

Szia.A kérdésedre a válasz.Igen lehet,sõt elég könnyen.Sztem nagyon jó tank a KT,de rá is igaz,h amikor kifejlesztesz rá mindent.A 10.5cm(9es löveg)Kwk46 L68 penetrationja átlag 225(sebzése:320).A Kv5 frontja 170mm a Löwe 120mm,szal gyakorlatilag nem lehet ellenfél,persze addigra meglesz a fejlesztett tornyod és a motort sem árt kifejlesztened rá.Szal nem lesznek ilyen gondjaid.
A Tiger sajnos sokszor megy tier 10ben is,ezt át kell vészelned,nekem sem tetszett.A KT jó választás lesz,nekem nagy kedvencem,ha ez számít neked.

nem😊 de mostanában nem is tolom.. annyira vissza vették a creditet hogy egy fos az egész😊

Összehasonlításképpen itt a ma kezdõdõ ötnapos USA Szerver akció:

Tankok féláron:
U.S.A.
M4A3E8 Sherman
M4A3E2
T20
T29

Germany
StuG III
JagdPz IV
Jagdpanther

U.S.S.R.
KV
KV-3
IS

France
AMX 12t
AMX 13 75
AMX 13 90
Additional discounts:
50% off the gold cost to purchase Garage slots
50% off the credit cost to purchase Equipment

Erre mi meg ezt a fost kapjuk. Komolyan rühellenek minket a WGs fejlesztõk.

Master91
És te is írtál nekik ?

#96788 köszi !

bug! ugyanis velem is ez történt... rá katt a 10 goldos leszerelésre, oszt csiki volt nincs...

Valahol olvastam nemrég, hogy marha sok francia játékos van. Gondolom azért nem az anglok jöttek elõbb. A félár meg sztem azért kell, mert az orosz szervereken nem veszik a francia tankokat.

https://support.worldoftanks.eu/

submit a ticket

Master91
Megy az angol, nem azzal van a gond, hanem nem tudom kinek/hova írjak!
na akkor 52%-kal istencsászár vagyok😄😄 najó nem😄, de am én is a döntetlenek miatt kérdeztem 😄
Ja és semmi ingyenes, a hétvégi akció összes elõnye megint csak az arany/pénzköltést teszi hatékonyabbá. Undorítóak ezek a WG arcok.

Ugyanaz, mint az oroszok eventje, annyi különbséggel, hogy nálunk nem lesznek féláron a francia tragacsok. Megint jól kicsesztek az EU szerver közönségével.

Nagyon sajnálom, hogy ezek a francia szutykok ilyen hosszú idõre feltartják a fejlesztést, és a tuti angol tankok megérkezését. Nem tudom kinek jutott eszébe hogy egyáltalán betegyék õket.

Ejj basszus, újabb tök használhatatlan hétvégi akció...

Fõleg azok után dühítõ ez, amit az amcsi szerveresek kaptak nemrég.

hmm. ezt kipróbálom este hogy tényleg így van-e

bardocz
Mondjuk 48%, ha beleszámítjuk a döntetleneket, ha nem, akkor meg 50%. Matematika...😄
Ezt h sikerült összehozni? Ennyi creditet akkor is kapsz egy t8-as prémmel, ha nem lõsz egyet sem a csata alatt, csak virágot szedsz meg kergeted a lepkéket a mezõn stb.:$

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tényleg, milyen nyerési rátától számítasz jobbnak mint az átlag?😄
Nem, elég ha csak a garázsodban van.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

A WOT-osoknál kellene érdekõdni. Ha nem megy az angol, segítek szívesen, csak írd le mit szeretnél mondani. Meg hogy melyik tank, mik a részletek.

Igazi fun játékos. Van akinek nincs kedve grindelni, megveszi a jó kis tankot istant.

Usákoknál kihagy egy-két mecdonaldsos vacsit, már meg is van a lóvé a lõwére.

"Akik kifulloztak egy t34-et,"

Nemá, kifullozni is ki kell? Nem akarom...

Master91
Kurva jó, -500 ezer...
Gottfried
Nézzétek meg ezt az idiótát !!! Ekkorra barmot még nem láttam itt,pedig vannak azért bõven.Csoda ha kikaptunk mikor ez volt a top tank a csapatban...
Prém tankja van bõven de minek ??

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Azt még nem vettem meg, de hamarosan az is meglesz. Sajnos credithiányban küzdenek az ilyen tankgyûjtõk, mint én.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Szása leejtette és összetört.

Master91
nem destroy, aranyasra kattintottam ,határozottan emlékszem :/
PLaci
Mért nem elit a Pz38nA? 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

darki81
jelöld be a beállításokban a felvétel engedélyezését

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hogyan tudok replay-t csinálni?
Szerintem ott van az a felszerelések között, csak keressed. Hacsak nem a Destroyra kattintottál. Mert akkor csá.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Köszi a tippet, észben tartom majd 😄
Fogynak már a lehetõségeim:

Master91
Hali! Hova írhatnám be ezt a bugot?
Tegnap IS-rõl le akartam venni a célzás gyorsítót, rá rakni másik tankra. Goldért akartam persze. Le is vettem, de nézem hogy ugyan annyi aranyam maradt, a depóba viszont nyoma sincs a célzó gyorsítónak.
Írnék hogy valamit találjunk ki, nem akarok -500 ezer ezüstöt bukni.
alul kozep. Ott a valto a loweben.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

KV-5-ön csak az R2D2-t lõdd az elején. Viszonylag kisebb puskák is átviszik. Lõwe pedig mindig a jobb alja.

nem
Az nem baj, mert tigrissel is szokott, 3 meccse egy t-32 meg 2 IS4-el álltam szembe, bár ha jól emlékszem akkor is egy löwe lõtt ki távolról XD
patchaou
Tudsz errõl egy replayt linkelni?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
nem volt arty, olyan jó köröket mentünk..
amelyik körben meg volt, az 1000hp-t sebzett, a másik körben meg ki is lõtt! (fedezékrõl fedezékre mentem, vigyáztam)
csak az arty nem hagy játszani, az bassza el az egész játékot!
kicsit fel vagyok most húzva 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Épp az imént löwe 3kilõve nem utolsó %-rol, 2 sebezve. 25000cr- javítás 5000, lõszer 9000, fogyócikk 5000. Persze gyõztes csata.
Meglehet, de KT-vel majd berak IS4-esek meg IS7-esek ellen. Sokkal jobb lesz, mert többe kerül majd a javítás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog