World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unom ezt az elcsepelt dumat,ez van es kész
Ennél nagyobb problémának látom, hogy azzal nem foglalkoznak ami szétceszi a játékélményt.

A hülye játékosokkal nem lehet mit kezdeni. Oké, prémium kérdés...de én ezzel is megvagyok prem fiók nélkül.

De, az elcseszett MM rendszer, a láthatatlansági rendszer, az arty-k...meg ez a elbaszott random rendszer...nem igaz hogy néha olyanról pattanok le, amire ha csak mellé lövök és csavarokra kéne robbannia.

De ezekkel semmit sem hajlandóak törõdni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tudtátok???:A sherman tankot eredetileg Chuck Norris tanknak nevezték volna,de nem volt elég kemény...Az amerikai hadsereg megígérte,hogy kifejleszt egy Chuck Norris-hoz méltó tankot,de a fegyver azóta sem jött létre....-)))))))))))
Nagyon jól mondta lammaer, mindig vannak prioritások. Ésszel kell a fejlesztéseket végrehajtani, muszáj letesztelni, figyelni kell a balance-ra, mindezt korlátos erõforrásokat felhasználva (ember, idõ, tudás).

Kitörölheted a seggedet a lemodellezett tankokkal meg pályákkal! Az még igen messze van attól, hogy a játékban meglegyen a helye, szeressenek vele menni az emberek.

Az új játékmódok meg sokkal komolyabb fejlesztést igényel, mint belerakni csak egy kis plussz tartalmat.
Szeretnél mondjuk 1 éven keresztül update nélkül (nincs új pálya, tank, balance, módosítás, hibajavítás) játszani, hogy a fejlesztõ csak arra koncentráljon, hogy legyen historical battle?

[HUN]Kami*, kiskami*

vlmi a KV Páncéltest

A T-34-eshez hasonlóan ezt a modellt is egy toronnyal látták el, a teste pedig vastag, döntött lemezekbõl készült. A 90 mm-es homloklemezt, a tornyot és a lánctalp feletti oldalt a németek a Barbarossa hadmûvelet idején saját harckocsijaik lövegeivel nem tudták átütni, ezért a KV–1-es azon kevés szovjet eszközök közé tartozik, amelyek sikerrel vették fel a harcot a német páncélosokkal. A KV–1-est csak a zuhanóbombázók és a FlaK 36-os légvédelmi löveg volt képes leküzdeni. A helyzeten kissé változtatott, amikor a frissen rendszerbe állított PaK 40-es, 7,5 cm-es vontatott löveg 1941. novemberében megérkezett a keleti frontra.
Fegyverze

Az elsõ széria fegyverzete nem volt elegendõ a megerõsített állások áttörésére, ezért új toronnyal, és fegyverzettel látták el.
Motor és erõátvitel

Sebessége viszonylag kicsi.
Alkalmazás

A kis sebesség miatt manõverezõ képessége gyenge, ezért nyílt ütközetekben – ahol a német páncélosok könnyen megkerülhették – ritkán vetették be. Legnagyobb sikereit beásott védelemben aratta.
Változatai

A KV–2-es harckocsi gyakorlatilag változatnak tekinthetõ, mert csak a torony és a fõfegyverzet lett más benne. A KV–2 azonban magas építése és a torony magas, függõleges oldalfalai miatt sokkal sebezhetõbb volt.

Utódja a KV–85-ös harckocsi lett, amelynek tornyát már a T–34 változatainak tapasztalatai alapján tervezték meg és 85 mm-es löveggel szerelték fel.
kerla
Hmm. ez érdekes, lehet, hogy félreértették a kérdésem? Végülis bepróbálhatom, max pár ezer creditet bukok vele, mert ugye ha már ott van a garázsban a tank, max elbukom az árát.

fejlesztõk alatt a WGt értettem, a project menedzsertõl kezdve a takarítóig.
Nem azt mondom hogy legyenek szeret szolgálat de összeszedhetnék magukat, arany középutat akarok a két véglet között.

Más játékoknál azért normálisabb brigád van.

WoT: Nishizumi77

Én is szeretem a játékot, zárt béta indulási napja óta játszok vele. Nagyon nagy lehetõség van benne, csak egy kis ész kéne a fejlesztõknek.
Elsõ és legfontosabb ami jobbá tehetné az az új játékmódok.
Fõleg a historical battle mod, ott végre játszhatnék olyan tankokkal amikkel most tuti nem játszanék: Panther rendes tornyával L/70el, panzer 4 L/48 és alap torony, jagdpanzer is végre használható lenne stb.

Mondjuk az 1941es battle modtól már most félek, ott az oroszok fognak uralkodni a KV-1el és T-34el, sokra fog menni ellenük a panzer 4 rövid 75össel, és a panzer 3 rövid 50mmessel 😄

"nagyon lassan dolgoznak, annak ellenére hogy egy csomó tank meg pálya meg még mit tudom én mi van már kész, de ülnek rajta, "

Ennek semmi köze a fejlesztõkhöz. megcsinálták, kész van, hogy miért nem jön ki, arról kérdezd a marketinget.

(én is fejlesztõ cégnél vagyok, és van hogy fél évig is kikapcsolt állapotban van egy feature amit megcsináltunk, csak a business még a sok excel sheet alapján úgy látja nem jött el még az idõ).

"Általában idõben sose készül el semmi"
Szoftverprojekt SOHA nem készül el idõben. Amire azt mondják hogy kész, az meg olyan bugos mint az állat.

"Túlságosan anyagiasak, oroszok seggét fényesre nyalják, EUt meg USÁt kb leszarják"
Pénz beszél, kutya ugat. Konkrétan nálunk is igy van, egy adott siteot a világ összes országára fejlesztünk. Viszont a sorban elöl van az US, mert onnan jön a legtöbb lóvé. Ha ott van vmi gond, egybõl eldobunk mindent és megyünk oda dolgozni. Aztán sorban a többi. Konkrértan pl az EU nálunk is ott kulog a végén 😊

Amigy nincs végtelen erõforrás, addig prioritizálni kell, márpedig a prioritást az kapja, ahonnan a pénz jön.

Szar ügy, nem a Máltai szeretetszolgálat tolja 😊

Miféle PR baklövés?

Egyrészt már el is felejtettük, másrészt látsz bármiféle következményt az ügyben? Azon kívül hogy talán már kínában is beindult a játék. Ugyanmár.
semmiféle hatással nem volt a bevételeikre az egész ügy, mert semmit nem változtattak a hozzáállásukon. Semmit.

Ha jol emlekszem wittmanrol talatak SS kapcsolatot es emiatt allitolag nemetorszagbol kapott a WG felkerest hoghy szedjek ki Wittmant a jatekbol helyette lett Boelter. A dolgoban az volt a nem is kicsi PR bakloves hogy az egyik magasabb szintu fejleszto a WG brigadbol belement egy kis szemelyeskedesbe, hogy miert is kellene o buszke legyen egy olyan valakire( Wittman, a tigris legenda) aki az oseit meszarolta le...
patchaou
De imádom, hogy mindig rosszkor vannak akciók. Hétfõig kedvezményes a prémium és persze csak jövõhéten tudok aranyat venni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"Az addig világos hogy így akarják ösztönözni a játékosokat prémium, prémium tank vásárlásra, csak az nem világos, miért nem jöttek még rá hogy ez mekkora baromság."

Azért nem baromság, mert a playerbase bírka. Nézd meg mennyi Type és egyéb prémium tank rohangál, vagyis az emberek MEGVESZIK a cuccokat, még ha ilyen pofátlanul "finoman" is ösztönzik õket.

Szóval baromság-nem baromság, mûködik. Nyilvánvalóan minél gyorsabban le akarják fejni a népet, hiszen a játék jelenleg formájában hamar kifut, nem hoszútávra terveznek. Vagy ha igen, azt max az új ágak/nemzetek/térképek módszerrel. És nézd meg, mûködik, a szekér szalad, a játék sikeres.
A marketing és pénzügyes részlegük abszolút nem hülye.

AZERT!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi volt ez a Wittman ügy? Miért nevezték át azt a medált? Csak nem a Waffen SS miatt?

kar hogy a jatekhoz nincs IQteszt hogy a barmok nekerüljenek be!
Minden panaszkodás ellenére én is szeretek játszani vele, közelítek is az 5000. csatához. És szintén szeretek (szeretnék) tier5-6-ban játszani. Viszont ez csak azért van mert imádom a tankokat, bármilyen szörnyû célt is szolgálnak való életben.
De ez a játék olyan mintha folyamatosan beta állapotban lenne és igazából soha nem akarnák, vagy nem tudnák befejezi.
Nem a játék az igazán jó szerintem hanem az alapötlet.
Az hogy sikeresnek mondható, csak azért van, mert nincs konkurenciája.
Ezt az interjút nem figyeltem, annyiban igaza van hogy több nagy orosz klán van mint EU vagy USA, de mint playerek biztos nem jobbak, teszt szerveren ugyanúgy kicsináltam az orosz playereket mint az EUsokat.

szojunk szlotanak szlovakiabol imadna a jatekot
amióta az ajándékozós rendszer van azóta mûködik ez, ha jól tudom, de lehet ezek szerint kivették. Azt tudom, hogy pár ismerõsöm 4 pc gurus kódból vett type-t nem régiben mert megkapta a stuart 850 goldos árát is a 1250 gold mellé. Így csak 4 kód kellett.
mert van az hogy kicsatazom a lelkem a töbiek meg cafeznak hatu utana megy mindenfele barom vagyok mert szolok?
Az onfejuseguk okat elmondtam a sajat nezopontombol. Az hogy az oroszoknak nyalnak az nem lepett meg onnantol kezdve hogy Viktor koma elo interjuban magyarazta, hogy nem engedhetik ossze az orosz jatekosokat klan mapon a tobbiekkel mert idezem " az orosz jatekosok szettepnek oket" Szoval eleve elfogult/reszrehajlo az egesz, de ott lovik tokon magukat hogy terjeszkedni szeretnenek nem ru vonalon is. Lassan fel kellene ebredjenek hogy ide mas politika kell, mi nem vagyunk kizarolagos vodka rajongok nekunk lehet egeszen mas az izlesunk.
Megmondom nekem mi a fõ problémám a fejlesztõkkel:

- nagyon lassan dolgoznak, annak ellenére hogy egy csomó tank meg pálya meg még mit tudom én mi van már kész, de ülnek rajta, ( azért hogy minél tovább tudják életben tartani a játékot, de azért ez már túlzás )

- Általában idõben sose készül el semmi. Remek példa erre a 2 új amcsi heavy, orosz heavyk. Eredetileg nyárra ígérték, de röpke fél évet csúszik. Kérdés, hogy tehették eredetileg nyárra? Úgy hogy már régen készen voltak a tankok modellei, és nem hiszem hogy a ballanceolásukhoz kell fél év, úgyhogy ezzel visszakanyarodtunk az 1. ponthoz hogy sokat ülnek a munkájukon. És akkor még meg se említettem hogy már tavasszal készen voltak a francia tankok. Sõt az akkor látott prémium tankjaikat se rakták be. A német és orosz új TD ágat meg inkább meg se említeném, ugye 2011 Q4re ígérték ezt nem tudom hogy.

- Túlságosan anyagiasak, oroszok seggét fényesre nyalják, EUt meg USÁt kb leszarják. Egyedül overlord az összekötõ a WGvel tõle tudunk meg dolgokat hogy mi van, de már lassan az se, 7.0 késés utáni óriási flame miatt megsértõdek és már képeket és idõpontokat se adnak. ( érdekes hogy a flame óta nem frissít overlord a blogján )

- Iszonyatosan önfejûek, nem hallgatnak a játékosokra.

Na egyenlõre ennyit szedtem össze, lehetne még folytatni, szerintem ezekkel a pontokkal mindenki egyet ért, ezek tények, nem elfogult panaszkodás.

kerla
Elõbb olvasható HSZ-ekkel kapcsolatban:

Én a mai napig szívesen játszok kis tier tankokkal is (KT és lassan E-75, no meg Panther mellett), de valóban zavar, hogy a közép mezõnyt el kellett adnom, mert a PIII-IV és már a VK3001 (H) is olyan csatákba kerül, hogy esélyem sincs felderítésen kívül érdemi játékra. Ezt valóban nagyon elszúrták. De még minden hiba ellenére is az utóbbi idõk számomra legjobb játéka és kezdetektõl tolom, nagyrészt prémiummal (de másra nem költök aranyat, azaz egy T-25-ön kívül).

kerla
Tegnap valaki felvetette, hogy ha van egy prémium tnakod a garázsban és veszel ill aktiválsz egy kódot ami ugyanolyat ad, akkor annak az aranybeli árát kapod meg. Elég hihetetlenül hangzott, ezért megkérdeztem a supportot és ezt válaszolták:

"The game mechanics doesn't let you have several similar tanks on one account. No gold or credit compensation is provided."

ezek szerint hamis az infó, tehát nem adja oda az aranyat helyette. nyilván aktiválás elõtt el kell adni, legalább creditet hozzon.

Megkockaztatom hogy ezert trollnak nezel, de szerintem nem gyokerek, hanem ok "egyszeru lelkek". Ugyebar a 2ik vh idejen meg lehetett oket dumalni hogy "orosz anyacskat tamadjak a nacik", vagy sztalingradnal az volt az elv hogy tobb az orosz katona mint amennyi golyo van az ellensegnek. Tudom boduletes marhasagnak hangzik, de szerintem ott a WGnel nem latjak a fatol az erdot, ugy gondoljak hogy ami jelenleg az uzletpolitika az csakis igy helyes, es osztokelni probaljak a jatekost a helyes utra, minden ami a premium szferan kivul esik, az olyan demo vagy shareware szeruseg. Mar kiderult hogy fejlesztoik kozott vannak elvekkel rendelkezok, lasd a wittman ugy kapcsan nyilatkozo Szergej akarkit. Szerintem nagyon nehez, ha nem eppen lehetetlen megprobalni bemutatni nekik mekkora bakloves az, ahogy eroltetik a premiumot, es esetleg ravilagitani hogy a jatekot szorakoztatova kell tenni hogy az emberek akarjanak vele jatszni sokat. Egyszeruen csak a feherorosz es az Eu/USa gondolkodasmod nem kompatibilis, ezert nem is mukodik a ru-n kivul a jatek. Szerintem.
Amúgy WGnél gyökerebb fejlesztõkkel amúgy még nem találkoztam.

Azért nem jönnek rá, mert ennyire sötétek, hogy nem veszik észre azt a tényt, hogy a kis tier szopatásával prímán el lehet venni az új játékosok kedvét a játéktól.

Az addig világos hogy így akarják ösztönözni a játékosokat prémium, prémium tank vásárlásra, csak az nem világos, miért nem jöttek még rá hogy ez mekkora baromság.
Egyszer már leírtam régebben, de ismétlés a tudás anyja.
A mai napig 9, ismétlem kilenc munkatársamat és barátomat csábítottam el játszani és mind abbahagyta 2-300 csata után, pedig volt amelyik már aranyat is befizetett egyszer. Gondolom a többiek között is lett volna rá példa, csak megunták hogy semmi élvezetes nincs a játékban tier3 felett.
Mert a prémium account-tól még ugyanúgy betesz t34-el is3 ellen.
Direkt nem csináltak 2 év alatt semmit a tier 5,6al. Ezekkel lehet jól farmolni, tehát meg kell szopatni õket az MMel, hogy aztán a player rohadtul megunja és vegyen prém accot,tankot, akármit.

És le merem fogadni hogy az "új" MM is ugyanilyen szemét lesz, hiába lesz teljesen más algoritmusa. Már csak azért is mert a mostani MMel is prímán lehetne ballanceolni, ugye a tier korlátokkal.

Amit overlord elárult az újról az annyi volt hogy több szempontot tud figyelembe venni, összes játékost figyelni a lobbyban blablabla.

Lehet, hogy jobb lesz a helyzet és esetleg gyakrabban kerül a T5-6 saját súlycsoportjába, attól még biztos vagyok benne hogy a tankok MM besorolását nem fogják nagyon lejjebb vinni, mivel azt akármikor megtehetnék.

Nagyon jót tenne a fejlesztõknek, meg úgy általában a játéknak egy igényesebb konkurencia.
Azért az már tényleg vicc kategória hogy t34-el, abból is az orosz típussal is3 ellen kell harcolnom.
Nekem ugyan van már e50 meg e75-öm is, tehát túl teszem magam könnyen az ilyeneken.
De ez már az igénytelenség netovábbja hogy cirka 2 év alatt nem csinálnak semmit ez ügyben hogy tier5-ös tank tier5-össel harcoljon és pont.
Egyetlen más játékban sem lehet tapasztalni ekkora aránytalanságot.
Mi lesz itt a a többi játékukban? A repülõgépeknél cessna-val kell f22 raptort lõni, a hajóknál meg evezõs csónakból kell kilõni légpuskával Yamato-t?
Ezek direkt arra mennek hogy elkergessék az új játékosokat.
Ha lesz konkurencia, tuti átpártolok.
Nem egészen, már az ARL-44 is megy 36al, viszont alap motorral meg olyan mint a löwe. Toppal meg mint egy IS-3. Kis különbség 😄
AMX M4 is megy 34-35el.

Master91
áááááá epic! Írtam tegnap a support.worldoftanks.eu -ra, hogy goldért akartam levenni a célzó gyorsítót, gold meg maratt, modul eltûnt. meg jött a válasz:

Dear Player,

Thank you for your concerns and interest in the game.

In regards to this situation, it is unfortunate that we must inform you
that if there were anything we could have done to resolve this issue,
then we certainly would have done so.

We can't rollback any in-game actions and operations on accounts, even
non-planned, that are supported by in-game logics. Please, keep in mind
that each player bears responsibility for all account and in-game
actions. In this particular situation we do understand the inconvenience
and there really is nothing we can do. We do appreciate your efforts and
desire to play. Nonetheless, try to be more attentive and careful next time.
------
Vicc.....
Gottfried
Ezek minden reggel tervezett karbantartanak ? :-S
Tegnap jövök haza melóból,belépnék,karbantartás....fél hétig.
Most megint karbantartás.....
Nem tudnak aludni???

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Solten
Hjah, ezek a csigaevok kozelharcban ugyis agyonszivatnak, porcalan mivoltukbol fakadoan inkabb tavolrol kilovom oket.

Saor Alba

Solten
Stug III az egyik legfaszabb TD, gyors, agilis, ha 8-asok koze rak be az MM cumi van, kulonben meg meszarszek, minden 5-os tankot megesz reggelire. Rendre megvolt vele az 5-6 kill csatankent, farmolasra is kituno joszag. JagdPz VI-el a jatek a 88-as rovid cso felpakolasaig oralszex, nehezebb, lassabb mint a Stug, a dupla annyi HP sem sokat er, tavolsagtol fuggetlenul a 75-os kavicsokat kopkod a tier nyolcakra. Legutobb a 88-assal ~10 meterrol kilottem egy type-ot, a szemelyzet valoszinuleg tatott szajjal bamult egymasra es sokkott kapott. Ilyen se volt meg. Viszont nagy pozitivum, a pancelzat szepen teriti el a loveseket, ketten celbevettek elolrol, kapcsoltam egy rukverc padlogazt, gyonyoruen kaptak gellert a lovedekek a front es oldallemezrol.

Saor Alba

Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 26. 23:57:00
Jármû: M4A3E8 Sherman
Szerzett tapasztalat: 902
Szerzett kredit: 20 687
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

12t... ki beszél itt 12t-rõl... gyere B1ezni vagy lufitankozni...

Hehe... én már kimondottan élvezem a 12t-t az ARL meg porosodjon majd lesz belõle valami.
Eszméletlen jó kis szerkezet ha nem fut bele az ember elsõre valami nagyba.
Mai utolsó körre megint jól kifogtam.
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2012. January 26. 23:37:27
Vehicle: AMX 12t
Experience received: 1 492
Credits received: 30 340
Battle Achievements: Master Gunner

I.C.ram
Összes kamo hányinger. Borsodi cigányoknak is sok lenne ez már...
Hehe... nézem ezt az event dumát.. megjöttek a szexi kamók a francia tankokhoz.

Vazze, egy levél andaxin vagy válium kell ezekhez, nem camo. Azt miért nem lehet goldért vennI,

soon(tm)

xD

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Veszélyes tud lenni a T32 avatott kezekben! 😊 A csata prém nélkül van.

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 26. 22:26:25
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 506
Szerzett kredit: 47 062
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Védõ

Höhö.. most futottam össze elõször egy batchattal meg egy "amx nemtoménhanyas de ocsmánytornyúval", 100%os T34-ben.

Már gyanús volt hogy úgy vertek szét egy IS7est elõttem hogy nagyjából 70%on jöttek ki belõle. Aztán kerültem sorra én. Sztem 15 sec nem volt az élettartamom.

Tetszik, kell 😊

Na, legalább a med elérhetõ közelségben van...

heavy T8->
med T5->

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Amúgy a francia tankoknál melyik tiernél van az iszonyú pálfordulás? Mert hogy high tierben mindenki úgy jellemzi hogy rohadt gyorsak és papírpáncélúak.

Ehhez képest most Tier4-nél vagyok mindkét ágon, és még a med is rohadt lassú ellenben agyonpáncélozott....

darki81
lefotóztam a farmgépemet, csak úgy 😄
mûvészi kép 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Pedig hidd el, BOTból simán csinálok jobbat mint egy jópár player. Ha más nem, a scout pl elõremenne scoutolni ha leprogramoznám. Persze nem egybõl, csak 1 perc várakozás után 😊

Poénból írtam. Csak azért, mert néha olyan súlyosan értelmi fogyatékosokkal kell játszanom, hogy botoknak nézem õket.