World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg olvassál is néha, ne csak okoskodj, mert ha a kiinduló adatok rosszak, az egész ráépített gondolatmenet butaság lesz, mint jelen esetben is.

Le lett írva, hogy a WG a Type62õt a kínai játékosok kedvéért, a kínai szerverre hozta létre, nem tervezik bevezeti EU/US/RU szerveren. Hacsak néhány esztelen idióta rá nem veszi õket a fórumokon. Ezért kell ellene szavzni.

Mégis az EU community szépen tízezer számra vette a T59-eket. Ha így nézzük a community saját magának szarta össze a játékot, mert nem kötelezõ megvenni a prém tankokat. Az örökké fanyalgó EU játékosok (itt és más fórumokon) csak a közösség pici részét adja, a WG szempontjából nem is nagyon érdemes figyelni rájuk.

Üzleti siker? Kezdetben lehet. De ha ezzel elriasztják a jelenlegi és az új játékosokat akkor az késõbb visszaüt és nagyon. Mert onnantól csinálhatnak bármit nem fognak visszajönni a játékosok, meg ha jön majd egy konkurencia ezt az idegbetegséget okozó szart messzire fogják elkerülni. Én is csak addig maradok míg kijön az MWO béta onnan viszlát WoT.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A nyereségnek csak eggyik oldala az, hogy mennyit hozott tisztán a type. a másik oldal, hogy emiatt mennyit buktak, azt nem tudhatjuk. Nyilván kockázatos lépés egy azonnali pénzesõért kockáztatni egy hosszútávú bevételi forrást.

A WG nem az europai ertekrend szerinti uzleti modelt eroltet, neki semmi kifogasa nincs az ellen hogy most vegyel prem tankot, mert az a tuti, leszarja hogy a jatekosok azt varjak inkabb eu regioban es lehet usaban is hogy jatekmenetbeli valtozas legyen, prem tankot vegyenek a tank gyujtogetok, javitani kellene a jatekemenyen. Ru oldalon tokeletesen mukodik a dolog, bevetel novekszik, type userek szama novekszik, szoval naluk nincs hiba, csak ezekkel a franya mindig elegedetlen orokke fanyalgo eu jatekosokkal nem tud dulore jutni 😛
Szerintem elbeszelunk egymas melett, az hogy te mit erzel es az hogy a bevetel szempontjabol milyen uzleti siker volt a type 59 az ket dolog.
Igen, csak egy cég modellje jó esetben nem a hirtelen pénzszerzésre fókuszál, hanem a folyamatos bevételre. Ha a type bevétele miatt sokan abbahagyják a játékot, vagy nem vesznek prémiuomot az nagyobb kiesés, mint ami a type-ból bejön.

Napi EPIC FAIL.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Láthatóságra visszatérve: Ez nagyon érdekes és furcsa. Nincs róla se képem, se videóm, de nem hazudok. Ez tényleg így igaz ahogy mondom. Az elõbb kinéztem az ablakon, és 50-100-150 méterre és ellátok, sõt 200 méterig is. Ezen a részen belül van utca, meg parkoló. Vannak bokrok is a parkolónál. Mégis, se az álló, se a mozgó autók nem tûnnek el varázslatos módon.

Értem én, ez hülyeség, és egy jó rendszer az nem így mûködik mert igenis elkénne tûnniük, meg fényképem sincs errõl, de attól ez még igaz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azért mert totálisan szarrákúrták vele a játékot, a palayerek nagy része tier 8-ba koncentrálódik.

A torony eleje 50 mm vastag. A homlokpáncél 25 mm 30°-os, effektív védelme 50 mm. A valóságban. Ha tier 6-os lesz a WoT-ban akkor gyakorlatilag páncélozatlannak minõsül. A fajlagos teljesítménye nagyobb mint 20 LE/t. Valószínû ez is egy újabb undorító sprinter szar lesz.
Lol. Miert lottek volna melle? Akkorat kaszaltak vele mint korabban soha, es maris folytatnak az egeszet csak ezuttal mas rokaborben.
Azért bízom abban, hogy ha lesz is Type a játékban, mostantól jobban odafigyelnek mit adnak az emberek kezébe. Az 59-essel mellélõttek rendesen.

De van értelme, mert a WG elmondása szerint nem akarja bevezetni az EU/US/RU szerveren, csak a kínai szerver kedvvért csinálták.

Csak most néhány ostoba gyökér szavazást indított, hogy mi európaiak is szeretnénk a kínai csodát. Hát nem. Ezért kéretik nemmel szavazni. Szerintem egy egérkattintást megér a dolog.

Aha, a Type59 meg elvileg 100mm a frontpáncélján. Aztán a 175-180 átütésû ágyúk átlag hat lövésbõl egyszer viszik át. Felesleges matematikai meg tudományos alapon közelíteni ehhez a játékhoz, mert nem racinálisan mûködik.

Na ezt se így akartam...

Az iromány felét már láttam magyarul. Csak tudnám, hogy hol... Amit találtam, az csak a Az íromány felét már láttam magyarul. Csak tudnám, hogy hol... Amit találtam, az csak a #94855 hozzászólásban rejtõzik. De ezt, hogy kapcsolódik a te általad linkelthez az nem teljesen értem. (Max sejtem.)
Ha valakinek van láthatósági rendszerben magyarul érthetõ leírása, kérem ne sajnáljon egy linket adni nekem/nekünk. (Vagy Ctrl+c, Ctrl+v.)
hozzászólásban rejtõzik. De ezt, hogy kapcsolódik a te általad linkelthez az nem teljesen értem. (Max sejtem.)
Ha valakinek van láthatósági rendszerben magyarul érthetõ leírása, kérem ne sajnáljon egy linket adni nekem/nekünk. (Vagy Ctrl+c, Ctrl+v.)

pláne, hogy jelentõsen vezet az "igen". azért toltam egy nemet, ne rajtam múljon😊

Értelmetlen. Még a hivatalos SPGs szavazásnak se lett eredménye, ez meg csak egy mérgelõdõ fanboy.

Több (tiz, száz?) ezer dollárral szemben hajadra kenheted azt a párszáz szavazatot.

Mágikus, nehezen átlõhetõ páncél infó honnan van? Elvileg a legvastagabb pontján is 50mm, az effektív nem tudom mennyi lenne, de kétlem, hogy tier 6 ágyúkkal ne lehessen átlõni.

"Én csak azt nem értem hogy a láthatósági képletben a láncolás miért szerepel?
Mert az fura ha a távolság állandó és lelövöm a láncát akkor eltûnik. Majd ugyan oda lövök vakon akkor meg kipukkan, tehát nem mozdult el."

Én tudom, én tudom!

Azért, mert a tankoknak kétféle láthatósági értéke van: egy mozgás közbeni (jobban látható) és egy álló (kevésbé látható).
Ha leláncolod, a tank megáll 😊 és ha pont úgy jön ki a lépés, a kisebb láthatóság miatt eltûnik. De mint te is írtad, ott van. Ez a része szerintem teljesen korerktül megy.

Sajnos már megy a szavazás ITT arról hogy akarunk e Type62-est az európai szerverre. Kéretik hogy akik nem szeretnék, hogy egy újabb kínai prémium csoda megint szétcsessze a játékegyensúlyt, mint a Type59 kollégája tette volt, azok szavazzanak nemmel.

Tájékoztatásul: A Type62 a Type59 kissebb változata lenne Tier6on, 85mm-es ágyúval és ugyanolyan mágikus, nehezen átlõhetõ páncélzattal. Ezúttal a Tier4-T5-T6 játékosok játékélményét cseszi majd el. Már ha hagyjuk.

Moderátoroknak soha nem volt arany osztási joga, szép is lenne. Az csak egy nagyon kis körnek van a piramis legtetején.

Told fel a picasára. 😊

Addig is itt vannak röpcsik.

https://picasaweb.google.com/115222993083217375819/RAF

A képek minõségéért elnézést, fostaliska a gépem.

Ja néztem én is ,merre van. voltam 1 hónapot Bournemouth-ban , ha ezt tudom 😞

se nem volunteer, hanem fejlesztõ.

Viszont Liana konichswindnek most romlani fog a statja, hacsak nem vesz magának goldot a konischhoz 😄

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Jah tényleg, bocs.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tõle? Õ nem moderátor.

kerla
270 képet készítettem, tömörítve 740mb. Ha valaki kéri toldacuccal szívesen átküldöm. Pár mellé odaálltam, hogy érzékeltessem a méretet.
Egyébként ez nem egy ilyen végigfutok múzeum. Akit igazán érdekel a téme egy napot simán eltölt ott. Videókat lehet nézni, végigolvasni az infókat, délben ebéd az étteremben.

Meg kell becsülni mert még õ a legnormálisabb a WG táborból, de valamiért az õ szénája is rosszul áll, nemrégiben megvonták az arany osztási jogát.

Igen pár fotó jöhetne😊

Remélhetõen sokat fotóztál és remélhetõleg mutatsz nekünk párat. 😄

kerla
Igen láttam!!! Bár nem mûködés közben, csak a DAK-os Afrikai hadszíntér részlegen egy afrikai PIII társaságában. Gyönyörûséges volt, meg is simogattam :-)

És igen, a méretek, tudtam, hogy nagy a KT és a JT, de mellette állni, hát döbbenet. És a közelben volt egy Panzer I parancsnoki, aminél meg egy fejjel magasabb voltam :-) És láttam Tetrarchot is angol festésût, meglepõen nagy light tank.

Buci
Nem számít, beengedett végül.

carpe diem

Buci
Mást se enged be a játék, vagy csak engem ért ez a megtiszteltetés?
Entering the game pörög mint állat amíg meg nem unom. 10 percre itt hagytam, ugyanígy volt

carpe diem

Velem ilyen napi rendszerességgel fordul elõ, nem a legjobb az angol tudásom, ezért gyakran használom az F4, F7 kombót közben mutatva a védelem hiányos részére térképen, ha ezt 3 alkalommal csinálok, persze okkal, hiszen egyedül vagyok, akkor elkezdik írni, hogy hadjam abba mert idegesíti õket, ilyenkor szoktam kamikaze vagy afk taktikát használni, ha bukjuk legalább ne lássam végig.

Igen jól gondolod!
Jaj, imádom ezt a csapatjátékot. Amikor az ember jó teljesítménye elúszik a sok ostoba középszerû csapattárson.

Tiger P-vel mentem Prokhorovkán, felettem volt vagy öt tank a listán. Alul kezdtünk.
Erre mindenki, mint a lemmingek elkezd jobbra menni. Kérdezem, hogy és ki fog baloldalt védeni? Jagdtiger, IS-4, T32 nagy pofával válaszol vissza, hogy majd én.
Kérdezem tõlük, hogy egy darab T7 heavyvel fogom megvédeni a bal oldalt? Volt két jadgpantherünk is, az egyik AFK végig, a másik a töltés melletti bokorcsoportban homárkodott az artykkal, és kérésre se jött át balra segíteni.
Megnyertük a csatát, de nem a vérostoba top heavyken múlt, az biztos. Persze engem egy idõ után leszedtek baloldalt. Valamiért nem voltam képes tökegyedül feltartani az ellenséget a baloldalon. Szerencsére az ellen zöme a jobb oldalon jött, így tudtunk gyõzni.

Tényleg vannak meccsek amikor már az elsõ fél perc alapján látni lehet hogy ez a meccs nagy valószínûségel vesztés lesz.

Master91

Ez most azt jelenti, hogy kb. 2 csata múlva kap +1% -ot a javítási képessége, ugye ?
darki81
bazzeg tele volt SI-4el a szerver, és legalul a t1 meg az m6 gondolta leszarja, és letették asztalra netezni vagy ilyesmi, és ha bele gondolunk igazuk is van 😄
partyban voltak, gondolom közölték egymással hogy ez mi?😄 kit tudnék sebezni? keressem meg azt a 2 kisebb tankot? 😄 nem! ha ilyen a balance akkor bas**a meg 😄

#96961 nézd meg jobban a képet, engem már kilõttek csak úgy fotóztam le, hogy nézem az spg-t 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Azt a.. szép kis bug 😄😄

Q: I'm surprised that no one noticed so far that the Batmobile (BatChat) has two 2100kg engines, why is that ? I mean, even Maus engine weights 750kg

It's a bug.

Vk-ja van, de azt már kilõtték. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Irigyellek. 😊 A játékban valahogy nem lehet ennyire érzékelni a méreteket.
Ez egy mûködõ tigris náluk, láttad ezt is?
http://www.youtube.com/watch?v=wY_5c0mBXok

[HUN]Kami*, kiskami*

Eagle16
Még mindig nem értem hogy SPG-re miért raksz távcsövet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kerla
Gyerekek, hétvégén volt szerencsém meglátogatni Angliában a Bovingtoni Tank Múzeumot. A 3 megmaradt Jagtider közül ott van az egyik 2 Királytigris társaságában. Döbbenet, hogy mekkorák!!
De rengeteg nyalánkság van ott, több mint 100 harckocsi és egyéb jármû. Azt hiszem ide még viszamegyek valamikor.

darki81
ajjajjjj a faszlámák bajban vannak xD

természetesen vesztettünk mint mindég 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

.. en ezt egyszeruen nem tudom felfogni, miert kezelnek igy egy fizeto kozonseget. lehet kisebb mint az orosz, de fizet ez is, penzt. nem ertem.. vagy ez most oylan mint a rossz hir is jo hir, mert akkro foglalkoznak a jatekkal, es izgatja az embereket vagy mi?
Ilyenkor nem tudom eldonteni hogy komoly emberek vagy felnotas kontarok vannak ott a WGnel, mert ugye komoly szolgaltatonak a kritika visszajelzes amire odafigyel, kijavit ilyesmi, de a WGnel egyszerubb, ok megsertodnek XD
Kiskaminak sincs igaza, max papíron, akkor lenne ha a láthatósági rendszer jól mûködne. De ez nincs így, úgy ahogy van szar, tiszta bug az egész... Kár olyanról vitatkozni, ami nem is mûködik jól!

Az amerikai 105-ös ágyú se kutya, én csak trackelõ ágyúnak szoktam hívni.😊 Azzal tök mind1 hova célzol, a "szél" úgy is valamelyik lánctalpra fújja a lövedéket.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Or is he just listed as one because he oversees the EU community?

I actually don't. I answer the questions for fun mostly. Though it's a rather weird sort of fun sometimes.

Szóval ha nem lenne kedve ezt funból csinálni akkor aztán tényleg semmi információt nem kapnák a fejlesztésrõl stb, hát ez csodálatos, tényleg tojnak ránk 😄
Meg kell becsülni overlord munkáját és udvariasan beszélni vele, nehogy abbahagyja.