World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le lett írva, hogy a WG a Type62õt a kínai játékosok kedvéért, a kínai szerverre hozta létre, nem tervezik bevezeti EU/US/RU szerveren. Hacsak néhány esztelen idióta rá nem veszi õket a fórumokon. Ezért kell ellene szavzni.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Értem én, ez hülyeség, és egy jó rendszer az nem így mûködik mert igenis elkénne tûnniük, meg fényképem sincs errõl, de attól ez még igaz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Csak most néhány ostoba gyökér szavazást indított, hogy mi európaiak is szeretnénk a kínai csodát. Hát nem. Ezért kéretik nemmel szavazni. Szerintem egy egérkattintást megér a dolog.
Ha valakinek van láthatósági rendszerben magyarul érthetõ leírása, kérem ne sajnáljon egy linket adni nekem/nekünk. (Vagy Ctrl+c, Ctrl+v.) hozzászólásban rejtõzik. De ezt, hogy kapcsolódik a te általad linkelthez az nem teljesen értem. (Max sejtem.)
Ha valakinek van láthatósági rendszerben magyarul érthetõ leírása, kérem ne sajnáljon egy linket adni nekem/nekünk. (Vagy Ctrl+c, Ctrl+v.)
Több (tiz, száz?) ezer dollárral szemben hajadra kenheted azt a párszáz szavazatot.
Mert az fura ha a távolság állandó és lelövöm a láncát akkor eltûnik. Majd ugyan oda lövök vakon akkor meg kipukkan, tehát nem mozdult el."
Én tudom, én tudom!
Azért, mert a tankoknak kétféle láthatósági értéke van: egy mozgás közbeni (jobban látható) és egy álló (kevésbé látható).
Ha leláncolod, a tank megáll 😊 és ha pont úgy jön ki a lépés, a kisebb láthatóság miatt eltûnik. De mint te is írtad, ott van. Ez a része szerintem teljesen korerktül megy.
Tájékoztatásul: A Type62 a Type59 kissebb változata lenne Tier6on, 85mm-es ágyúval és ugyanolyan mágikus, nehezen átlõhetõ páncélzattal. Ezúttal a Tier4-T5-T6 játékosok játékélményét cseszi majd el. Már ha hagyjuk.
Addig is itt vannak röpcsik.
https://picasaweb.google.com/115222993083217375819/RAF
A képek minõségéért elnézést, fostaliska a gépem.
Viszont Liana konichswindnek most romlani fog a statja, hacsak nem vesz magának goldot a konischhoz 😄
WoT: Nishizumi77
Egyébként ez nem egy ilyen végigfutok múzeum. Akit igazán érdekel a téme egy napot simán eltölt ott. Videókat lehet nézni, végigolvasni az infókat, délben ebéd az étteremben.
És igen, a méretek, tudtam, hogy nagy a KT és a JT, de mellette állni, hát döbbenet. És a közelben volt egy Panzer I parancsnoki, aminél meg egy fejjel magasabb voltam :-) És láttam Tetrarchot is angol festésût, meglepõen nagy light tank.
Entering the game pörög mint állat amíg meg nem unom. 10 percre itt hagytam, ugyanígy volt
carpe diem
Tiger P-vel mentem Prokhorovkán, felettem volt vagy öt tank a listán. Alul kezdtünk.
Erre mindenki, mint a lemmingek elkezd jobbra menni. Kérdezem, hogy és ki fog baloldalt védeni? Jagdtiger, IS-4, T32 nagy pofával válaszol vissza, hogy majd én.
Kérdezem tõlük, hogy egy darab T7 heavyvel fogom megvédeni a bal oldalt? Volt két jadgpantherünk is, az egyik AFK végig, a másik a töltés melletti bokorcsoportban homárkodott az artykkal, és kérésre se jött át balra segíteni.
Megnyertük a csatát, de nem a vérostoba top heavyken múlt, az biztos. Persze engem egy idõ után leszedtek baloldalt. Valamiért nem voltam képes tökegyedül feltartani az ellenséget a baloldalon. Szerencsére az ellen zöme a jobb oldalon jött, így tudtunk gyõzni.
Tényleg vannak meccsek amikor már az elsõ fél perc alapján látni lehet hogy ez a meccs nagy valószínûségel vesztés lesz.
partyban voltak, gondolom közölték egymással hogy ez mi?😄 kit tudnék sebezni? keressem meg azt a 2 kisebb tankot? 😄 nem! ha ilyen a balance akkor bas**a meg 😄
#96961 nézd meg jobban a képet, engem már kilõttek csak úgy fotóztam le, hogy nézem az spg-t 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Q: I'm surprised that no one noticed so far that the Batmobile (BatChat) has two 2100kg engines, why is that ? I mean, even Maus engine weights 750kg
It's a bug.
[HUN]Kami*, kiskami*
Ez egy mûködõ tigris náluk, láttad ezt is?
http://www.youtube.com/watch?v=wY_5c0mBXok
[HUN]Kami*, kiskami*
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De rengeteg nyalánkság van ott, több mint 100 harckocsi és egyéb jármû. Azt hiszem ide még viszamegyek valamikor.
természetesen vesztettünk mint mindég 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Az amerikai 105-ös ágyú se kutya, én csak trackelõ ágyúnak szoktam hívni.😊 Azzal tök mind1 hova célzol, a "szél" úgy is valamelyik lánctalpra fújja a lövedéket.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
I actually don't. I answer the questions for fun mostly. Though it's a rather weird sort of fun sometimes.
Szóval ha nem lenne kedve ezt funból csinálni akkor aztán tényleg semmi információt nem kapnák a fejlesztésrõl stb, hát ez csodálatos, tényleg tojnak ránk 😄
Meg kell becsülni overlord munkáját és udvariasan beszélni vele, nehogy abbahagyja.