World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ámen
Solten
Ruszki jatekban ertelemszeruen nem atloheto a ruszki tank 100 mm-es pancelja. Semmilyen agyuval.

Saor Alba

vinki1
nagyon helyes-én is igy vagyok nivre!! <#worship>

mindegy megszoktam a rezsimet amugy orosz vas nem amcsi papir
Trabant93
Ki tudja melyik fabudiból kódorogtak elõ 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Solten
Azok a WG marketingesei, valoszinuleg nem ruszkik vagy beloruszok... <#alien>

Saor Alba

pointer4
Ja, neeem, engem neeem is, nem zavar, teccikérteni ? 😄 Éljen Szálasi!
vinki1
<#eplus2>

minden a népé éljen hruscsov !kapunk jatékot?
Sippie
aztán kapnád is a ban-t, account törléssel 😄
Ha komcsik lennének ingyen adnák a játékot...kapitalisták ezek kõkeményen.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pointer4
Lehet kéne írni a supportnak, hogy az öt ágú vörös csillag ugyanúgy sért minket mint õket a horogkereszt, tiltsák be, mivel önkényuralmi jelkép.
Solten
Facepalm. Ez mekkora kepmutatas, a keszitok ~ haromnegyede kozonseges komcsi (de inkabb az osszes). Legyenek csak buszkek a tomeggyilkos Sztalin papajukra 😊

Saor Alba

Solten
Allat <#eljen> Egyszer elugrok majd a familyvel.

Saor Alba

bardocz
Top tankként volt vele 3 killes köröm. De a nagyobb ágyú még nincs meg rá, ki kell fejlesztenem a lánctalpat sajna hozzá.
csaba90
az szép lehetett 😄

Csaby

csaba90
azzal nem lõsz át senkit de viszont téged se nagyon lõnek át 😄 ha topnak rak be... 😄

Csaby

bardocz
AMX-40-et annyit szidtátok itt, hogy az elvárásaimhoz képest egész jó tank, na nem mondom, hogy élvezem a játékot, meg sokat sebzek, vagy egyáltalán sebzek, de sokkal rosszabbra számítottam.
Mighty
Éppen ilyen event van náluk:
Unlimited carnival - double experience Spring Festival
Source: Air Network Date: January 20, 2012
Spring Festival on the occasion, "Tank World" wish you long years of Xingtai Yun, making a fortune. Chinese New Year celebration will launch a special double experience carnival activities.

January 21, 1:00 am to 1:00 am on January 31 will open double experience. Open double experience during each battle experience will be doubled.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

T-28ra pár sikeres csata replay-at valaki átdobná, ha megkérhetem. Hirtelen a mai nap semmi más, csak vereség t-28-al m2mtval PzKpfw 35 (t)-vel..
Gondolj bele, mikor kínaiul monjda be, hogy mi a pék történik.

Eleinte valamiért a bounced off-ot, don't stopnak értettem és lõttem tovább ugyanott, mint állat. Kíváncsi lennék hány steel wallt hoztam össze másoknak. 😊

25mmes a frontja, az számolás nélkül is max 50mm effektív, és ez a max érték ennél csak kevesebbet érhet. Nem nagy szám a páncélja ettõl tényleg nem kell fosni.
Attól viszont igen hogy tuti rohadt jól mozog és elég jó a DPMje meg átütése is.

WoT: Nishizumi77

csaba90
köszi 😊 uhh ezen elmenni 😄 még a google se bírja normálisan lefordítani 😄

Csaby

Eagle16
Van: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Válasz: nem

A játék bizonyos szabályok alapján mûködik, attól hogy alacsony a profil meg döntött a páncélzat nem jelenti azt automatikusan hogy a megadott páncélzatértékeket felszorozza a játék tízzel...

virkir: volt egyáltalán eddig valami, ami azért lett mert megszavazták?
Én nem nagyon emlékszem ilyenre. A legénység hangokról volt szavazás, de az annyiban is maradt, azóta semmi hír felõle.

Ja meg igen, egyszer volt még, mikor beraktak ilyen amerikai akcentusú új hangokat a legénységnek. Azt leszavazták sokan és ezért vissza is rakták az eredetit.

csaba90
van kínai server is? jó tudni 😄 annak van külön honlapja mint a többinek?

Csaby

darki81
az arty az ilyen, a a kempereknek a legerõsebb az ágyúja, és miattuk sokszor szar lesz a játék 😊
sajna ez van!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

pointer4
50 bõl 1 ilyen szerencsés lövése van általában egy artynak, és tuti hogy nem ott volt mint amit te gondolsz.
Mighty
Nem értem ezt a nem "mertem letámadni õket" hozzáállást. Ha mentél volna, esetleg még kilõhettél volna még egy tankot (esetleg mindet). Így biztos nem kaptál több XP-t és creditet, amúgy meg talán még nyerhettél is volna. SU-85-nek nem olyan nagy a javítási költsége, hogy ne ért volna meg egy próbát.

Ma délelõtt én (T32) vs 2 arty és egy med ellen mines-on kb egy lövésnyi élettel elindultam ellenük. A próba meghozta a gyümölcsét: a med afk volt, egy arty éppen megindult és futtában le tudtam kapni, a másik arty meg bénázott. Azt is kilõttem. top gun, 2200+ XP és rakat credit lett a jutalmam.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Az ágyú lövedéke fentrõl érkezik 😉 és lehet hogy ketten is lõttek rá egyszerre, de csak az egyiket írta ki.

Sziasztok. Szeretném ha valaki elmagyarázná, azt hogy 1 tier7 arty messzirõl 1 lövésssel kilõ E-75 1920 hp-s tankot amely épület mögött áll fedezékben, az épület a tank és az arty között van köszi.
pointer4
Teee, készülsz már a Tier IX. es artyra? 😄
Nem több mint most.
Akinek van egy kis érzéke az 50 csata után belejön a játékba TierX-ben is.
Aki hülye az 3000 csata után sem fogja érten a csapatjáték fogalmát.

..mondjuk ugy lehetne meg csavarni a torteneten, h csak a kifejleszetett tankbol lehessen premiumot csinalni, es akkor nem lenne az h 5-6 meccset lejatszott jomunkasemberek tier 8ban top tankok..
Hi.Akkor mennyi idióta lenne Tier 7 és fölötte😊Anyám borogass<#alien2>

tag = tank

Nem értem mit szenvednek a prémium tankokkal.
A profitmaximalizálás érdekén legyen minden tag aranyért is megvásárolható TierVII és fölötte. Akinek van ideje az szépen kifejleszti lusták megveszik.
A játékot nem befolyásolná mert a hülyeség független a lejátszott csaták számától

Azért döntetlen mert nem mertem letámadni egyedül õket még 3-an voltak, de õk sem mertek jönni látva hogy kilenc társukat kilõttem a 107-es löveggel.

Így indult a mai nap. Egész jó top gun-nal kezdeni.

hehe.. ez ütött 😄
"Én nemmel szavaztam."
Csalódnom kell benned mint tapasztalt játékosban.
Hát elfelejtetted az eddigi szavazásokat? Mindig az ellenkezõje lett bevezetve mint amit a szavazás adott. 😄

Eagle16
Én azért szavaztam nemmel, mert hiába nem lesz rajta páncél, ha 160-as átütésû ágyúja lesz 2400-as DPM-mel...most el lehet képzelni hogy ha ezt is úgy rakja majd be mint régen a Type-okat, akkor Tier 6-7-es csatákat teljesen el fogják vele rontani, mert egy idõ után ebbõl is 4-5 lesz oldalanként...

Az 50mm amúgy a tornyán van, a testen van 25mm, ami effektív 40mm...de ahogy mondtam, én nem a páncélzata miatt, hanem a tûzereje miatt nem szeretném.

"Azt remélem te sem gondolod komolyan hogy 25/50mm frontpáncéllal átlõhetetlen lesz. Ez kb. vékonyabb mint ami egy sima Leopard-on van..."

-alacsony profil
-összevissza döntött páncélzat
-85 milis ágyú

Kérdés:
Szerinted is a lövések 80%-a le fog pattanni róla hogy aztán belemenjen az arcodba szétdurrantva az arcodat retorzió nélkül?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Majd kiderül. Könnyen el tudom képzelni, hogy akkor ez az 50mm 100 fölött van effektíven, és azt a Tier4 ellenfelek nehezen fogják majd tudni átütni. Elvégre a Type59nek is az adta annó a "báját" hogy 2-3 Tierrel kissebbek ellen rakta be folyamatosan a játék.

Csak azért mondtam hogy érdemes szavazni, mert nem szeretném ha azzal jönne elõ néhány hét múlva a WG, hogy az európai játékosok kérésére mégis berakja a kis Typeot.

Tegnap volt 10 killem T32-vel, ma meg KV3-ról pattanok kétszer egymás után!! Fullos tank, fullos legénység, 105-ös, és KÉTSZER is pattanok, utána köv lövésével ellövi az ágyúmat.....Elõzõ körben ugyanezt csinálta T34-el is. Kétszer is totál ellõtték az ágyút. Ki is léptem egybõl. Engem ne szopasson.
Nem kell en teged megcafoljalak, megcafolod te magad zsinorban 2x...
Eagle16
Én nemmel szavaztam.

Egy az hogy ez nem hivatalos, a kutyát nem érdekli mi lesz a végeredmény.

Azt remélem te sem gondolod komolyan hogy 25/50mm frontpáncéllal átlõhetetlen lesz. Ez kb. vékonyabb mint ami egy sima Leopard-on van...

A Type 59 frontja meg tényleg 100mm, de remélem tudod hogy kell kiszámolni a játékban az effektív vastagságot, na úgy szépen ki is adja szépen hogy az 162mm páncélzat.

Ehhez edd hozzá hogy az esetek 90%-ban nem szembõl 90 fokban lõsz rá, és máris megvan hogy a 167-175-ös átütésû ágyúk miért pattognak róla.

darki81
ismerõs XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Aha. Hát ez ám a téma lényegét érintõ cáfolat, öcsém. Ez kevés. Ennél többre tényleg nem futja tõled?

Igy van 😊

@ bgabor
Szerintem te meg tanulj meg koherensen irkalni mert eleg vicces amiket irkalsz. Es ertelmezni se artana megtanulni, akkor kevesbe lennel felhaborodva es hideg fejjel olvasnad amit irok.