World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yes,jól látod.Én a FAq-ról úgy írtam neked anno(mert valóban pazar),h azt sem tudtam te írtad.Ez a legnagyobb elismerés volt neked.
Ha vmi untat nem szívesen olvasod el munkahelyen sem,pláne nem otthon.Rgo,ennyit a hasznosságról.
Ha vmi untat nem szívesen olvasod el munkahelyen sem,pláne nem otthon.Rgo,ennyit a hasznosságról.
Én akkor fejeztem be, mikor egy M3 Lee-vel úgy nem bírtam el, hogy legalább 6-ot belelõttem, mire egyáltalán észrevett és visszalõtt. Nem véletlenül ez az egyetlen tank az A-20-on kívül, amit nem voltam hajlandó végigszenvedni 😊
Ha még nem vetted volna észre ezek emberek. A saját csapat biztosan mert ha bot-ok lennének akkor nagy vonalakban azért azt csinálnák amit kéne több értelemmel. 😊
Bocsi. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ebben a játékban csak botokkal lehet játszani? Emberek ellen nem tudok? Én azt hittem ez egy internetes multis tankos játék.
Ne tudd meg, el tudtam volna süllyedni az elõbbi mecsemen hogy egy gyak hulla KVt nem tudtam megölni. A csapat is lehordott mindennek 😞
Biztos velem van a baj, de én nem tartom viccesnek, ha még sebezni se tudok semmit...
Hát, a két mondat úgy jött ki, mintha elõtte hülyének tartottál volna, aztán kiderült hogy a faqt én írtam, igy már dobott a respecten.
De csak szarkazmus nyugi, tudom hogy zsírkirály vagyok 😊
De csak szarkazmus nyugi, tudom hogy zsírkirály vagyok 😊
Tegnap meg egy luch kiröhögött... pattogott róla a D1, ha meg sebezte akkor 0% csiling.
csodas milyen akcionk van.. mondjuk arra azert kivancsi leszek mit mondanak, h miert is erdemeltuk mi ezt it az eu szerveren..
Humorérzék.. sírni tudnék
Most volt egy csatám, én maradtam 100%on, ellenem egy trollcannonos KV, 8%on.
Tippelj ki nyert - pedig még túl is éltem a trollcannon találatot. 6-ot vertem bele, semmi. Aztán elgázolt 😄
Most volt egy csatám, én maradtam 100%on, ellenem egy trollcannonos KV, 8%on.
Tippelj ki nyert - pedig még túl is éltem a trollcannon találatot. 6-ot vertem bele, semmi. Aztán elgázolt 😄
tesztszerver mikorra várható? vagy kérdezzek inkább 2-t és könnyebbet, meg okosabbat??? 😄 hátha van valaki wg bennfentes itt😄
Szerintem a B-1 egy jó tank bár humorérzék az kell hozzá.
"Ezt úgy írtad mintha megdöbbentõ lett volna 😄"
Ez mit jelenet nálad?Hogy kell érteni?
Ez mit jelenet nálad?Hogy kell érteni?
Én 4 kör alatt felmértem az értékeit és utána érzékeny búcsút vettünk egymástól 😄
Ebben szerintem simán benne van az emberi tényezõ is. Amelyik tanknak úgy áll neki az ember, hogy mást sem hall róla, csak azt hogy miyen szar, nem is fog sokat várni tõle és óvatosan használja. Ellenben a jónak tartott vagy tényleg jó tankoknak hajlamosak vagyunk túlbecsülni a képességeit, és néha a kelleténél nagyobb kockázatot vállalunk. Emmellett persze bõven benne van a random és az MM is, de szerintem azért a tanktól és a játékostól sem teljesen független.
B1 - 92% defeat 😄
Ez már statisztikailag is lehetetlen 😄
CSak vicceltem, még csak 13-at mentem vele 😉
Ez már statisztikailag is lehetetlen 😄
CSak vicceltem, még csak 13-at mentem vele 😉
Kicsit erõsebb az eleje... Is4eseket lehet szivatni vele fedezék mögül srégen kinézve.
Minden percét élveztem, erre jön nekem a statisztika hogy milyen szar? 😊
Minden percét élveztem, erre jön nekem a statisztika hogy milyen szar? 😊
Akkor gondolom, a B1-gyel sincs semmi baj a világon, egy kimondottan jó tank, csak még nem éreztél rá 😛
T1 csak akkor jobb, ha nincs KV és kis tankok vannak csak.
Tiger P-nek úgy tudom kicsit erõsebb az eleje, viszont a fele tank a motorból áll kb 😄
Tiger P-nek úgy tudom kicsit erõsebb az eleje, viszont a fele tank a motorból áll kb 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"aztán kiderült java részt te írtad"
Ezt úgy írtad mintha megdöbbentõ lett volna 😄
Ezt úgy írtad mintha megdöbbentõ lett volna 😄
Naja...
A WGnél egyedül azt tudom elfogadni, hogy õk iszonyatosan nagy adatmennyiséggel, és csak és kizárólag azonos tierû/kategóriájú tankokat hasonlítanak össze. Akiket nagy tömegben ugyanúgy szivat az MM - tehát elvben összehasonlíthatóak. De itt nem 100-200 meccsrõl van szó.
A WGnél egyedül azt tudom elfogadni, hogy õk iszonyatosan nagy adatmennyiséggel, és csak és kizárólag azonos tierû/kategóriájú tankokat hasonlítanak össze. Akiket nagy tömegben ugyanúgy szivat az MM - tehát elvben összehasonlíthatóak. De itt nem 100-200 meccsrõl van szó.
Hi.Miért ne olvasnám?Pláne ha nem hülyeség😊
Anno név nélkül reklámoztam,h milyen kafa a FAQ,ajánlanám minden szerverre,aztán kiderült java részt te írtad.Na jó,az dobott a respecten.Mert melóban párszor átolvastam.Idõnként ma is belenézek.Válsz a leveledre:1:"Mit szól a másik 14.."nem is ez a lényeg,hanem amit a tükörben látsz😊Vagyis magad miatt akarsz hasznos lenni/nyerni.
2"Mindenesetre egy jó dolog azért szokott lenni ha az ember fenn trónol a tetején":Ennek kis tierben veszem hasznát.Tier 8 felett gáz,mert ha béna vagy,vagy nem segítenek,gyakorlatilag semmit nem érsz/nem vagy hasznára a csapatnak(önhibádon kívül).
Sztem magas tierben ez hátrány,mert pl nem segítenek scout/cover,bezzeg szeretik írni,h miért nem mész,ill.menj elõre.
Kt-vel már beleszaladtam 4-es ambushban.. pz 38 mögöttem bekkelt.
Anno név nélkül reklámoztam,h milyen kafa a FAQ,ajánlanám minden szerverre,aztán kiderült java részt te írtad.Na jó,az dobott a respecten.Mert melóban párszor átolvastam.Idõnként ma is belenézek.Válsz a leveledre:1:"Mit szól a másik 14.."nem is ez a lényeg,hanem amit a tükörben látsz😊Vagyis magad miatt akarsz hasznos lenni/nyerni.
2"Mindenesetre egy jó dolog azért szokott lenni ha az ember fenn trónol a tetején":Ennek kis tierben veszem hasznát.Tier 8 felett gáz,mert ha béna vagy,vagy nem segítenek,gyakorlatilag semmit nem érsz/nem vagy hasznára a csapatnak(önhibádon kívül).
Sztem magas tierben ez hátrány,mert pl nem segítenek scout/cover,bezzeg szeretik írni,h miért nem mész,ill.menj elõre.
Kt-vel már beleszaladtam 4-es ambushban.. pz 38 mögöttem bekkelt.
Nekem egyszerûen hihetetlen félrevezetõ értékek jönnek ki.
Tiger P - 46%
Tiger - 57%
Ki az aki ismerve mindkét tankot, azt merné állítani hogy a Tiger P gyengébb mint a Tiger?
vagy:
T1 Heavy - 66%
KV - 51%
Ki szavaz a T1HT-re a KVvel szemben? 😊
Tiger P - 46%
Tiger - 57%
Ki az aki ismerve mindkét tankot, azt merné állítani hogy a Tiger P gyengébb mint a Tiger?
vagy:
T1 Heavy - 66%
KV - 51%
Ki szavaz a T1HT-re a KVvel szemben? 😊
vagy WG fejlesztõ aki az alapján ballanceol.
WoT: Nishizumi77
Nem, nem mondhatod. Egyszerûen nincs megengedve 😊
nekem is volt ilyen ma, lövök és beáll elém, utána meg kilõ a semmi 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
*-*
Megvásárolva:
Modul Löveg '130 mm S-70' (1 item(s)) sikeresen megvásárolva. Elköltöttél kredit: 297 000.
Megvásárolva:
Modul Löveg '130 mm S-70' (1 item(s)) sikeresen megvásárolva. Elköltöttél kredit: 297 000.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
C. 😊
De ez azon mitsem változtat, hogy bizony akinek jóval magasabb a winrate-e egy másik játékosnál, az általában jobban is játszik nála. És ez az esetek többségében igazolódik azután is, ha összehasonlítjuk a többi statisztikájukat is. Mert egy jó játékos ha nem is eldönti, de hozzá tud szólni a csata végkimeneteléhez is, még a tornasor aljáról is, ha megfelelõen alakulnak a körülmények (félreértés ne essék, nem magamra gondolok, én a "jóktól" igen messze vagyok). Míg egy átlag alatti játékos top tankként is csak bénázni fog.
Nyilván sok mindentõl függ a gyõzelmi arány, de ha mondjuk az egyik tankkal 100+ csata után 15%-kal jobb a winrate-em, mint egy másikkal, akkor hadd mondjam már azt, hogy az a tank szerintem jobb, elvégre a tapasztalataim ezt erõsítik meg.
De ez azon mitsem változtat, hogy bizony akinek jóval magasabb a winrate-e egy másik játékosnál, az általában jobban is játszik nála. És ez az esetek többségében igazolódik azután is, ha összehasonlítjuk a többi statisztikájukat is. Mert egy jó játékos ha nem is eldönti, de hozzá tud szólni a csata végkimeneteléhez is, még a tornasor aljáról is, ha megfelelõen alakulnak a körülmények (félreértés ne essék, nem magamra gondolok, én a "jóktól" igen messze vagyok). Míg egy átlag alatti játékos top tankként is csak bénázni fog.
Nyilván sok mindentõl függ a gyõzelmi arány, de ha mondjuk az egyik tankkal 100+ csata után 15%-kal jobb a winrate-em, mint egy másikkal, akkor hadd mondjam már azt, hogy az a tank szerintem jobb, elvégre a tapasztalataim ezt erõsítik meg.
Kicsit felemás a statod hozzám képest Kt-val.Többet lõttél ki arányában,mint én,de nálam több az átlag xp😊
Nem akarok tovább érzelgõsödni,de nem hiszem,h a te hibád a bukta.A Hit rating sztem egész jó.A kilõtt elenfelek szintén több,mint nálam,kivéve,ha tier 5-6-re vadásztál😊Szal,az,h nyersz nem tõled függ,hanem a random hatványozott dolgaitól.
Rgo,mi lenne ha elmennél 100 szakasz csatába vele.Az már közelítene a dolgokhoz szerintem.na utoljára,ne kenõdj el,a gyõzelmi statod te tudod mivel érted el,de szerintem nem szerencse volt,vagyis a Kt ideiglenes(lehet holnap 10/8lesz)arányod nem a te bénaságodon múlik.
Ps.:5.7k/7.3k csata/kill,sztem qrva jó.Nem vok pénisz méter mérõ de szerintem ott van a szeren<#alien2>#alien2>
Nem akarok tovább érzelgõsödni,de nem hiszem,h a te hibád a bukta.A Hit rating sztem egész jó.A kilõtt elenfelek szintén több,mint nálam,kivéve,ha tier 5-6-re vadásztál😊Szal,az,h nyersz nem tõled függ,hanem a random hatványozott dolgaitól.
Rgo,mi lenne ha elmennél 100 szakasz csatába vele.Az már közelítene a dolgokhoz szerintem.na utoljára,ne kenõdj el,a gyõzelmi statod te tudod mivel érted el,de szerintem nem szerencse volt,vagyis a Kt ideiglenes(lehet holnap 10/8lesz)arányod nem a te bénaságodon múlik.
Ps.:5.7k/7.3k csata/kill,sztem qrva jó.Nem vok pénisz méter mérõ de szerintem ott van a szeren<#alien2>#alien2>
Aki a winrátáját nézi az
A. vagy hülye, mert figyelmen kívül hagyja a véletlenséget az egész játékból
B. Megfertõzte mások hülyesége akik a winrátájukkal vagiznak.
C. egoista, mert azt hiszi egy csapatmeccsen csak õ számít
D. Esetleg tényleg pró, de ezt csak 1-2 emberrõl tudom elképzelni, és csak is high tier (T9-T10) tank esetén.
Választhattok rátok melyik illik, miközben nézitek a számokat és a winrátátokból próbáltok következtetni egy tank milyenségére. 😄
A. vagy hülye, mert figyelmen kívül hagyja a véletlenséget az egész játékból
B. Megfertõzte mások hülyesége akik a winrátájukkal vagiznak.
C. egoista, mert azt hiszi egy csapatmeccsen csak õ számít
D. Esetleg tényleg pró, de ezt csak 1-2 emberrõl tudom elképzelni, és csak is high tier (T9-T10) tank esetén.
Választhattok rátok melyik illik, miközben nézitek a számokat és a winrátátokból próbáltok következtetni egy tank milyenségére. 😄
Hali!
Egy kis statisztika és észrevétel következik, a számok úgy értendõk hogy prém nélkül játszok.<#vigyor4>#vigyor4>
Tank: Lorraine40t fullos, az ágyú pedig a 90mm DCA 45, avg dmg:240 ( 1 lõszer 255 credit)
Töltési sebesség ventivel +maxos személyzettel 36 sec.
Letoltam most 100 csatát és excelben jegyzeteltem, hogy ezzel az ágyúval mennyit lehet keresni.
Átlagban:6657 creditet keres csatánként
Az átlag xp: 590 körül lehetett, ezt nem írtam de sokat javult 100 csata alatt az elõtte lévõ 552-rõl.
Legjobb csata 8kill, 44000 credit 1500 xp(nettó 26000 credit).
Legrosszabb csata:-9800 credit
A 100 meccs alatt: 61%-os gyõzelmi arányt hoztam, az elõtte lévõ 268 csata átlaga 58% volt ez most feljavult 59%-ra 😊
A leggyakoribb módul sérülés: az ammo és a torony mozgatás(viszont egyszer sem robbant), személyzetnél pedig a vezetõ és parancsnok. ~6 csatánként kellett használnom 3000-es javító csomagot, de nyilván csak akkor használtam ha volt még értelme a csatában továbbmenni...
Az a tapasztalatom, hogy jobb ezzel az ágyúval használni mivel a toppágyúval mivel az 49 sec alatt tölt be és azért az nagyon sok, batmobilon nyilván jobb lesz majd. Az átütése ennek is már elfogadható, viszonylag jó %-al viszi az E75 és is4 elejét is heavyk közül amivel a legtöbbet találkozik az ember. Viszonylag ritkán kerül tier10 csatába, így nem tudom E100 elejével pl.boldogulna e.
Csak ajánlani tudom, ha pedig összekerül még 2 lorraienal akkor hatalmas tömegmészárlásra képes, sajnos nincs olyan ismerõsöm akinek lenne, de jelentkezzen bátran és vegyen fel barátnak, a játékbeli nevem is kisdexter.
Jó vadászatot mindenkinek!!
Egy kis statisztika és észrevétel következik, a számok úgy értendõk hogy prém nélkül játszok.<#vigyor4>#vigyor4>
Tank: Lorraine40t fullos, az ágyú pedig a 90mm DCA 45, avg dmg:240 ( 1 lõszer 255 credit)
Töltési sebesség ventivel +maxos személyzettel 36 sec.
Letoltam most 100 csatát és excelben jegyzeteltem, hogy ezzel az ágyúval mennyit lehet keresni.
Átlagban:6657 creditet keres csatánként
Az átlag xp: 590 körül lehetett, ezt nem írtam de sokat javult 100 csata alatt az elõtte lévõ 552-rõl.
Legjobb csata 8kill, 44000 credit 1500 xp(nettó 26000 credit).
Legrosszabb csata:-9800 credit
A 100 meccs alatt: 61%-os gyõzelmi arányt hoztam, az elõtte lévõ 268 csata átlaga 58% volt ez most feljavult 59%-ra 😊
A leggyakoribb módul sérülés: az ammo és a torony mozgatás(viszont egyszer sem robbant), személyzetnél pedig a vezetõ és parancsnok. ~6 csatánként kellett használnom 3000-es javító csomagot, de nyilván csak akkor használtam ha volt még értelme a csatában továbbmenni...
Az a tapasztalatom, hogy jobb ezzel az ágyúval használni mivel a toppágyúval mivel az 49 sec alatt tölt be és azért az nagyon sok, batmobilon nyilván jobb lesz majd. Az átütése ennek is már elfogadható, viszonylag jó %-al viszi az E75 és is4 elejét is heavyk közül amivel a legtöbbet találkozik az ember. Viszonylag ritkán kerül tier10 csatába, így nem tudom E100 elejével pl.boldogulna e.
Csak ajánlani tudom, ha pedig összekerül még 2 lorraienal akkor hatalmas tömegmészárlásra képes, sajnos nincs olyan ismerõsöm akinek lenne, de jelentkezzen bátran és vegyen fel barátnak, a játékbeli nevem is kisdexter.
Jó vadászatot mindenkinek!!
Nofene, vki olvassa a lelkizésemet amiket írkálok 😊
Lehet hogy arról van szó amit irsz. Ami persze azért hülyeség részemrõl, mert nem tudom minek kéne foglalkoztasson hogy mit szól a másik 14 játékos ha top tankként gyökér vagyok esetleg.
Mindenesetre egy jó dolog azért szokott lenni ha az ember fenn trónol a tetején: jobban hallgatnak rá, fõleg ha név szerint szól az embernek vki és van benne please is.
Tegnap volt ilyen, T34-ben egész jól összedolgoztam egy IS3-al, ha szoltam hogy pull back visszahúzodott és helyet adott, ha írtam neki hogy megyek elõre leselkedni, figyeljen akkor jött az affirmative. Nyilván ha ugyanezt KVban mondanám, szarna rá.
Lehet hogy arról van szó amit irsz. Ami persze azért hülyeség részemrõl, mert nem tudom minek kéne foglalkoztasson hogy mit szól a másik 14 játékos ha top tankként gyökér vagyok esetleg.
Mindenesetre egy jó dolog azért szokott lenni ha az ember fenn trónol a tetején: jobban hallgatnak rá, fõleg ha név szerint szól az embernek vki és van benne please is.
Tegnap volt ilyen, T34-ben egész jól összedolgoztam egy IS3-al, ha szoltam hogy pull back visszahúzodott és helyet adott, ha írtam neki hogy megyek elõre leselkedni, figyeljen akkor jött az affirmative. Nyilván ha ugyanezt KVban mondanám, szarna rá.
Értem én, csak leszarom! <#nevetes1>#nevetes1>
Pontosabban nem is magával a tankkal van a baj,hisz a statjai nem olyan rosszak.Egyszerûen ezzel állandóan a vesztes oldalra rak.Hogy 20-30 csata után 40% az még ok. de hogy 300 után is,az már több a soknál.
Mivel prém nélkül játszom,így ez a szar zabálja a kreditet.Ma -150K-nál tartok vele.Szóval gyûlölöm....
Mivel prém nélkül játszom,így ez a szar zabálja a kreditet.Ma -150K-nál tartok vele.Szóval gyûlölöm....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ne higgy a számoknak. Nkem is van 3 T8 német tankom és minddel szar a statom mert hát annyira kedveli az MM hozzám berakni az idiótákat. Múltkor T8ban VK4502PAval 3 typeot szedtem ki egy KV1S-el és némi háttértámogatással(a másik oldalról lõtt egy M4A3E8) és kikaptunk mert az IS3 még sebezni se tudott shenkit.
Ez nekem is feltûnt, hogy eddig "csak" egy árban javították az IS-4-gyel (ami már önmagában nonszensz), de most már néha még többe is kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a stabilan fogyó javítókészletet és az elsõsegélycsomagot, a lõszerrõl már nem is beszélve, akkor bizony ember legyen a talpán, aki prém nélkül pluszban tudja tartani ezt az egyébként sem túl fényesen szereplõ jószágot.
Na igen, ha ne csinálsz semmit. kalkulálj bele pár lõszert, némi javítást és fogyócikket, máris mínuszba fordulsz.
Remélem nem nekem linkeltél,mert anélkül is elhittem volna.A Kt arány nekem is ratyi,de amikor volt(már nem megyek vele)1-2-3kill+4-10sebzés mellé,akkor azért elhittem,h nem rajtam múlt a bukta.De tartom magam,nagyon szerettem,mert xy fóbiám(plType,tiger után KT)elmúlt.Sztem nagyon jó tank.Anno Nazarov77 kollegát kérdeztem pm-ben is, és igaza volt.Jó kis tank.(szerinte a legjobb tier8,sztem is).Sõt az Mm láttán sokszor konstatáltam,h bárkire (élet)veszélyes vagyok.Ezt most is tartom.Jó tank,szal nem rajtad múlik,mert 1 fecske...Hiába vagy jó,minimap tekintõ,ha a másik tizen..nem.Sajnos nem múlik rajtad sokszor.De ha értelmes a csapat és nem bújnak el a top tierek,akkor viszont mesterlövész-t,szárnysegéd-et gyakorlatilag ingyen megkapod.Szal ne add fel,nem rajtad múlt ezt fixre veszem.
Vereség
Csata: Swamp 2012. január 26. 19:44:36
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 267 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 96)
Szerzett kredit: 9 227 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6 220)
Ez azért erõs volt 1 lövésért
Csata: Swamp 2012. január 26. 19:44:36
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 267 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 96)
Szerzett kredit: 9 227 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6 220)
Ez azért erõs volt 1 lövésért
Srácok én megtaláltam mit változtattak a múltkori kis patchel.
Javítás:
Panther II jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 16 807
Eddig sosem volt 16 felett a javítás.
Javítás:
Panther II jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 16 807
Eddig sosem volt 16 felett a javítás.
S-70-el batmobil hátuljáról pattanni megfizethetetlen érzés... Végül is lehet, hogy nem a 15mm-es tornyot találtam el, hanem a 30mm-es testet, ami talán mitrilbõl van.
Szia.Sztem nem benned van a hiba.Nem ismerlek csatában,de gondolom nem kampítasz a számokkal 54-55% az respect.Nem gyõzködlek,de a Kt jó tank,nem hiszem,h a te hibád a bukó partyk.
16 vereség KT-vel zsinórban.Még a duplát sem tudtam megcsinálni ma vele.Gyûlölöm azt a szemetet,bárki bármi jót is mond róla.43% a gyõzelmi arányom vele,pedig 5000+ csata van mögöttem és az átlagom 54-55%
Ezzel a szarral meg fullosan,280 csata után 43%
Annyira vártam hogy meglegyen de ennyire még egy tankot sem rühelltem mint ezt....
Ezzel a szarral meg fullosan,280 csata után 43%
Annyira vártam hogy meglegyen de ennyire még egy tankot sem rühelltem mint ezt....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Jeee mai mélypont. E-100-al T29 testérõl egyszer, majd T32 testérõl kétszer pattantam le. Zsinórban, egymás után, nem nagy távolságról, nem voltak beforgatva.
Paff.
Paff.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha a Löwe nem csinál semmit:
Vereség
Csata: Arctic Region 2012. január 26. 18:43:21
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 112
Szerzett kredit: 12 600
Vereség
Csata: Arctic Region 2012. január 26. 18:43:21
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 112
Szerzett kredit: 12 600
Apropo,a csilingelõs 0 critnél sérül az ellenfél,vagy azt is mondhatná akár a legénység,h"Kellemetlen..".