World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Saor Alba
Unlimited carnival - double experience Spring Festival
Source: Air Network Date: January 20, 2012
Spring Festival on the occasion, "Tank World" wish you long years of Xingtai Yun, making a fortune. Chinese New Year celebration will launch a special double experience carnival activities.
January 21, 1:00 am to 1:00 am on January 31 will open double experience. Open double experience during each battle experience will be doubled.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Eleinte valamiért a bounced off-ot, don't stopnak értettem és lõttem tovább ugyanott, mint állat. Kíváncsi lennék hány steel wallt hoztam össze másoknak. 😊
Attól viszont igen hogy tuti rohadt jól mozog és elég jó a DPMje meg átütése is.
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A játék bizonyos szabályok alapján mûködik, attól hogy alacsony a profil meg döntött a páncélzat nem jelenti azt automatikusan hogy a megadott páncélzatértékeket felszorozza a játék tízzel...
virkir: volt egyáltalán eddig valami, ami azért lett mert megszavazták?
Én nem nagyon emlékszem ilyenre. A legénység hangokról volt szavazás, de az annyiban is maradt, azóta semmi hír felõle.
Ja meg igen, egyszer volt még, mikor beraktak ilyen amerikai akcentusú új hangokat a legénységnek. Azt leszavazták sokan és ezért vissza is rakták az eredetit.
sajna ez van!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ma délelõtt én (T32) vs 2 arty és egy med ellen mines-on kb egy lövésnyi élettel elindultam ellenük. A próba meghozta a gyümölcsét: a med afk volt, egy arty éppen megindult és futtában le tudtam kapni, a másik arty meg bénázott. Azt is kilõttem. top gun, 2200+ XP és rakat credit lett a jutalmam.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Akinek van egy kis érzéke az 50 csata után belejön a játékba TierX-ben is.
Aki hülye az 3000 csata után sem fogja érten a csapatjáték fogalmát.
A profitmaximalizálás érdekén legyen minden tag aranyért is megvásárolható TierVII és fölötte. Akinek van ideje az szépen kifejleszti lusták megveszik.
A játékot nem befolyásolná mert a hülyeség független a lejátszott csaták számától

Csalódnom kell benned mint tapasztalt játékosban.
Hát elfelejtetted az eddigi szavazásokat? Mindig az ellenkezõje lett bevezetve mint amit a szavazás adott. 😄
Az 50mm amúgy a tornyán van, a testen van 25mm, ami effektív 40mm...de ahogy mondtam, én nem a páncélzata miatt, hanem a tûzereje miatt nem szeretném.
-alacsony profil
-összevissza döntött páncélzat
-85 milis ágyú
Kérdés:
Szerinted is a lövések 80%-a le fog pattanni róla hogy aztán belemenjen az arcodba szétdurrantva az arcodat retorzió nélkül?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak azért mondtam hogy érdemes szavazni, mert nem szeretném ha azzal jönne elõ néhány hét múlva a WG, hogy az európai játékosok kérésére mégis berakja a kis Typeot.
Egy az hogy ez nem hivatalos, a kutyát nem érdekli mi lesz a végeredmény.
Azt remélem te sem gondolod komolyan hogy 25/50mm frontpáncéllal átlõhetetlen lesz. Ez kb. vékonyabb mint ami egy sima Leopard-on van...
A Type 59 frontja meg tényleg 100mm, de remélem tudod hogy kell kiszámolni a játékban az effektív vastagságot, na úgy szépen ki is adja szépen hogy az 162mm páncélzat.
Ehhez edd hozzá hogy az esetek 90%-ban nem szembõl 90 fokban lõsz rá, és máris megvan hogy a 167-175-ös átütésû ágyúk miért pattognak róla.
@ bgabor
Szerintem te meg tanulj meg koherensen irkalni mert eleg vicces amiket irkalsz. Es ertelmezni se artana megtanulni, akkor kevesbe lennel felhaborodva es hideg fejjel olvasnad amit irok.